FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#49301 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Dobro, reci direktno - kakve veze ima Real Madrid s tim? Jesu li zaista povlasteni u odnosu na Barcu, Bayern, Juventus?

Naravno da ima tezinu, on je taj as iz rukava cuvao za pravu priliku. Sad, dokle ce to otici, zavisi od mnogo toga.
Al otvaranje Pandorine kutije samo malo, ono da se odskrine....e to tesko da ce proci. Jah, stima se u euro takmicenjima, a FIFA postena ko fenjerasica u Amsterdamu :D :D
skenderija04

#49302 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:Dobro, reci direktno - kakve veze ima Real Madrid s tim? Jesu li zaista povlasteni u odnosu na Barcu, Bayern, Juventus?

Naravno da ima tezinu, on je taj as iz rukava cuvao za pravu priliku. Sad, dokle ce to otici, zavisi od mnogo toga.
Al otvaranje Pandorine kutije samo malo, ono da se odskrine....e to tesko da ce proci. Jah, stima se u euro takmicenjima, a FIFA postena ko fenjerasica u Amsterdamu :D :D
Pa to je. Nasli se likovi da pricaju o postenju :D :D :D

Ja nemam dokaze ali da ih imam.. :D :D :D :D :D
SSemir

#49303 Re: FC Barcelona

Post by SSemir »

a ja bih volio da cujem tvoje skendere misljenje i objašnjenje zbog čega bas svi u evropi rade u korist Real madrida, i zbog cega bas svi u europi i svijetu mrze Barcelonu
ultima_palabra

#49304 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote: Druze, ti i ja smo o ovome razgovarali. Blatter na stranu, video na stranu. Meni je stvarno onaj podatak o 14 izvlacenja izmedju 1/8 i 1/4 u zadnjih 7 godina bas cudan. Pa kako, da Barcelona,Bayern,PSG , Chelsea, Arsenal, Inter, Juventus i Milan u 14 izvlacenja igraju 22 meca izmedu sebe, a da Real Madrid bas nikada u 1/8 ili 1/4 finala da izvuce niti jednu od tih ekipa??? Uvijek poznata fraza "Real ima srece" pa zakaci Galata, Apoel, CSKA, Wosfsburg, Roma, Tottenham... Pa baci 13 puta novcic u zrak pa je nemoguce da padne na istu stranu 13 puta zaredom.

Blatter sigurno nesto zna dok je ovo rekao, ali se ponasa kao najgore djubre. Sto ne kaze otvoreno ko steli i za koga. Insinuacija " Ja nikada nisam dirnuo niti jednu kuglicu, ne kao neki " je direktan napad na Fantina. Blatter ce ga kad tad otkucati, ovo je samo bila mafijaska prijetnja iz samo njima znanih razloga. Samo sto djubre ne pojasni i izvalacenje grupa za mundijal 2014 kada je onaj dzukac Valcke otvarao kuglice pod stolom? Nervira me sto sad svi nesto vrdaju oko izvlacenja, kao maca oko vruce kase, a niko da kaze sta je bilo. Dakle ovo nije rekao forumas, vec prvi covjek svjetskog fiudbala tri decenije.
Pa pola od tih ekipa ih i ne mogu zapasti u osmini finala, zbog dirigovanog žrijeba. U četvrtfinalu se UEFA tradicionalno trudi da Barcu, Madrid i Bayern ne izvuče jedne protiv drugih, a ostale šta zapadne.

Onda se može postaviti i pitanje da li je Arsenal stvarno težak žrijeb za Barcu, obzirom da su ih 4-5 puta lagano prošli, samo jednom čini mi se da su imali problema. I Atletico ove godine, Barcelona ih je dobila u 7-8 prethodnih utakmica zaredom, ali nije kad je trebalo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#49305 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Pa ja, Arsenal koji 10 godina nije vidio trofeja i City koji u tih 10 godina ima dvije titule prvaka i jos nekih kupova :D
Sve je u oku posmatraca 8-)
sumirprimus

#49306 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

skenderija04 wrote:
Tomahawk11 wrote:Morem li ja je'nu....ovo oko namjestanja parova :D
Konkretno se misli na LP, je li tako....sve i da Blatter prica istinu, to sa toplim i hladnim kuglicama su mogli raditi samo iz jednog cilja: da stimaju protivnike u cilju dobijanja meceva na kojima se moze uzeti sto vise para. Znam, sad ce odmah prica o Romi, Cityju, Wolfsburgu, ali to je jedna sezona i ne mozemo reci da Real svake sezone dobije takve protivnike. Mada je taj City dosao do polufinala LP, najdalje od svih Engleza i Real nema nista s tim sto su oni dotle uspjeli doci, a onda pali bez ispaljenog metka u dvije utakmice.
Onda dodjemo i do one price kako se steli El Clasico u finalu LP, sto bi svakako bila finansijska bomba, utakmica na kojoj bi se nevjerovatne pare vrtile.
Mada sam ja i dalje stava da se pretjeruje kad je ta prica o nekom stimanju, a pogotovo da se stima samo jednoj ekipi....pitaju se i ostali veliki klubovi nesto, nije to bas tako.
Druze, ti i ja smo o ovome razgovarali. Blatter na stranu, video na stranu. Meni je stvarno onaj podatak o 14 izvlacenja izmedju 1/8 i 1/4 u zadnjih 7 godina bas cudan. Pa kako, da Barcelona,Bayern,PSG , Chelsea, Arsenal, Inter, Juventus i Milan u 14 izvlacenja igraju 22 meca izmedu sebe, a da Real Madrid bas nikada u 1/8 ili 1/4 finala da izvuce niti jednu od tih ekipa??? Uvijek poznata fraza "Real ima srece" pa zakaci Galata, Apoel, CSKA, Wosfsburg, Roma, Tottenham... Pa baci 13 puta novcic u zrak pa je nemoguce da padne na istu stranu 13 puta zaredom.

