BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Cossack
#49376 Re: BHTelecom All About
Zna li iko hoće li biti produžena akcija "Giga bez briga"?
- Del_Boy1
#49377 Re: BHTelecom All About
Muuky wrote:Pokušao , kaže nije to naš odjelDel_Boy1 wrote:Na BH Telecom facebook stranici imaš aplikaciju pa tu možeš pokušati, pod uslovom da koristiš facebook.
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M53de473cd00.html
Sent from my E2303 using Tapatalk
Javite se na taj email gde ste poslali reklamaciju
Imaš i na portalu provjeru statusa reklamacije pa vidi da li šta tamo piše.

-
Cupko_
#49378 Re: BHTelecom All About
Zar ti nisi nekad radio u BHTelecomu?kakaljin wrote:A kako meni stručnjaci iz telemacha ne mogu riješiti klikom kanale koje nemam sada a trebam ih imati u paketu. Isto pritisnuti dugme kao što su pritisnuli pa ugasili.Benq wrote:Sto se Dileje tice on je govorio istinu u vezi Telecoma , to svi znamo , njegova greska je u tome sto je to radio na agresivan nacin a ima i tanke zivcemali_milojica wrote: Dileja je jednu pametnu rekao. Od 3500 zaposlenih,barem je 1500 viska. Bukvalno se udaraju guzicama po kancelarijama. Kao i u vecini drzavnih firmi najmanje je onih koji rade,vuku,drljaju i zarade svaki svoj dinar.
Samo da svedu broj zaposlenih na normalan nivo na platama bi ustedili 2.5 miliona mjesecno. Gdje su doprinosi i ostale beneficije.
Nasa poznata,izvuci izmuzi do zadnje,upropasti preduzece i svuci ga u ravan,pa ga prodaj u bezcijenje nekom sumnjivom fondu iz pm koji ce za 10 god pametnim poslovanjem iz ove zemlje izvuci milijardu KM. Narod ZnO, ali nista nije pogrijesio.
To sto si napisao je tacno , imaju visak zaposlenih , a kad ti radi 3500 ljudi , od toga 1500 je visak jer NE ZNA raditi svoj posao , onda je veliki pritisak na one 2000 ljudi koji znaju svoj posao ali ga ne mogu obavljati jer rade i za one koje je tu stranka ubacila , i dok jedni ne znaju sta ce od dosade , ovi drugi ginu i puni su frustracija , naravno to se odrazava i na poslovanje firme i to vise nije to.
I sada , njima treba da dodje neki "strucnjak" , da im kaze ono sto vec svi oni odavno znaju , ne samo radnici nego i sam Novalic. Ali to je prica za djecu, sto @pepeljara rece , to ce se prodat ispod radara i pa-pa..
P.S. Oni i njihovo poslovanje trenutno lici na seriju "dva smo svijeta razlicita"
Zato svi su u pet deka po tom pitanju
- pepeljara
#49379 Re: BHTelecom All About
Benq wrote: I sada , njima treba da dodje neki "strucnjak" , da im kaze ono sto vec svi oni odavno znaju , ne samo radnici nego i sam Novalic. Ali to je prica za djecu, sto @pepeljara rece , to ce se prodat ispod radara i pa-pa..
P.S. Oni i njihovo poslovanje trenutno lici na seriju "dva smo svijeta razlicita"
Druze, sve je vec dogovoreno.
Drzava smo petog svijeta
Umjesto da Telekom bude dika i ponos drzave, kao najjaca firma, sve je srozavaju da je sto jeftinije prodaju/prebiju pare za mmf, iste pare koje sluze samo za administraciju..vecinom...
-
ke_ma
#49380 Re: BHTelecom All About
@edys...Kako ti možeš imati 8mb na tom paketu kad je maksimalno 5mb
-
RLewis
#49381 Re: BHTelecom All About
Zna li itko postoji li kakva opcija da se zadrzi mail adresa bh telecoma a da se ugasi net, ako ne koja je najjeftinija usluga a da se zadrzi adresa. Ovo mi je vise ne podnosljivo. Hvala
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
-
sabanss
#49382 Re: BHTelecom All About
5 KM ti je samo web hosting i imas 10 adresa ukljuceno ako se ne varam.RLewis wrote:Zna li itko postoji li kakva opcija da se zadrzi mail adresa bh telecoma a da se ugasi net, ako ne koja je najjeftinija usluga a da se zadrzi adresa. Ovo mi je vise ne podnosljivo. Hvala
-
kakaljin
#49383 Re: BHTelecom All About
Nikada nisam radio u BHTelecomu, nazalostCupko_ wrote:Zar ti nisi nekad radio u BHTelecomu?kakaljin wrote:A kako meni stručnjaci iz telemacha ne mogu riješiti klikom kanale koje nemam sada a trebam ih imati u paketu. Isto pritisnuti dugme kao što su pritisnuli pa ugasili.Benq wrote: Sto se Dileje tice on je govorio istinu u vezi Telecoma , to svi znamo , njegova greska je u tome sto je to radio na agresivan nacin a ima i tanke zivce, ali nista nije pogrijesio.
