SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
jazzer

#4926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by jazzer »

bachje wrote:Zabava u Švrakinom Selu otela se kontroli: Mladić se slučajno ranio u nogu iz pištolja

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... tolja.html
...Banda je policiji poznat odranije po činjenju različitih krivičnih djela. Između ostalog, poznat je i po tome što se druži s Alenom Hadžimuratovićem, žestokim momkom s Alipašinog Polja, koji je ranjen sa tri hica u noge 11. septembra 2010. na Željezničkoj stanici u Sarajevu.

Tog dana teško je premlaćen i Banda, a na drugom kraju grada pronađen je mrtav Hadžimuratovićev brat Adnan, koji je, prema policijskim informacijama, izvršio samoubistvo.
Pa kako se jednom ne ''rane'' u glavu :?
cappy_tempo

#4927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... ozaca.html

posto barem meni nekad nece da otvori avaz evo i ovako

Code: Select all

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/99064-uzroci-nesrece-u-kojoj-je-poginuo-zan-siljegovic-iz-sarajeva-majka-amra-moj-sin-je-zrtva-pijanog-vozaca.html
eh gdje su sad oni pljuvaci koji su dan i noc pljuvali po Zanu i kako je on ovakav,onakav...
quarterback

#4928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quarterback »

ja sam jedan, izvoli

momak je navodno bio trkac, meni takvi nisu dragi ni kada sam sam, a jos manje kada sam sa zenom i djetetom a neko mi se lijepi na branik, jel ima nesto sto nije ok u ovom mom stavu ?
cappy_tempo

#4929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

quarterback wrote:ja sam jedan, izvoli

momak je navodno bio trkac, meni takvi nisu dragi ni kada sam sam, a jos manje kada sam sa zenom i djetetom a neko mi se lijepi na branik, jel ima nesto sto nije ok u ovom mom stavu ?
nema samo sto momak nije bio takav trkac nego trkac koji se trka na stazi u legaloj trci ili poslje 12 kad 4 auta u 30min prodju i tada voze od semafora do semafora i kad nema nikoga. svi trkaci koji voze na stazi ili brdo su svjesni saobracaja u gradu pa tako da i ne gasaju osim ako nemaju prilike,a to znaci da nema auta oko njih pa eto za dusu da gas i pusti ga nakon 50m.
Mr. Brightside

#4930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mr. Brightside »

aha, znači kad nema saobraćaja u te kasne sate možeš komotno voziti dva tri puta većom brzinom od predviđene i dozvoljene :roll:
super :thumbup:
jalijas74

#4931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by jalijas74 »

Covjek koji vadi sve iz murije

Omar Mjesecarrrrrr

Image
ranger

#4932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ranger »

cappy_tempo wrote:
quarterback wrote:ja sam jedan, izvoli

nema samo sto momak nije bio takav trkac nego trkac koji se trka na stazi u legaloj trci ili poslje 12 kad 4 auta u 30min prodju i tada voze od semafora do semafora i kad nema nikoga. svi trkaci koji voze na stazi ili brdo su svjesni saobracaja u gradu pa tako da i ne gasaju osim ako nemaju prilike,a to znaci da nema auta oko njih pa eto za dusu da gas i pusti ga nakon 50m.
Zan je bio moj radni kolega iako se nikad nismo licno upoznali. U trenutku te nesrece bio sam s covjekom koji ga je licno znao i radio s njim u hrasnom.
Ja necu nista rec jer ga nisam znao, al taj covjek je samo suznih ociju prokomentarisao e moj zane dohaka ti brzina.
Pametnom dosta.
cappy_tempo

#4933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

Mr. Brightside wrote:aha, znači kad nema saobraćaja u te kasne sate možeš komotno voziti dva tri puta većom brzinom od predviđene i dozvoljene :roll:
ti kao nikad nisi vozio 80,100 po gradu pa makar onaj dio od nedzarica prema ilidzi? i usput oni od semafora do semafora voze 120 plafon jer nece vise. ljudi imaju cejf zagasati isto kao sto drugi imaju cugati u parku, rostiljati po planinama i slicno. i opet svi ovi sto makar dodju na stazu pa gledaju trku su svjesni saobracaja u gradu,a drugo su idioti koji su kupili GTI-a sa 18 i oni brzi ma najludji. svi ovi trkaci tipa Zana i sami pljuju idiote koji se kucaju na karambolke,proljecu izmedju auta i slicno, cuo i vidio hiljadu puta.usput ako cemo sve u isti kos trpati onda onaj sto cuga i napravi belaj je isti kao i onaj sto cuga ali ode kuci bez problema,tako i sa biciklistima,
navijacima,manekenima...