Blatter sigurno nesto zna dok je ovo rekao, ali se ponasa kao najgore djubre. Sto ne kaze otvoreno ko steli i za koga. Insinuacija " Ja nikada nisam dirnuo niti jednu kuglicu, ne kao neki " je direktan napad na Fantina. Blatter ce ga kad tad otkucati, ovo je samo bila mafijaska prijetnja iz samo njima znanih razloga. Samo sto djubre ne pojasni i izvalacenje grupa za mundijal 2014 kada je onaj dzukac Valcke otvarao kuglice pod stolom? Nervira me sto sad svi nesto vrdaju oko izvlacenja, kao maca oko vruce kase, a niko da kaze sta je bilo. Dakle ovo nije rekao forumas, vec prvi covjek svjetskog fiudbala tri decenije.
skenderbeg u svom najboljem izdanju.
:D
sve namjestaju nema tu ssta oduzet ni dodat! :evil:
Vertig0

#49307 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Uvijek je bolje izvuci Arsenal nego Romu, a i A. Madrid nego Wolfsburg :D
omar little

#49309 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

slatkis :lol:
omar little

#49310 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

op cup poskocicu :D jes izvozo turke sinoc ko seljak mladu po vasaru.

Crvena Tifoza

#49311 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Znači Alves sa novim video materijalom koji je postavio na IG je lud 100%. :lol:
Vertig0

#49312 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Koji komad budale :lol: :lol:
Sta je sa Neymarom? Pola godine se nateze hoce li potpisati novi ugovori li nece. Nek ide u PSG, nervira me vise.
dinao

#49313 Re: FC Barcelona

Post by dinao »

Nek vala ide, malo mi se zgadio, tolika frka oko njega, klub se bruka radi firauna malog. Da ga hoce prodati, i dovesti npr Payet, Griezman, Dybala..
Tito_i_Partija

#49314 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Neymar je u biti dobar igrac sa ciganskim metalitetom. Pravo je cudo sto mu Mino Raiola nije agent.
HB_BHF

#49315 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ne mora Neymar demantovati svaku izjavu. Pogotovo ako se radi o PSG-u, jer igrač koji iole želi napraviti neku super karijeru neće otići u ekipe koje drže arapi. Plus momak je još na odmoru, boli ga uvo za sve.
Mada ukoliko bi počeo ucjenjivati Barcu da mu se pruži tretman koji je neizvodiv, hajd' ti jaro svojim putem. Kažem opet, sumnjam da će ići bilo gdje, ali u njegovo ime evo jedan interesantan članak:
http://ba.n1info.com/a101432/Sport-Klub ... olita.html
(ja bi sad potpisao :D )
dinao

#49316 Re: FC Barcelona

Post by dinao »

Bellerin je znaci bio u Barci, ne znam kako se nije tad nametnuo, dok jedan Munir flop kakav jeste nekako dobija minute. Cini mi se da je i Nolito nekad bio u Barci B?? Zna li neko?
Ispade da je samo Pep znao prepoznati potencijal u podmlatku, poput Busquetsa, Pedra..
Cak je i Alba bio nekad u klubu.
Nista mi gluplje nije nego kad kupuju svoje igrace za ogromne pare.
HB_BHF

#49317 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

dinao wrote:Bellerin je znaci bio u Barci, ne znam kako se nije tad nametnuo, dok jedan Munir flop kakav jeste nekako dobija minute. Cini mi se da je i Nolito nekad bio u Barci B?? Zna li neko?
Ispade da je samo Pep znao prepoznati potencijal u podmlatku, poput Busquetsa, Pedra..
Cak je i Alba bio nekad u klubu.
Nista mi gluplje nije nego kad kupuju svoje igrace za ogromne pare.
Nolito
Image

Bellerin
Image

Nolito je čak odigrao dvije utakmice za prvi tim.
Distortion

#49319 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Messi nastavlja da zabija golove, pogotovo iz slobodnjaka :thumbup: svaka cast za golcinu.

Dok Barcelona ceka, drugi ce izgleda kupovat. Ko da gledam da ce neko Nolita da kupi.

Menadjer i otac dizu cijenu Neymaru i hoce da isposluju sto vecu mogucu platu. Razumljivi su i ovi tekstovi vezani za Neymara dok covjek uziva na odmoru. Svaki put se isto pise. Ako neko plati otkupnu klauzulu 190 mil € i on odluci da ide, nek ide ako mu fali para.
omar little

#49320 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

ja sinoc na tviteru vidjeh negdje da man city hoce aktivirat klauzulu za nolita. mislim, iz nekih spanjolskih novina navod, ali se ne sjecam kojih.
groove

#49321 Re: FC Barcelona

Post by groove »

a nolito samo 18M kosta, mislio sam da vise traze.
ovo je za engleske uslove sitnica.
omar little

#49322 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

skenderija, jesi to na godisnjem? :D
Logovan

#49323 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Ovo Barca uzima Azpilicuetu?
tufahija12345

#49324 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Katalonski "Sport" navodi da je FC Barcelona postigla dogovor s Fluminenseom oko jednogodišnje posudbe štopera Marlona Santosa (20). On će pojačati Barçu B, s tim da postoji mogućnost da dio predsezone obavi s prvom ekipom.

nebitno sta ce biti, al uvijek sam se pitao sto barcin prvi tim ne dovodi igrace na posudbu. pa ako bude dobar, glat ga otkupit. da se vise ne desavaju promasaji poput alexa songa i slicno
KB9

#49325 Re: FC Barcelona

Post by KB9 »

midzet se oprostio od reprezentacije :lol:
Post Reply