BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#4926 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo sad ce highlights iz Zenice na Eurosportu
- Sezam
#4927 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne govorim o kapacitetu uopste, vec o drugim stvarima. Zenica je idealan grad za nasu nacionalnu reprezentaciju, ali je krajnje vrijeme da se ozbiljno poradi na stadionu.L00d wrote:Ma ssta je mjera. Koliki je kapacitet ?Sezam wrote:Po meni nema nikakve sumnje da se svaka utakmica nase repke treba igrati u Zenici, ali se prije pocetka iducih kvalifikacija ozbiljno mora pristupiti postavljanju novoga terena. Plasiramo li se na Euro 2012 kojom srecom, bice valjda i nekih para, koje se trebaju uloziti na potpunu rekonstrukciju Bilinog Polja. Nemam nista protiv Sarajeva, ali kad je reprezentativni fudbal u pitanju, Zenica i Bilino Polje su Bosna i Hercegovina po mjeri svih.
Zasto se zavaravamo ? cccc
- Platformas
#4928 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prestao sam se nervirati na silne promasaje Ibisevica, valjda naviko.
Daj ba ljudi, sta je on unio, kakav preokret.
Pa za onaj promasaj se ide u zatvor, i to mu nije prvi put, zadnjih 5 utakmica vrlo lose igra.
Bori se ali gubi 8/10 lopti.
Misimovic, mozak reprezentacije kao i uvijek, kako je uposlio Vedu, al dzabe
Pa za onaj promasaj se ide u zatvor, i to mu nije prvi put, zadnjih 5 utakmica vrlo lose igra.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4929 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
I to je ono sto im treba stalno pricati i ponavljati.campa_xxx wrote:Cristiano Ronalda
"Znali smo da će biti teško, no realno ni u najluđim snovima nismo očekivali ovako loš teren. Odigrao sam u karijeri hiljade utakmica, no na gorem terenu nisam igrao. Većim dijelom utakmice bili smo bolji, ali nismo uspjeli našu terensku nadmoć pretvoriti u vodstvo", rekao je Ronaldo i dodao:
"I Bosna i Hercegovina je imala svojih prilika, ali na našu sreću ostale su nerealizirane. Urevanšu smo favoriti, igramo pred svojom publiko i nakon ovih 0:0 naše šanse za odlazak na Evropsko prvenstvo su znatno povećane."
Supervi ste favoriti a mi smo vec ispali...samo neka tako razmisljaju
Najbolji ste,najveci,najkvalitetniji..sigurno prolazite,idite rezervisite hotele u Pol/Ukr..nek se jednostavno osjete dominantnim i sigurnim u sebe
To je ono sto nama treba za Lisabon
- campa_xxx
#4930 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Haj ba razguliPlatformas wrote:Prestao sam se nervirati na silne promasaje Ibisevica, valjda naviko.
- Zmijuga loma
#4931 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Odličan rezultat! Ne mogu da vjerujem da nismo primili go a uz to Spahić, Lulić, Rahimić, Zahirović nisu dobili karton. Samo Seje nema u Lisabonu, a to je igrač kojeg bi trebali bezbolno zamijeniti.
Kako je Zahirović anulirao Penalda pa to je strašno. Kulturno mu zatvarao ulaz na njegovu desnu stranu/nogu i tjerao prema korneru u ćošak tako da je ovaj veći dio utakmice proveo šaljući nekakve bezopasne centaršute. I uz to završio utakmicu bez kartona!
Kakva je situacija sa Pjanićem? Čini mi se da komentator reče da je tražio izmjenu u jednom trenutku.
Kako je Zahirović anulirao Penalda pa to je strašno. Kulturno mu zatvarao ulaz na njegovu desnu stranu/nogu i tjerao prema korneru u ćošak tako da je ovaj veći dio utakmice proveo šaljući nekakve bezopasne centaršute. I uz to završio utakmicu bez kartona!
Kakva je situacija sa Pjanićem? Čini mi se da komentator reče da je tražio izmjenu u jednom trenutku.
