Jest Kup ali nije bio kakav rival.LSD wrote:Kakvi su ovo mitovi i legende o Janjošu, što Bjelave prosipa ovdjejel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinu
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bjelave
#49326 Re: Premijer liga BiH
-
LSD
#49327 Re: Premijer liga BiH
Pa ne možeš meni sad ovdje valjati neke mitove i šuplje o Janjošu, to možeš havetinji, nek se drži Bihaća i Olimpica, to mu je mjera...pusti tu pricubjelave wrote:Jest Kup ali nije bio kakav rival.LSD wrote:Kakvi su ovo mitovi i legende o Janjošu, što Bjelave prosipa ovdjejel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinu
-
bjelave
#49328 Re: Premijer liga BiH
Sta mozemo kad ste nam maznuli Samprasa, zvanog zamalo titula, ispred nosa.LSD wrote:Pa ne možeš meni sad ovdje valjati neke mitove i šuplje o Janjošu, to možeš havetinji, nek se drži Bihaća i Olimpica, to mu je mjera...pusti tu pricubjelave wrote:Jest Kup ali nije bio kakav rival.LSD wrote:Kakvi su ovo mitovi i legende o Janjošu, što Bjelave prosipa ovdjejel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinu
...ubleha Janjoš, znate i vi to, samo pilate naopako.
- Logovan
#49329 Re: Premijer liga BiH
Ima Duljević (makar za prošireni spisak, ako ništa), onda se pojavi tu i tamo poneki potencijalni reprezentativac, tipa Memišević.Point. wrote:Osim Stevanovica, ja druge ne vidim.Logovan wrote:Desio se ili ne, ne znači da nema igrača koji bi mogli biti pozvani u reprezentaciju.Point. wrote: Dobro, vidjecemo gdje ce zapeti. Nadam se da se nece desiti novi Kukesi.
Ako nastavi napredovati i ostvari dobar transfer, onda bi i Mihojević mogao upasti u reprezentaciju.
Hajrovići, Pavlovići i slični, nisu ništa bolji od pojedinih iz lige.
-
LSD
#49330 Re: Premijer liga BiH
Nece ni Slavko još dugo, ako ispadnemo od Zetebjelave wrote:
Sta mozemo kad ste nam maznuli Samprasa, zvanog zamalo titula, ispred nosa.
-
VPSA
#49331 Re: Premijer liga BiH
Pa dobro dijelom i jeste u pravu bjelave, kada se gleda sustinski Cala jeste bio najblizi tome da se upadne u grupnu fazu. Ovo kada smo ispadali u 3. pretkolu LP-a, ili play of s Borusijom falilo nam je po 3-4 gola ili vise, a ta s Clujom je licila na utakmicu gdje smo i mi imali sta da kazemo.
Ali glavni problem svih nas je, sto je od tih dogadjaja izgleda fakat svaka drzava u Evropi napredovala, samo mi smo nazadovali, i mislim da po kvaliteti ekipa nismo nikad dalje bili od tih grupa.
Ali glavni problem svih nas je, sto je od tih dogadjaja izgleda fakat svaka drzava u Evropi napredovala, samo mi smo nazadovali, i mislim da po kvaliteti ekipa nismo nikad dalje bili od tih grupa.
- Point.
#49332 Re: Premijer liga BiH
Duljevica ev vec trece ljeto sele vamo tamo a oni i dalje u Sarajevu ne pravi bitnu razliku. U BiH postoji talenat igraca, vise je do zahrdjale nekvalitetne struke koja ne zna to izbrusiti. Inace se nebi cekalo da igrac napravi transfer pa da bude pozvan.Logovan wrote: Ima Duljević (makar za prošireni spisak, ako ništa), onda se pojavi tu i tamo poneki potencijalni reprezentativac, tipa Memišević.
Ako nastavi napredovati i ostvari dobar transfer, onda bi i Mihojević mogao upasti u reprezentaciju.
- Raigor Stonehoof
#49333 Re: Premijer liga BiH
Citam ove zalopojke komsinica za vremenima kad je Osim "znao sa neposlusnicima" i poslije losih utakmica oduzimao im od plate... pa dobre moje kone
zaboravljate da je tad samo Stanic primao platu preko banke, a ovo sve ostalo je bilo "na ruke"...onda je i mogao oduzet. Sad imate "postenu upravu"
koja sve fino prijavljuje, i ako radnika prijavi na X km platu, onda mu toliko mora i isplatiti, nema oduzimanja kako se kome digne
A vi i dalje zalite za vremenima kad doprinosi nisu uplacivani pa se nabi dug poreznoj
Klocime vrati se, sve ti je oprosteno
A vi i dalje zalite za vremenima kad doprinosi nisu uplacivani pa se nabi dug poreznoj
Klocime vrati se, sve ti je oprosteno
-
bjelave
#49334 Re: Premijer liga BiH
Cala je jedini zaista imao sansu, jako malo je falilo.VPSA wrote:Pa dobro dijelom i jeste u pravu bjelave, kada se gleda sustinski Cala jeste bio najblizi tome da se upadne u grupnu fazu. Ovo kada smo ispadali u 3. pretkolu LP-a, ili play of s Borusijom falilo nam je po 3-4 gola ili vise, a ta s Clujom je licila na utakmicu gdje smo i mi imali sta da kazemo.
