SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Cholina_Lokica

#4951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

Hebem ti drzavu sve pokradose.. i nadzorne kamere... kod mene u liftu sijalicu morali staviti pod 1001 zastitu, jer je neko stalno krao sijalice :-)
fole13

#4952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fole13 »

maxell_sarajevo wrote:Sinoc su mi sa zgrade ukradene nadzorne kamere pa ako vidite da neko prodaje javite mi ili uzmite podatke od lopova( kao fol zelite kupiti) da ih prijavim policiji.Jedna kamera je snimila lice lopova i cd je predan policiji.
pa i isto ispred mog ulaza na chwili skinuta a nema 10 dana postavili je :roll: koja je ulica kod tebe ...
ovo izgleda lov na kamermana pff samo da mi je znat sta ce s njih uraditi :roll:
kokuz_sa

#4953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

na alipasinu polju ima 10 dana skinuli kameru iz ulaza do mene..
riko-ga

#4954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by riko-ga »

fole13 wrote:
maxell_sarajevo wrote:Sinoc su mi sa zgrade ukradene nadzorne kamere pa ako vidite da neko prodaje javite mi ili uzmite podatke od lopova( kao fol zelite kupiti) da ih prijavim policiji.Jedna kamera je snimila lice lopova i cd je predan policiji.
pa i isto ispred mog ulaza na chwili skinuta a nema 10 dana postavili je :roll: koja je ulica kod tebe ...
ovo izgleda lov na kamermana pff samo da mi je znat sta ce s njih uraditi :roll:

Ma to oni alternativno rade.Kad pocine neko nedjelo u okolini da ih slucajno nebi snimila ta kamera :D
Magarece_godine

#4955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Magarece_godine »

riko-ga wrote:

Ma to oni alternativno rade.Kad pocine neko nedjelo u okolini da ih slucajno nebi snimila ta kamera :D
Iskustvo je cudo :D :D :D

Salim se
Max Bunker

#4956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Max Bunker »

fole13 wrote:
E jeste vala bezobrazni...cuj kamere postavili...pa kako sada da obijaju i kradu :razz:
Neko tu priprema teren za nesta, pripazite vi na auta i stanove.
Urban B.

#4957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Urban B. »

kokuz_sa wrote:na alipasinu polju ima 10 dana skinuli kameru iz ulaza do mene..

kokuze da ne pricamo o istoj kameri :D il je kakav lopov il je neki stanar,da nebi svak gledao ko dolazi :lol: :dance:
Bodkin

#4958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bodkin »

kamere su potavljene tacno ispred ulaza u zgradu jel tako? ima li logike da je postave malo iznad pa da ne mogu doci do njih bez nekakvih merdevina?
erni3

#4959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by erni3 »

fole13 wrote:
Prije su se kamere postavljale da snime provalnika kako bi se lakse uhvatio, a sada se izgleda postavljaju da samo provalnika "privuku" kako ne bi preturao dalje oko kuce ili u kuci :D
kokuz_sa

#4960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

Urban B. wrote:

kokuze da ne pricamo o istoj kameri :D il je kakav lopov il je neki stanar,da nebi svak gledao ko dolazi :lol: :dance:
:D bice da je neki stanar..nest sam primjetio kako su cam postavili one mahaluse i mahalci vise nikako nisu sjedili po klupama ispred zgrade :D
fole13

#4961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fole13 »

kokuz_sa wrote:
Urban B. wrote:

:D bice da je neki stanar..nest sam primjetio kako su cam postavili one mahaluse i mahalci vise nikako nisu sjedili po klupama ispred zgrade :D

mozda taj stanar nevjeruje svojoj zeni pa joj ubacio u sobu nakvarno :D dok on radi na gradjevi gleda s kim mu zena radi u krevetu hehehehe :lol:
Urban B.

#4962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Urban B. »

kokuz_sa wrote:
Urban B. wrote:

pa ne maju vise potrebe sjedit ispred kad mogu u kuci uz kafu lagano nadgledat sve :D i evo izgleda da su je vratili al sada ti trebaju merdevine da je skines :D sad se treba smekat ko zigu sa strane :D
nogomet online

#4963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by nogomet online »

maxell_sarajevo wrote:
Urban B. wrote:maxell gdje tacno ti zivis,jer i meni se to desilo prije nekih sedam dana!
Cengic Vila, sumnjam na jednog klosara sa Otoke, dao sam njegovo ime policiji jer je izgledom podjescao na njega.
Da nisi dole preko puta Merkura? Džemala Bijedića xx.?
pringless

#4964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by pringless »

maxell_sarajevo wrote: Cengic Vila, sumnjam na jednog klosara sa Otoke, dao sam njegovo ime policiji jer je izgledom podjescao na njega.
Daj da ga vidimo ako i nama nestane da njega prijavimo :D
cute poison

#4965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cute poison »

maxell_sarajevo wrote:
Urban B. wrote:maxell gdje tacno ti zivis,jer i meni se to desilo prije nekih sedam dana!
Cengic Vila, sumnjam na jednog klosara sa Otoke, dao sam njegovo ime policiji jer je izgledom podjescao na njega.
Ako imas sliku, upload-uj je negdje, pa mi posalji link na pm. Znam dosta klosara s Otoke, pa mozda mogu pomoci ;)
erni3

#4966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by erni3 »

Sta nam je ovo sa gradom jbt, ova tema vec duze vrijeme miruje. Nije valjda da je dosao mir, ne daj boze :D
Urban B.

#4967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Urban B. »

erni3 wrote:Sta nam je ovo sa gradom jbt, ova tema vec duze vrijeme miruje. Nije valjda da je dosao mir, ne daj boze :D
zatisje pred buru :D
ima´l_zime_Marinko

#4968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ima´l_zime_Marinko »

Urban B. wrote:
erni3 wrote:Sta nam je ovo sa gradom jbt, ova tema vec duze vrijeme miruje. Nije valjda da je dosao mir, ne daj boze :D
zatisje pred buru :D
Nocas Dino dolazi u grad
ima´l jaceg,ima´l veceg
Nocas Dino dolati u grad
da betonsku dzunglu sjekirom sijece http://www.youtube.com/watch?v=pm889ghwnKM
smoki_choko

#4969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smoki_choko »

izadji malo u grad pa rafalaj, ubi nekog, opljackaj banku. pa ce biti neMira :roll:
mrtva kokoš

#4970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

zatisje pred izbore, vidite da se ovih dana stalno neke akcije provode...
a onda poslije izbora opet ce biti prst u uho.
zna vladajuca oligarhija sta radi!!
astrid

#4971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by astrid »

Splinter wrote:zatisje pred izbore, vidite da se ovih dana stalno neke akcije provode...
a onda poslije izbora opet ce biti prst u uho.
zna vladajuca oligarhija sta radi!!
...ma jašta,raja se malo primirila....da ne zaglave...sad je policija ažurnija :D
drama

#4972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by drama »

je l' se ovo snima novi dio ramba na alipasinu???
kokuz_sa

#4973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

drama wrote:je l' se ovo snima novi dio ramba na alipasinu???
koja faza?? :D
drama

#4974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by drama »

kokuz_sa wrote:
c-faza al' se culo iz smjera b-faze, mozda i a... uglavnom, nije ono standardno metak-dva :D nego
rafal bukvalno...
kokuz_sa

#4975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

drama wrote:
kokuz_sa wrote:
c-faza al' se culo iz smjera b-faze, mozda i a... uglavnom, nije ono standardno metak-dva :D nego
rafal bukvalno...
kod mene u B fazi mirno..:D
Locked