Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4951 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by japin_mutapi »

General War wrote:
japin_mutapi wrote:bolje 50,11% nego karađićevih(toleriranih) 5%
ima još jedan razlog veselja i radosti ... 50 je bliže 100 nego 45 ili 30, da ne govorim o ovih 5% toleriranih
Jeste ali u mikro kosmosu, ali kad vidis ko su ti dusmani i koliko ih ima...ni 100% je relativno malo kad se gleda okruzenje...jebi ga sve se igra na kvarno ovdje a vi to cesto zaboravljate...ili u fudbalskom zargonu; klupa im je mnogo jaca a i malada selekcija.
slažem se, ali mi igramo kao i naši dušmani u nižem rangu takmičenja, shodno kvaliteti ekipa
uz dobru kondiciju i trenera, taktičku pripremu i poznavanje protivnika, možemo(moramo, inače ispadamo u još niži rang) dobiti sve kod kuće, i nekoliko na strani, uz par neriješenih

malo nas sudije zajebavaju, ali uz dobru igru to se može nadomjestiti
Juliuscezar

#4952 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Juliuscezar »

skupljac_zeljeza wrote:
bhnapoleon1 wrote:U Bosni i Hercegovini ima 2 % ostalih i tih 2 % je registrovano na klix forumu i aktivno sudjeluje u radu foruma.

To je elita naše države, ko ti je kriv što si ovdje strano tijelo kao Bošnjak i Papak i Nacionalista. :P
I sanjam o nezavisnih 23 % a i smrdimo.

Prema definiciji 2 % Ostalih :

Bosnjak :

Image

Ostalih 2 % :

Image
mO k3

#4953 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Connaisseur Karlin wrote:
ima još jedan razlog veselja i radosti ... 50 je bliže 100 nego 45 ili 30, da ne govorim o ovih 5% toleriranih
50,11% sa bosnjackom djasporom :D
Ali 51% :mrgreen:
zrakomlat

#4954 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by zrakomlat »

Joj što pjene likovi, a lafo zajebancija, podjebavanje. Pjena party na temi.
PM72

#4955 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by PM72 »

Nema nikakve koristi ni da nas ima 71% a kamoli 51...u mojoj MZ ima 99% Bošnjaka,svi vole Bosnu i ljiljane pa se ne mogu dogovoriti gdje će kontejnere postaviti...mi smo stoka sitnog zuba.
Bradafilozof

#4956 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Bradafilozof »

General War wrote:
Bradafilozof wrote:
General War wrote:[q
Jeste ali u mikro kosmosu, ali kad vidis ko su ti dusmani i koliko ih ima...ni 100% je relativno malo kad se gleda okruzenje...jebi ga sve se igra na kvarno ovdje a vi to cesto zaboravljate...ili u fudbalskom zargonu; klupa im je mnogo jaca a i malada selekcija.
Pa sto onda zijanise onako u prvom polyvremenu?
:lol: drze 75% drzave i lik kaze zijanili :lol:
Dzaba se pravis blesav. Znas kao i ja da su cetnuci vojno slomljen. Znas gdje se banjaluka spremala. Ostalu pricu ostavi za uz gusle.

glede 75%, dakle vise nismo na 23 nego na 25. Je li ovo rezultat popusa ili tvoje velikodusnosti?
155_mm

#4957 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by 155_mm »

kamberovica polje wrote:Nisam mislio na nikakvu zavjeru, preptostavljam da će nam sad zahvaljujući tih 50,11% med i mlijeko teći s obzirom na količinu radosti iskazane na ovom forumu? Planovi o kojima ja govorim nisu zavjere i slične pičke materine nego konkertni koraci koji će ovu zemlju učiniti boljom. S obzirom da ste vi Bošnjaci u proteklih 20 godina većinom glasali za SDA i s obzirom an situaciju zadnjih 20 godina to mi govori da ovih 50,11% kurca na znači kada je u pitanju boljitak BiH u budućnosti. Ako hoćeš raspravljat ko odrasla osoba može ali ti pubertetski fazoni tebe diskvalificiraju od ozbiljne rasprave tako da ne znam ni što ti odgovaram.
ali covece breee ko je tebi izaprao mozak pricom da se je cekalo ovih 50.11% pa da se krene na bolje? ko bre covece, de nam to objasni?!

