Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duh_sa_sjekirom wrote: ↑05/11/2021 10:04
I nije mi jasno zašto Ministarstvo obrazovanja danas nije djecu prebacilo na online nastavu...
Pa nisu djeca od secera da se istope... jedino sto bi bilo opravdano djeci sa ilidze da ne idu jer je dole poplava, u ostatku grada je sve pristupacno, kao da je nas neko pitao kad padne metar snijega hocemo li u skolu
Pa ne pada kiša u školi, svaka ima krov...
Problem je doći do škole, vidiš li haosa!
Ne stanuju svi u krugu 50 m od škole!
Login77777 wrote: ↑05/11/2021 10:08
Bas pametan moras biti da gradis tolilo blizu uz vodu objekat. A tek grad koji dozvoli gradnju pumpe toliku blizu vode.
Ali sta ocekivati od sdO strucnjaka.
Javljam se iz Reljeva, situacija je mokra i jebena. Ronimo na dubini 20m i zasad nema tragova zivota, ali ne odustajemo. Reljevo i firma su nam postali novi dom, a otkrivanje svijeta preko okeana krecemo polako i pazljivo.
Nije metar pojela je rijeka desetak metara zemlje a ima i desetak metara obale kad je normalna
Tu je priblem sto rijeka skrece pa inercija gravitacija pojacava pritisak
Al stalno tu rade nesto ciste stavljaju kamenje ali nista ocito
holowey wrote: ↑05/11/2021 09:30
sinoc na tranzitu udes, hitna angazovana, lupo ili tako neko malo auto sa ispaljenim zracnim jastucima i ne upratih koje auto udareno momacki otpozada...velika guzva pa ne skontah da li je jos neko auto ucestvovalo, lupo nije toliko razbijen u odnosu na ovo drugo auto pa kontam mozda je bilo i trece auto u udesu...
na portalima nisam nista nasao o ovome...
mislim da je to udes u kojem je poginula nogometasica
holowey wrote: ↑05/11/2021 09:30
sinoc na tranzitu udes, hitna angazovana, lupo ili tako neko malo auto sa ispaljenim zracnim jastucima i ne upratih koje auto udareno momacki otpozada...velika guzva pa ne skontah da li je jos neko auto ucestvovalo, lupo nije toliko razbijen u odnosu na ovo drugo auto pa kontam mozda je bilo i trece auto u udesu...
na portalima nisam nista nasao o ovome...
Dje na tranzitu, jbg jako je prezime fetahovic
mislim da je to udes u kojem je poginula nogometasica