Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#4951 Re: Manchester United FC
Mogu ih zamisliti, sad se okupljaju po Sarajevu drevne familije Red Devilsa, idu jedni drugima u posjete, svi u crnini, puštaju videosnimke bajne generacije, uz svekoliko plakanje i naricanje, te pljuvanje Boga i sudbe klete što baš njih to zadesi. Nije mi cilj da uvrijedim te žrtve, već mi se samo gadi patetika.
- ganjeta
#4952 Re: Manchester United FC
Risto Đogo bi im pozavidio...BHF_Manijak wrote:Ti ne filozofiraj i zapitaj se malo o sebi, ovdje lijepis nekakve ripove vezane za Manchester a covjeku drsko odgovaras koji je podsjetio na tragediju koja se desila TVOM i MOM narodu i onda jos imas obraza reci da ne filozofira i jos da pokaze postovanje???![]()
![]()
-
689908
#4953 Re: Manchester United FC
kakve veze imaju markale sa ovim ? znaci niko se ne smije sjetiti neke tragedije osim markala ? kakav vi mozak imate
- Riddle
#4954 Re: Manchester United FC
Kako ovdje im zlobnih ljudi. Koriste nesto kao sto su Markale da bi koji poen zaradili. Bez da poznaju bilo koga niti znaju sta bi taj dan mozda nekome mogao znaciti. Ovo je tema o jednom fudbalskom timu.
- nemam_ideje
#4955 Re: Manchester United FC
Jesi vidio jesu bezobrazni, vi tugujete zbog Minhena a oni to ne razumiju. Još se šprdaju sa vašom tugom. Grozno.
-
Baudelaire
#4956 Re: Manchester United FC
Stići će nas suze majki manchesterskih.nemam_ideje wrote:Jesi vidio jesu bezobrazni, vi tugujete zbog Minhena a oni to ne razumiju. Još se šprdaju sa vašom tugom. Grozno.
Sad ozbiljno, nije problem spominjanje tragedije Riddle, nego nekakvo glupiranje, fol teško nam je danas, boli ovo što se desilo, itd. Smiješno bolan, da dođeš na temu i oplačeš od smijeha.
- BHF_Manijak
#4957 Re: Manchester United FC
Hajd procitaj ponovo diskusiju!Riddle wrote:Kako ovdje im zlobnih ljudi. Koriste nesto kao sto su Markale da bi koji poen zaradili. Bez da poznaju bilo koga niti znaju sta bi taj dan mozda nekome mogao znaciti. Ovo je tema o jednom fudbalskom timu.
Niko ne govori da to nije tragedija, ali NEMA SANSE da me nesto vise boli od onoga sto je se mom narodu desilo, o tome pricam! Ovdje se fura neka patetika kao "suosjecaj i suti"... Niko ne skuplja poene nego je do jaja pateticno sto lik odgovara Ganjetu posprdno na njegovu opasku "niste se sjetili markala a ovdje pricate sa ogromnom dozom tuge na pomen minhenske tragedije", ako je tebi ok onda...Meni je samo bolesno, i nista vise! Niko A ne bi reko da frajer nije odgovorio Ganjetu to sto jeste!
- snaga_znanja
#4958 Re: Manchester United FC
Iskreno zao mi je koliko je bosanski um plitak. Ja znam da Edin Dzeko igra za Man City. Apsolutno me odusevljava da jedan Bosanac i Hercegovac igra na tako vrhunskom nivou i pravi je put cijeloj drzavi kako se svojim radom i zalaganjem moze uspjeti u zivotu. Covjek je primjer i van terena. I tu nema diskusije.
Ali vi morate shvatiti da vecina ljudi ovdje gotivi MUFC jos od vremena E.Cantone i da igra Dzeko i sva mu familija u City-u ja necu se nikad veseliti njihovim pobjedama. Onako negdje na kraj pameti ce mi biti godra ako postigne neki dobar gol. Edin Dzeko kad obuce dres reprezentacije je za mene idol, tito, ovozemaljsko Bozanstvo. Dok je u dresu City-a ja apsolutno ne pravim razliku izmedju njega ili bilo kojeg drugog igraca.
