Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lil x
bastia x
guingamp x
monpelje x
milan daje gol
barca 3:0 hendikep 2
real 3:0 hendikep 2
kaljari ispod korneri
celzi ostali rezultati 1
totenhem 0:1 hendikep x2
sautempton daje gol
wall under
berdych tomic over 39,5
nadal hendikep 3,5 1
francuska 1
island egipat under 52,5
rusija argentina x
hansen over
meni je fascinantno kako npr se ne skontaju ove neke sitnice tipa golovi ili da stalno domacin dobija nekada ranije.. nego uvijek ti upadne ovako u oko ovakav debilan par bas kad ne prodje to sto je do tad prolazilo govorim opcenito za svu raju. i meni ovako naleti neki debilan par... nikad ne kliknem statistiku i onda mi nesto bude i kliknem i ono golovi zadnjih 47 godina pljustali na tekmama, stalno oba daju, obicno domacini dobijaju i u zadnjih 34 tekme domacini dobijali i ja zategnem 1x na jednom i 2+ na drugom i zavrsi 0 1
meni je fascinantno kako npr se ne skontaju ove neke sitnice tipa golovi ili da stalno domacin dobija nekada ranije.. nego uvijek ti upadne ovako u oko ovakav debilan par bas kad ne prodje to sto je do tad prolazilo govorim opcenito za svu raju. i meni ovako naleti neki debilan par... nikad ne kliknem statistiku i onda mi nesto bude i kliknem i ono golovi zadnjih 47 godina pljustali na tekmama, stalno oba daju, obicno domacini dobijaju i u zadnjih 34 tekme domacini dobijali i ja zategnem 1x na jednom i 2+ na drugom i zavrsi 0 1
Ma ja ovo rijetko kad i odigram, znao sam se i ja zaletiti sa vecim ulozima pa zavrsi na kraju 0:0
sigurdson under 4,5 island under 52,5 anderson over 2,5 ostlund over 3,5 karabatic over 4,5
sorhaindo over 3,5 dibirov over 3,5
simonet over 3,5
gorbok under 2,5 christiansen over 2,5 hansen over 4,5
m jurecki over 3,5
b jurecki over 3,5
njih dvojica ce vjerovatno ili obojica under ili obojica over al et... nesigurni su mi al ja bih prije over ih igrao...
boldirani su mi onako dosta sigurniji parovi s tim sto mi je najnesigurniji sigurdson
Islandu treba pobjeda a Egiptu odgovara da bude lošije plasiran jer je po meni Njemačka lakši protivnik od Dansku u 1/8. Ne vidim razlog zašto npr. Sigurdson ne bi prebacio jer izvodi sedmerce a zabiće vjerovatno i neku kontru. Ekberg iz Švedske bi trebao preko jer izvodi sedmerce, Danska bi trebala u hendikepu dobiti Poljake.
gunnarson i sigurdson su izvodjaci sedmeraca u islandu ali je gunnarson prvi izbor u vecini tekmi. s obzirom da ocekujem manje golova na tekmi ocekujem i manje golova pojedinih igraca pa iz tog razloga i sigurdsona. i s obzirom da mu je sut 12 od 28 u 4 tekme meni je to sasvim dovoljno da ga odigram under jos pogotovo sto je 8 od 12 golova zabio u tekmi s alzirom. meni je granica previsoka jbg... moze se desiti da svako zabije 5,6,8,10 golova pa tako i on moze ali po onom sto sam gledao do sada i s obzirom na njegovu statistiku i s obzirom da egipat nije primao toliko golova s njegove pozicije meni je on under pa sta bude bude jeste da mi je najnesigurniji od ovih boldiranih jer ipak igraju protiv egipta kojeg ne poznajem pa jbg...
leo bice igraci kasnije. cuva se kladionica ranijih izleta s granicama pa izbace navecer tek
srecom padoh dibirova inace bi bilo jebavanje mrtvih debilima za jedan gol preko granice...
25 nakucaju u prvom poluvremenu i to nesto siledzijski i onda u 14 minuta prvog poluvremena 20 golova i na kraju opet jedva predjose za jedan gol.
rezultati ludi danas srecom pa sam predosjetio neke divljastine
Ne znam koliko rukomet pratiš ali Sigurdsona nemoj nikada igrati under. On je nešto slično kao Durant u Nba.Paklen igrač sa krila skoro nepogrešiv, svaku utakmicu istrči par kontri a u prošlosti je bio prvi izvođač sedmeraca.Istina da ovo prvenstvo nije na svom nivou ali nadam se da će ova utakmica biti prekretnica da imamo jedan siguran over.