@edit
Nije to lutalica, to je mješanac
Moderator: anex
Hvala i u moje i u Bambinino imeErnolina wrote:Ova prva slika je savrsena, maca ima pravi zavodnicki pogled: "Samo pokusaj da mi odolis...."Divljanerka wrote:Bambi trazi momka![]()
![]()
Pravo je slatka.
e onda cemo mi tebi u taj novi stan za sveto krstenje jednog mjesancaZhìxin wrote:Ove godine kada uzem stan, ako Bog da, ovaj mi je prvi na listi željaPametan, lijep, ima odličnu narav, prilagodljiv... I žuti i čokoladni su mi zanimljivi, mada i crni je lud
@edit
Nije to lutalica, to je mješanacMješanci imaju najbolju dušu
Zlatni retriver mixYahel wrote:Prelijepa slikajaca-maca wrote:Najlipsa![]()
![]()
Koliko vidim ovo nije zlatni retriver ili ?

luna09 wrote:U potpunosti se slažem sa globsa.Moja Chupa je bila sama dugo vremena i vladarica i stana i haustora. Istjerivala je i cuke i mace iz haustora a o stanu se nije moglo pričati.Kako nužda zakon mijenja dobi "kraljica" cimericuglobosa wrote:@Arc_Angel
To sam i ja mislaila kad sam unijela drugu macu u kuću!
Malo po malo i danas su to prijatelji koji ne mogu jedno bez drugoga!
I sam znaš da su mu napolju dari brojnih gladnih pasa dani odbrojani...i još jednu "gošću" koja od 24 sata bude kod nas 12 i sve to u 34 kvadrata. Zato ako ne želiš da ljepotan postane pseća hrana naoraužaj se strpljenjem i sretno.
azraz wrote:
Podsjećanje: Flekica i Čupko.
Flekica je spašena prije 3 godine sa Otoke. Bilo ih je 8, preživjela su samo tri. I upravo zahvaljujući ovom forumu završila je kod mene iii ostalaA Čupko nam se pridružio u oktobru 2010. I sad smo jedna velika sretna porodica
preslatki suazraz wrote:Flekica i Čupko danas: https://www.facebook.com/media/set/?set ... d2faababb0
azraz wrote:
Podsjećanje: Flekica i Čupko.
Flekica je spašena prije 3 godine sa Otoke. Bilo ih je 8, preživjela su samo tri. I upravo zahvaljujući ovom forumu završila je kod mene iii ostalaA Čupko nam se pridružio u oktobru 2010. I sad smo jedna velika sretna porodica