Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
dalmatinka

#4951 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

angelo wrote:Samo dan nakon napada na Acu Stankovića, još jedan (ali ne prvi) napad na novinara, ali ovog puta od nekog koga se ne bi nadali....je li ovo kraj objektivnog novinarstva u hrvatskoj...izgleda li vam zaista ovaj momak kao narkoman?

http://www.vecernji.hr/crna-kronika/vel ... den-902170
Ne gledam televiziju ( osim u rijetkim prilikama) pa mi objsni tko je ovaj, na kojoj televiziji radi?
dječak sa šibicama

#4952 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

angelo wrote:Samo dan nakon napada na Acu Stankovića, još jedan (ali ne prvi) napad na novinara, ali ovog puta od nekog koga se ne bi nadali....je li ovo kraj objektivnog novinarstva u hrvatskoj...izgleda li vam zaista ovaj momak kao narkoman?

Covjeku su po mrklom mraku, prilikom ulaska u automobil, prisli ljudi u civilu, udaljili ga od automobila kao "da ga legitimisu", za to vrijeme su ostali stranci u civilu (predstavili su se kao policija) rovili po njegovom automobilu, i kofol pronasli gram kokaina.

Progon novinara, svakako, ovaj Bujanec nije po volji vladajucima u Hrvatskoj, pa su aktivirali "mehanizme" da ga posto poto diskreditiraju ili uklone.

Jednako kao sto je Hodaku ubijena kcerka. Kofol zlocin priznao nekakav lutalica, pijanica, ulicar, bez ikakvog motiva eto ubio je onako bezveze, bez razloga, mozes misliti... Hodaku je to bila poruka, sljedeci si ti na redu. Ali samo su izazvali revolt, sad ih udara po medijima jace nego ranije. Ima i on "ledja", pa su se malo zajebali ovi, bezbeli Perkovicevi ucenici.
area51

#4953 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by area51 »

Ovo ti je onaj što bi 1/3 Srba pokatoličio,1/3 protjerao a 1/3 pobio
Fašističko smeće,iskreno se nadam da će mu "sapun počesto ispadati" u prdekani :izet:
angelo

#4954 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

dalmatinka wrote: Ne gledam televiziju ( osim u rijetkim prilikama) pa mi objsni tko je ovaj, na kojoj televiziji radi?
I bolje ti je da ne gledaš...i ja sam jedan od sve mnogobrojnijih koji izbjegavaju državnu dalekovidnicu. Gledao sam nekojiko "bujica" i mogu reći da momak vrlo profesionalno obavlja svoj posao. Bezbeli nekome jako smeta jer je danas u RH izražavanje nacionalnih osječaja dozvoljeno samo srbima i romima :-)

angelo

#4955 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

area51 wrote: Ovo ti je onaj što bi 1/3 Srba pokatoličio,1/3 protjerao a 1/3 pobio
Fašističko smeće,iskreno se nadam da će mu "sapun počesto ispadati" u prdekani :izet:
haha ti živiš u prošlim vremenima, srbi su sami riješili srpsko pitanje u Hrvatskoj tzv. traktorijadom :izet:
area51

#4956 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by area51 »

angelo wrote:
area51 wrote: Ovo ti je onaj što bi 1/3 Srba pokatoličio,1/3 protjerao a 1/3 pobio
haha ti živiš u prošlim vremenima, srbi su sami riješili srpsko pitanje u Hrvatskoj tzv. traktorijadom :izet:
Image
angelo

#4957 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Ne znam zašto se hrvatima uvijek pod nos postavlja tak kratki vakat u povijesti koji je istina bio sramotan, a prešućuje se da su hrvati prvi digli antifašistički ustanak na balkanu. Imash temu o historiji pa tamo pishi koliko te volja. Usput, moji su svi bili radićevci i antifašisti :izet:

Bodkin

#4958 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:šta je računalno sklopovlje? :shock: :?

:jbt: hrvatski jezik! hardware!
fakat? :D
Aspekt

#4959 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

dalmatinka wrote:

Ne gledam televiziju ( osim u rijetkim prilikama) pa mi objsni tko je ovaj, na kojoj televiziji radi?
Ti u sibeniku ne mozes gledati tu televiziju .TV bujica . To je lokalna tv stanica i mogu je gledati samo stanovnici Zagreba . Budi sretna sto nikad nisi vidjela ni cula tog covjeka , voditelja ...Bujanec se zove men se cini . Smiljko Sagolj kojeg su kolokvijalno zvali diler mrznje je gospodin i humanista kojem treba dati Pulicera u odnosu na ovog fasistu bujanca . Teski rasista i nacinalista , lazov i krivotvoritelj blize i sadasnje povijesti . Ljudski sljam i otpad . Da je srece to bi bilo zabranjeno a on u zatvoru . toliko o tvom pitanju
Aspekt

#4960 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:
sherbett wrote:šta je računalno sklopovlje? :shock: :?