-
hajrazguli
#4932 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hajde ti nama priznaj sta ti je taj neki dijasporac toliko naudio u zivotu pa se toliko okomio na njih...LSD wrote:I onda kažu "pakao i grotlo B.Polja"The 51st State wrote:jeza,zombiji,utisak.LSD wrote:Pored katastrofalnog terena o kojem više ne treba ni trošiti rijeci - navijaci su bili još gori![]()
15 hiljada ljudi ŠUTI citavo poluvrijeme
![]()
![]()
![]()
Tatini sinovi i guzonje koji su preko štele došli do karata, plus dijasporci su pre-ocajna publika koji živne kad je neka šansa i to je sve....dakle, podrške apsolutno nema....daleko bolju podršku imamo kad igramo u gostima jer onda BHF odradio svoj posao na tribinama....samo uporediti navijanje u Parizu (ili onda u Briselu) sa ovim veceras....jad i bijeda od navijaca i njihovog navijanja
![]()
a ovako je bilo i u prošlom baražu.
...strašni džehenem gdje svi padaju na koljena i slicni epiteti, a veceras ni mjauka sa tribina da cujemo
![]()
šute ljudi ko da gledaju pozorišnu predstavu.
Pa da bar daju robijašima karte, pa nek oni barem navijaju na jugu...ali ne može ni to....ne može kad stadion prima 15 milja i kad se citava država i svaki bošnjo iz države i dijaspore navale na karte, tu nema mjesta za bilo kakvog navijaca....pa veceras je bila najpotrebnija podrška igracima... ali bitno je umotati se u zastavu, doci sa 4 šala oko ruke,noge,glave, raspuhati roštilj ispred stadiona i urlati pred kamerama iz auta![]()
i Savezu nije u interesu da oformi navijace koji bi davali podršku...zato i imamo vašar seljakluka po stadionima na ovako bitnim utakmicama....ovo je isto bilo u onoj , još jednoh historijskoj tekmu, na Koševu protiv danaca - kad je dijaspora čoporativno sa kompletnim familijama okupirala stadion da snimaju tekmu sa hand-camerama
....a ja ne mogu u svom gradu doci do karte
![]()
pokupio djevojku ili sta ??? To za utakmicu sa Danskom je suplja...ja sam licno kupio kartu za 15 maraka
pred samu utakmicu...
I pored ovakvih komentara dajemo sebi za pravo da se zgrazamo na Makarane kad pljuju po Bosancima
a ni sami nismo nista bolji.....uvijek je kriv neko drugi
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4933 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kakav je ono teren

-
Mr. Brightside
#4934 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
tu lopta mora ici pravolinijski 
- Janjicar
#4935 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pojma ti nemas ....Platformas wrote:Prestao sam se nervirati na silne promasaje Ibisevica, valjda naviko.
-
sumasumarum77
#4936 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da je Pape bio u pravu kad je rekao da su Portugalci paklena ekipa. Oni su tako dobro igrali presing prvo poluvrijeme da se bolje nije ni moglo. Mislim da je tada Vedo igrao da nista bolje ne bi bilo. On je usao kad su se zamorili ili im je malo pao motiv tj koncentracija. Kad je to je osjetio Pape u tom periodu je i ubacio Vedu. Znaci Vedo je usao tacno na vrijeme. Imao je za pola sata dvije sanse i to je to. Dobro je da mi mozemo odgovoriti kad ne ide medunjanina i lulica jer su ih izgleda dobro proucavali a nije ih nesto ni islo. Realno u ovakvim utkamicama srecniji dobija a moglo bi se mozda sve ovo zavrsiti i penalima. Gledam snimak turske i hrvatske. Pa koliko je tamo manje trke i presinga nego sto je bilo u zenici. Pape svaka cast. Sad se tek vidi koliko je trebalo imati srece kod izvlacenja ali eto sta je tu je. Nismo se predali ni u zenici a necemo ni u portugalu pa ko bude bolji nek pobjedi.
- burek_in_space
#4937 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jebo ga i teren vishe.
Odmogao nam jeste, ali nam je i puno vishe pomogao, jer bi nas na proste faktore rastavili da su poveli nakon Ronaldovog shuta.
Odmogao nam jeste, ali nam je i puno vishe pomogao, jer bi nas na proste faktore rastavili da su poveli nakon Ronaldovog shuta.
-
LSD
#4938 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
@hajrazguli
Pa više imam protiv domacih guzonja i tatnih sinova koji preko štele dođo do karte, dok mnogi koji BI NAVIJALI ne mogu ni zamisliti da dođu do karte - nego što imam protiv dijaspore
....eto, toliko o tome.