ranger dokazali ljudi,a usput Zan je volio brzinu isto kao sto je Adnan volio penjanje,kao sto quarterback,ja i jos dosta raje volimo biciklo,ispedalati makar do stadiona kosevo pa se otisnuti prema gradu i svi smo mi svjesni cinjenice da ti nesto moze biti i da se polomis,ostanes invalid ili da smrtno nastradas ali dzaba kad te uvijek vuce nesto
poznanik

#4934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

cappy_tempo wrote:
Mr. Brightside wrote:aha, znači kad nema saobraćaja u te kasne sate možeš komotno voziti dva tri puta većom brzinom od predviđene i dozvoljene :roll:
ti kao nikad nisi vozio 80,100 po gradu pa makar onaj dio od nedzarica prema ilidzi? i usput oni od semafora do semafora voze 120 plafon jer nece vise. ljudi imaju cejf zagasati isto kao sto drugi imaju cugati u parku, rostiljati po planinama i slicno.
Ako navučete @Ateistu i ovdje, nahebali ste :D
Mr. Brightside

#4935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mr. Brightside »

nema tog opravdanja za budalu koja vozi duplom brzinom od predviđene :)
quarterback

#4936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quarterback »

jalijas74 wrote:Covjek koji vadi sve iz murije

Omar Mjesecarrrrrr
Neki dan ga gledam kako ide sa onom akten tasnom obucen u duks tamo u radicevoj i onako u prolazu lijepo pljunu na trotoar... Ako se ne varam on je pjevao - "udri papka u tramvaju", mozda je autobiografska pjesma
BHF_Manijak

#4937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Cuj vole brzinu, i to kao opravdanje! :lol: :roll: Jarane ako ti je haver ili nesto ok, zao mi je, no ne pokusavaj pravdati ono sto se ne moze i ne smije pravdati. Eno imbrate autoput, ravno haman do Zenice pa pici koliko hoces.
Pustit ti tu supku "voze od semafora do semafora", jah eto njih ne povuce pa ne potegnu jos malo vise, daj ba... :roll:
Udesi su mnogo vise vjerovatni kada ides 110-120km/h nego li 60! Sekunde je u pitanju i ode, ali hajd sto on ode, nego sto ce stradati neduzan covjek, kao sto se nedavno desilo na Skenderiji kada je ono malo govno se zaletilo audijem, ko je ko on, pa ubi covjeka! :x
Grad nije predvidjen za trke i brzine kojom oni idu i kraj price, nema te sile koja ce to opravdati, cuj vole brzine, jebote ti ko dijete! NEk idu u nenaseljeno mjesto i nek 200 ako mogu idu, ha ya, kraj price!
Ako vole brzine sto se nisu poceli baviti moticiklizmom, nego ovako bezze po gradu furaju... :roll:

Sto ne gumo suplje, cuj volio brzinu, e svasta...
tag33

#4938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by tag33 »

Da li neko zna sta je bilo sa onim ministrom sto je nedavno udario muskarca/zenu sta se desilo sa tim ? :)
sorcerer

#4939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sorcerer »

BHF_Manijak wrote: Ako vole brzine sto se nisu poceli baviti moticiklizmom, nego ovako bezze po gradu furaju... :roll:
pa svi bi za 5 maraka da budu trkaci,vozili bi oni i monzu da je 2 marke ,al nije...zato naspu za petaka i to se ucipe trojica i onda od semafora do semafora pokazuju kako su vjesti na pravcu s nekom ragom koja se raspada i uvijek je na rezervi....
ultima_palabra

#4940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ultima_palabra »

sorcerer wrote:
BHF_Manijak wrote: Ako vole brzine sto se nisu poceli baviti moticiklizmom, nego ovako bezze po gradu furaju... :roll:
pa svi bi za 5 maraka da budu trkaci,vozili bi oni i monzu da je 2 marke ,al nije...zato naspu za petaka i to se ucipe trojica i onda od semafora do semafora pokazuju kako su vjesti na pravcu s nekom ragom koja se raspada i uvijek je na rezervi....
Otprilike tako... što bi narod rekao: Napne im se govno, pa misle da je srce :roll:

Gradom ne smiješ voziti više od 60 jer ugrožavaš ljude... to porediti sa cuganjem, roštiljanjem, planinarenjem je debilno :!: Za trocifrene brzine po gradu bih uveo zatvorske kazne od po par mjeseci i oduzimanje vozačke permanentno... pa neka razmisle isplati li im se kurčiti.
drndalo

#4941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by drndalo »

Poznato je da su majke jako objektivne zene...

