Taman posla, pa to bi isto bio genocid...
Samo prekrsajni i krivicni progon za negatore Genocida. Pokusaj u Njemackoj negirati Holokaust...
Sto se tice ovoga sto si ti napisao, nigdje veze...
Taman posla, pa to bi isto bio genocid...
Da, osim ako nisam previdio nesto pa da se to vec praktikuje.
More i da je Bosna u Hercegovini!spreca wrote: ↑20/11/2020 08:03I Hercegovina je u Bosni,samo onako se kaze i HercegovinaCapljina74 wrote: ↑19/11/2020 21:07Sad ko nisi namjerno napisao Hercegovina malim!?sumirprimus wrote: ↑19/11/2020 21:05moderqcija evo ga narusava integritet drzave Bosne i hercegovine...
Ovo treba pocet zakonski kaznjavat
Vlazni snovi samo pogledat u pasos Trebinje Bosna i hercegovina
Ma bjeri, bolan!
Ti ništa ne kontaš? Trebinje nije u Bosni, Trebinje je u Hercegovini.
Pogledaj kartu HiB.
Pricamo o Genocidu a ne o zlocinullull wrote: ↑20/11/2020 08:52Da, osim ako nisam previdio nesto pa da se to vec praktikuje.
LBVIEW pricamo generalno, mislim da nisam spomenuo Amfilohija za njega se zna sta je pricao a i on je u CG bio.
Prvi cu uvijek osuditi takve ljude da se ne lazemo, za mene je zlocin zlocin ko god ga pocinio, bosnjak, srbin, hrvat, pa cak i da mi je neko najrodjeniji.
Ne radi se ovdje o pojedinacnim zlocinima vec o sistematskim, koje je ova vjerska organizacija podsticala -llull wrote: ↑20/11/2020 08:52Da, osim ako nisam previdio nesto pa da se to vec praktikuje.
LBVIEW pricamo generalno, mislim da nisam spomenuo Amfilohija za njega se zna sta je pricao a i on je u CG bio.
Prvi cu uvijek osuditi takve ljude da se ne lazemo, za mene je zlocin zlocin ko god ga pocinio, bosnjak, srbin, hrvat, pa cak i da mi je neko najrodjeniji.
Pa nemoze dijete roditi mater, a gdje to pise da se neko odrice Hercegovine,jest da bi to neki htjeli , ali kurko nemEreCapljina74 wrote: ↑20/11/2020 08:57More i da je Bosna u Hercegovini!spreca wrote: ↑20/11/2020 08:03I Hercegovina je u Bosni,samo onako se kaze i HercegovinaCapljina74 wrote: ↑19/11/2020 21:07
Sad ko nisi namjerno napisao Hercegovina malim!?
Ma bjeri, bolan!
Ti ništa ne kontaš? Trebinje nije u Bosni, Trebinje je u Hercegovini.
Pogledaj kartu HiB.
Mnogo mi separatisete, ko 'rvati!
Odricete se Hercegovine i onda vam oni krivi.
Evo kako sam na forumu Skandinavac svaku heftu juri da se Srbi na forumu odrede prema Srebrenici.spreca wrote: ↑20/11/2020 08:57Pricamo o Genocidu a ne o zlocinullull wrote: ↑20/11/2020 08:52Da, osim ako nisam previdio nesto pa da se to vec praktikuje.
Onda nisi u toku sa istorijom.spreca wrote: ↑20/11/2020 09:02Pa nemoze dijete roditi mater, a gdje to pise da se neko odrice Hercegovine,jest da bi to neki htjeli , ali kurko nemEreCapljina74 wrote: ↑20/11/2020 08:57More i da je Bosna u Hercegovini!
To sto ti tvrdis je svjetska glupost ili si izostajao sa casovaCapljina74 wrote: ↑20/11/2020 09:05Onda nisi u toku sa istorijom.spreca wrote: ↑20/11/2020 09:02Pa nemoze dijete roditi mater, a gdje to pise da se neko odrice Hercegovine,jest da bi to neki htjeli , ali kurko nemEreCapljina74 wrote: ↑20/11/2020 08:57
More i da je Bosna u Hercegovini!
Tvrditi da je Bosna starija od Hercegovine je glupo.
Samo jednakost.
Inače odnosno u 'rvacku mitomaniju.
Čujemo se večeras.
Živio.
Šta ja tvrdim?spreca wrote: ↑20/11/2020 09:09To sto ti tvrdis je svjetska glupost ili si izostajao sa casovaCapljina74 wrote: ↑20/11/2020 09:05Onda nisi u toku sa istorijom.
Samo jednakost.
Čujemo se večeras.
Živio.
NeistineCapljina74 wrote: ↑20/11/2020 09:11Šta ja tvrdim?spreca wrote: ↑20/11/2020 09:09To sto ti tvrdis je svjetska glupost ili si izostajao sa casovaCapljina74 wrote: ↑20/11/2020 09:05
Onda nisi u toku sa istorijom.
Samo jednakost.
Čujemo se večeras.
Živio.
Naravno bosna i Hercegovina.sumirprimus wrote: ↑20/11/2020 09:31 dobro haj fino se igrajte...![]()
drzava Bosna i hercegovina, ko je tu prvi i gornji nije ni bitno![]()
Deretić na Haparatu...Albanski istoričar: "Nemanjići su ilirskog porekla, srpska nacija nastala tek u 19. veku"
Albanski istoričar Jusuf Budžovi izjavio je da je dinastija Nemanjića bila ilirskog porekla, a da je srpska nacija formirana u 19. veku.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1766775
Historičara i govana, pa i druge nacije su nastale u 19. stoljećupici wrote: ↑20/11/2020 10:53Deretić na Haparatu...Albanski istoričar: "Nemanjići su ilirskog porekla, srpska nacija nastala tek u 19. veku"
Albanski istoričar Jusuf Budžovi izjavio je da je dinastija Nemanjića bila ilirskog porekla, a da je srpska nacija formirana u 19. veku.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1766775
Rista Sotona i ini su samo ucenici ovoga.