Moj je dolazio i zapitkiv'o šta ti je ovo šta ti je ono, pa se onda opet vrati na svoj tablet.Chmoljo wrote: ↑30/09/2024 13:02ovo je nešto što bih mogao pustiti malca da gleda dok igram, pa će i on možda htjeti. da sjaše malo sa minecrafta.Tito_i_Partija wrote: ↑29/09/2024 16:12 Završio sam Tchia, za oko desetak sati. Ova exploration igra je unikatna u smislu da joj je centralna tema život i kultura u Novoj Kaledoniji, maloj grupi ostrva u Pacifiku (Negdje između Australije i Tahitija). Igra je jako šarmantna i ima lijepu priču koja se vrti oko prijateljstva, familije, tradicije, itd. Generalna estetika i način priče je "dječiji", što je čini idealnim GOTY kandidatom za @Averus i @Chmoljo. Čmoljo bi možda čak opis'o ovu igru k'o "vaginalna".![]()
Gameplay je zabavan, exploration factor je dobar, i iako nisam toliki ljubitelj igara koje te vuku za srce (poput Brothers naprimjer), lijepo mi je prošlo vrijeme.![]()
A sad sam počeo nešto kompletno suprotno, a to je Resident Evil 2 remake iz 2019 godine.![]()
Mana mu je što ne voli čitat dok igra, hoće samo akcije što više.