Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- klavirdžija
#4951 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Em su kupljeni, em im je ovo konkurencija objavila. Paranoidni portal na kojem nije dozvoljeno postaviti link sa drugog, valjda to sve samo po sebi govori.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4952 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
It_is_a_Leclerc wrote:'oće 'oće. Žurnal će da razguli Radončića. Sa čitavih 9 posjeta dnevno.
neće žurnal, ali hoće sjena koja stoji iza ovoga što je žurnal objavio. sat vremena dobrog pranja, sa dokumentacijom iz sipe i istražnih organa ne možemo ja i ti kreirati, već neko ko ima malo veće veze, šeme, obavještajce i tako na taj fazon.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4953 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma kakvi portali, nemaju veze s ovim, Nisu ljudi stavili glavu torbu kad su svjedocili da bi postali internet zvijezde.
Gdje je policija, tuziteljstvo, sud? Sigurna sam da su oni vidjeli film, bez obzira sto nije na svim portalima, ali i tamo gol kriminalac izgleda.
Psi laju, karavani prolaze
Gdje je policija, tuziteljstvo, sud? Sigurna sam da su oni vidjeli film, bez obzira sto nije na svim portalima, ali i tamo gol kriminalac izgleda.
Psi laju, karavani prolaze
- klavirdžija
#4954 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Stoji, mada je mene ovaj drugi dio ipak razočarao. Očekivao sam više, a jedino što već nije bilo u medijima ranije i bar meni nepoznato je informacija o Kacilu.malakh wrote:It_is_a_Leclerc wrote:'oće 'oće. Žurnal će da razguli Radončića. Sa čitavih 9 posjeta dnevno.
neće žurnal, ali hoće sjena koja stoji iza ovoga što je žurnal objavio. sat vremena dobrog pranja, sa dokumentacijom iz sipe i istražnih organa ne možemo ja i ti kreirati, već neko ko ima malo veće veze, šeme, obavještajce i tako na taj fazon.
- pumica
-
mario001
#4956 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
It_is_a_Leclerc wrote:'oće 'oće. Žurnal će da razguli Radončića. Sa čitavih 9 posjeta dnevno.
Naravno, ti se bavis portalom
- Ridjobrki
#4957 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Damn, zaiskalo mi intervju za Avaz a nije me pitalo ništa u vezi pravosuđa i montiranog procesa Fahri.
Nikad od mene faktora stabilnosti.
- muha_sa
#4958 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
vidjeh brko nešto pisoRidjobrki wrote:Damn, zaiskalo mi intervju za Avaz a nije me pitalo ništa u vezi pravosuđa i montiranog procesa Fahri.
- Ridjobrki
#4959 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Šuti, jeb'o me ko me na ono navrati, dva dana mira nemam. Ali zabavio sam se k'o nikad, priznajem.muha_sa wrote:vidjeh brko nešto pisoRidjobrki wrote:Damn, zaiskalo mi intervju za Avaz a nije me pitalo ništa u vezi pravosuđa i montiranog procesa Fahri.
Nikad od mene faktora stabilnosti.udjoh kontajuci da je novi hit snimljen
- muha_sa
#4960 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ridjobrki wrote:Šuti, jeb'o me ko me na ono navrati, dva dana mira nemam. Ali zabavio sam se k'o nikad, priznajem.muha_sa wrote:vidjeh brko nešto pisoRidjobrki wrote:Damn, zaiskalo mi intervju za Avaz a nije me pitalo ništa u vezi pravosuđa i montiranog procesa Fahri.
Nikad od mene faktora stabilnosti.udjoh kontajuci da je novi hit snimljen
uz tebe cemo Havana i ja poznati postat--Havana s tobom tamburo ja vam zvucnike držo i cevapima vas pito
- Ridjobrki
#4961 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pravićemo mi trio ki Stefanovskimuha_sa wrote:uz tebe cemo Havana i ja poznati postat--Havana s tobom tamburo ja vam zvucnike držo i cevapima vas pito![]()
Al' vratimo se mi temi - pušten Fahro hairom, osjeća se odmah ta stabilizacija.
- Ned071
#4962 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Fahro izasao rudari usli
-
kakavdanakneiskustvu
-
klixo
#4964 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Bogami dobro su ga razgulili u ovom zurnalu, sve crno na bijelo.
Jos je Fahro to priznao ,ali kaze da u to vrijeme Keljmendi nije bio poznat javnosti kao covjek iz kriminalnog miljea.
Al' Srbi znaju voditi politiku sto jes jes.
Fahro trazi od Lagumdzije smjenu Sadikovica koji je pokrenuo akciju Lutka(ta akcija vodi ka hapsenju Radoncica) , Lagumdzija pokrenuo proces smjene Sadikovica ,ali sa druge strane Dodik pokrece proces za smjenu Lagumdzije.
