Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
SugarCookie

#4951 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by SugarCookie »

controllore wrote:Toplo preporučujem svima:

Intro: http://www.youtube.com/watch?v=j2yfrhRE ... re=related

Pt. 1 http://www.youtube.com/watch?v=d5KnkbA0y2I

Vrijedi pogledati, neke stvari će biti MNOGO jasnije !

Inače materijal kojeg su čelnici YouTube-a i ostalih cionističkih stranica na početku brisali sa interneta, onda su nakon nekog vremena prestali, na prvom nema zvuka, ali mislim da na ostalim ima.
Koliko je tebi godina ?
theTruePath

#4952 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Onako gledajuci na tv-u cini mi se da je broj protestanata manji nego sto sam ja licno ocekivao
greys

#4953 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by greys »

theTruePath wrote:Onako gledajuci na tv-u cini mi se da je broj protestanata manji nego sto sam ja licno ocekivao
Zbog tekbiranja i drugih oblika mijesanja vjere.
theTruePath

#4954 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

greys wrote:
theTruePath wrote:Onako gledajuci na tv-u cini mi se da je broj protestanata manji nego sto sam ja licno ocekivao
Zbog tekbiranja i drugih oblika mijesanja vjere.
You wish haha,no no,,vec losa organizacija,koga sam god pitao nije znao da se protest odrzava....ali nije ni 2 hiljade malo za jedno Sarajevo :)
Last edited by theTruePath on 03/06/2010 19:37, edited 1 time in total.
escobar_

#4955 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by escobar_ »

@greys: Šteta što to ne možete zabranit, pocrkat ćete od muke. :)
maslina

#4956 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by maslina »

Sjećam se ovih ***************** iz prvog reda. Odrasli smo zajedno na Bjelavama. *******************

opomena zbog krsenja pravila foruma
callmethebreeeze

#4957 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by callmethebreeeze »

ko ima vremena, predlazem ovaj clanak za citanje, zarad boljeg razumijevanja svega:

"Israeli governments come and go, but the Netanyahu coalition is the product of frightening, long-term trends in Israeli society: an ultra-Orthodox population that is increasing dramatically, a settler movement that is growing more radical and more entrenched in the Israeli bureaucracy and army, and a Russian immigrant community that is particularly prone to anti-Arab racism. In 2009, a poll by the Israel Democracy Institute found that 53 percent of Jewish Israelis (and 77 percent of recent immigrants from the former USSR) support encouraging Arabs to leave the country. Attitudes are worst among Israel’s young. When Israeli high schools held mock elections last year, Lieberman won. This March, a poll found that 56 percent of Jewish Israeli high school students—and more than 80 percent of religious Jewish high school students—would deny Israeli Arabs the right to be elected to the Knesset. An education ministry official called the survey “a huge warning signal in light of the strengthening trends of extremist views among the youth.”

http://www.nybooks.com/articles/archive ... blishment/
XXS

#4958 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by XXS »

maslina wrote:Sjećam se ovih ***************** iz prvog reda. Odrasli smo zajedno na Bjelavama. *******************

opomena zbog krsenja pravila foruma
Opomena za rijec crnac, meni vjerovatno ban, a postovi kao ovaj nit se brisu, nit se banuju nego ostaju da inspirisu narodne mase:
howyesno wrote:sve ono sto je njima hićo radio sada oni rade drugim narodima pod izgovorom samoodbrane...
oteli tudju zemlju, provode teror, ne dopustaju normalan zivot naroda, svojataju ono sto nije njihovo i na kraju krajeva handre cijeli svijet i ponasaju se kao da su iznad svih ovozemaljskih zakona.
gamad je to koju treba iskorijeniti.
alphonse kauders

#4959 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by alphonse kauders »

Prošao sam pored protestanata - malo tekbiranja, malo "ći.futi napolje" ( :-? ), palestinsko-bosanske zastave, uglavnom ljudi koji se solidarišu po vjeri... oko 200-300 ljudi po slobodnoj procjeni
theTruePath

#4960 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

alphonse kauders wrote:Prošao sam pored protestanata - malo tekbiranja, malo "ći.futi napolje" ( :-? ), palestinsko-bosanske zastave, uglavnom ljudi koji se solidarišu po vjeri... oko 200-300 ljudi po slobodnoj procjeni

ti kazes 200-300 a svugdje pise 2000,,najmanje jedno 1000 sigurno(po video snimku s vijesti)
alphonse kauders