a tu "radost na forumu" je izazvao Sveti Kmecoje. ko to ne vidi stvarno je slijep!
General War

#4958 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

HAVANA wrote:Ovo pravo duhovita tema,bas ono... :lol: :roll: Mozda jeste nekome ko je mladji,ko nije osjetio sta je kad te pogodi,kad pogodis,kad izgubis,kad otplaces...Zivis citav zivot sa tim sjecanjima i ranama.A bio si mlad,glup,oruzje u tudjim rukama.Iskoristen uz parole jedinstvene,zajednicke,nedjeljive,svih bosanaca i hercegovaca...Tad u pocetku vjera nije ni bila nesto posebno isticana,tad im je trebo i hamo,tarik,jan,dinko,dragan,zoka,marinko...da imaju s cim mahat i sta pokazivat svijetu.Poginu ih dosta,dosta ih sakato,raselilo se,neki ostali,neki na gudri,alkoholu,u muriji,neki rade,uspjeli...svi se bore na svoj nacin sa kurcevom prosloscu.Citam duhovite opaske kme,ble,zali se,postotak jadni...Kontam mozda ovo i dijete mog zoke cita,za koji qrac osta bez tate,mozda janova mama,ako je i ziva,brat,neko...Koji vam je ba qrac,imate li postovanja mrvu za ljude i njihovu zrtvu?Kome se ismijavate,jeste li vi normalni?Da nas je pet ima nas bosanaca i hercegovaca,nabijem vas na qrac sve redom konstitutivne.Budale jedne,sram vas bilo. Uzivajte u ovom sto ste stvorili,guzite se medjusobno,masite brojevima i nasladjujte se postotcima...Neobrazovani,mali,jadni,cekajuci sadaku i kakav polovan tramvaj...pusite srpsi,hrvatski i bosnjacki qrac onim sto sve imaju a vama ako daju sta dobro i jest.Nek vam dodik pjeva i zamajava vas glupostima dok knjizi imovinu,bake supljira i dijeli s ahbabima,dragan lopata, cekajte hizislav u sreci i veselju...A moglo je drugacije.Zato sam kivan,znao sam odakle puca i gdje da pucam, a roknuse me s ledja.Eto vas,uzivajte.Jadna ova djeca.Ovde su vazda jadna djeca.Ima nesta u zraku,ovolika kolicina kretena i budalastina se rijetko srece.U ovako lijepoj zemlji. :(
Pa eto napravljeni smo veci neprijatelji...I meni su pred ocima i Simo i Bruno, ali i Dzemo i masa sto izgidose a bogami ne sebe ne podcjenjujem...ali mi je zanimljivo isto kao da ne mogu otvoriti drugu temu gdje isti ljudi kukaju i placu za sta im se ovdje govori a ovdje ne razumiju da su i sebe na kraju izdali. Pa ako je tako, i jesam neprijatelj...pa makar da podjebavam, kasnije ce mose reakcijom bavit kad dodje iz dupeta u glavu. :lol:
L u c i f e r

#4959 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by L u c i f e r »

Bosnjak.

Kako to gordo zvuci. :nargila:
PM72

#4960 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by PM72 »

Znas kao i ja da su cetnuci vojno slomljen. Znas gdje se banjaluka spremala.
ja sam ovaj dio prespavao...čuj bili vojno slomljeni.
Connaisseur Karlin

#4961 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Connaisseur Karlin »

mO k3 wrote:
50,11% sa bosnjackom djasporom :D
Ali 51% :mrgreen:
ali u RS ispod 14% bosnjaka sa dijasporom,tamo su manjina i Srbi ih diskriminiraju,kao sto Bosanjci diskriminiraju manjinu Bosance i Hercegovce unutar BiH i van BiH ;-)
L u c i f e r

#4962 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by L u c i f e r »

zrakomlat wrote:Joj što pjene likovi, a lafo zajebancija, podjebavanje. Pjena party na temi.

:lol:
155_mm

#4963 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by 155_mm »

PM72 wrote:Nema nikakve koristi ni da nas ima 71% a kamoli 51...u mojoj MZ ima 99% Bošnjaka,svi vole Bosnu i ljiljane pa se ne mogu dogovoriti gdje će kontejnere postaviti...mi smo stoka sitnog zuba.
o kavoj koristi od 50.11% se ovdje cijelo vrijeme guslari? ima li ko konkretno da nabroji te navedene koristi?

pa nije valjda da ovo "veselje" tj podjebavanje uz Svetog Kmecoja shvata neko za ozbiljno?!

