Jokericious wrote:Imas drugo rjesenje?ultima_palabra wrote:Preskupo.

Jokericious wrote:Imas drugo rjesenje?ultima_palabra wrote:Preskupo.

Priznaj da bi uzeo 30k KM bar od jedne opštine i riješio problem na mehanički načinultima_palabra wrote:Imam ali ne bih da rizikujem ban.Jokericious wrote:Imas drugo rjesenje?ultima_palabra wrote:Preskupo.
Jokericious wrote:Jedino da gradjani uzmu stvari u svoje ruke. Drugog rjesenja nema.
uperis u pujdu i samo pritisnes. njima je peper sprej ili ti ga narodski receno suzavac toliko jak da ako bas pretjeras sa prskanjem mogu njusku poderati od asfalt. policija ako ovo nadje kod muskih moze biti problem jer muskarci po zakonu ne smiju ga nositi,dok zene smiju ali opet ako se fino na ljudski nacin objasni radi cega ce ti suzavac mislim da ne bi trebalo biti problema. inace taj peper sprej je velicine da ga skoro kao privjesak mozes nositifelichi wrote:molim te, opisi kako to radi sa peper sprejom. nanisanis u oci i pritisnes. ima li efekta? koliko daleko moze dobaciti spray. ne bih pokusavao na metar se junaciti.
oni samo hoce da se igrajupathyeshme wrote:Ma danas su ljudi previše strašljivi. Neće pujdo ništa ako ga ne raraš.
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Sam zdrav rezon kaže da su ovi debilani zlonamjerni. Eutanazija košta, bravo. A ne košta doživotno hranjenje?zipoo wrote:"Ovo je čisto spašavanje načelnika općina, a ne briga za građane. Kako bi provodili izmijenjeni zakon, kada ga ni do sada nisu mogli provesti, a sada su mu povrh svega dodali i eutanaziju, koja također košta. Više od sterilizacija i kastracija. Izmjena zakona ne donosi ništa dobro. Ni za građane ni za općine. Ohrabreni smo brojem poslanika koji su shvatili političku prevaru i glasali protiv", naveli su za Klix.ba predstavnici Saveza udruženja za zaštitu i spašavanje životinja.
Ko su predstavnici ?
zipoo wrote:"Ovo je čisto spašavanje načelnika općina, a ne briga za građane. Kako bi provodili izmijenjeni zakon, kada ga ni do sada nisu mogli provesti, a sada su mu povrh svega dodali i eutanaziju, koja također košta. Više od sterilizacija i kastracija. Izmjena zakona ne donosi ništa dobro. Ni za građane ni za općine. Ohrabreni smo brojem poslanika koji su shvatili političku prevaru i glasali protiv", naveli su za Klix.ba predstavnici Saveza udruženja za zaštitu i spašavanje životinja.
Ko su predstavnici ?
Upravo tako. To mudro prešućuju u svojim djetinjastim usporedbama.Muhamed Đakmić wrote:Sam zdrav rezon kaže da su ovi debilani zlonamjerni. Eutanazija košta, bravo. A ne košta doživotno hranjenje?zipoo wrote:"Ovo je čisto spašavanje načelnika općina, a ne briga za građane. Kako bi provodili izmijenjeni zakon, kada ga ni do sada nisu mogli provesti, a sada su mu povrh svega dodali i eutanaziju, koja također košta. Više od sterilizacija i kastracija. Izmjena zakona ne donosi ništa dobro. Ni za građane ni za općine. Ohrabreni smo brojem poslanika koji su shvatili političku prevaru i glasali protiv", naveli su za Klix.ba predstavnici Saveza udruženja za zaštitu i spašavanje životinja.
Ko su predstavnici ?![]()
NE JEBITE NAS U ZDRAV MOZAK MARVO!
Ja sam i tad bio na istoj strani kao i tileet wrote:I onda se vratim 2 godine unazad kada sam pisao da su ovi av-mau obične ublehe i kada je 95% foruma pljuvalo po meni i istomišljenicima.
Iskali ste, eto vam ga.
ti si u to vrijeme jeo cuke po Koreji moj MuhaMuhamed Đakmić wrote: Ja sam i tad bio na istoj strani kao i ti
hodža wrote:ti si u to vrijeme jeo cuke po Koreji moj MuhaMuhamed Đakmić wrote: Ja sam i tad bio na istoj strani kao i ti![]()
pathyeshme wrote:Ma danas su ljudi previše strašljivi. Neće pujdo ništa ako ga ne raraš.
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Idem neku veče ulicom,prolazi naka,onako povelika kerčuga pored mene,i onako iz čista mira zalaja,okrenem mu se pa zalajem i ja na njega,ušuti se džukela.dadoka84 wrote:peper sprej... ja nemam problema sa njima, mada je moja zena imala traume radi pasa.