Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Steta prosle sezone za Vietta, bas sam uzivao gledajuci ga u Villarrealu, ali prelaskom u Atletico totalno je bio out, mada po meni i poglup transfer, ako je znao da vec naprijed imaju Torresa i Griezmanna.
S Barcom ne znam kako bi funkcionisalo, jer 90% vremena imao posla s postavljenim odbranama, za razliku od vremena u Villarrealu i ne znam bas kako bi mu to godilo.
BHF_Manijak wrote:Jesi to bio na godisnjem negdje, ociju ti?
Steta prosle sezone za Vietta, bas sam uzivao gledajuci ga u Villarrealu, ali prelaskom u Atletico totalno je bio out, mada po meni i poglup transfer, ako je znao da vec naprijed imaju Torresa i Griezmanna.
S Barcom ne znam kako bi funkcionisalo, jer 90% vremena imao posla s postavljenim odbranama, za razliku od vremena u Villarrealu i ne znam bas kako bi mu to godilo.
Ne. Krajem avgusta idem. Evropsko me otjeralo od fudbala. Niti sam gledao niti mi se pisalo. A sta da pisem kad nisan gledao
Vietto je idealan. Mlad, ima sve sto treba, Argentinac i nije problematican Zavisi od par operacija izlaza,( Arda i Bravo)
HB_BHF wrote:Zbog čega onda napušta Lazio nakon samo dva dana?
Pa izdao je Marcelo saopstenje. Doslovno kaze da do dana 5. jula Lazio nije ispostovao dogovoreno, jer nisu doveli 4 igraca koje su obecali i klub nije napustio niti jedan od 18 igraca koje nije zelio u timu.
Nema to veze sa reprezentacijom. Marcelo je tamo gdje se postuje. Kada je bio selektor Argentine ostao je nakon potopa2002 a otisao je nakon olimpijskog zlata u Atini. Ako vidi da postoje uslovi za treniranje reprezentacije mozda i dodje iako sada izgleda nezamislivo. Ideja je da Olarticoechea radi sljedecih par tekmi kvalifikacija za Rusiju a onda ili Cholo ili Poche.
pochettino? pa covjek u totiću, sretan i zadovoljan, potpisao produženje.
koliko god nisam ljubitelj njegovog nogometa, cholo ne bi bio loš izbor za argentinu za konačno se dočepati neke titule. bio bi naprednija verzija sabelle. nije lepršavo ni naročito lijepo za oko, nije lako za gledati, ali daje rezultate. ionako su ovih dana kreativnost i igra, očito, za luzere.
a, i da mi je konačno vidjeti kako bi on hendlao moćan napadački potencijal.
pochettino? pa covjek u totiću, sretan i zadovoljan, potpisao produženje.
koliko god nisam ljubitelj njegovog nogometa, cholo ne bi bio loš izbor za argentinu za konačno se dočepati neke titule. bio bi naprednija verzija sabelle. nije lepršavo ni naročito lijepo za oko, nije lako za gledati, ali daje rezultate. ionako su ovih dana kreativnost i igra, očito, za luzere.
a, i da mi je konačno vidjeti kako bi on hendlao moćan napadački potencijal.
Argentina je prica za sebe. Njima je sada ogromna frka da li ce poceti prvenstvo radi malverzacija saveza i dugova. Gorondona koji je nako usput, bio krimos iz lige sampiona umro sada se nagomilalo milion nekih likova iz saveza koji bi da kradu i kraduckaju. Nista nije rijeseno, vlada pravi haos. Tu treba traziti razloge Mesijevog "odlaska" i jos njih sestorice. Pred finalnu utakmicu sa Chileom su bili na aerodromu sedam sati cekajuci avion koji nikada ne bi ni dosao jer su iz saveza ZABORAVILI da rezervisu!!!! Ameri su im izasli u susret. Dakle pravi haos. Duzni su sudijskoj organizaciji 15.000.000 pesosa i oni su od cetvrtka u strajku. Na pripremama za olimpijske igre su se pojavila samo 11-torica
Dakle, nisu oni za nikakvo trazenje selektora. Niko nema ni autoritet da pregovara. Kakvo je stanje pokazuje i naslovnica danasnjeg Cronica.
Katalonski kanal "Esport 3" piše da je Luis Enrique donio odluku po pitanju golmana u novoj sezoni, a ona glasi: Ter Stegen će biti prvi golman Barcelone u svim natjecanjima!
Katalonski kanal "Esport 3" piše da je Luis Enrique donio odluku po pitanju golmana u novoj sezoni, a ona glasi: Ter Stegen će biti prvi golman Barcelone u svim natjecanjima!
Ode Bravo u City.
Vjerovatno. Zaraditi na golmanu od 32 godine
Nekada se i cuda desavaju
33
Šalu na stranu, Bravo je odlican golman koji zaslužuje braniti . Međutim, MATS je buducnost Barce, dvije sezone je bio strpljiv, u međuvremenu naucio jezik, upoznao klub iznutra i sad je vrijeme da preuzme jedinicu Barcelone narednih 7-8 godina.