A sve ovo što sam napisao stoji jer je istina živa...to tako gledamo vec godinama kad su utakmice reprezentacije u pitanju.
Pa više imam protiv domacih guzonja i tatnih sinova koji preko štele dođo do karte, dok mnogi koji BI NAVIJALI ne mogu ni zamisliti da dođu do karte - nego što imam protiv dijaspore
A sve ovo što sam napisao stoji jer je istina živa...to tako gledamo vec godinama kad su utakmice reprezentacije u pitanju.
Last edited by LSD on 11/11/2011 23:40, edited 1 time in total.
-
udrch
#4939 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teška utakmica, dobar rezultat..
Kao što sam i rekao, bez Ibiševića, sa Pepetom na Džekinim leđima ne možemo dati gol nikad..
Ibiševića treba čuvati kao zadnju izmjenu koju će Sušić objaviti tek pred početak utakmice i dotući ih odmah u startu..
Sa Džekom i Ibiševićem u napadu možemo zabiti gol kome god želimo..
Kao što sam i rekao, bez Ibiševića, sa Pepetom na Džekinim leđima ne možemo dati gol nikad..
Ibiševića treba čuvati kao zadnju izmjenu koju će Sušić objaviti tek pred početak utakmice i dotući ih odmah u startu..
Sa Džekom i Ibiševićem u napadu možemo zabiti gol kome god želimo..
-
udrch
#4940 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dobar si ti..možda Ibišević ne zna, ali da ne znaju ni Ibišević ni Ronaldo to je već malo teže..Platformas wrote:Prestao sam se nervirati na silne promasaje Ibisevica, valjda naviko.
Ibišević je svojim ulaskom skinuo Pepea Džeki sa leđa..
- p206
#4941 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jebo vas oranica više. Odigrati sa skrpljenom odbranom protiv Portugala, gdje igraju Nani i Ronaldo, 0-0 je uspjeh, a uzeli pričati o oranicama. Ko da oranica nije bila za Maletića iz Aktobea i Zahirovića iz Nalčika. Ne kontam taj mentalni sklop nikako.
- Distortion
#4942 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
1. Svaka cast igracima!
2. Teren nam je vise pomogao nego odmogao! Nije opravdanje Ibisevicu za one dvije sanse, niko mu nije kriv sto ne zna primit loptu u kljucnom momentu i opalit kako treba.
3. Rezultat doabr za nas, prizeljkivali 0:0, dobili 0:0 imamo realne sanse.
Naravno da teren nevalja kad ljudi koji ga odrzavaju jedva plate dobiju. Čelik nema para da se obnovi teren i mislim da je krajnje vrijeme da savez malo ulozi koju paru. Ako hoce da igra na ovom stadionu bez situacija sa zalbama onda nek se skontaju i uloze koju paru jer je tesko da ce klub uloziti u teren kad jedva plate daje igracima.
Nece ni Opcina Zenica da ulaze, zasto bi kad su ulozili 30 miliona KM u izradnju gradske arene u kojoj ce se igrati i reprezentativne utakmice u rukometu, kosarci itd. Niko marke nije dao za tu investiciju, ni kanton, ni federacija ni drzava.
Ako neko ocekuje da ce Zenica i Čelik finansirat dizanje Bilinog polja, saniranje trave grdno se vara.
2. Teren nam je vise pomogao nego odmogao! Nije opravdanje Ibisevicu za one dvije sanse, niko mu nije kriv sto ne zna primit loptu u kljucnom momentu i opalit kako treba.
3. Rezultat doabr za nas, prizeljkivali 0:0, dobili 0:0 imamo realne sanse.
Naravno da teren nevalja kad ljudi koji ga odrzavaju jedva plate dobiju. Čelik nema para da se obnovi teren i mislim da je krajnje vrijeme da savez malo ulozi koju paru. Ako hoce da igra na ovom stadionu bez situacija sa zalbama onda nek se skontaju i uloze koju paru jer je tesko da ce klub uloziti u teren kad jedva plate daje igracima.
Nece ni Opcina Zenica da ulaze, zasto bi kad su ulozili 30 miliona KM u izradnju gradske arene u kojoj ce se igrati i reprezentativne utakmice u rukometu, kosarci itd. Niko marke nije dao za tu investiciju, ni kanton, ni federacija ni drzava.
