Napokon odgledana i druga epizoda... Mnogo me toga iznerviralo, kao npr Morgan zvani Splinter... al hebiga. Mora se povući neka paralela između dobrog i lošeg, s tim što mislim kako je ovdje dobro ono što Carol zvana ubojita mašina radi. Kraljica bila, kraljica ostala...
Rick je falio, ali možda i bolje tako...malo neka se snađu i bez njega ovi Alexandrijanci koji su na godišnjem odmoru... palo mnogo mrtvih al' ostali oni koji trebaju. Rekoh prije Morgan me nervira, pa i ne toliko al' ovo njegovo zen sranje ako ga nastavi koštat će mnoge života. Nadam se za dobro svih da je na kraju onog Vučka smakao. Nekako mi prebrzo završi priča o vukovima, al' su zato najviše sranaj uradili, fanatici i ludaci.
U idućoj bi se moglo očekivati krdo walkera na vratima, pod uslovom da je sirena dovoljno dugo svirala .. Mali Carl, čuj mali, dečko je porastao i to psihički, on će da bude zajeban igrač, veće je počeo zvučati kao tata Rick, ako mu ne zamiriše Enid pa mu pomuti razum heheh...
Najjača scena, uz sve scene oko kraljice Carol, je ona kada Carl onako totalno opušteno izvadi kolače iz rerne da ne izgore.. to je to Just Survive Somehow - JSS.
Odlična epizoda i za nijansu bolja od prve, samo neka nastave u ovom tonu.
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 6.03 - Thank You
http://okruzen-mrtvima-novosti.blogspot ... k-you.html