Enrique nije želio ni cuti ponude za njega, vjeruje mu i sad ce ga nagraditi statusom full prvog golmana - što znaci Primera i LP.
Navodno ce pokušati dovesti Reinu, još jednog izgubljen sina za klupe i za kupa kralja
Šalu na stranu, Bravo je odlican golman koji zaslužuje braniti . Međutim, MATS je buducnost Barce, dvije sezone je bio strpljiv, u međuvremenu naucio jezik, upoznao klub iznutra i sad je vrijeme da preuzme jedinicu Barcelone narednih 7-8 godina.
Enrique nije želio ni cuti ponude za njega, vjereje mu i sad ce ga nagraditi statusom full prvog golmana - što znaci Primera i LP.
Navodno ce pokušati dovesti Reinu, još jednog izgubljen sina za klupe i za kupa kralja
A sto ne pruze sansu Masipu????
Meni stvarno ide na zivce toliko trazenje vani. Sjecas se Grimalda? Za milion ode a sad nema zamjene Albi. Platice 20 minimalno za nekoga ko nije puno bolji od Grimalda. Ali sta da se radi. To je Barsa. Ako prodaju Brava i Ardu ulaze u zadnji dio prelaznog roka sa 100 miliona. Para ce biti ali koga dovesti?
Enrique nije želio ni cuti ponude za njega, vjereje mu i sad ce ga nagraditi statusom full prvog golmana - što znaci Primera i LP.
Meni stvarno ide na zivce toliko trazenje vani. Sjecas se Grimalda? Za milion ode a sad nema zamjene Albi. Platice 20 minimalno za nekoga ko nije puno bolji od Grimalda. Ali sta da se radi. To je Barsa. Ako prodaju Brava i Ardu ulaze u zadnji dio prelaznog roka sa 100 miliona. Para ce biti ali koga dovesti?
Pa eto, navodno Dignea iz Rome hoce da kupe za backupa Albe
A kad je to Barca znala sa transferima i svojom školom ....to je vec godinama praksa poklanjanje svojih akademaca drugim klubovima za male pare ili besplatno.
Apsolutno sam da se daje šansa Masipu i generalno uvijek da se forsira domaca škola, ali znamo da nema od toga ništa jbg.
Doduše, Reina i jest masijac, pa ako ga dovedu - to nekako dođe na isto hoce covjek da završi karijeru u svom maticnom klubu...i lani se nudio Barci
Pa eto, navodno Dignea iz Rome hoce da kupe za backupa Albe
A kad je to Barca znala sa transferima i svojom školom ....to je vec godinama praksa poklanjanje svojih akademaca drugim klubovima za male pare ili besplatno.
Apsolutno sam da se daje šansa Masipu i generalno uvijek da se forsira domaca škola, ali znamo da nema od toga ništa jbg.
Doduše, Reina i jest masijac, pa ako ga dovedu - to nekako dođe na isto hoce covjek da završi karijeru u svom maticnom klubu...i lani se nudio Barci
Meni se svidja od centra prema gore.. Neka Rafinhe i Denisa. Sto vise minuta. Vietto ( valjda ce se i moja zelja jednom ostvariti )
Pozadi je pristojno. Neka daju sansu Samperu. Ostaje ta lijeva strana. Alba i Jerry ali fali tu igrac. Ko ce doci ne znam danas je izasao taj sto si rekao i Hector. Sumnjam.
skenderija04 wrote:Ha , evo izgleda da je taj Digne dosao
e jbga
Stvarno ne znam kakav je decko. Vidim da je mlad i da je doveden kao zamjena Albi. Hajde neka ga
Digne je bio odron u Romi. Bio sam jako entuzijastican kad je dos'o, al' se je vec u prvih par utakmica vidilo da se taj mali jednostavno gubi na terenu.
Cudi me da su njega doveli, zar je bas dotle doslo da nije bila nijedna druga opcija?
LSD wrote:Bila je prvo opcija Raphael Guerreiro, ali je Dortmund bio brži od Barce
Ma i ovom slučaju tražila se rezerva i ovaj pristao.
E to se slažem svakako ce biti rezerva Albi koji je u najboljim godinama (27). Skinut ce mu 10-tak utakmica i odmoriti ga, kup i neke slabije domace i to je to.
Ako je momak pristao na takav status, onda OK.
LSD wrote:Bila je prvo opcija Raphael Guerreiro, ali je Dortmund bio brži od Barce
Ma i ovom slučaju tražila se rezerva i ovaj pristao.
E to se slažem svakako ce biti rezerva Albi koji je u najboljim godinama (27). Skinut ce mu 10-15 utakmica i odmoriti ga, kup i neke slabije domace i to je to.
Ako je momak pristao na takav status, onda OK.