Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poluvrijeme 0:0. Dortmund bez inspiracije, previše opušteno, svi nešto pokušavaju driblati. Lotte nabrijani, agresivni, u početku čak i opasniji prema naprijed.
Svašta je ovdje moguće
Edit: ipak ništa od iznenađenja, Dembele za Pulisica i gol
Naime, iz tabora Borussije Dortmund oglasili su se sa saopštenjem da je Goetze započeo sa liječenjem i da su prognoze pozitivne. Povodom njegovog zdravstvenog stanja oglasio se i predsjednik njemačkog kluba Hans-Joachim Watzke poručivši da vjeruje da će liječenje i oporavak proći bez problema, te da očekuje da se Goetze ekipi priključi već na ljetnim pripremama.
Naime, iz tabora Borussije Dortmund oglasili su se sa saopštenjem da je Goetze započeo sa liječenjem i da su prognoze pozitivne. Povodom njegovog zdravstvenog stanja oglasio se i predsjednik njemačkog kluba Hans-Joachim Watzke poručivši da vjeruje da će liječenje i oporavak proći bez problema, te da očekuje da se Goetze ekipi priključi već na ljetnim pripremama.
Vraća se....
Ma Juda može i preselit što se mene tiče. Šupak jednom, šupak vazda.
Da ne osvojimo ništa 50 godina, briga me, i dalje, uvijek kažem da sam žuto crni. Nismo igrali Ligu prvaka, ni kup UEFA (tadašnji) pa kad me ljudi pitaju koji klub volim? Glasno kažem BORUSSIU DORTMUND!
Jebeš plastičan uspjeh, više volim uspjeh iz timskog rada, igrača koje smo mi razvili, iz tima koji igra srcem, a ne za platu od 20 miliona eura godišnje. To je uspjeh braćo moja, koje nose ljudi koji vole klub na grbači, a ne koji gledaju sve kroz Kineske novčanice. Bankrot sami prevazišli, onaj fijasko sa milionskim ulaganjima pa s Kloppom zadnji i na kraju izborili LE, i to preživjeli. I šta sad? Sjajno stojimo i treba da nam dođe neki Šao Mao da nam je većinski vlasnik?