Laka mu zemlja, i mozda ga je (Zana) neko "pod gasom" odbio na banderu, ali ako je to tako, taj ce biti sudjen jer ima papir na kojem to pise... Ono sto ja znam je da se pri dozvoljenoj brzini, ili manjem gradskom prekoracenju, ni Golf 2 ne moze onoliko smotati oko bandere, da ga moraju satima vaditi iz auta... Posljedicno, vjerovatno ga je tjerao i cik-cak-ao izmedju auta, odbio se od nekoga, zavrsio u banderi... Kraj price o tome da on nije nista znao sta ga je snaslo...
shin

#4942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by shin »

SInoc je bila neka akcija za Žana, iz auta su dodavali neke letke, taman me uhvatise na semaforu da mi dodaju, nisam ni prozor otvorio :lol:
hamalalija

#4943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hamalalija »

Razumijem da je nekom bi jaran, drug, raja, poznanik itd itd. Ali zbog te cinjenice ne bi trebali gubiti objektivnost. Eto pretpostavimo da ga je taj "pjanac" "stjerao" u banderu, sto rece neko prije da je vozio 60Km/h ili max 80Km/h ne bi ga satima vadili iz auta i odmotavali sa bandere.

Perkoracenje brzine od 20Km/h permanentno oduzimanje vozacke i de dozvoliti ponovno polaganje, moza za nekih 20ak godina.
I da evo priznajem da i ja nekad nagazim na 80 ili 90
shin

#4944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by shin »

Image
Skyfox

#4945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Skyfox »

Jel ovo od sinoc? ... strasno :shock:
chengaba

#4946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chengaba »

Skyfox wrote:Jel ovo od sinoc? ... strasno :shock:
Ma nije, ovo je kad je taj Žan smotao golfa oko bandere, prošle godine...
cappy_tempo

#4947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

dobro hajd frajer je vozio 250 i hyundai od straha poceo letati po cesti. usput trkaci tipa Zana koji voze na stazi imaju auta za trkanja od preko 20 000KM i oni sigurno ne sipaju za 5KM,a ti sto sipaju za 5KM pa se kurce po gradu su nista drugo nego idioti i ne mogu se porediti sa ovim sa staze nikako i da opet ponovim, ovi sa staze i sami jebu mater takvim idiotima. i ne nisam trkac niti sam znao Zana i ovo sto odem na koju trku i znam price je preko buraza (i ne buraz se ne ganja i ne proljece 150 kroz grad) nego mi zasmeta kad se ljudi koji vole to porede sa idiotom kojem je prvo auto od 150 konja i on lud
Cholina_Lokica

#4948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

Ma jasta nije ovaj mortus pijani kriv koji je vozio 85km/h, bas fin neki ciko je... :-)
drndalo

#4949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by drndalo »

Niko nije rekao da nije kriv, ali nije ni Zan bio cvjecka bez greske, nisam ga jednom vidio kako po gradu cik-cak-a...
kokuz_sa

#4950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

cappy_tempo wrote:dobro hajd frajer je vozio 250 i hyundai od straha poceo letati po cesti. usput trkaci tipa Zana koji voze na stazi imaju auta za trkanja od preko 20 000KM i oni sigurno ne sipaju za 5KM,a ti sto sipaju za 5KM pa se kurce po gradu su nista drugo nego idioti i ne mogu se porediti sa ovim sa staze nikako i da opet ponovim, ovi sa staze i sami jebu mater takvim idiotima. i ne nisam trkac niti sam znao Zana i ovo sto odem na koju trku i znam price je preko buraza (i ne buraz se ne ganja i ne proljece 150 kroz grad) nego mi zasmeta kad se ljudi koji vole to porede sa idiotom kojem je prvo auto od 150 konja i on lud
ma bolan imas na netu snimke kad zan gasa po sarajevu i prolazi kroz crveno kod pijace Heco..
nemoj sad djelit trkace na ove ili one..isto je sve to..cim on predje preko ogranicenja duplo u naseljenom mjestu, prolazi na crveno i ugrozava ljude..
al beze se sad prica ponovo potegla oko svega ovoga..momak je nastradao, dal njegovom krivicom ili necijom to vise nije vazno..
pustite momka da mirno lezi u zemlji
niti mu vise treba tuzilac niti advokati
Locked