Suzu neću pustiti.
Evo dobrog majstora Edvina odnijela bolest. Jel se on mogao spasiti da je imao VIP tretman? Čovjek kojeg žali sada pola grada.
Suzu neću pustiti.
Fadile? Malina?- Radi se o pomoći u vrijednosti od 1,3 miliona eura. Radi se o 38 najkvalitetnijih respiratora i 20 uređaja za ultrazvuk - pojasnio je Satler.
AJB: Dobar dan gospodine Konakoviću.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dio-lje ... /200716039
SLUČAJ NADIN SMAJLOVIĆ
|
Dio Ljekarske komore želi oduzeti licencu Ismetu Gavrankapetanoviću, podrška mu stiže sa svih strana
a zašto?
Dobar, dobar. Kome se dalo ovo sve tipkati.kritikos wrote: ↑16/07/2020 13:13AJB: Dobar dan gospodine Konakoviću.
DK: Dobar dan.
AJB: Da li bi ste bili naš gost na temu budžeta.
DK: Naravno. Ko su još sagovornici.
AJB: Prvo smo Vas zvali. Planiramo i gdin.Šepića i nekog iz SDA.
DK: Odlično. Javite mi se.
AJB: Dobar dan gospodine Šepiću.
SŠ: Dobar dan.
AJB: Da li bi ste bili naš gost na temu budžeta.
SŠ: Naravno. Ko su još sagovornici.
AJB: Potvrdio je Konaković. Planiramo još nekog iz SDA.
SŠ: Odlično. Javite mi se.
AJB: Dobar dan
SDA: Dobar dan.
AJB: Koga možemo kontaktirati za gosta na temu budžeta.
SDA: Naravno. Ko su još sagovornici.
AJB: Prvo smo zvali Konakovića i Šepića i pristali su. Da li može neko iz SDA.
SDA: Odlično. Javićemo vam se.
SDA: Selam šefe, zvali iz AJB. Treba nekog da pošaljemo. Biće Konaković i Šepić. Tema budžet.
Šef: Šalji onu budalu neka ih provocira.
SDA: Koju, ima ih više?
Šef: Onog sa branika.....malog nadobudnog. Kako se ono zove?
SDA: Zahiragića?
Šef: e taj taj....da malo srozamo nivo komunikacije.
SDA: OK šefe!
SDA: Selam Hare, lave!
HZ: Ooooo selam mačko moja.
SDA: Šuti, neko će čuti.
HZ: Hahahaaaa
SDA: Zvala AJB, treba nekog poslati. Biće Konaković, budžet ovo ono. Ti si zvjer, ti ćeš to najbolje.
HZ: More, kad je mačko?
SDA: Evo javim ja AJB da ideš ti pa ćete zvati.
SDA: Evo vam kontakt telefon Zahiragića. On će doći.
AJB: Hvala
AJB: Šefe, šalju onu budalu!
Gazda: Otkazuj to. Nećemo cirkusa. Fino im se zahvali svima.
AJB: Ok, šefe.
AJB: gdine Konakoviću, otkazujemo. Poslali su budalu Zahiragića.
DK: Pametno. Hvala na obavijesti.
AJB: gdine Šepiću, otkazujemo. Poslali su budalu Zahiragića.
SŠ: Pametno. Hvala na obavijesti.
AJB: gdine Zahiragiću. Otkazujemo. Obavijestićemo vas o novom terminu.
HZ: Ma dajte, pa zašto? Što?
AJB: Ma nesporazum gospodine.
HZ: Ne mogu da vjerujem. Je'l to Dino neće? Ha?
AJB: Doviđenja gospodine.
HZ: J****
AJB: tu tu.....tu tu....
![]()
gledaj zelenih termita, rukovodstvo ljekarske komore je ne zakonito i opet donose odluke i rade... i onda kaze neko sto ih ne podnosimo, pa rusite i ono malo drzave sto imamo, idioti lopovski...https://www.klix.ba/vijesti/bih/sud-pon ... /200716060
PRESUDA OD LANI
|
Sud poništio izbor rukovodstva Ljekarske komore koja oduzima Gavrankapetanovićevu licencu
Općinski sud u Sarajevu još je lani poništio izbor rukovodstva Ljekarske komore KS koje je odlučilo nastaviti postupak oduzimanja licence ortopedu Ismetu Gavrankapetanoviću, v.d. direktoru Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš".
Glasao bih za SDP da nisu propali kao Grčka. Plus, ne volim da me se zbog nacionalne pripadnosti trpa u neki džamijski SDA tor i pravi od mene budala, a što kvaziljevičari ovdje često rade.
escobar__ wrote: ↑16/07/2020 14:55Glasao bih za SDP da nisu propali kao Grčka. Plus, ne volim da me se zbog nacionalne pripadnosti trpa u neki džamijski SDA tor i pravi od mene budala, a što kvaziljevičari ovdje često rade.
Imaš kakav prijedlog?
Normalno, pročitat ću programe prije izbora čisto da budem malo upućeniji.
ne znam iz koje si opstine al ja nemam dileme ako cetvorka SDP, NiP, NS i nezavisni, daju zajednickog kandidata za opŠČinu centar moj glas i femilije ide njihovom zajednickom kandidatu 100%... ako budu se razjebali bice onda povuci potegni i opet ce onaj kosovac dzeneral uzet opŠČinu vazniju od deset drugih...escobar__ wrote: ↑16/07/2020 14:55Glasao bih za SDP da nisu propali kao Grčka. Plus, ne volim da me se zbog nacionalne pripadnosti trpa u neki džamijski SDA tor i pravi od mene budala, a što kvaziljevičari ovdje često rade.
Imaš kakav prijedlog?
Glasaj za HDZ,sigurno znaš na čemu si...escobar__ wrote: ↑16/07/2020 14:55Glasao bih za SDP da nisu propali kao Grčka. Plus, ne volim da me se zbog nacionalne pripadnosti trpa u neki džamijski SDA tor i pravi od mene budala, a što kvaziljevičari ovdje često rade.
Imaš kakav prijedlog?
ma ja. glasati za gradjanske partije nije samo stvar lijepog vaspitanja i dobrog ukusa, nego i elementarnog nagona za samodrzanjem.pici wrote: ↑16/07/2020 15:01ne znam iz koje si opstine al ja nemam dileme ako cetvorka SDP, NiP, NS i nezavisni, daju zajednickog kandidata za opŠČinu centar moj glas i femilije ide njihovom zajednickom kandidatu 100%... ako budu se razjebali bice onda povuci potegni i opet ce onaj kosovac dzeneral uzet opŠČinu vazniju od deset drugih...escobar__ wrote: ↑16/07/2020 14:55Glasao bih za SDP da nisu propali kao Grčka. Plus, ne volim da me se zbog nacionalne pripadnosti trpa u neki džamijski SDA tor i pravi od mene budala, a što kvaziljevičari ovdje često rade.
Imaš kakav prijedlog?