Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam uvalio fesa na portland, kliperse, dimitrova i kyrgiosa pa ćemo vidjeti.
Hokejaši ispostovali i danas. Na svih šest, svi dali golove. Treba ono razraditi malo i neku finu taktiku skontat
koja sreca pa sam zaboravio Iran/Irak i Japan/UAE, posao sam sinoc dosta da stavim na Iran i Japan, i kazem ajd jbt ga sutra cu i tek sad se sjetih, udjem kad Irak uzeo a Japan evo gubi
Kad me skinu Japanci sada, Odoh uplatit na račun wwin i samo pucat onaj hokej oba daju gol.
Sinoć mi je portland uzeo 5 godina života i malo cu odmorit od običnog kladjenja
NBA ne mozes igrati bez da pratis povrede igraca. Nema Aldridgea, nema pola Portlanda.
Druga je stvar sto u tim zicerima u NBA po 1,15-1,25 ima toliko mina da je na duze staze nemoguce izbjeci. Tako da bolje ne igrati te male kvote. Nema hljeba u tome.
Ovo se nije odnosilo na ziherase sto ganjaju fudbal i tako to, to je druga prica
Tomahawk11 wrote:NBA ne mozes igrati bez da pratis povrede igraca. Nema Aldridgea, nema pola Portlanda.
Druga je stvar sto u tim zicerima u NBA po 1,15-1,25 ima toliko mina da je na duze staze nemoguce izbjeci. Tako da bolje ne igrati te male kvote. Nema hljeba u tome.
Ovo se nije odnosilo na ziherase sto ganjaju fudbal i tako to, to je druga prica
Najbolji primjer za to je kad je mene neki dan povalio Toronto kuci protiv Pelikana koji su igrali bez Dejvisa i Holideja...Ja stavio Evansa over, s obzorm da nema ove dvojice, ko ce ako nece on i Valanciunasa under.
I stavim jos Toronto 1, u solidnoj formi su, protiv oslabljenog protivnika kuci kad ono kurcina..zijanise.
Al evo dobilo se nesto sinoc, izvinte sto nisam postavio ranije
duminjo wrote:Ma hajd bogati, koga to Boston uopste ima
Evo fudbal i Japan.
80 minuta Sutevi na gol 23:3. Rezultat 0:1
eto zabise ti odmah poslije ovog sto si napisao
jesi igrao 90min ili za prolaz?
Ma kakvo konačno. Obični kec 1.35. Inače, jebes siguricu ako drhtis do kraja. Vise volim onako ko island jučer, odmah ga zguzvas i kanta nego ovako 1:1 pa hoce-nece a kao sigurica
duminjo wrote:Ma hajd bogati, koga to Boston uopste ima
Evo fudbal i Japan.
80 minuta Sutevi na gol 23:3. Rezultat 0:1
eto zabise ti odmah poslije ovog sto si napisao
jesi igrao 90min ili za prolaz?
Ma kakvo konačno. Obični kec 1.35. Inače, jebes siguricu ako drhtis do kraja. Vise volim onako ko island jučer, odmah ga zguzvas i kanta nego ovako 1:1 pa hoce-nece a kao sigurica
a jbg, ja krenuo da igram da prolaze dalje Iran i Japan, ali eto Irak ih izbaci, sreca neka luda me spasi, a bas sam kontao dosta staviti, pogotovo na Japan