Mada rek'o sam odmah jednom drugu forumusu nakon utakmice, vratice se njih pola barem od ovih sto su najavili povlacenje, drame bezze. Aguero ce se "predomisliti", mislim i Pipita, Lavezzi je svakako pao klincu za usi... Messi se isto vraca, kakav oprostaj ba. Sad ce biti kao isprika, podleg'o emocijama bla bla bla i najavit ce povratak.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#49351 Re: FC Barcelona
Pa zar ne bi bila furka da ih izignorise lik sad, kad se citav svijet dig'o da ga vrati? Mangup bi isp'o realno.
Mada rek'o sam odmah jednom drugu forumusu nakon utakmice, vratice se njih pola barem od ovih sto su najavili povlacenje, drame bezze. Aguero ce se "predomisliti", mislim i Pipita, Lavezzi je svakako pao klincu za usi... Messi se isto vraca, kakav oprostaj ba. Sad ce biti kao isprika, podleg'o emocijama bla bla bla i najavit ce povratak.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49352 Re: FC Barcelona
Povratak otpisanih, part two 
-
Vertig0
#49353 Re: FC Barcelona
Ja ne znam sto se je nas svijet toliko upalio zbog njegove odluke. Govorim njegove zato sto je on tu jedino bitan, drugi su tu samo onako ...
Znaci izgubio je cetiri finala, tri u zadnje tri godine to je fakat tesko i jos na sve to mu stalno spocitavaju njegov partiotizam i zelju za igranjem za nacionalni tim, ne pjeva himnu itd. Kao sto rekoh, mogao je mirne duse igrati za Spaniju, ali se ipak odlucio za Argentinu. Jucer i Spaho cak govori kad je Ronaldo sutao penal, kaze siguran sam da i ako promasi penal da ce nastaviti igrati za reprezentaciju. Pa znas sta, kad Ronaldo izgubi cetiri finala nek onda i dalje igra.
Znaci izgubio je cetiri finala, tri u zadnje tri godine to je fakat tesko i jos na sve to mu stalno spocitavaju njegov partiotizam i zelju za igranjem za nacionalni tim, ne pjeva himnu itd. Kao sto rekoh, mogao je mirne duse igrati za Spaniju, ali se ipak odlucio za Argentinu. Jucer i Spaho cak govori kad je Ronaldo sutao penal, kaze siguran sam da i ako promasi penal da ce nastaviti igrati za reprezentaciju. Pa znas sta, kad Ronaldo izgubi cetiri finala nek onda i dalje igra.
- ultima_palabra
#49354 Re: FC Barcelona
Zato što pretenduje da bude najbolji svih vremena. A za tako nešto su visoki standardi. Ne znam da su Ali, Jordan, Schumacher, Federer odustajali nakon izgubljenih finala... naprotiv, vraćali su se još jači.
-
Vertig0
#49355 Re: FC Barcelona
I to je isto jedna velika glupost. Nekolicina je tu titulu najboljeg svih vremena povezala sa svjetskim prvenstvom i sad se sve gleda kroz to. Sta su to Pele i Maradona napravili u europi i kakav se generalno fudbal igrao za vrijeme Pele-a kad je frajer uspio da zabije 1000+ golova? Svjedoci smo da ova dvojica danas trpaju ko ludi evo vec deset godina pa su tek na pola te brojke, a imaju jos svega par sezona fudbala koji ce iz godine u godinu biti sve losiji sigurno. I ja koliko sam shvatio ne ide on samo zbog izgubljenih finala, vec cjelokupne situacije i atmosfere oko njega. Dosta ljudi bi mu htjelo vidjeti ledja.
-
LSD
#49356 Re: FC Barcelona
Ova legenda Argentine je možda najbolje opisao Messija u dresu gauchosaJorge Valdano (bivši argentinski reprezentativac): "Kad Messi igra za Argentinu, ne igra da bi pobijedio, igra da bi mu bilo oprošteno."
Nakupi se tog materijala tokom godina, da covjek kaže odjebaus.