#4961 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by alphonse kauders »

theTruePath wrote:
alphonse kauders wrote:Prošao sam pored protestanata - malo tekbiranja, malo "ći.futi napolje" ( :-? ), palestinsko-bosanske zastave, uglavnom ljudi koji se solidarišu po vjeri... oko 200-300 ljudi po slobodnoj procjeni

ti kazes 200-300 a svugdje pise 2000,,najmanje jedno 1000 sigurno(po video snimku s vijesti)
Ma ok - kad prolaze pored tebe ne mozes bas nesto procijeniti, fakat nisam mislio umanjiti broj ljudi svjesno, neka je bilo 1.000 ok:)
greys

#4962 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by greys »

escobar_ wrote:@greys: Šteta što to ne možete zabranit, pocrkat ćete od muke. :)
Sto bih vam ja branio...svako o sebi govori.
Zamislimo situaciju kada su sruseni tornjevi u New Yorku-u i da su ljudi u zapadnoj Evropi izasli na demonstracije protiv Bin Ladena sa velikim krstovima deruci se ulicom "Isus,Isus"..banaliziram :)
Ali kladim se da bi se tada vecina muslimana koji se tu zateknu osjecala neugodno,a i ja bih rekao da ne treba mijesati religiju sa protestima.
Ali to je valjda dio osnovne kulture i odgoja.Umjesto da palestinsko pitanje bude civilizacijski problem zbog krsenja osnovnih ljudskih prava Palestinaca,vi ga pretvarate u vjerski problem.
delightful

#4963 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by delightful »

xxs, opomena zbog komentarisanja rada moderacije.
howyesno je banovan.
ahuseino

#4964 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by ahuseino »

1gorstak wrote:
howyesno wrote:sve ono sto je njima hićo radio sada oni rade drugim narodima pod izgovorom samoodbrane...
oteli tudju zemlju, provode teror, ne dopustaju normalan zivot naroda, svojataju ono sto nije njihovo i na kraju krajeva handre cijeli svijet i ponasaju se kao da su iznad svih ovozemaljskih zakona.
gamad je to koju treba iskorijeniti.
Nema razlike izmedju tebe i cionista, matrica vam je ista a ostalo su nebitne nijanse.
Slicno je i Adolf pricao... :oops:
citroen

#4965 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by citroen »

jel iko procitao izjavu JOe Bidena u vezi izraelske akcije protiv humanitaraca,AJ KANT BILIV
neretvaa

#4966 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by neretvaa »

citroen wrote:jel iko procitao izjavu JOe Bidena u vezi izraelske akcije protiv humanitaraca,AJ KANT BILIV
U SHOULD BELIVE.

Cijeli senat je okrenut prema Israelu. Sta si drugo ocekivao, da osudi....
Mozda i kaze nesto ali akcije nikakve nece biti.
Okreni na Dzaziru, pa poslusaj zasto, a i vidi.
escobar_

#4967 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by escobar_ »

citroen wrote:jel iko procitao izjavu JOe Bidena u vezi izraelske akcije protiv humanitaraca,AJ KANT BILIV
Biden je poznati cionista tako da nemoj da te iznenađuju njegove izjave.
XXS

#4968 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by XXS »

escobar_ wrote: Biden je poznati cionista tako da nemoj da te iznenađuju njegove izjave.
I veliki srbomrzac, ako mogu da se nadovezem na ovaj strucni komentar. :mrgreen:
pike

#4969 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by pike »

jefferson wrote: Nego ne vidje jesul demostranti zapalili americku i izraelsku zastavu? Ako nisu, jos oni moraju pure jesti :D
Ne brini bice i to, vidis da kazu da nisu bili organizovani. Cekaj samo dok theTruthPath, imamopobjednika i realis-idealist preuzmu incjativu ima da gori. Vidis kakvi su borci ovdje na ovom cyber ratistu :oops: ja se samo bojim da ne dovedu pojacanje, islam bosna diviziju :run:
Last edited by pike on 04/06/2010 07:18, edited 1 time in total.
citroen

#4970 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by citroen »

neretvaa wrote:
U SHOULD BELIVE.