Ako neko ocekuje da ce Zenica i Čelik finansirat dizanje Bilinog polja, saniranje trave grdno se vara.
- Jack Be Nimble
#4943 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sve to stoji sto se tice njegovog promasaja, ali prije njega nismo imali takvu sansu da bi mogli napraviti takav promasaj. On je donio jednog extra spica da se ne mora sve preko Dzeke.Platformas wrote:Prestao sam se nervirati na silne promasaje Ibisevica, valjda naviko.
-
r_faruk
#4944 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Steta sto se taj teren vec jednom ne napravi kako treba pa da nas ne blate po svijetu (vise nego sto to trenutno rade). Sve u svemu super rezultat, jos ako povedemo u portugalu...... 
- Sasvim_Obican
#4945 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo da priupitam pljuvače Ibiševića : Da li bi BiH uopće dogurala do baraža da Vedo nije zabio, prvo Albaniji, a zatim i Rumuniji ?! 
- jeza u ledja
#4946 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja zadovoljan.
Ostalo je vec sve receno.
Ovo nam je peta historijska utakmica, ali sto neko rece - prva u kojoj ne moramo pobjediti. Naravno, i dalje je Portugal itekako favorit.
Izrazito mi je drago sto smo odigrali prvu kuci.
Kako je ko pojedinacno odigrao, nisam upratio, ne znam kako ste vi u stanju sve to upratiti jer meni je samo magla pred ocima dok utakmica traje.
Ostalo je vec sve receno.
Ovo nam je peta historijska utakmica, ali sto neko rece - prva u kojoj ne moramo pobjediti. Naravno, i dalje je Portugal itekako favorit.
Izrazito mi je drago sto smo odigrali prvu kuci.
Kako je ko pojedinacno odigrao, nisam upratio, ne znam kako ste vi u stanju sve to upratiti jer meni je samo magla pred ocima dok utakmica traje.
- Jack Be Nimble
#4947 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jel ovo sedma utakmica a da nismo izgubili?
-
oridjidji
#4948 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dobro se sječam te utakmice na koševu. dadoše nam danci go. muk na južnoj tribini gdje su fanatikosi. vrištim jedini na jugu "jebem li vam majku navijajte nisu umrli, navijajte pička vam materina, sve vam jebem navijajte, jebem li vam majku fanatikosi (djelili sa nama tribinu)". kad iznad mene povedose par navijaca pjesmu na jugu i zaori tribina.LSD wrote:I onda kažu "pakao i grotlo B.Polja"The 51st State wrote:jeza,zombiji,utisak.LSD wrote:Pored katastrofalnog terena o kojem više ne treba ni trošiti rijeci - navijaci su bili još gori![]()
15 hiljada ljudi ŠUTI citavo poluvrijeme
![]()
![]()
![]()
Tatini sinovi i guzonje koji su preko štele došli do karata, plus dijasporci su pre-ocajna publika koji živne kad je neka šansa i to je sve....dakle, podrške apsolutno nema....daleko bolju podršku imamo kad igramo u gostima jer onda BHF odradio svoj posao na tribinama....samo uporediti navijanje u Parizu (ili onda u Briselu) sa ovim veceras....jad i bijeda od navijaca i njihovog navijanja
![]()
a ovako je bilo i u prošlom baražu.
...strašni džehenem gdje svi padaju na koljena i slicni epiteti, a veceras ni mjauka sa tribina da cujemo
![]()
šute ljudi ko da gledaju pozorišnu predstavu.
Pa da bar daju robijašima karte, pa nek oni barem navijaju na jugu...ali ne može ni to....ne može kad stadion prima 15 milja i kad se citava država i svaki bošnjo iz države i dijaspore navale na karte, tu nema mjesta za bilo kakvog navijaca....pa veceras je bila najpotrebnija podrška igracima... ali bitno je umotati se u zastavu, doci sa 4 šala oko ruke,noge,glave, raspuhati roštilj ispred stadiona i urlati pred kamerama iz auta![]()
i Savezu nije u interesu da oformi navijace koji bi davali podršku...zato i imamo vašar seljakluka po stadionima na ovako bitnim utakmicama....ovo je isto bilo u onoj , još jednoh historijskoj tekmu, na Koševu protiv danaca - kad je dijaspora čoporativno sa kompletnim familijama okupirala stadion da snimaju tekmu sa hand-camerama
....a ja ne mogu u svom gradu doci do karte
![]()
kad smo dali go svi su sjedili, a ja sam skocio izljubio druga od srece, onda me presjeklo u prsima, zacrvenio se i sjeo. sjedio sam deset minuta dok me bol nije popustila. drug me je svako malo pitao sta mi je i jesam li dobar. poslje par godina kada sam imao jednu operaciju, saznao sam da sam pretrpio infrakt sa nogu jer mi je jedan trim bio katastrofa pri ekg-u.