Fahro ide u Beograd moli Dodika da prekine proces smjene Lagumdzije, naravno nema nista na lijepe oci , Dodik je dobio protu-uslugu od Fahre sto je bio krajnji cilj Dodikove incijative za smjenu Lagumdzije.
Jos je Fahro to priznao ,ali kaze da u to vrijeme Keljmendi nije bio poznat javnosti kao covjek iz kriminalnog miljea.
Al' Srbi znaju voditi politiku sto jes jes.
Fahro trazi od Lagumdzije smjenu Sadikovica koji je pokrenuo akciju Lutka(ta akcija vodi ka hapsenju Radoncica) , Lagumdzija pokrenuo proces smjene Sadikovica ,ali sa druge strane Dodik pokrece proces za smjenu Lagumdzije.
Fahro ide u Beograd moli Dodika da prekine proces smjene Lagumdzije, naravno nema nista na lijepe oci , Dodik je dobio protu-uslugu od Fahre sto je bio krajnji cilj Dodikove incijative za smjenu Lagumdzije.
-
jefff
#4965 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Imal sta novo?
-
m_l
#4966 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sve u crticama.
Al' i to dovoljno da se shvati kakvu vlast Bosnjaci imaju.
-
dzakailibu
#4967 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
sve ovo vjerujem, pratim ove afere o kojima su jedino muda imali pisati dani i sl.bosna. uvjeren sam da je u svim tim mutnim poslovima i realno njuska sve govori. no ne mogu shvatiti samo jedan detalj iz ovog drugog dijela- oko gregorijana- kaze da je napad na gregorijana krenuo nakon njegovog savjeta da se udalji od keljmendija i da tada krecu napadi ne rafija. ali ne vidim kako to moze biti povod jer nije to gregorijan istrazivao vec fbi a ovaj samo prenosio odnosno debilno bi bilo i pomisliti da bi odlaskom gregorijana cijela ta prica bila zataskana.
- Dr. Kuca
#4968 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Strasno. Poserem se na sud, sudije i to na djecu njihovu dobro skonjenu i udomljenu.
-
hizo ramidovic
#4969 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
cimse medzu bosnjacima pojavi pravi vodza kostoje fahro dusmani i nepriatelji ove drzave odmaga napanu inadzumu nesta dabiga mogli ocrnit puscanje fahra ispritvora jevislji nacijonalni interes zaovu drzavu ato mlogi ovdije nerazumiu pametnie bivam bilo dase ufatite posla idase nepetljate dzevam ni je mijesto ada puscate danam prave vodze vode drzavu idanam svijema budne ljepo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4970 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ridjobrki wrote:Pravićemo mi trio ki Stefanovskimuha_sa wrote:uz tebe cemo Havana i ja poznati postat--Havana s tobom tamburo ja vam zvucnike držo i cevapima vas pito![]()
![]()
Al' vratimo se mi temi - pušten Fahro hairom, osjeća se odmah ta stabilizacija.
pjevaj a ne prićaj
-
sahara1428
#4971 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
`AAAAAJMO MALO "MAHALE"
LAZNI HEROJI I PATRIOTE PALILI ZGRADU PREDSJEDNISTVA PO NALOGU RADONCICA!
"KO JE ZAPRAVO SAMIR CAJIC CAJA"?
Samir Cajic Caja,dezerzer i umisljeni heroj i patriota iz Gracanice je po njegovim intervjuima koje iskukumace svakog 5.Aprila odbranio Sarajevo i skoro pola BIH,nazivajuci sebe u ovogodisnjem intervjuu ni manje ni vise nego "VALTER".
U cilju objektivnog informisanja javnosti,Samir Cajic je bio kursista u Centru za obrazovanje kadrova unutrasnjih poslova "Mijo Kerosevic Guja" na Vracama u Sarajevu.Nakon zavrsetka kursa biva rasporedjen u jedinicu za specijane namjene tadasnjeg gradskog SUP-a.Izbijanjem agresije na nasu zemlju Cajic se proslavlja kao heroj i specijalac u ratnom spotu "Vojnik srece",nakon cega bez ispaljenog metka ovaj samozvani heroj i patriota dezertira iz jedinice u rodnu Gracanicu gdje provodi rat mesetareci i skrivajuci se.
Ovaj Gracanicki narodni heroj nakon zavrsetka rata vraca se u Sarajevo gdje zasniva radni odnos u MUP-u CSB Sarajevo kao jedan od starjesina u tadasnjoj novoformiranoj jedinici za podrsku.Zbog losih medjuljudskih odnosa sa pripadnicima pomenute jedinice i sprovodjenja bespotrebne sile i demagogije,nakon vise prituzbi,tadasnji ugledni ministar policije Ismet Dahic dezerteru Samiru Cajicu Caji urucuje otkaz iz Ministarstva Unutrasnjih Poslova.