:jbt: hrvatski jezik! hardware!
fakat? :D
ma riješavam neki test online, kao provjera osnovnih pojmova iz ICT-a, i ne znam šta da odgovorim kad ne razumijem :lol: i nije prvi put! :facepalm:
Imam osjecaj da se Bodkin nabacuje nasoj gosci iz Zg @Sherbett :) Mene osjecaji rijetko varaju :-D Takodje imam osjecaj da je Sherbett jako zgodna :) Sretno :D
Bodkin

#4961 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Aspekt wrote:
Imam osjecaj da se Bodkin nabacuje nasoj gosci iz Zg @Sherbett :) Mene osjecaji rijetko varaju :-D Takodje imam osjecaj da je Sherbett jako zgodna :) Sretno :D
dobrosusjedski odnosi i tako to. lobiranje kod novoprimljene clanice eu i tako to 8-) :D

p.s. a i zagreb mi je drag grad :evil: :D
Aspekt

#4962 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Bodkin wrote:
Aspekt wrote:
dobrosusjedski odnosi i tako to. lobiranje kod novoprimljene clanice eu i tako to 8-) :D

Zagreb je magican . Zrinjevac u proljece je rajski park . Setnja Mesnickom u oktobru je uzitak.Gric je pojam romantike.
Teslina , Gajeva , Masarikova , Preradoviceva vrve od lijepih zena . Lijepe zene prolaze kroz grad a ja na uglu stojim sasvim sam .... 8) Saloon je uvijek krcat , majko moja kako su lijepe te zagrepcanke :-D
Aspekt

#4963 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:

ojš papire, povoljno? 8-) :oops:

nego ovaj aspekt tu dva tjedna i već ima osjećaje koji ga ne varaju...slatko :oops:
Takav sam se rodio sta ces :wink: Takodje u Zagrebu zatvorenih ociju mozes pronaci lijepu zenu ;-)
Bodkin

#4964 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:

nego ovaj aspekt tu dva tjedna i već ima osjećaje koji ga ne varaju...slatko :oops:
imam svoje 8-) :D
hah dobar je aspekt
Bodkin

#4965 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Aspekt wrote:
Zagreb je magican . Zrinjevac u proljece je rajski park . Setnja Mesnickom u oktobru je uzitak.Gric je pojam romantike.
Teslina , Gajeva , Masarikova , Preradoviceva vrve od lijepih zena . Lijepe zene prolaze kroz grad a ja na uglu stojim sasvim sam .... 8) Saloon je uvijek krcat , majko moja kako su lijepe te zagrepcanke :-D
pa ti znaš znanje! :D
meni je trenutno sve lijepše! Zrinjevac, Gornji grad, Radićeva, Tkalčićeva...zlatno, žuto, bakreno..baš sam danas prolazila..al Maksimir..ah, Maksimir... :eh: Sljeme...
medvedgrad :thumbup: ali jarun je zakon :evil:
Aspekt

#4966 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

sherbett wrote:
Aspekt wrote:
meni je trenutno sve lijepše! Zrinjevac, Gornji grad, Radićeva, Tkalčićeva...zlatno, žuto, bakreno..baš sam danas prolazila..al Maksimir..ah, Maksimir... :eh: Sljeme...
Da, jesen u meni :-D sve one boje od Opaticke pa do Palainovke pa niz stube u Tkalcicevu . Vodim te na najbolje strukle u gradu i na krem snite u Samobor oooops ubice me bodkin
Aspekt

#4967 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Samo jedna pijaca ( trznica ) je ljepsa od one na Docu . to je pijaca u ulici Ramplas u Barceloni . Onaj ko ne poznaje Zagreb neka sjedne zatvori oci i poslusa Dzonija Stulica . Eto mu Zagreba i Remize sljakera i loze dame i frajle , Ujevica i Krleze i cuvene kavane KAVKAZ ( sto je stvari obrnuta skracenica Kaz KAV kazalisna kavana .
Aspekt

