Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Revolucionar ★ wrote:Nenadjebivo ako ti i osobe sa kojima se zelis cuti imate stalnu wi-fi konekciju. U svakom drugom slucaju, upitne je upotrebljivosti
Zasto si napisao stalnu wi-fi konekciju kad kod mene radi bez problema i na mobilnoj konekciji ?
Revolucionar ★ wrote:Nenadjebivo ako ti i osobe sa kojima se zelis cuti imate stalnu wi-fi konekciju. U svakom drugom slucaju, upitne je upotrebljivosti
Zasto si napisao stalnu wi-fi konekciju kad kod mene radi bez problema i na mobilnoj konekciji ?
Kojoj mobilnoj? Onda mora da ti je uključen prenos podataka preko mobilne mreže, pa ti vozi i kredit.. jer drugačije mislim da ne može.
Kojoj mobilnoj? Onda mora da ti je uključen prenos podataka preko mobilne mreže, pa ti vozi i kredit.. jer drugačije mislim da ne može.
Pa da o tome pricam data, samo sto mi ne vozi kredit jer imam 200 MB besplatno mjesecno i jos nikad ih nisam prekoracio
Ali govorim opcenito da viber i preko prenosa podataka radi bez problema i ne treba veca brzina na wi-fi da bi radio kako treba
I ja koristim preko mobilnog interneta i super radi, uopšte ne troši puno interneta. Uzeo sam pretplatu i paket od 250 mb i sasvim fino funkcioniše.
upravo.. ja ovdje u austriji imam za 10e mjesecno, 1000 minuta, 1000 poruka i 2GB neta gdje god hocu i to bez ugovora.. a moze i kao da imam i unlimitiert net kad bih nesto potpisao ali mi bilo mrsko citati pa nisam potpisivao haha
svakako se tesko potrosi 2gb neta na mobu cak i ovako kad je stalno upaljen.. ja sam prosli mjesec dva dana prije potrosio 2gb, ali sam gledao i neke videoe i pjesme, fb stalno, skype 1h dnevno(on najvise dere).. i eto tako..
Slucajno sam isao na "Disable" google search-a na ICS-u tamo u settings pa gdje su svi appovi koji su instalirani, sad ga nema vise nigdje da ga ponovo ukljucim, kada ga trazim na google play da ga ponovo skinem i instaliram na kompu ga nadje ali na mobu ga nema -.-
Ima li neko rijesenje ?
P.S. nema ga ni u widgetima
nije je bilo i listi jer je disabled a sad kad sam skorlo u listi appova do dna nasao sam ga tu :S zezalo me sto sam ga trazio po abecedi gdje bio i prije xD
Preporuka za svakoga ko koristi Android 4.0+ (pogotovo CM10) Vrhunski Apex LAuncher Pro. Koristim ga vec 5-6 dana nema mane, podesavanja extra. Definitivno najbolji Launcher, zasnovan je na stock JB Launcheru!
stroga normala wrote:Jest dobar Apex, ja sam ga koristio sve dok nisam naletio na onaj popust Nova Launchera a koji nisam mogao ignorisati:)
Bolji je Apex od Nove. BAs ima dosta opcija, Dock mozes fino da podesis, ubacis vise stranica, Drawer... sve zivo
Svidja mi se i ono sto se pojavi broj na ikonici u Dock-u kad stigne GMAIL, SMS ili Poziv....
Sve sam ispodesavao, ne bih mijenjao svoj SGS1 i Android ni za sta jer sam se mnogo primio na stock Android, a CM je dodao bas sto nedostaje...
Evo i ja se odluci da probam apex pro sve ok ali mi je glupo sto iz drawera ne mogu widget dodati -.- trazi root :S A te widgete koje hocu da dodam, inace standarni mi na telefonu nema ih vamo kad na home idem na add widget -.-
stroga normala wrote:Jest dobar Apex, ja sam ga koristio sve dok nisam naletio na onaj popust Nova Launchera a koji nisam mogao ignorisati:)
Bolji je Apex od Nove. BAs ima dosta opcija, Dock mozes fino da podesis, ubacis vise stranica, Drawer... sve zivo
Svidja mi se i ono sto se pojavi broj na ikonici u Dock-u kad stigne GMAIL, SMS ili Poziv....
Sve sam ispodesavao, ne bih mijenjao svoj SGS1 i Android ni za sta jer sam se mnogo primio na stock Android, a CM je dodao bas sto nedostaje...
To ja sve imam na Nova Launcheru ali doduse sa placenom verzijom, Apex nisam nesto puno podesavao i ne znam koje sve funkcije ima u free verziji, ali sam primjetio da je fakat brz i nisam ga planirao mijenjati dok nisam vidio da je Nova Prime haman pa dzabe, leti meni i ova Nova i bas sam zadovoljan.
Apexa koristim već 4 mjeseca i ne mogu biti zadovoljniji. Od verzije 1.3.0 uveli su Jelly Bean kod tako da sada imam one fensi animacije kad palim aplikacije
arnes_king wrote:Evo i ja se odluci da probam apex pro sve ok ali mi je glupo sto iz drawera ne mogu widget dodati -.- trazi root :S A te widgete koje hocu da dodam, inace standarni mi na telefonu nema ih vamo kad na home idem na add widget -.-
Moze li mi neko reci zasto je ovo i je li stvarno moguce da ne mogu standardne widgete dodati nikako bez roota koje imam bez launchera :O I zasto mi vecinu widgeta ne pokazuje na home kad idem add widget ?
arnes_king wrote:
Moze li mi neko reci zasto je ovo i je li stvarno moguce da ne mogu standardne widgete dodati nikako bez roota koje imam bez launchera :O I zasto mi vecinu widgeta ne pokazuje na home kad idem add widget ?
Ako je ovo ovako slijedi odma uninstall
Koji telefon i koja verzija Androida, kod mene radi sve OK sa widgetima