Gramofoni.....spreca wrote:Iskra nije radila .....radila je radio i Tv aparate i telefone i razne srtojeve :busilce ,brusilice itdpustopoljina wrote:
mislim da je iskra radila ves masine, kao da mi se prividja da je nasa bila iskra

Gramofoni.....spreca wrote:Iskra nije radila .....radila je radio i Tv aparate i telefone i razne srtojeve :busilce ,brusilice itdpustopoljina wrote:
mislim da je iskra radila ves masine, kao da mi se prividja da je nasa bila iskra

fakat wrote:Gramofoni.....spreca wrote:Iskra nije radila .....radila je radio i Tv aparate i telefone i razne srtojeve :busilce ,brusilice itdpustopoljina wrote:

A telefon u hodniku, po sred stana, svak cuje sta pricasJoseMujica wrote:
pa čekaš i treperiš kad će zazvonit
Ne sekiraj se, mislio sam na sve NAS...sam sam bar tri put izvrtio najbolje cigare, ukus tadasnje koka kole, rondo c, supermint...pustopoljina wrote:u moju obranu, izbjegavala sam temu koliko sam mogla, pa sam kopala tamo po stotoj stranici maloradostan dan wrote:jebo mater, vidi se da se ovdje skupljaju đuturumi i metuzalemi...na svakih 50 strana se obrne priča, pa sve ispočetka, ko da se nije pominjalo - gondole, ei niš televizori, pioniri maleni...
sad će miljei i stoljnaci, pa omiljene žvake...![]()
...
Kad je naruci frajer devedeset i neke... Eto koliko nije izlazio u kafanuradostan dan wrote:Ne sekiraj se, mislio sam na sve NAS...sam sam bar tri put izvrtio najbolje cigare, ukus tadasnje koka kole, rondo c, supermint...pustopoljina wrote:u moju obranu, izbjegavala sam temu koliko sam mogla, pa sam kopala tamo po stotoj stranici maloradostan dan wrote:jebo mater, vidi se da se ovdje skupljaju đuturumi i metuzalemi...na svakih 50 strana se obrne priča, pa sve ispočetka, ko da se nije pominjalo - gondole, ei niš televizori, pioniri maleni...
sad će miljei i stoljnaci, pa omiljene žvake...![]()
...
![]()
A jesmo li Kenijadu pominjali, onu iz 87, 88?
Poslije, samim pocetkom devedesetih, pojavila se točena kenijada u kaficima, i odlicno je sjedala sa espresom...mala kenijada i espreso, ne sjecam.se koliko je to kostalo.
I bila ie bolja od flasirane...zapamtio sam da su mi rekli da je pravi lik u sarajevu i distribuira za cijelu bih.
A hodnik prazan, pa sve ječi...stakasa wrote:
A telefon u hodniku, po sred stana, svak cuje sta pricas
Cjela Slovenija uz salicu kave pusi 57spreca wrote:
radostan dan wrote:A hodnik prazan, pa sve ječi...stakasa wrote:
Pa mu ga haustor da po gasu.
A domacin ne cuje sagovornika od samog sebe, pa jos jace... Alooo, pi tam - ka ko siii?
Cjela Slovenija uz salicu kave pusi 57[/quote]stakasa wrote:spreca wrote:
Jebo majku ko da smo u istoj zgradi zivili. Evo tacno ovakoradostan dan wrote:A hodnik prazan, pa sve ječi...stakasa wrote:
A domacin ne cuje sagovornika od samog sebe, pa jos jace... Alooo, pi tam - ka ko siii?
radostan dan wrote:A hodnik prazan, pa sve ječi...stakasa wrote:
Moja majka i dan danas...muha_sa wrote:okreni nulu-ne cujem te

Trebalo dobro povuc... I ne zabandacioJoseMujica wrote:mislim da mi je prva cigara koju sam zapalio bio
al ono meko pakovanje je bilo...ukro jaran od stare....i sakrili se u podrum i pušili....mal se obandačio nisam
možda ovakavpustopoljina wrote:SeČam se kanadjanki.
a šiš je bio drugaciji
Aaaaaaaaaaaaaaaaaamuha_sa wrote:okreni nulu-ne cujem te
Da nijeuglavnomja wrote:opstanak![]()
![]()
timoti dzon bajford![]()
(naklon za podsjecanje
)
obrazovni program tv bg![]()
obrazovni program tv zg![]()
tv sa nije imala obrazovni proglram
zato su hrvati imali crtane, dr. baltazara i ovog likica, nadam se da nije vec spominjan
i imali su neki dugometrazni crtani film koji je osvojio neke ultra nagrade, svjetske, nesto na plazi, pa na puhanje ... mislim da smo ga cak u kinu gledali
nije za djecu crtani
prvi i jedini jugoslovenski Oskar je bio za crtani film, Dusan Vukotic, to je bio taj i zvao se "Surogat".uglavnomja wrote:opstanak![]()
![]()
timoti dzon bajford![]()
(naklon za podsjecanje
)
obrazovni program tv bg![]()
obrazovni program tv zg![]()
tv sa nije imala obrazovni proglram
zato su hrvati imali crtane, dr. baltazara i ovog likica, nadam se da nije vec spominjan
i imali su neki dugometrazni crtani film koji je osvojio neke ultra nagrade, svjetske, nesto na plazi, pa na puhanje ... mislim da smo ga cak u kinu gledali
nije za djecu crtani
Okreni nulu ili polako okreci. Ono ako ne prihvati prvi put onda je rjesenje - polako okreci. Valjda se bolje primi. Temeljitijeradostan dan wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaamuha_sa wrote:okreni nulu-ne cujem te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh sad zvat kuma na viber, on zna da zasteka...pa cu mu traziti da pritisne nulu...