#4968 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Bodkin wrote:
sherbett wrote:
Bodkin wrote:

imam svoje 8-) :D
hah dobar je aspekt
Ovo je bilo dzentlmenski . Agramerka je pobjegla u krpe i meni je vrijeme da ubijem oko sutra je sljaka .
Bodkin

#4969 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Aspekt wrote:
sherbett wrote:
Aspekt wrote:
Da, jesen u meni :-D sve one boje od Opaticke pa do Palainovke pa niz stube u Tkalcicevu . Vodim te na najbolje strukle u gradu i na krem snite u Samobor oooops ubice me bodkin

samobor i snite na trgu :) livadic i zaboravio sam onaj desno kako se zove. Ima odlican restoran tamo, zove se Gabreku 1929 :)

Sent from my Lumia using Tapatalk
area51

#4970 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by area51 »

angelo wrote:Ne znam zašto se hrvatima uvijek pod nos postavlja tak kratki vakat u povijesti koji je istina bio sramotan, a prešućuje se da su hrvati prvi digli antifašistički ustanak na balkanu. Imash temu o historiji pa tamo pishi koliko te volja. Usput, moji su svi bili radićevci i antifašisti :izet:

Ne kažem samo možda "antifašisti od 1944 ili 1945 a do tad:
angelo

#4971 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

sherbett wrote: Nedavno nas je tata vodio na kaficu u Samobor..zapravo u ljeti..kupovala sam jagode :D
a štrukli su bolji iza Medvednice...ma na Sljemenu je prava domaća kuhinja..tamo idi, u neki od planinarskih domova!
kreni od Demetrove idući put, preko kamenitih, pa ne desno dolje radićevom, nego lijevo malkice gore..ima predivne stube, onako malo skrivene... 8-)
jest vala, u Samoboru najbolja kava i kremšnite! Što se tiče Sljemena bio na planinarcu prije godinu dvije, iznenadio sam se da se kvaliteta hrane srozala, rekli mi konobari odkako je zg holding uzeo pod svoje da je krenulo nizbdro. kamenita vrata super, ima tamo dobra pizzerija, ma za prste polizati ali zaboravio sam kako se zove, možda znaš?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4972 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

sherbett wrote:
Aspekt wrote: Da, jesen u meni :-D sve one boje od Opaticke pa do Palainovke pa niz stube u Tkalcicevu . Vodim te na najbolje strukle u gradu i na krem snite u Samobor oooops ubice me bodkin
pa ti osim Zagreba, vidim, dobro znaš i zagrebačku županiju! :thumbup: Nedavno nas je tata vodio na kaficu u Samobor..zapravo u ljeti..kupovala sam jagode :D
a štrukli su bolji iza Medvednice...ma na Sljemenu je prava domaća kuhinja..tamo idi, u neki od planinarskih domova!
kreni od Demetrove idući put, preko kamenitih, pa ne desno dolje radićevom, nego lijevo malkice gore..ima predivne stube, onako malo skrivene... 8-)

edit: Bodkin je uvijek bio džentlmen! Baš kak su frajle navčile :-D

et me u Zagreb uskoro...u Bjelovaru ako odem jebt vazda 5 kila dobijem težine...tamo me trpaju mesinama a ima ga ko drva :mrgreen:
angelo

#4973 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

area51 wrote: Ne kažem samo možda "antifašisti od 1944 ili 1945 a do tad.....
S obzirom da će u EU veličanje komunizma (a u ex-YU državama je komunizam i antifašizam uvijek bio blisko povezan) uskoro biti kazneno djelo zamolio bih te da odhebeš od mene :evil:

http://www.vecernji.hr/svijet/europa-sp ... zma-902115

:run:
Lex77

#4974 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Lex77 »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/uhic ... 10972.aspx

Pade i Vidošević. Samo Kalmeta i Šuker nikako da fasuju.
Aspekt

#4975 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

angelo wrote:
area51 wrote: Ne kažem samo možda "antifašisti od 1944 ili 1945 a do tad.....
S obzirom da će u EU veličanje komunizma (a u ex-YU državama je komunizam i antifašizam uvijek bio blisko povezan) uskoro biti kazneno djelo zamolio bih te da odhebeš od mene :evil:

http://www.vecernji.hr/svijet/europa-sp ... zma-902115

:run:
:lol: U Evropi ce biti zabranjeno drzanje Titovih slika u radnim sobama :lol: :lol: Vecernji list , angelo i KraDeZe ce zabraniti :lol:
Post Reply