To sto si napisao je tacno , imaju visak zaposlenih , a kad ti radi 3500 ljudi , od toga 1500 je visak jer NE ZNA raditi svoj posao , onda je veliki pritisak na one 2000 ljudi koji znaju svoj posao ali ga ne mogu obavljati jer rade i za one koje je tu stranka ubacila , i dok jedni ne znaju sta ce od dosade , ovi drugi ginu i puni su frustracija , naravno to se odrazava i na poslovanje firme i to vise nije to.
I sada , njima treba da dodje neki "strucnjak" , da im kaze ono sto vec svi oni odavno znaju , ne samo radnici nego i sam Novalic. Ali to je prica za djecu, sto @pepeljara rece , to ce se prodat ispod radara i pa-pa..
Zato svi su u pet deka po tom pitanju
-
ing-ecc
#49384 Re: BHTelecom All About
Danas sam 'cackao' po modemuing-ecc wrote:Okey, hvala, provjerim deteljnije cim prije.drugi profil wrote:Otoka je u pitanju. Original Otoka. Odjaviti necu jos dok se ne uvjerim u pouzdanost novog provajdera.
A ako ADSL nece svesti cijenu u okvire konkurencije i podici brzine uploada - nema koristi od redizajna.
Podaci u PM.![]()
Jel imas onaj bijeli ZTE modem sa externom antenom?
(PM ti nije ukljucen pa cu onda ovako)
- escobar__
#49385 Re: BHTelecom All About
De ako je dogovoreno reci nam ko je budući vlasnik Telekoma?pepeljara wrote:Benq wrote: I sada , njima treba da dodje neki "strucnjak" , da im kaze ono sto vec svi oni odavno znaju , ne samo radnici nego i sam Novalic. Ali to je prica za djecu, sto @pepeljara rece , to ce se prodat ispod radara i pa-pa..
Druze, sve je vec dogovoreno.
Drzava smo petog svijeta
Umjesto da Telekom bude dika i ponos drzave, kao najjaca firma, sve je srozavaju da je sto jeftinije prodaju/prebiju pare za mmf, iste pare koje sluze samo za administraciju..vecinom...
- pepeljara
#49386 Re: BHTelecom All About
Neki gigant iz zemlje eu garant.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- drug_profi
#49387 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Zahvaljujem. Medjutim volio bih znati zasto nastaju ovi problemi jer mi prekid konekcije smrzava aplikaciju u kojoj radim i brise zadnjih 10-15 minuta posla.ing-ecc wrote:Danas sam 'cackao' po modemuing-ecc wrote:Okey, hvala, provjerim deteljnije cim prije.drugi profil wrote:Otoka je u pitanju. Original Otoka. Odjaviti necu jos dok se ne uvjerim u pouzdanost novog provajdera.
A ako ADSL nece svesti cijenu u okvire konkurencije i podici brzine uploada - nema koristi od redizajna.
Podaci u PM.![]()
Jel imas onaj bijeli ZTE modem sa externom antenom?
(PM ti nije ukljucen pa cu onda ovako)trebalo bi biti stabilnije, situacija uopste nije tako losa po parametrima kako sam ocekivao za podrucje Otoke, znaci da bi 10-ka trebala da radi bez smetnji. Taj stari modem bi se svakako mogao zamjeniti.
To me je vec toliko isfrustriralo da je sada tolerancija nula.
Poslano sa Tipfeler mašine
-
edys
#49388 Re: BHTelecom All About
Bila je neka akcija po istoj cijeni dobijes 10MB ako potpises na dvije godine taj paket.Mislim da su je dva puta ponavljali.ke_ma wrote:@edys...Kako ti možeš imati 8mb na tom paketu kad je maksimalno 5mb
-
Cupko_
#49389 Re: BHTelecom All About
Izvini ondakakaljin wrote:
Nikada nisam radio u BHTelecomu, nazalost
- Hakuna Matata
#49390 Re: BHTelecom All About
Zna li se da li ce dolaziti iPhone 7 plus u Telecom ?
