Neće ti ništa naplaćivati dok uslugu kompletno realiziraju.. sad ćeš malo počekati ( barem sam ja čekao skoro 2 mjeseca ) da ti završe uslugu do kraja.The Realist wrote:Predao sam zahtjev za aktiviranje dodatnog paketa 1 i vidim da su otključali HD kanale, pa me zanima šta će oni sada naplaćivati, pošto internet još nije pušten, a onaj PINK+ ulazi u onu akciju što je bila prošle godine (možda još i traje)?
Meni je ustvari bitan internet, a ne HD kanali.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
jarobot
#49476 Re: BHTelecom All About
-
The Realist
#49477 Re: BHTelecom All About
Hvala. Što se ovoga tiče i više nego korektno od njih. Samo šteta za toliko čekanje paketa.jarobot wrote: Neće ti ništa naplaćivati dok uslugu kompletno realiziraju.. sad ćeš malo počekati ( barem sam ja čekao skoro 2 mjeseca ) da ti završe uslugu do kraja.
-
Arminusher
#49478 Re: BHTelecom All About
Pozdrav,da li neko zna koliko bi kostao prikljucak internet paketa netflat5?
Koliko se sta placa i to? Trenutno imamo zonu kod kojih je ping toliko los kada dodje zima da to nije humano,a kada ih nazoves kao nema nekih problema velikih njima je to okej...
Koliko se sta placa i to? Trenutno imamo zonu kod kojih je ping toliko los kada dodje zima da to nije humano,a kada ih nazoves kao nema nekih problema velikih njima je to okej...
- joske
#49479 Re: BHTelecom All About
imas sada Zimske radosti akcija evo ti linkArminusher wrote:Pozdrav,da li neko zna koliko bi kostao prikljucak internet paketa netflat5?
https://bhtelecom.ba/portalnovost+M51122dc4530.html prikljucak
https://bhtelecom.ba/4779.html cjena paketa net flat 5
-
ing-ecc
#49480 Re: BHTelecom All About
Ukljucenje HD kanala je softverski poso i zato su odmah i ukljuceni (kod podnosenja zahtjeva) a povecanje brzine je tehnicko-tehnoloski problem tako da treba jos koraka za potpunu aktivaciju Paket I.The Realist wrote:Predao sam zahtjev za aktiviranje dodatnog paketa 1 i vidim da su otključali HD kanale, pa me zanima šta će oni sada naplaćivati, pošto internet još nije pušten, a onaj PINK+ ulazi u onu akciju što je bila prošle godine (možda još i traje)?
Meni je ustvari bitan internet, a ne HD kanali.
- escobar__
#49481 Re: BHTelecom All About
Ali bez brige, sve će to bit riješeno u najkraćem mogućem roku. Za dva-tri mjeseca* ima da uživaš u velikim brzinama.ing-ecc wrote:Ukljucenje HD kanala je softverski poso i zato su odmah i ukljuceni (kod podnosenja zahtjeva) a povecanje brzine je tehnicko-tehnoloski problem tako da treba jos koraka za potpunu aktivaciju Paket I.The Realist wrote:Predao sam zahtjev za aktiviranje dodatnog paketa 1 i vidim da su otključali HD kanale, pa me zanima šta će oni sada naplaćivati, pošto internet još nije pušten, a onaj PINK+ ulazi u onu akciju što je bila prošle godine (možda još i traje)?
Meni je ustvari bitan internet, a ne HD kanali.Kad doobijes odgovarajuci modem (ako ga vec ranije nisi dobio kroz neku uslugu) dobices i 30+ a i papiric da potpises kada zvanicno i krece placanje, tacnije unosenjem u sistem i tog podatka (razduzenjem RN).
*uz uslov da ispuniš tehničke preduslove
-
zara_123
#49482 Re: BHTelecom All About
Nadam se da cu i ja biti slicne srece i da necu ceakti dugo.dinao wrote:Ja sam nazvao 1444 i rezervisao iPhone. Nazvali su kroz nekih 7 dana da dodjem u poslovnicu na Malti. Dobra stvar je 2 god garancije na uredjaj
Sent from my 6039Y using Tapatalk
-
zara_123
#49483 Re: BHTelecom All About
Ne napisah nigdje koji je iPhone u pitanju. A to da su malo dva posta je pretpostavljam trebala biti ironicna konkluzijaing-ecc wrote:moraš ti imati više postova za iPhone 7, malo je to da pitaš sa sva postazara_123 wrote:....
- Gentleman
#49484 Re: BHTelecom All About
Ima li neko objašnjenje za slijedeću situaciju: uplatim 10KM kredita na Ultra karticu, i u toku dana mi taj kredit nestane, iako nikoga nisam zvao, niti slao poruke. To mi se desilo danas drugi put. Da li BHTelecom operatori kradu te pare, i na kakav način? 
- Del_Boy1
#49485 Re: BHTelecom All About
Možda ti je uključen mobilni internet, jedino on "jede" kredit u pozadini.
Sent from my E2303 using Tapatalk
- Gentleman
#49486 Re: BHTelecom All About
Del_Boy1 wrote:Možda ti je uključen mobilni internet, jedino on "jede" kredit u pozadini.
Nije uključen mobilni internet
-
ing-ecc
#49487 Re: BHTelecom All About
trazis detaljni listing i onda sve bude crno na bijeloGentleman wrote:Ima li neko objašnjenje za slijedeću situaciju: uplatim 10KM kredita na Ultra karticu, i u toku dana mi taj kredit nestane, iako nikoga nisam zvao, niti slao poruke. To mi se desilo danas drugi put. Da li BHTelecom operatori kradu te pare, i na kakav način?
