ne smeta meni sto ne prenose domaci kanali nego sto mi BHTelecom uzima mogucnost da gledam kanal koji to prenosi. koji qratz placam pretpatu ako moram kupiti satelitsku antenu da gledam utakmice??? telemach prenosi, logosoft prenosi, tvtx prenosi, a mi na MojaTV k'o debili... autorska prava mene ne interesuju, to neka medju sobom rjesavaju ugovorima, ja samo zelim da gledam ono sto i drugi mogu da gledaju...made_in_sarajevo wrote:Nije to do telekoma ni telemacha nego do televizija sto zadnjih godina slabo koje prvenstvno kupe prava prenosa. Evo sad sam na kablovsku prebacio rtl i vidim ide kraj emisije u studio, dok na moja tv je zatamnjeno jos. Eh sad po tom telemach bi kaznu trebao platiti jer nije zatamnio ako je isla tekma. Posto smo naopaka drzava gdje je vecinsko hrvatsko stanovnistvo nikad se hrvatski kanali ne zatamnuju
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Android Knego
#49426 Re: BHTelecom All About
-
made_in_sarajevo
#49427 Re: BHTelecom All About
Pa rtl kupio prava, kod nas nije niko i ako puste signal rtla kod nas eto ti kazne odma. Nisu operateri tu nista krivi, a sumnjam da jr iko u sarajevu mogao gledati rtl kad su tekme. Za druge gradove ne znam jer je sve moguce ali u sarajevu cisto sumnjam. Nema tu ugovor, nema prava za prenos i gasi. Da je normalna drzava kao sto nije svi bi moralo zatamniti inace ti opale grdnu kaznu pa ces sljedeci put dobro razmisliti. Tako je kako je i sta ces, operaterima se za to ne moze nista reci
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
- Maharadza
#49428 Re: RE: Re: BHTelecom All About
TM u Sarajevu redovno zatamnjivao RTL tokom rukometa koliko znam, samo oni u zapadnom mostaru gledaju normalno ja mislim... Zna se i zašto, kurac od države, hvala ti Bake!Android Knego wrote:ne smeta meni sto ne prenose domaci kanali nego sto mi BHTelecom uzima mogucnost da gledam kanal koji to prenosi. koji qratz placam pretpatu ako moram kupiti satelitsku antenu da gledam utakmice??? telemach prenosi, logosoft prenosi, tvtx prenosi, a mi na MojaTV k'o debili... autorska prava mene ne interesuju, to neka medju sobom rjesavaju ugovorima, ja samo zelim da gledam ono sto i drugi mogu da gledaju...made_in_sarajevo wrote:Nije to do telekoma ni telemacha nego do televizija sto zadnjih godina slabo koje prvenstvno kupe prava prenosa. Evo sad sam na kablovsku prebacio rtl i vidim ide kraj emisije u studio, dok na moja tv je zatamnjeno jos. Eh sad po tom telemach bi kaznu trebao platiti jer nije zatamnio ako je isla tekma. Posto smo naopaka drzava gdje je vecinsko hrvatsko stanovnistvo nikad se hrvatski kanali ne zatamnuju
-
made_in_sarajevo
#49429 Re: BHTelecom All About
I jos nesto ne uzima ti telekom prava gledanja nego ti uzimaju tv prava od kojih zive inace tv kuce i RAK
- Maharadza
#49430 Re: BHTelecom All About
Pa ne brani niko otkup prava nekoj našoj tv stanici, ali kao što neko reče, kod nas rukomet nije ni sport, barem za ogromnu većinu, nažalost. Mada po meni bi to BHT kanal (čitaj država) trebao obezbjediti svojim gledaocima, i generalno sva ova takmičenja na nivou evropskog/svjetskog prvenstva, prije svega (pored fudbala) i u košarci i rukometu, pa i odbojci.
- zateznistub
#49431 Re: BHTelecom All About
Maharadza wrote:Pa ne brani niko otkup prava nekoj našoj tv stanici, ali kao što neko reče, kod nas rukomet nije ni sport, barem za ogromnu većinu, nažalost. Mada po meni bi to BHT kanal (čitaj država) trebao obezbjediti svojim gledaocima, i generalno sva ova takmičenja na nivou evropskog/svjetskog prvenstva, prije svega (pored fudbala) i u košarci i rukometu, pa i odbojci.
- Benq
#49432 Re: BHTelecom All About
Od njih se mozes nadati samo da povecaju RTV pretplatu na 10KM , nista drugo..Maharadza wrote:Pa ne brani niko otkup prava nekoj našoj tv stanici, ali kao što neko reče, kod nas rukomet nije ni sport, barem za ogromnu većinu, nažalost. Mada po meni bi to BHT kanal (čitaj država) trebao obezbjediti svojim gledaocima, i generalno sva ova takmičenja na nivou evropskog/svjetskog prvenstva, prije svega (pored fudbala) i u košarci i rukometu, pa i odbojci.