:-) :-) :-) :-) :-)
General War

#4964 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

japin_mutapi wrote:
General War wrote:
slažem se, ali mi igramo kao i naši dušmani u nižem rangu takmičenja, shodno kvaliteti ekipa
uz dobru kondiciju i trenera, taktičku pripremu i poznavanje protivnika, možemo(moramo, inače ispadamo u još niži rang) dobiti sve kod kuće, i nekoliko na strani, uz par neriješenih

malo nas sudije zajebavaju, ali uz dobru igru to se može nadomjestiti
Pa ni u sportu ti to nije poslo a kamo li u realnom zivotu...realno samo se mozete mozda nasloniti na podrsku turske koja razumije bosnjake...ostali su odavno skuzili fazon.
PM72

#4965 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by PM72 »

Smio bih se kladiti da je broj Bošnjaka u RS i veći ali ih dosta nije uzelo učešće u popisu na teritoriji RS jer primaju penziju i zdravstveno u Federaciji.Znam takvih bar 20.Svi su govorili kako imaju penzije 400 - 600 kM i ako se prijave u mjestu povratka i izvade ličnu kartu RS - ode im penzija na 180 KM i moraju se liječiti u kasindolu a to je bolnica na nivou bitke za ranjenike.
Bradafilozof

#4966 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Bradafilozof »

PM72 wrote:
Prespavao sivti svasta nesto.
mO k3

#4967 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

@ Karlin kako to Bošnjaci diskriminiraju Bosance i Hercegovce nije ti prvi put da si nesto tako napisao

Kroz koju lupu ti to vidiš ??
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4968 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by japin_mutapi »

jebat ga, nemamo izbora
valja biti spreman kad izbije slijedeća srpska buna ... ovih 50% je dokaz da im planovi nisu uspjeli 100%
mO k3

#4969 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

japin_mutapi wrote:jebat ga, nemamo izbora
valja biti spreman kad izbije slijedeća srpska buna ... ovih 50% je dokaz da im planovi nisu uspjeli 100%
Koliko su oni imali ono ustanaka ???
Connaisseur Karlin

#4970 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Connaisseur Karlin »

mO k3 wrote:@ Karlin kako to Bošnjaci diskriminiraju Bosance i Hercegovce nije ti prvi put da si nesto tako napisao

Diskriminacija tokom trazenja posla.
PM72

#4971 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by PM72 »

Bradafilozof wrote:
PM72 wrote:
Prespavao sivti svasta nesto.

pa pošto sam učesnik rata a ne sjećam se epizode kako su bilo vojno slomljeni - pojasni nam ti,filozofe sa bradom,šta je pisac htio reći? Pa nismo im mogli pera odbiti oko Sarajeva i na Treskavici do kraja 1995 i ti nam tumačiš kako su imali spakovane kofere za bježaniju.
zrakomlat

#4972 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by zrakomlat »

:lol: :lol: čuj diskriminacija pri traženju posla. Nemoj više karlin
dobojlija81

#4973 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dobojlija81 »

najjače kad zapjene i podju se daviti pa se sjete
23% jesmo vam šuknuli :lol:
a sprcali se u tor u BL
mO k3

#4974 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

mO k3 wrote:@ Karlin kako to Bošnjaci diskriminiraju Bosance i Hercegovce nije ti prvi put da si nesto tako napisao

Diskriminacija tokom trazenja posla.
Kokretan primjer ??
Bradafilozof

#4975 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Bradafilozof »

PM72 wrote:[quote="Br

pa pošto sam učesnik rata a ne sjećam se epizode kako su bilo vojno slomljeni - pojasni nam ti,filozofe sa bradom,šta je pisac htio reći? Pa nismo im mogli pera odbiti oko Sarajeva i na Treskavici do kraja 1995 i ti nam tumačiš kako su imali spakovane kofere za bježaniju.
[/quote][/quote]
Generale nije bosna sarajevo. Vazne dijelove si prespavao. No nemam namjeru sa tobom se raspravljati.
Locked