Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Svaka čast Barceloni... kakav tim
Smiješni ste s tim pričama o bunkeru, kakav je to bunker danas bio? Vidljivo je da Madrid pokušava da igra... kombinacija dobre igre Barcelone i njihove psihe im ne dozvoljava da dođu do svoje igre. Na kraju od frustracije dođu i oni idiotski startovi kojima nije mjesto na terenu
Ovo nije stvar frustracije, nego kombinacija bezobrazluka, poganshtine i nedostatka fair playa.
U svakom sluchaju, nadam se da ce masakrirati Real Madrid neki komitet za normalizaciju unutar shpanskog fudbalskog saveza. Zajedno sa Mourinhom, naravno.
ultima_palabra wrote:Svaka čast Barceloni... kakav tim
Smiješni ste s tim pričama o bunkeru, kakav je to bunker danas bio? Vidljivo je da Madrid pokušava da igra... kombinacija dobre igre Barcelone i njihove psihe im ne dozvoljava da dođu do svoje igre. Na kraju od frustracije dođu i oni idiotski startovi kojima nije mjesto na terenu
Ovo nije stvar frustracije, nego kombinacija bezobrazluka, poganshtine i nedostatka fair playa.
U svakom sluchaju, nadam se da ce masakrirati Real Madrid neki komitet za normalizaciju unutar shpanskog fudbalskog saveza. Zajedno sa Mourinhom, naravno.
Mislim da ipak jeste... ako pogledaš utakmice u kojima se to desilo, većinom su takvi startovi na kraju utakmice, kad su oni već u gubitničkoj poziciji. Sve se ponavlja, ko u Danu mrmota
Španski savez je poznat po blagosti u ovim slučajevima, a i ne znam koga bi mogli kazniti osim Pepea. Pepe je nakon one scene protiv Getafea već dobio žuti karton od madridske javnosti i sad opasno pleše po žici
ultima_palabra wrote:
Mislim da ipak jeste... ako pogledaš utakmice u kojima se to desilo, većinom su takvi startovi na kraju utakmice, kad su oni već u gubitničkoj poziciji. Sve se ponavlja, ko u Danu mrmota
Španski savez je poznat po blagosti u ovim slučajevima, a i ne znam koga bi mogli kazniti osim Pepea. Pepe je nakon one scene protiv Getafea već dobio žuti karton od madridske javnosti i sad opasno pleše po žici
Ne govorim samo na osnovu ove utakmice, bar kada je Pepe u pitanju.
Shto se tiche Mourinha, ni sam ne vjerujem da ce biti kazhnjen, ali je stvarno bruka u shta je pretvorio Real Madrid.
ovo je isto radio i u celziju i u interu...
nabrije svoje igrace maksimalno,zarati sa svima,i on i igraci,pokupi kredite za uspjehe i ode dalje..poslje njega,nista...
The Manchester United striker Wayne Rooney, who had been following the match on television, tweeted: "Pepe. What an idiot."
That drew a response from the retired former Real Madrid player Guti, who wrote: "I laugh at Rooney. There are plenty of saints – in heaven. If he wants to be a saint, he should set an example. Making mistakes is human."
Mourinho accepted the blame. "Victory has many fathers, defeat has just one – and that's me," he said.
Ne kazem ja sad da je Rooney svetac..ali brate...
Shta je ovaj Pepe uradio ... pa oni iz Marce se obrusili na njega , sta hoces vise hahah .
Da ne spominjem prijasnje krvnicke startove ...
sumirprimus wrote:mojne ba ultima nema te svete vodice kojom mozes ove portugalce poskropit..pogotov mesara pepeta...
Ma nema opravdanja... samo kažem da Rooney nije igrač koji može bilo koga kritikovati. Ustvari može, ali ispada smiješno
Čovjek je nagazio Carvalha po jajcima... i nekako su Englezi tu svu scenu svalili na Ronalda
Pa je onda opalio onog đetića s leđa po cjevanici... i nije ih bilo stid tražiti smanjenje kazne.
nemojte ba ronija,otkako je novi friz nabacio simpaticniji mi je no ikad
i roni je kako bi rekli braca iranci pravi aset za svaku ekipu,bio bi on dobar kontribušn za barcu,pogotov u duelima sa realom
sumirprimus wrote:nemojte ba ronija,otkako je novi friz nabacio simpaticniji mi je no ikad
i roni je kako bi rekli braca iranci pravi aset za svaku ekipu,bio bi on dobar kontribušn za barcu,pogotov u duelima sa realom
haha citam Rooney ,onaj mali Wilshere i ostali engleski "sportmeni" prave moralne vertikale i poceli dijeliti lekcije iz ponašanja zgrozili su se Pepeovim ponašanjem jao preseravanja