-
Nadzorna_ploca
#49357 Re: FC Barcelona
Najgore mi je kad šire narodne mase umisle da im se neko treba pravdati i dokazivati.
Čovjek negdje na moru guzi, ima milione i ne prati
Klix forum.
Čovjek negdje na moru guzi, ima milione i ne prati
Klix forum.
- tzipiripi
#49358 Re: FC Barcelona
Sve ali da ga handre što nije igr'o u ArgentiniLSD wrote:Ova legenda Argentine je možda najbolje opisao Messija u dresu gauchosaJorge Valdano (bivši argentinski reprezentativac): "Kad Messi igra za Argentinu, ne igra da bi pobijedio, igra da bi mu bilo oprošteno."ja mislim da boljeg opisa nema.....nezahvalna argentinska bagra je još jedan od razloga zašto je Messi batalio sa selekcijom, pored 4 izgubljena finala....nazivaju ga "špancem", ne mogu mu oprostiti što ne igra za neki domaci klub, ne pjeva himnu, nije lider, nije Maradona i slicna preseravanja.
Nakupi se tog materijala tokom godina, da covjek kaže odjebaus.
- tzipiripi
#49359 Re: FC Barcelona
S jednom razlikom što su to sportovi u kojima puno manje zavisiš od drugih. Sve pojedinačni sportovi pa najviše zavisiš sam od sebe. Osim košarke, ali i ona je daleko iza fudbala po zavisnosti rezultata od kvalitete saigrača.ultima_palabra wrote:Zato što pretenduje da bude najbolji svih vremena. A za tako nešto su visoki standardi. Ne znam da su Ali, Jordan, Schumacher, Federer odustajali nakon izgubljenih finala... naprotiv, vraćali su se još jači.
Pitanje je kakav status bi imao Maradona da Valdano, Buruchaga i drugi (ostali dali 9 golova, Diego 5) nisu pogađali ono što i Higuain, Kun i Co nisu.
Ovakve šanse je Pipita sve fulao. A Kun ih nije ni imao, vazda nevidljiv i beskoristan.
I vazda ih se nađe koji kažu da Messi igra s igračinama a Diego igr'o s krampama
Na svjetskom došli do finala zahvaljujući Messiu i dobroj i organizovanoj odbrani. Protiv Njemačke i za titulu premalo. Treb'o im taman neko da pogodi koji zicer. Kao i u ostalim finalima.
- dinao
#49360 Re: FC Barcelona
Neymar potpisao novi ugovor s Barcelonom, otkupna klauzula 200 miliona eura
http://www.klix.ba/clanak/160701097
http://www.klix.ba/clanak/160701097
-
Vertig0
- dinao
#49362 Re: FC Barcelona
Hoce li dolazit kakav napadac? Bas mi nesto zao sto nece doci Nolito..
- HB_BHF
#49363 Re: FC Barcelona
Je li fakat istina da će Messi u zatvor?
skendere, đe si jbt, javiiii see
-
Vertig0
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49365 Re: FC Barcelona
4 miliona, jbt
Ko meni 4 marke
Smijesno zbog cega bogatuni sebi prave probleme.
Megalomanija ilitiga problem sa cupom prokletih zlatnika.
Ko meni 4 marke
Smijesno zbog cega bogatuni sebi prave probleme.
Megalomanija ilitiga problem sa cupom prokletih zlatnika.
- jethro
#49366 Re: FC Barcelona
Hoce li mu CR9 doci u posjetu u tvorza? 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49367 Re: FC Barcelona
Citaj, jethro, nece u tvorza, uslovnojethro wrote:Hoce li mu CR9 doci u posjetu u tvorza?
Bilo bi fora da mu natakare onu spravu na nogu i ono trci s njom na Campu
- jethro
#49368 Re: FC Barcelona
Jednu spravicu Messiju nataketi, i jednu Suarezu da pisti u slucaju da krene grizti po terenu.
A Mascheranu po jednu spravicu i na lijevu i na desnu nogu natakariti.
A Mascheranu po jednu spravicu i na lijevu i na desnu nogu natakariti.
- Logovan
#49372 Re: FC Barcelona
Čekaju ga u Ozu.