- AhmetShabo
#49391 Re: BHTelecom All About
Lukavacing-ecc wrote:Gdje je ovo, koji grad?
- joske
#49392 Re: BHTelecom All About
zovi 1444 i pitaj sta je sa e-mailom i njegov status kazes kad si poslaoMuuky wrote:Sta trebam i kako da provjerim sta mi je sa ZAHTJEV ZA REKLAMACIJU ...
Reklamaciju poslao preko email , 09.12.2016.
Poslao im email da provjere status , niko mi ništa ne odgovara ??
-
Muuky
#49393 Re: BHTelecom All About
Sve sam ja moguće probao , i kad njih nazovem kazu ispitivanje , jer samo to mogu vidjeti kao i ja kad udjem na portaljoske wrote:zovi 1444 i pitaj sta je sa e-mailom i njegov status kazes kad si poslaoMuuky wrote:Sta trebam i kako da provjerim sta mi je sa ZAHTJEV ZA REKLAMACIJU ...
Reklamaciju poslao preko email , 09.12.2016.
Poslao im email da provjere status , niko mi ništa ne odgovara ??
- joske
#49394 Re: BHTelecom All About
onda napravi novu reklamaciju na ovu postojecu
-
Muuky
#49395 Re: BHTelecom All About
Rok za rješavanje reklamacije odnosno žalbe je petnaest dana od dana prijema. Izuzetno, kada rješavanje reklamacije odnosno žalbe zahtijeva složenije provjere, rok se može produžiti do trideset dana od dana prijema.
POSLAO SAM IM TUŽBU jer postoji osnov POVREDE UGOVORA IZMEDJU PRETPLATNIKA I BHTELECOM
Moj zahtjev za reklamaciju stoji od 09.12.2016 , poslao im hmm jedno 4-5 email da mi odgovore o status niko ništa , zvaoo oni ne znaju
POSLAO SAM IM TUŽBU jer postoji osnov POVREDE UGOVORA IZMEDJU PRETPLATNIKA I BHTELECOM
Moj zahtjev za reklamaciju stoji od 09.12.2016 , poslao im hmm jedno 4-5 email da mi odgovore o status niko ništa , zvaoo oni ne znaju
-
ke_ma
#49396 Re: BHTelecom All About
Sad se sjećam ta akcije koja je u osnovi bila dobra da nije slijedeće stavke..vezivanje ugovorom na 2 godineedys wrote:Bila je neka akcija po istoj cijeni dobijes 10MB ako potpises na dvije godine taj paket.Mislim da su je dva puta ponavljali.ke_ma wrote:@edys...Kako ti možeš imati 8mb na tom paketu kad je maksimalno 5mb
-
jahac96
#49397 Re: BHTelecom All About
Uzeo sam neki stari polovan mobitel privremeno ali je zakljucan na bh telecom mrezu, zanima me mogu li ja otici u bh telecom i traziti kod da ga otkljucam jer vise nije ni pod kakvim ugovorom i rijec je o jako starom telefonu, nemam nikakve papire ni kutiju ni nista, sta mislite hoce li mi dati?
-
edys
#49398 Re: BHTelecom All About
Ma ja nisam zahtijevan korisnik, ne trebaju mi neke extra brzine, jer u sustini samo surfamke_ma wrote:Sad se sjećam ta akcije koja je u osnovi bila dobra da nije slijedeće stavke..vezivanje ugovorom na 2 godineedys wrote:Bila je neka akcija po istoj cijeni dobijes 10MB ako potpises na dvije godine taj paket.Mislim da su je dva puta ponavljali.ke_ma wrote:@edys...Kako ti možeš imati 8mb na tom paketu kad je maksimalno 5mb
Adsl mi je oduvijek bio stabilan pa sam se zato odlucio za taj period od 2 godine bez problema.Jedini problem koji sam imao je onaj stari modem paradigm, stalno je net pucao.Dosli prije godinu zamijenili ga, i od tad bas nikakvih problema.
-
made_in_sarajevo
#49399 Re: BHTelecom All About
jel se moze na STB-u staviti da svaki ponedeljak snima emisiju ili moram ja svaki ponedeljak staviti da snima?
- dinao
#49400 Re: BHTelecom All About
Zna li neko koliko je garancija na iPhone kupljen u BHT?
Uzeo sam 6s prije malo vise od godine, i malo me zeza, ugasi se vani ako je hladno, a ne mogu da nadjem garantni list
Uzeo sam 6s prije malo vise od godine, i malo me zeza, ugasi se vani ako je hladno, a ne mogu da nadjem garantni list