Cijeli senat je okrenut prema Israelu. Sta si drugo ocekivao, da osudi....
Mozda i kaze nesto ali akcije nikakve nece biti.
Okreni na Dzaziru, pa poslusaj zasto, a i vidi.
Ocekivao sam da osudi,i znam da cijeli senat podrzava Israel,ali ono pravit se lud,bas na taj nacin je za nepovjerovati
Građanin

#4971 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Građanin »

GOLFER wrote:Evo video...

masallah
Atmosfera je bila O.K, bez provokacija. Broj učesnika dosta dobar. Najveća primjedba ide prema domicilnom stanovništvu, nama , Sarajlijama /Bosancima, pošto su 95 % učesnika stranci, uglavnom Turci i nešto malo Arapa .Bosanaca minimalan broj. Objektivno skup koji je održan prije nekih godinu i pol, ako me sječanje služi, kada je Izrael izvršio agresiju na Gazu, bio je bolje organizovan, više probosanski uz učešće 95% Bosanaca. Ali bolje išta nego ništa.Bosanci/Sarajlije ubuduće ,organizaciju u svoje ruke. Do tada moramo i sa ovim biti zadovoljni!

:thumbup:
controllore

#4972 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by controllore »

SugarCookie wrote:
controllore wrote:Toplo preporučujem svima:

Intro: http://www.youtube.com/watch?v=j2yfrhRE ... re=related

Pt. 1 http://www.youtube.com/watch?v=d5KnkbA0y2I

Vrijedi pogledati, neke stvari će biti MNOGO jasnije !

Inače materijal kojeg su čelnici YouTube-a i ostalih cionističkih stranica na početku brisali sa interneta, onda su nakon nekog vremena prestali, na prvom nema zvuka, ali mislim da na ostalim ima.
Koliko je tebi godina ?
U čemu je problem ?

Poželjno je razgledati situaciju, pogledati uzroke ovoga što se dešava pa tek onda se praviti pametan, inače dokumentarac je rađen po predavanju Šejh Imrana, isplati se pogledati i njegovo predavanje :

http://www.youtube.com/watch?v=f7eBlkBe ... re=related
theTruePath

#4973 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Građanin wrote:
GOLFER wrote:Evo video...

masallah
Atmosfera je bila O.K, bez provokacija. Broj učesnika dosta dobar. Najveća primjedba ide prema domicilnom stanovništvu, nama , Sarajlijama /Bosancima, pošto su 95 % učesnika stranci, uglavnom Turci i nešto malo Arapa .Bosanaca minimalan broj. Objektivno skup koji je održan prije nekih godinu i pol, ako me sječanje služi, kada je Izrael izvršio agresiju na Gazu, bio je bolje organizovan, više probosanski uz učešće 95% Bosanaca. Ali bolje išta nego ništa.Bosanci/Sarajlije ubuduće ,organizaciju u svoje ruke. Do tada moramo i sa ovim biti zadovoljni!

:thumbup:

Ko je bio organizovao onaj skup od prije god dana? cini mi se mladi muslimani i neke boracke organizacije? (zelene beretke).

ovaj je uglavnom u org turskih studenata,i uglavnom su studenti i dolazili,.,turci i njihovi bh studentski prijatelji..eto.S obizrom na to,broj je i vise nego dobar
theTruePath

#4974 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Onaj Joe Biden me skroz nervirao,pa cak i Bush bi se potrudio vise da malo neutralniji govor odrzi.Ono jasno i glasno-izrael ima pravo da se brani

cini mi se da ameri taj argument koristili i kad bi bacili bombu na zene i djecu :x :x
vedrank

#4975 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by vedrank »

theTruePath wrote:Onaj Joe Biden me skroz nervirao,pa cak i Bush bi se potrudio vise da malo neutralniji govor odrzi.Ono jasno i glasno-izrael ima pravo da se brani

cini mi se da ameri taj argument koristili i kad bi bacili bombu na zene i djecu :x :x
INTERES! :thumbup:

Kao sto je interes da Rusija brani interese Srbije, kao sto je interes da npr. Kuba podrzava sovinisticko fasisticki rezim u Iranu... :D

PARA BUŠI GDJE BURGIJA NEĆE!
Locked