-
made_in_sarajevo
#49433 Re: BHTelecom All About
Mozda cekaju telekom da i to plati ali ne smiju onda u emsiji.pricati nista lose protiv sda da se novalic ne naljuti 
-
Mustang1
#49434 Re: BHTelecom All About
Kakvo je ovo sranje..
pretplatnik je privremeno ogranicio dolazne pozive
- Hyperthalamus
#49435 Re: BHTelecom All About
Pa osoba stavila zabranu dolaznih poziva...nekada je ta poruka glasila: "birani pretplatnik trenutno ne zeli primati pozive..."Mustang1 wrote:Kakvo je ovo sranje..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#49436 Re: BHTelecom All About
ja se jednostavno prestao javljati na pozive pa niko više i ne zove 
- escobar__
#49437 Re: BHTelecom All About
Kako uopšte ograničite dolazne pozive?
- Praetorious
#49438 Re: BHTelecom All About
Ne napunim mobitel 
- Truba
#49439 Re: BHTelecom All About
eh ovo je dobra metoda moram probatiPraetorious wrote:Ne napunim mobitel
-
Mustang1
#49440 Re: BHTelecom All About
Nije niko nista zabranioHyperthalamus wrote:Pa osoba stavila zabranu dolaznih poziva...nekada je ta poruka glasila: "birani pretplatnik trenutno ne zeli primati pozive..."Mustang1 wrote:Kakvo je ovo sranje..
- Hyperthalamus
#49441 Re: BHTelecom All About
https://www.bhtelecom.ba/2020.htmlescobar__ wrote:Kako uopšte ograničite dolazne pozive?
-
made_in_sarajevo
#49442 Re: BHTelecom All About
U akciji sam uzeo moja tv gdje imam snimalicu 30, sad da upalim snimanje kaze nije aktivirano ili nemam dovoljno prostora i kad sam otisao na aktivaciju tamo pise 8.80KM mjesecno. Hoce li mi doci na racun ako kliknem tu aktivaciju?
- holowey
#49443 Re: BHTelecom All About
27.9. podnio zahtjev za mojatv... nazalost (ili na srecu, ovisno od perspektive) nije uvedena usluga...
u novembru sam zvao podrsku da provjerim gdje je zapelo, pa je u toku sedmice dosla ekipa (irgati), uvela optiku u stan i najavili da ce doci drugi da prikopcaju sta treba... ali danas na salteru saznajem da je moj zahtjev ponisten... bez ikakve obavijesti zasto, ikakve zvanicne obavijesti sta se desilo sa mojim zahtjevom... ocigledno se neko trudi da tjera korisnike preko medje... aferim!
u novembru sam zvao podrsku da provjerim gdje je zapelo, pa je u toku sedmice dosla ekipa (irgati), uvela optiku u stan i najavili da ce doci drugi da prikopcaju sta treba... ali danas na salteru saznajem da je moj zahtjev ponisten... bez ikakve obavijesti zasto, ikakve zvanicne obavijesti sta se desilo sa mojim zahtjevom... ocigledno se neko trudi da tjera korisnike preko medje... aferim!
- Rugafet
#49444 Re: BHTelecom All About
A ti baš zapeo za moja tv
-
Muuky
#49445 Re: BHTelecom All About
fino odeš u direkciju pored , na malti i sjedeš sa nadležnim i tražiš obavještenjeholowey wrote:27.9. podnio zahtjev za mojatv... nazalost (ili na srecu, ovisno od perspektive) nije uvedena usluga...
- holowey
#49446 Re: BHTelecom All About
s jedne strane, ja moram njih da ganjam i molim za uslugu, a sa druge strane, alternativni operater me sam zove i nudi uslugu...jbg, neces me, necu te...Muuky wrote:fino odeš u direkciju pored , na malti i sjedeš sa nadležnim i tražiš obavještenjeholowey wrote:27.9. podnio zahtjev za mojatv... nazalost (ili na srecu, ovisno od perspektive) nije uvedena usluga...
-
made_in_sarajevo
#49447 Re: BHTelecom All About
Sjedi i napisi im dopis ili mail i posalji na sto vise mail adresa, generalnom, direkcija sarajevo, mail za zalbe ma sve mailova sto im na stranici nadjes posalji uz poruku zbogom zohari
. Doci ce valjda do nekoga ko ce povuci da se ispita sto se na ovaj nacin tjeraju korisnici, neko ce se kazniti valjda radi toga
-
Stole45
#49448 Re: BHTelecom All About
Moja TV Full korisnik. U posljednjih mjesec-dva cudna situacija vezana za internet,odnosno wi-fi na mobitelu. Kada odem iz stana i kada se vratim mogu se preko mobitela konektovati tek nakon sto ukljucim laptop. Iako uredno pokazuje da sam na mrezi, nema neta, i proradi kada se ukljuci lap....Zna li neko zasto?
- Truba
#49449 Re: BHTelecom All About
meni gori crvena lampica kad dugo nisam na netu onda moram pokrenuti wi fi da se uključi zelena
čini mi se da je slično
čini mi se da je slično
-
Stole45
#49450 Re: BHTelecom All About
Da tako je i meni, ali samo kada odem van stana i kad se vratim gori crveno i moram upaliti laptop ako se iskljuci.Black swan wrote:meni gori crvena lampica kad dugo nisam na netu onda moram pokrenuti wi fi da se uključi zelena
čini mi se da je slično