A zasto kazem da je bosanski um plitak. Zato sto cete doci ovdje tabiriti dan noc kako je ovaj ili onaj zakinuo ovog ili onog u borbi za titulu. Dizete City u nebesa kao da je Real, Barcelona, Liverpool i MUFC zajedno. A ustvari je to jedna igracka bogatog mlatomudana koji ce kad mu dosadi to gurnuti u stranu.
Strasni su komentari o pogibiji igraca i to je samo stav necije kulture tj. kako se ponasa u kuci. Poredjenja sa Markalama i spominjanja tog zlocina u poredjenju sa sportskom tragedijom za mene predstavlja dijelo da se neko palijom prebije, a ne da se banuje sa foruma.
A sto se tice nekih drugih odnosa. Morate shvatiti da je vama rival Bolton, a ne United. Kad osvojite jos jedno 10 titula onda cemo vas smatrati rivalima.
Ali vi morate shvatiti da vecina ljudi ovdje gotivi MUFC jos od vremena E.Cantone i da igra Dzeko i sva mu familija u City-u ja necu se nikad veseliti njihovim pobjedama. Onako negdje na kraj pameti ce mi biti godra ako postigne neki dobar gol. Edin Dzeko kad obuce dres reprezentacije je za mene idol, tito, ovozemaljsko Bozanstvo. Dok je u dresu City-a ja apsolutno ne pravim razliku izmedju njega ili bilo kojeg drugog igraca.
A zasto kazem da je bosanski um plitak. Zato sto cete doci ovdje tabiriti dan noc kako je ovaj ili onaj zakinuo ovog ili onog u borbi za titulu. Dizete City u nebesa kao da je Real, Barcelona, Liverpool i MUFC zajedno. A ustvari je to jedna igracka bogatog mlatomudana koji ce kad mu dosadi to gurnuti u stranu.
Strasni su komentari o pogibiji igraca i to je samo stav necije kulture tj. kako se ponasa u kuci. Poredjenja sa Markalama i spominjanja tog zlocina u poredjenju sa sportskom tragedijom za mene predstavlja dijelo da se neko palijom prebije, a ne da se banuje sa foruma.
A sto se tice nekih drugih odnosa. Morate shvatiti da je vama rival Bolton, a ne United. Kad osvojite jos jedno 10 titula onda cemo vas smatrati rivalima.
- snaga_znanja
#4959 Re: Manchester United FC
I da ne grijesim dusu. Man City je rekorder u Engleskoj. Doduse po broju ulazaka u Premijer ligu. 
- BHF_Manijak
#4960 Re: Manchester United FC
snaga_znanja wrote: Strasni su komentari o pogibiji igraca i to je samo stav necije kulture tj. kako se ponasa u kuci. Poredjenja sa Markalama i spominjanja tog zlocina u poredjenju sa sportskom tragedijom za mene predstavlja dijelo da se neko palijom prebije, a ne da se banuje sa foruma.
Jedini ovdje koji to poredi si ti! Ljudi su se samo osvrtali na pominjenje jedne tragedije a zanemarivanje druge i ovamo neko suosjecanje a kad je nesto tvoje onda te nema nigdje.
- ultima_palabra
#4961 Re: Manchester United FC
1-6snaga_znanja wrote:Iskreno zao mi je koliko je bosanski um plitak. Ja znam da Edin Dzeko igra za Man City. Apsolutno me odusevljava da jedan Bosanac i Hercegovac igra na tako vrhunskom nivou i pravi je put cijeloj drzavi kako se svojim radom i zalaganjem moze uspjeti u zivotu. Covjek je primjer i van terena. I tu nema diskusije.
- snaga_znanja
#4962 Re: Manchester United FC
19:2ultima_palabra wrote: 1-6
11:5
4:1
16:3
_____
50:11 - trofeji u Engleskoj. Dakle na temu o Boltonu pa pakostite jedni drugima...