Narodni heroj i oslobodilac Sarajeva potom zaskace direktora tadasnjeg prvog novootvorenog trznog centra Merkator u Sarajevu gdje u istom osniva sluzbu unutrasnje zastite satkanu od bivsih kontroverznih otpustenih njemu slicnih policajaca i drugih lica kriminogene i sumjiive biografije.
Sarajevski "Valter" demagog i moralista siri istinite lazi tadasnjim sve vise demobilisanim borcima i tako okupljajuci iste i slicne prosiruje se i registruje u Sarajevu privatnu zastitarsku agenciju "Eagle",koja pored osiguranja Merkatora sklapa ugovore za zastitu sumnjivih objekata i lica i time Samir Cajic dolazi do odredjenog kapitala.Kako je kapital rastao zastitarima je plata bivala sve manja i manja te su mnogi i napustili "Vojnika srece",skraseci se u drugim zastitarskim agencijama u kojima se radilo za cijelu placu.
Samir Cajic Caja po preporuci tadasnjeg Direktora drustva Avaz Roto Pres Faruka Cardzica se uposljava kao bezbjednjak u kompaniju Avaz kod Keljmendijevog prvog saradnika Fahrudina Radoncica.
U Avazu pored visoke place Radoncic Fahrudin,dezerteru Caji ustupa sluzbeno vozilo,stavlja mu na raspolaganje sve kako bi organizovao i zastitio imovinu Avaza.Narodni heroj Cajic osniva sluzbu unutrasnje zastite Avaz Roto Pres,od Radoncica dobija otvoren racun za formiranje iste,ukljucuje se u predizbornu kampanju SBB-a sa sigurnosnog aspekta i tada nastaju problemi...
Ratni dezerter Caja prilikom nabavke materijalno tehnickih sredstava za potrebe Sluzbe Unutrasnje Zastite Avaza,sklapa "dil" sa firmom "KM TRADE" i njenim direktorom izvjesnim Nihadom.Tako je paralelno opremao i svoju privatnu agenciju "Eagle" i Sluzbu Unutrasnje Zastite Avaza,a fakturisao je sve na Avaz.
Kao bezbjednjaka i covjeka od povjerenja, Radoncic Fahrudin Cajica direktno ukljucuje u demonstracije rusenja i kamenovanja zgrade Vlade FBIH,gdje je Cajic skupa sa Dzevadom Radjom tada i predvodio i koordinirao demonstracijama koje je organizovao prvi covjek Nasera Keljmendija Fahrudin Radoncic.Podsjecanja radi tada je nacinjena velika materijalna steta na zgradi Vlade FBIH kojom prilikom su i uhapseni pojedinci medju kojima i Radoncicev kadar Dzevad Radjo kojeg je u tom slucaju zastupao upravo sadasnji Radoncicev advokat Asim Crnalic.
Nakon kamenovanja zgrade vlade,ucestvovanja u februarskim demonstracijama paljenja predsjednistva,koje je takodje organizovao Radoncic uz pomoc Cajica,Radje,Svrakica i Solakovica koji su imali konkretne zadatke,Cajic Samir zbog novcanih malverzacija i potkradanja kompanije Avaz nabavkama opreme za svoju zastitarsku agenciju i fakturisanja Avazu,losih medjuljudskih odnosa,gubi povjerenje kod Radoncica i isti mu urucuje otkaz i zabranjuje posjete svim Avazovim hotelskim,restoranskim i drugim aranzmanima.
Zauzvrat,ratni lazni Valter i deterzer Samir Cajic Caja,oglasava se poslednjih dana u Avazovom prilogu "Sedmica",iskazujuci kako je on toboze razocaran, zabrinut i ljut sto se njegov bivsi mentor i sef Fahrudin Radoncic hapsi,sudi i progoni,nazivajuci ga jos i herojem,intelektualcem i patriotom.
Pitanje glasi,Koga uopce interesuje sto je Samir Cajic razocaran, zabrinut i ljut ? Fahrudin Radoncic je optuzen za ometanje rada pravosudja i kao prvi saradnik balkanskog narko bosa Nasera Keljmendija cije procesuiranje je vjesto pokusao omesti i skrenuti u drugom pravcu.
Radoncic Fahrudin i Naser Keljmendi su izmedju ostalih i glavni organizatori i finansijeri ubistva Ratnog Komandanta Ramiza Delalica Cele,za sta se ocekuje podizanje optuznice protiv Fahrudina Radoncica.
Zbog ovih djela bi "Vojnik srece" mozda trebao biti razocaran,zabrinut i ljut !?
Istrazivacki tim.
- muha_sa
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4973 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
naslov i tekst totalno nepovezani i nikakve veze jedno sa drugim nema. počeo o senad fušeriti...muha_sa wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/306 ... stima.html
- Matzan
-
baxul
#4975 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
sve sluti na happy end ovog malog nesporazuma