-
Mentha_Piperita
#49488 Re: BHTelecom All About
Ovo se i meni jednom desilo, ali su mi iz BHTelecoma kazali da je mobilni internet to sve povukao i potrošio, nisam se mogla sa njima nikako ubijediti da nisam koristila mobilni internet.Gentleman wrote:Ima li neko objašnjenje za slijedeću situaciju: uplatim 10KM kredita na Ultra karticu, i u toku dana mi taj kredit nestane, iako nikoga nisam zvao, niti slao poruke. To mi se desilo danas drugi put. Da li BHTelecom operatori kradu te pare, i na kakav način?
-
Vidal89
#49489 Re: BHTelecom All About
Nema veze da li je ukljucen ili ne, neke aplikacije mogu same da ukljuce internet i azuriraju se npr. apk za vrijeme itdGentleman wrote:Del_Boy1 wrote:Možda ti je uključen mobilni internet, jedino on "jede" kredit u pozadini.
Moras dati nekome tko zna da to provjeri
-
Vidal89
#49490 Re: BHTelecom All About
Vidal89 wrote:Nema veze da li je iskljucen, neke aplikacije mogu same da ukljuce internet i azuriraju se npr. apk za vrijeme itdGentleman wrote:Del_Boy1 wrote:Možda ti je uključen mobilni internet, jedino on "jede" kredit u pozadini.
-
made_in_sarajevo
#49491 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Znaci po tebi kad odemo van drzave najbolje iskljuciti mobitel i izvaditi karticu i ostaviti sve kuci odvojeno par metara jedno od drugog. Ja koliko znam i vidim za ove godine koristenja ne moze se internet nikad sam upaliti. Evo na svakom androidu ni symbianu mi se nikad nije upalio sam internet, ugasim da mi ne radi automatski update, samo kad sam na wifi da uradi i nikad nisam imao problema "da se sam upali".Vidal89 wrote:Nema veze da li je ukljucen ili ne, neke aplikacije mogu same da ukljuce internet i azuriraju se npr. apk za vrijeme itdGentleman wrote:Del_Boy1 wrote:Možda ti je uključen mobilni internet, jedino on "jede" kredit u pozadini.
Ovaj sto se zali, provjeri potrosnju interneta na mobitelu sto ti je vec neko rekao ili sto ti ing kaze idi i trazi listing i tako je kako je. Ako je telekom skino onda im se naklati na kosti i to dobro. Mozda si nekad ti upalio internet ali nisi ni skontao da je update neki uradjen. Kako god na mobitelu vidi potrosnju i trazi listing u telekomu
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
-
Sociolog
#49492 Re: BHTelecom All About
Pozz ekipa, sta mislite..koliki ce biti Pad netto dobiti za 2016 ..vidim bruka raje skroz slabo puni kredit, rekose lokalne tete iz kioska, vase procjene?? Ja tipujem 4;5 miliona cistih manje nego za 2015
- _Reds_
#49493 Re: BHTelecom All About
Ostani sociolog majketi.
Tete sa kioska su mu relevatna procjena.
Tete sa kioska su mu relevatna procjena.
-
boshniak
#49494 Re: BHTelecom All About
Da li je neko imao problema sa ADSL-om u zadnje vrijeme, loš Line attenuation, veza puca itd.

-
made_in_sarajevo
#49495 Re: BHTelecom All About
Kao fizicko lice za kupovinu mobitela jel trebaju svi papiri biti orginal ili moze kopij koja nije ovjerena? Ugovor o radu imamo orginal, nema kopije i M2 obrazac imamo ali nije orginal nego kopija. Jel mogu odbiti radi toga?
- Hyperthalamus
#49496 Re: BHTelecom All About
Ne trazi se ugovor o radu...vec m2 (js3100) obrazac iz porezne...i to na uvid...i mora biti original.
-
made_in_sarajevo
#49497 Re: BHTelecom All About
Ima jedna glupost, da se kupi odmah mobitel treba ugovor zastalno i obrazac taj ili sacekaju se tri racuna i onda se moze kupiti mobitel bez ugovora o radu. Glupo ali eto hajd
- Hyperthalamus
#49498 Re: BHTelecom All About
U Tuzli na salteru lik nije imao nista od papira...a htio s7 edge da uzme...i zena na salteru da mu izadje u susret...nazvala poreznu upravu pred njim, provjerila sta treba i lik dobio telefon. Znam za to 3 placena racuna ili potvrda o zaposlenju....moze i cek od penzije, ali nisam cuo da iko trazi ugovor o radu...za taj js3100 obrazac jesam...ja ti to govorim onako kako sam cuo dok sam bio u redu...ne mora znaciti da je to po ps-u.made_in_sarajevo wrote:Ima jedna glupost, da se kupi odmah mobitel treba ugovor zastalno i obrzac taj ili sacekaju se tri racuna i onda se moze kupiti mobitel bez ugovora o radu. Glupo ali eto hajd
-
made_in_sarajevo
#49499 Re: BHTelecom All About
Ma znam inace da ugovor o radu prihvate kao dokaz o radu ali kaze zena na salteru da treba na memorandumu firme napisati da si zastalno zaposlen i taj obrazac na uvid. Samo je glupost to da bi odma kupio treba mi stalno zaposlenje,a ovako uzmem pretplatu samo,sacekam 3 mjeseca i kupim mobitel bez problema 
-
Arminusher
#49500 Re: BHTelecom All About
Koliko se inace ceka internet prikljucak?
Inace ne znam u cemu je problem sa njihovim brojem,zovem ali kao broj ne postoji...
Inace ne znam u cemu je problem sa njihovim brojem,zovem ali kao broj ne postoji...