-
Baudelaire
#4963 Re: Manchester United FC
1-6.snaga_znanja wrote:19:2ultima_palabra wrote: 1-6
11:5
4:1
16:3
_____
50:11 - trofeji u Engleskoj. Dakle na temu o Boltonu pa pakostite jedni drugima...
- Acheron
#4965 Re: Manchester United FC
Jes vam kinderaska furka. Cuj 1-6....Evo sam se uznemirio totalno, prisjeo mi ovaj monte.
- snaga_znanja
#4966 Re: Manchester United FC
Ma pusti i istrpi. Ako ne osvoje nista i Dzeku posalju na posudbu u Bolton vidjeces onda haosa.Acheron wrote:Jes vam kinderaska furka. Cuj 1-6....Evo sam se uznemirio totalno, prisjeo mi ovaj monte.
- burek_in_space
#4967 Re: Manchester United FC
Dobro, mozhe li onda ovako?!
Jebe mi se za City, simpatishem Arsenal odavno vec, svjestan sam da nije ekipa ranga Man UTD-a jer mu treba josh dosta pure da bi se poredio sa njima, ali svejedno ne mogu Fergusonovih pulena?!
Jebe mi se za City, simpatishem Arsenal odavno vec, svjestan sam da nije ekipa ranga Man UTD-a jer mu treba josh dosta pure da bi se poredio sa njima, ali svejedno ne mogu Fergusonovih pulena?!
- Acheron
#4968 Re: Manchester United FC
Nemam sta trpiti, ne dozivljavam ovakve provokacije. Samo smatram da je logicno da se na temi koja nosi naziv @Manchester United, pretresa sve, pa i bliza i dalja povijest. Ne vidim nista sokirajuce u evociranju nekih datuma.
- snaga_znanja
#4969 Re: Manchester United FC
Ko ti brani. Al gdje ces reci da ti se jebe za City. Jos moderator.burek_in_space wrote:Dobro, mozhe li onda ovako?!
-
Baudelaire
#4970 Re: Manchester United FC
Jadan si sa ovakvim razmišljanjem. Jebe se i meni apsolutno za City, ali shvatite da mi se jebe i za United, a pogotovo za vašu patetiku sa kojom kao pratite United.snaga_znanja wrote:Ko ti brani. Al gdje ces reci da ti se jebe za City. Jos moderator.burek_in_space wrote:Dobro, mozhe li onda ovako?!
Jebe mi se za City, simpatishem Arsenal odavno vec, svjestan sam da nije ekipa ranga Man UTD-a jer mu treba josh dosta pure da bi se poredio sa njima, ali svejedno ne mogu Fergusonovih pulena?!. Sad ces vidjet reakcija. Kako si dusman foruma, grada, drzave, regije, vjere, reprezentacije, Ivice Osima, Amara Osima, menadzera od Dzeke, Dzekinih roditelja, sestre i svih ostalih koji se mogu dovesti u vezu sa njim,
I naravno Safera Susica. Jer kljucno je da Dzeko osvoji sve sta se moze osvojiti pa da onda ima pritisak da mora osvojiti Svjetsko prvenstvo sto ce mu naravno poci za nogom.
- burek_in_space
#4971 Re: Manchester United FC
Namjerno sam napisao da mi se jebe za City (dodushe, imam jako izrazhen sexualninagon, pa mozhe biti i do togasnaga_znanja wrote:
Ko ti brani. Al gdje ces reci da ti se jebe za City. Jos moderator.. Sad ces vidjet reakcija. Kako si dusman foruma, grada, drzave, regije, vjere, reprezentacije, Ivice Osima, Amara Osima, menadzera od Dzeke, Dzekinih roditelja, sestre i svih ostalih koji se mogu dovesti u vezu sa njim,
I naravno Safera Susica. Jer kljucno je da Dzeko osvoji sve sta se moze osvojiti pa da onda ima pritisak da mora osvojiti Svjetsko prvenstvo sto ce mu naravno poci za nogom.
