Džemil Hodžić objavio fotografiju sa novinarom Motazom Azaizom: Na istom smo putu istine i pravde
Podrška za obojicu
Inače, IDF je ubio ~120 novinara.

Teroristicka drzava, pa moraju i Orke biti takve. Jos se hvale svojim zlocinima kao sto svaka druga teroristicka grupa voli, sijanje straha.
Upravo to ne vidimo na ovom snimku, naprotiv, vidimo da bez pucanja savladavaju jednog od strazara, sekjuritija koga li vec, i bez ijednog pucnja idu dalje, ono sto se takodje ne vidi u ovom tvitu i ko je eliminiran od stane izraelskih specijalaca, a to mozete vidjeti dole u komentarima
Upadaju u kuće, bolnice, ubijaju, zastrašuju, premlaćuju, kidnapuju. Klasični teroristi.sumirprimus wrote: ↑30/01/2024 10:29Upravo to ne vidimo na ovom snimku, naprotiv, vidimo da bez pucanja savladavaju jednog od strazara, sekjuritija koga li vec, i bez ijednog pucnja idu dalje, ono sto se takodje ne vidi u ovom tvitu i ko je eliminiran od stane izraelskih specijalaca, a to mozete vidjeti dole u komentarima
Da, ali ako nakon kidnapovanje nazoves uhicenjem, a taoca zatvorenikom, onda si jedina demokratija na BIanelsol wrote: ↑30/01/2024 10:34Upadaju u kuće, bolnice, ubijaju, zastrašuju, premlaćuju, kidnapuju. Klasični teroristi.sumirprimus wrote: ↑30/01/2024 10:29Upravo to ne vidimo na ovom snimku, naprotiv, vidimo da bez pucanja savladavaju jednog od strazara, sekjuritija koga li vec, i bez ijednog pucnja idu dalje, ono sto se takodje ne vidi u ovom tvitu i ko je eliminiran od stane izraelskih specijalaca, a to mozete vidjeti dole u komentarima
Kada ti Ami Ayalon, bivši šef Shin Beta, uporedi sadašnji politički establišment Izraela sa ISIS-om i Al Kaidom, a za strategiju i način djelovanja IDF-a kaže da je identična ovim terorističkim grupama, šta dalje dodati.dr_Evil wrote: ↑30/01/2024 10:37Da, ali ako nakon kidnapovanje nazoves uhicenjem, a taoca zatvorenikom, onda si jedina demokratija na BIanelsol wrote: ↑30/01/2024 10:34Upadaju u kuće, bolnice, ubijaju, zastrašuju, premlaćuju, kidnapuju. Klasični teroristi.sumirprimus wrote: ↑30/01/2024 10:29
Upravo to ne vidimo na ovom snimku, naprotiv, vidimo da bez pucanja savladavaju jednog od strazara, sekjuritija koga li vec, i bez ijednog pucnja idu dalje, ono sto se takodje ne vidi u ovom tvitu i ko je eliminiran od stane izraelskih specijalaca, a to mozete vidjeti dole u komentarima![]()
Britanski šef diplomatije: Razmišljamo o priznanju Palestine, Izrael je doživio neuspjeh
https://www.theguardian.com/tv-and-radi ... -over-gazaMore than 1,000 musical artists from Eurovision host country Sweden have signed an open letter calling for Israel to be excluded from this year’s edition of the song contest over its “brutal warfare in Gaza”.
što bi reko rahmetli profa Fikret Karčić: više je šerijata u skandinaviji i novom zelandu, nego u onima koji ga provode.Velkoski wrote: ↑30/01/2024 11:19https://www.theguardian.com/tv-and-radi ... -over-gazaMore than 1,000 musical artists from Eurovision host country Sweden have signed an open letter calling for Israel to be excluded from this year’s edition of the song contest over its “brutal warfare in Gaza”.
Evo da se ja javim...sumirprimus wrote: ↑30/01/2024 10:40 Pa sad , eno pogledajte sa druge teme CPI i uporedite izrael sa okruzenjem, pa i sa nasom regijom. a sve je usk povezano korupcija i sigurnost.
pa se javite da razgovaramo.![]()
sumnjaj. mogo si dobiti dosad nekoliko puta, ali ako nisu drugi nisi ni ti.
Aparthejdima nema mjesta u danasnjem svijetu. Bili oni vodjeni brutalnom silom kao u Izraelu, ili silom prilika kao u BiH, slijedi im isti scenario a to je propast.arman1 wrote: ↑30/01/2024 13:16 Neko moje mišljenje da šovinističko-fašističko društvo kakva je danas izraelsko neće preživjeti narednih 20 godina kao ni kvazi-država izrael. Jedino što me stvarno brine je broj nevinih koji će stradati. Pod nevinim ne smatram bone koji su pa makar objavom na tik-toku dali podršku fašizmu na BI.
Normalno da te napadaju i trebaju te napadati jer imas dvostruke arrisne. Na temi ukrajine ne dostupas ni milimetra od ruskog agresovanja. Slazem se da je agresija i da su rusi zlocicni koji napadaju drugu drzavu.sumirprimus wrote: ↑30/01/2024 12:44 Jarane koga sam ja ovde na temi uvrijedio?
Ja nikad zrtva necu biti, no evidentno je d me grupno napadate, jer postavljam proizraleske info i to je jedini fakat.
Nikoga ne vrijedjam, a vrijedja me se itekako, no ok svakom svacije. Nema sanse da usutim a vasa zrtva ne mogu biti ni za tri zivota.
Samo informacijama i faktima, ako pogrijesim ja priznam gresku![]()