Mda.triconja wrote:Cinjenicom ga blooBloo wrote:Ocito ja i ti zelimo da diskutujemo o razlicitim stvarima.
Ja o urodenom vs naucenom izboru i preferencijama, ti o necem drugom.
Ova diskusija se vodila nebrojeno puta zadnje desetljece.
Mda.triconja wrote:Cinjenicom ga blooBloo wrote:Ocito ja i ti zelimo da diskutujemo o razlicitim stvarima.
Kako?madner wrote:Obrnuto
Pa svaki film je bar jednu odradioFudo387 wrote:Kako?madner wrote:Obrnuto
Supermen je zbog trebe zemlju u rikverc zaholco, onaj smoto nema zeMske.
MarlboroGold wrote:Pa nije Batman... jeste Bruce Wayne

Pa objasni nam sta da radimo...Bloo wrote:Ocito ja i ti zelimo da diskutujemo o razlicitim stvarima.
Slažem se s tricom, meni se film onda svidio i uvijek će mi se sviđati zbog atmosfere, a ne zato jer je objektivno dobar kao što nije.MarlboroGold wrote:Znas ono... o ukusima se ne raspravlja. Tebi ako ne lezi ima neko kome hoce.triconja wrote:Kako necu znat, ja pregledo haman jos neki zombi film prije resident evil, pregledo helrajser i in the mouth of madness. Ostale mi od helrajsera traume dosta dugo vremenacendlerbing wrote:Znam triconi, više sam se pokušala zezati nego ti šukati al hajd nema vze.
Ne znam...kod mene ga je proguralo što je bio prvi zombi film koji sam gledala. Nema tog stereotipa koji mi ga je mogao pokvarit i znaš kad ti nešto ostane u dobrom sjećanju?!![]()
![]()
, in the mouth of madness mi posto najdrazi film
. Sta ces, bio zlatni vakat onih video rekordera i kaseta poslije rata a u mene moji gledali vecinom horore
.
Bio je i meni cudan u nekom pozitivnom smislu resident evil kad sam ga prvi put gledo, svih mi dodje zenska i ubi boga oca, sto je bilo za ne povjerovat meni kao malom
Igrica je bila predobra, nije previse strasna (ko sajlent hil) a u taj vakat je bila bolja nego tomb rajdercendlerbing wrote: Slažem se s tricom, meni se film onda svidio i uvijek će mi se sviđati zbog atmosfere, a ne zato jer je objektivno dobar kao što nije.![]()
Igricu sam malo nešto igrala dok mi nije dosadilo da me ubijaju...nekako previše je bilo stresno.![]()
Haman da jest.cendlerbing wrote:I ja čitam Malibora što reče da si pretjerao, i sve sam tražila gdje si pretjerao pa opet ne skontah.![]()
Ne znam na šta sam se trebala naljutiti. Ja rekla da mi se sviđa film, ti rekao da je bezveze, jel to?
Pa nisam rekla da mi se sviđa u fazonu izjave kojoj nema obaranjatriconja wrote:Haman da jest.cendlerbing wrote:I ja čitam Malibora što reče da si pretjerao, i sve sam tražila gdje si pretjerao pa opet ne skontah.![]()
Ne znam na šta sam se trebala naljutiti. Ja rekla da mi se sviđa film, ti rekao da je bezveze, jel to?
Kakvi feministicki fazoni. Vakocendlerbing wrote:Pa nisam rekla da mi se sviđa u fazonu izjave kojoj nema obaranjatriconja wrote:Haman da jest.cendlerbing wrote:I ja čitam Malibora što reče da si pretjerao, i sve sam tražila gdje si pretjerao pa opet ne skontah.![]()
Ne znam na šta sam se trebala naljutiti. Ja rekla da mi se sviđa film, ti rekao da je bezveze, jel to?![]()
Kakvo si izvinjenje smislio, jel u nekom feminističkom fazonu ili?
E, jebi ga sad...Bloo wrote:Zašto agresivnost i apsolutno izvrtanje rečenog.Hormoni? Smijem li ja Vama reći smiri hormone?
Odnosno sve što je navedeno, nisam ni spominjala, već preferencije k npr. određenim igračkama i strip junacima, da li su iste urođene ili naučene. A počelo se pričati o role models i bajkama.
I ovo bi bio moj zadnji komentar upućen Vama jer očito želite da se svađate, ja ne.![]()
Ugodan dan želim.
Najjaci je onaj fazon javlja se lola curi u pola pet ujutro a ona ne odgovara i nakon pet minuta joj sve skrpi sto se da skrpit i onda kad se ona na kraju javi kae neko drugi napiso (neko belesi prohako)MarlboroGold wrote:Meni ovo sve liči na šumove u kanalima komunikacije
Jel to nešto sa reddita matere titriconja wrote:Najjaci je onaj fazon javlja se lola curi u pola pet ujutro a ona ne odgovara i nakon pet minuta joj sve skrpi sto se da skrpit i onda kad se ona na kraju javi kae neko drugi napiso (neko belesi prohako)MarlboroGold wrote:Meni ovo sve liči na šumove u kanalima komunikacije![]()
![]()
JastaradiMarlboroGold wrote:Jel to nešto sa reddita matere titriconja wrote:Najjaci je onaj fazon javlja se lola curi u pola pet ujutro a ona ne odgovara i nakon pet minuta joj sve skrpi sto se da skrpit i onda kad se ona na kraju javi kae neko drugi napiso (neko belesi prohako)MarlboroGold wrote:Meni ovo sve liči na šumove u kanalima komunikacije![]()
![]()
https://www.libela.org/sa-stavom/9903-n ... az6VpeWnjUDok sam čitala komentare na svedočenja žena o nasilju koje su doživele u ginekološkim ambulantama i porođajnim salama, reakcije većine muškaraca, koji su bili sa jedne strane zgroženi što se o nečemu tako "intimnom" uopšte govori (kao da je zdravlje intima) ili sa druge, iskazivali otvoren seksizam i mizoginiju stavovima da žene ni ne znaju da su primile anesteziju i da drame, nisu me previše iznenadili. Još jedna stvar koja me nije iznenadila su bili osuđujući komentari nekih žena.