Vi Unitedovci morate shvatiti da ovdje niko ne mrzi United zbog Edina, nego ne voli United zbog onog "vjetra u ledja" o kojem ja sinoc pisah.
I najbolje za sve bi bilo da Ferguson odluchi kupiti Edina na ljeto, pa da vidite koliko cete saboraca dobiti.
- art vandeley
- snaga_znanja
#4973 Re: Manchester United FC
Da je sudija namjerno gurao United mogao je rijesiti utakmicu u prvih 10 minuta regularno. Penal + crveni (Iako je start bio izvan 16). Ali nije. Sta cemo sad.burek_in_space wrote: Namjerno sam napisao da mi se jebe za City (dodushe, imam jako izrazhen sexualninagon, pa mozhe biti i do toga), ali se ovdje 99,9% ljudi sprda kada pruzha svoju podrshku City-ju. Svima nama je stalo da Dzeko napreduje igrachki, jer samo tako imamo koristi od njegove pechalbe u Premiershipu.
Vi Unitedovci morate shvatiti da ovdje niko ne mrzi United zbog Edina, nego ne voli United zbog onog "vjetra u ledja" o kojem ja sinoc pisah.
I najbolje za sve bi bilo da Ferguson odluchi kupiti Edina na ljeto, pa da vidite koliko cete saboraca dobiti.
A sto se tice mrznje prema Unitedu. Jebeno je biti najbolji. Vazda ti manu traze da te mrze.
Objektivno i ja cu reci da je Barcelona padavicarska ekipa ali mi ni na kraj pameti nece biti da kazem da su losi i da su tu gdje jesu jer ih sudije guraju.
Celzi si je sam kriv jer je zijanio 3:0.
- burek_in_space
#4974 Re: Manchester United FC
Pa ne mozhe uvijek ofirno navlachiti u prvih 10 minuta, mora neshto ostaviti i za drugo poluvrijeme.snaga_znanja wrote:
Da je sudija namjerno gurao United mogao je rijesiti utakmicu u prvih 10 minuta regularno. Penal + crveni (Iako je start bio izvan 16). Ali nije. Sta cemo sad.
A sto se tice mrznje prema Unitedu. Jebeno je biti najbolji. Vazda ti manu traze da te mrze.![]()
Objektivno i ja cu reci da je Barcelona padavicarska ekipa ali mi ni na kraj pameti nece biti da kazem da su losi i da su tu gdje jesu jer ih sudije guraju.
Celzi si je sam kriv jer je zijanio 3:0.
Nece mi biti vokri ako City zijani titulu do kraja, chak bihse usudio reci da bi mi bilo to i drago, ne bi li Mancinia skinuli, iz chiste fudbalske radoznalosti shta bi sa onakvim igrachima uradio neki drugi trener.
Stoji to da najbolje ekipe/pojedince uvijek drugi "mrze" jer ne mogu podnijeti taj uspjeh, i ne sporim da dijelom ima i toga kod nekih, ali mislim da niste u pravu kada kazhete da je to jedini razlog ove "mrzhnje" prema Unitedu.
- snaga_znanja
#4975 Re: Manchester United FC
Uzimajuci u obzir kakve je United probleme imao do sada, a zaostaje samo 2 boda dovoljno govori o Manciniju. Doduse dovoljno govori i o Fergusonu.burek_in_space wrote: Pa ne mozhe uvijek ofirno navlachiti u prvih 10 minuta, mora neshto ostaviti i za drugo poluvrijeme.![]()
Nece mi biti vokri ako City zijani titulu do kraja, chak bihse usudio reci da bi mi bilo to i drago, ne bi li Mancinia skinuli, iz chiste fudbalske radoznalosti shta bi sa onakvim igrachima uradio neki drugi trener.
Stoji to da najbolje ekipe/pojedince uvijek drugi "mrze" jer ne mogu podnijeti taj uspjeh, i ne sporim da dijelom ima i toga kod nekih, ali mislim da niste u pravu kada kazhete da je to jedini razlog ove "mrzhnje" prema Unitedu.