Ma dotična je bila u helankama ali opetkaranana wrote:je li se vidjelo fino?
nisam gledo naravno u petak, a nisam ni reprizu
. isplati li se traziti na youtubeu?
2:10 i 3:24 najvaznije
Moderator: anex
Ma dotična je bila u helankama ali opetkaranana wrote:je li se vidjelo fino?
nisam gledo naravno u petak, a nisam ni reprizu
. isplati li se traziti na youtubeu?
+dusa_raskopuša wrote:Bitno je da Amara nisu ubacili ni u top 40, kako to vec ide. On se prijavljiv'o na ZMBT, em aj rajt?![]()
Koji biseri.
Bitno je da su oni utrpali one koji su utrpali, a od kojih vecina ne zna beknuti. Sigurno je bilo ljudi koji su znali da pjevaju, ali im nije data prilika da se pokazu.
Ja bih razdvojila amatere i tabule raze. Ide mi na zivce, kad dodje Armin i slicni njemu, koji se par godina unazad bavi muzikom i stane rame uz rame sa nekim ko prvi put drzi mikrofon u rukama. Jednostavno ni'e fer i korektno. Nikad im necu halaliti za Mirzu Selimovica. Ali polako, ima Neko ko to sve vidi.
evo ja pogleda na 2:10, sta joj se vidiMOSALJOZE wrote:Jao danas pregledam nastup Azre,i hajd nema puno skidanja rega(al kako je čučnula ono sve dole.Kad sam čuo komentar profesora
![]()
.Pa ono zasluzuje izbacivanje
Kurac.boracha wrote:evo ja pogleda na 2:10, sta joj se vidiMOSALJOZE wrote:Jao danas pregledam nastup Azre,i hajd nema puno skidanja rega(al kako je čučnula ono sve dole.Kad sam čuo komentar profesora
![]()
pathyeshme wrote:Kurac.boracha wrote:evo ja pogleda na 2:10, sta joj se vidiMOSALJOZE wrote:Jao danas pregledam nastup Azre,i hajd nema puno skidanja rega(al kako je čučnula ono sve dole.Kad sam čuo komentar profesora
![]()
Pa dobro stati onako u helankama mislim ako je normalno onako raširit noge onda je uredu.Hajd to i nekako ali komentae onog starogboracha wrote:evo ja pogleda na 2:10, sta joj se vidiMOSALJOZE wrote:Jao danas pregledam nastup Azre,i hajd nema puno skidanja rega(al kako je čučnula ono sve dole.Kad sam čuo komentar profesora
![]()
Sto ne moze, dvije trebe ostale a jos jedna emisija do finala pa produkcija iskoristila, a Ana je svakako za Azru od kako je poceo show.pathyeshme wrote:Azra će nekome iz Hayat produkcije večeras priuštiti kvalitetan blowjob.. Ovo se drugačije ne može objasniti.
Drugi put je spašavaju, potpuno nepravedno... Naredni put nek npr. Armin Bijedić ne bude imao glasova ispada htio ili ne.P308 wrote:Sto ne moze, dvije trebe ostale a jos jedna emisija do finala pa produkcija iskoristila, a Ana je svakako za Azru od kako je poceo show.pathyeshme wrote:Azra će nekome iz Hayat produkcije večeras priuštiti kvalitetan blowjob.. Ovo se drugačije ne može objasniti.
Ma ne vjerujem, mozda bude ono svi prolaze dalje, znas kako bude pred finale - niko ne ispadne. A mozda se nadaju da ce Kadra ispast pa brze bolje iskoristili da njega ne moraju spasavatpathyeshme wrote:Drugi put je spašavaju, potpuno nepravedno... Naredni put nek npr. Armin Bijedić ne bude imao glasova ispada htio ili ne.P308 wrote:Sto ne moze, dvije trebe ostale a jos jedna emisija do finala pa produkcija iskoristila, a Ana je svakako za Azru od kako je poceo show.pathyeshme wrote:Azra će nekome iz Hayat produkcije večeras priuštiti kvalitetan blowjob.. Ovo se drugačije ne može objasniti.
Opet onu kokoš spasiliMOSALJOZE wrote:A ko je trebao ispasti