I ja koristim isti paket i mislim da je tu najbolji omjer uloženo/dobijeno, mada sve zavisi od potreba, nekom treba net 15 mb/s mada je meni i ovih 8 mb/s sasvim dosta.DON_eARL wrote:@Shish-mish
Od 1.3. su svi MIX paketi uz ugovor na 24 mjeseca, pa moguće je da imaš promotivni materijal štampan prije tog datuma.
Što se tiče cjenovnika inostranih poziva, imaš ovdje : http://telemach.ba/Fiksna+telefonija/12 ... av_start=0
Ja koristim SuperMIX paket, izmeđuostalog i zbog onih 100 minuta prema inostranstvu. Uštedim 25,74KM pozivanjem fiksnih brojeva u Švicarskoj, što nije mala svota.
+ Dobiješ SportKlub HD paket i D3GO aplikaciju besplatnu na korištenje i 8Mbps internet.
Pod ugovorom sam već nekih 10 mjeseci, pa izračunaj koliko sam do sada uštedio samo sa tih 100 besplatnih minuta prema inostranstvu mjesečno.
Paket koji ja koristim je 50KM mjesečno, zakucam maksimalno 65KM, kada se dodaju pozivi prema fiksnim brojevima, ali ću i to da riješim uskoro dodavanjem FlatBIH.
Edit: Ovo ti možda može biti bitno, ako se odlučiš za SuperMIX:Napomena: u Mjesečnu naknadu za uslugu telefonije po priključku je uključeno 100 minuta razgovora ka fiksnim brojevima u međunarodnom saobraćaju ka slijedećim zemljama:
Andora, Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Bugarska, Češka, Čile, Danska, Estonija, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Island, Italija, Izrael, Japan, Kanada, Kipar, Luksemburg, Mađarska, Malezija, Meksiko, Njemačka, Norveška, Novi Zeland, Peru, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusija, San Marino, Slovačka, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Tajvan, Turska, Velika Britanija, Hong Kong, Kina, SAD, Singapur, Tajland.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2