Spominju Newcastle a ukupan rezultat bio svega 4-5 golova razlike
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#49335 Re: Premijer liga BiH
Falilo ti 5 golova ili te dijelila stativa isti Q na kraju,nisi prosao.
-
LSD
#49336 Re: Premijer liga BiH
Raigor
Ne prizivajte svoga najveceg tlačitelja i covjeka koji vam je nabio tolike komplekse da ste slavili njegove poraze i u Kataru
ne prozivajte sebi toliki belaj, jer ce opet biti prica "napravio Vukasu vikendicu, yebo ovu namještenu ligu i korpumirani tatomitet" 
Ne prizivajte svoga najveceg tlačitelja i covjeka koji vam je nabio tolike komplekse da ste slavili njegove poraze i u Kataru
-
bjelave
#49337 Re: Premijer liga BiH
Vjerojatno prolazite Zetu ali u prvenstvu nece izdržati vise od 4-5 kola.LSD wrote:Nece ni Slavko još dugo, ako ispadnemo od Zetebjelave wrote:
Sta mozemo kad ste nam maznuli Samprasa, zvanog zamalo titula, ispred nosa.otanjio mu je kredit skroz, nema mu vadione ako nas đetići
Onda streberi dovode novog Fergusona koji ce odmah na prvom pressu obećati titulu i grupnu fazu dogodine. A jos se pare skupljaju za jug
- Logovan
#49338 Re: Premijer liga BiH
Ma ne smatram Duljevića uopšte nekim super igračem, da se razumijemo, ali evo recimo Hajrović se poziva u reprezentaciju 3-4 godine. Frajer jedino što je napravio je gol protiv Austrije u prijateljskoj utakmici i 2-3 prodora koja su naš narod oduševila da se i dan danas prodori prepričavaju.Point. wrote:Duljevica ev vec trece ljeto sele vamo tamo a oni i dalje u Sarajevu ne pravi bitnu razliku. U BiH postoji talenat igraca, vise je do zahrdjale nekvalitetne struke koja ne zna to izbrusiti. Inace se nebi cekalo da igrac napravi transfer pa da bude pozvan.Logovan wrote: Ima Duljević (makar za prošireni spisak, ako ništa), onda se pojavi tu i tamo poneki potencijalni reprezentativac, tipa Memišević.
A ionako nije Duljević jedini kandidat, ima ih još, a i svake sezone se pojavi neki novi igrač koji privuče pažnju.
Kada bi savez malo bacio oko na ovu našu ligu, vjerovatno bi bilo više potencijalnih igrača za reprezentaciju, a ti bi bio optimističniji u vezi naše lige.
-
bjelave
#49339 Re: Premijer liga BiH
Neda mu Hadzi kamata ni prismrdit GrbaviciLSD wrote:Raigor
Ne prizivajte svoga najveceg tlačitelja i covjeka koji vam je nabio tolike komplekse da ste slavili njegove poraze i u Katarune prozivajte sebi toliki belaj, jer ce opet biti prica "napravio Vukasu vikendicu, yebo ovu namještenu ligu i korpumirani tatomitet"
- ZonFon
#49340 Re: Premijer liga BiH
Osvojio je 3 boda na zadnjem derbiju.LSD wrote: jel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinu
-
bjelave
#49341 Re: Premijer liga BiH
Ma nije taj derbi bio nesto rezultatski vazan, nama nije nista rjesavao, značio.ZonFon wrote:Osvojio je 3 boda na zadnjem derbiju.LSD wrote: jel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinu
Ta 3 boda nam ni za sta nisu trebala
Last edited by bjelave on 20/06/2017 00:08, edited 1 time in total.
- ZonFon
#49342 Re: Premijer liga BiH
Nisam ni rekao da nam je nesto znacilo, smo kazem covjek osvojio sa FK Sarajevo 3 boda na zadnjem derbijubjelave wrote:Ma nije taj derbi bio nesto rezultatski vazan, nama nije nista rjesavao, značio.ZonFon wrote:Osvojio je 3 boda na zadnjem derbiju.LSD wrote: jel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinu
- Point.
