I meni se čini da Bakir nije daleko od ovih ovdje prašinara.Kolinda wrote:A što mogu Hafize davno sam ja svoju misiju pojasnio . Nego što ti misliš za Bakira , njemu će meni se čini najbolje leći ovo da neće biti novih izbora na godinu...
Ne kontam doista tu apsolutnu nezainteresiranost i odsustvo bilo kakve volje da započne razgovor o tome. I to ne samo u njega, već u svih bošnjačkih stranaka. Znam da su ''lijevi'' nacionalsocijalisti po prirodi destruktivni, a još kad su u pitanju Hrvati onda to već prelazi u patološku mržnju...to pjena na usta ide, ali ovi umjereni nacionalisti iz SDA su ipak vodeća snaga i od njih bi trebali doći prvi signali da su spremni započeti taj proces.
Ja ovo tumačim na dva načina:
- Postoji neka kvaka, neko obećanje ispod stola....možda visoki predstavnik i njegova ovlaštenja. I kada se baš zagovna do daske, on bi mogao poništiti odluku Ustavnog suda i odobriti izbore bez ikakvih intervencija u zakon - što je po meni više nego teško ostvarivo, ali tko će ga znati.
- Idu na sve ili ništa, kad je bal nek je maskenbal. Vjeruju da će na taj način ishoditi nekakvu njima povoljnu političku intervenciju, mada mi to izgleda previše naivno.
Ima i treća: nemaju oni pojma što i kako dalje se nositi s ovim