#49343 Re: Premijer liga BiH
A zaboravljas odlucujuci gol Slovackoj?Logovan wrote:Ma ne smatram Duljevića uopšte nekim super igračem, da se razumijemo, ali evo recimo Hajrović se poziva u reprezentaciju 3-4 godine. Frajer jedino što je napravio je gol protiv Austrije u prijateljskoj utakmici i 2-3 prodora koja su naš narod oduševila da se i dan danas prodori prepričavaju.Point. wrote:Duljevica ev vec trece ljeto sele vamo tamo a oni i dalje u Sarajevu ne pravi bitnu razliku. U BiH postoji talenat igraca, vise je do zahrdjale nekvalitetne struke koja ne zna to izbrusiti. Inace se nebi cekalo da igrac napravi transfer pa da bude pozvan.Logovan wrote: Ima Duljević (makar za prošireni spisak, ako ništa), onda se pojavi tu i tamo poneki potencijalni reprezentativac, tipa Memišević.
Hajrovići, Pavlovići i slični, nisu ništa bolji od pojedinih iz lige.Isti učinak, a vjerovatno čak i bolji je mogao napraviti Duljević.
A ionako nije Duljević jedini kandidat, ima ih još, a i svake sezone se pojavi neki novi igrač koji privuče pažnju.
Kada bi savez malo bacio oko na ovu našu ligu, vjerovatno bi bilo više potencijalnih igrača za reprezentaciju, a ti bi bio optimističniji u vezi naše lige.![]()
Ma ja mislim da je do struke, nema igraca ako ga treniraju nase zaosyale u 90-tim trenerske ublehe.
-
LSD
#49344 Re: Premijer liga BiH
I pored toga, opet zurili u pakaš uspješnijim komšijamaZonFon wrote:Osvojio je 3 boda na zadnjem derbiju.LSD wrote: jel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinu
Mada se mi ne zadovoljavamo samo da budemo na tabeli ispred omanjeg klubića sa koševa
-
bjelave
#49345 Re: Premijer liga BiH
Ma za nas revijalna utakmica, bez ikakvog rezultatskog značaja. Mogli smo im vala i pustiti, barem bod poklonitiZonFon wrote:
Nisam ni rekao da nam je nesto znacilo, smo kazem covjek osvojio sa FK Sarajevo 3 boda na zadnjem derbiju
- ZonFon
#49346 Re: Premijer liga BiH
Mi bas spremili cvijece i špalir da vam cestitamo poslije derbija i da vas ispratimo sa iznajmljenog stadiona kad ono javise rezultat iz Bjeljine...LSD wrote:I pored toga, opet zurili u pakaš uspješnijim komšijamaZonFon wrote:Osvojio je 3 boda na zadnjem derbiju.LSD wrote: jel taj ublehaš ikad išta osvojio u svojoj opskurnoj trenerskoj karijeri, iako je tri puta vodio tanovu svojinušto bi reko Bjelave
![]()
Mada se mi ne zadovoljavamo samo da budemo na tabeli ispred omanjeg klubića sa koševa
-
bjelave
#49347 Re: Premijer liga BiH
Mi da smo znali rezultat iz Bijeljine mi bi garant pustili
-
Nadzorna_ploca
#49348 Re: Premijer liga BiH
Stevanovic je inace kalibar, toliko grohnuo lik da se morao kod nas vratiti.
-
bjelave
#49349 Re: Premijer liga BiH
Nije zurili, već na momenat zumirali pa onda krvnicki penetrirali tako da se jos bolno uvijate.LSD wrote:
I pored toga, opet zurili u pakaš uspješnijim komšijamašto bi reko Bjelave
![]()
- jeza u ledja
#49350 Re: Premijer liga BiH
E to sto ste ispred nas vam je itekakav uspjeh.LSD wrote: I pored toga, opet zurili u pakaš uspješnijim komšijamašto bi reko Bjelave
![]()
Doveli sve skupe zvijezde u klub. Vratili Zebu, vratili Bekrica, vratili Jahica, vratili Kerlu. Doveli Zakarica i Crnova, doveli Lendrica koji je vec jednom prekucao ligu, doveli Miroslava Stevanovica koji je avion za ovu ligu. Dovodili neke internacionalne "zvjezdice", Spanca, Italijana, Grka, Nigerijca...doveli trenera koji je bio hit prosle sezone. Prije toga doveli onog trenera Slovenca. Sve kao fensi. Raja se nalozila, punio se stadion, podrska upravi, igracima, treneru, ma sve zivo. Sve to u zadnjih godinu i pol.
I sta bi? Prc.
Mi smo sa Tanom u roku pola godine uzeli Kup, a sljedece sezone titulu. Vi ste u roku istog perioda od kad je Misimovic preuzeo uzeli - kitu. Inace u svemu drugom ste na slijedili ko po sablonu. Ako nastavite tako uskoro ce poceti "podmladjivanje"
Prema tome ova sezona vam je apsolutna katastrofa. Ja je ne bih komentarisao na ovakav nacin da sam na vasem mjestu jos dugo.