sad mi je pun mi kurac historijskih utakmica i losih navijaca i onih koji sute cijelu tekmu i na tribini su cisto samo da su tu. znam kad na utakmicu podjem da svaki put ponesem srce, tanke zivce i dobar glas da zaurlam kada treba. isti sam i za tv-om i znam da se uvijek radi nase reprezentacije mogu nasekirati.
poslje francuske i 1-1 tjesili su me 5 dana u firmi jer nisam mogao doci sebi od razocarenja. nocas sam zadovoljan jer sam vjerovao da ce biti 0-0 i rekao sam da bih na susicevom mjestu taj rezultat potpisao odmah jer sam znao da nemozemo igrati onako kako zelimo jer smo kartonima preoptereceni. veceras je bilo taman koliko nam je trebalo, u Lisabonu ce to biti mnogo bolje jer ce nasa igra biti daleko grublja i bolja nego nocas.
ne znam sta ovi ljudi ocekuju od reprezentativaca kada se zna u kakvoj su situaciji bili nocas, jedva skrpljena odbrana + kartoni bili su nasa najveca prepreka do dobrog rezultata nocas. ono sto je vedo fulio sam je i stvorio, momak se u napadu krece bolje nego dzeko, otvara se i puno radi i za sebe i za dzeku i tri prilike koje smo imali za go sve su bile njegove. steta sto je ono fulio, al abd u portugalu je starter.
bice to odlicna utakmica abd i abd mi cemo proci na ep jer to odavno svojim igrama zasluzujemo....
- burek_in_space
#4949 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Isti sluchaj.jeza u ledja wrote:
-
BASS
#4950 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da nije korektna izjava selektora Portugala,a to pokazuje i da ih već nervoza puca 120%.I prije početka su tražili vadionu u travnjaku a poslije pogotovo,već postaje smješno to slušati,ali hajd.
A da jesmo ispali šupak kosmosa i dali im validan argument - jesmo.
Prije svega - Bilino polje ni blizu atmosferi kao prije,ni ni čudo kada je 10.000 uštelenih karata pozerima koji su otišli bukvalno onak da se ima slika lijepih,ali hajde.
Krenimo redom - Begović - svaka čast - malo sam se bojao zbog njeg jer se naprimao golova u Engleskoj u zadnje vrijeme,ali ovdje je bio pribran 95 minuta koliko se otprilike igralo. Zahirović - odlično,imao onu grešku kod centrašuta Portugalaca,ali svejedno lik je sigurna budućnost repke.Rahimić - par odličnih i spasonosnih poteza,starkelja trkom parira Portugalcima,respect.Jahić - nesiguran,ali zajedno sa Zahirovićem uradili su maksimum,Maletić - vidjelo mu se na licu da se živ sasro ali kvalitetno odigrao,Spaha - malko suzdržan zbog žutog,rutinerski,ali sam su psovao sve po spisku kada šutnu onu loptu u Begovića - ono je mogla biti noćna mora,Miske - neocjenjen - ono baš wtf?,Pjana - skoro pa kao miske,Salih - po mom mišljenju jedini dobar u prvom poluvremenu - onaj faul ne znam koliko mu je bio neophodan,Lulić - vukao naprijed brzopleto,često gubio lopte,nije imao baš svoj dan,Medunjanin-kao lulić,samo bez trke,Džeko - u uporedbi sa drugim igrama dobro se otkrivao,pomagao u odbrani,par šansi,Ibišević - facepalm...pa zašto u vis?!
Prvih 20-ak minuta Portugalci trčali kao kerovi za loptom,apsolutno razbili našu igru i nametnuli svoju,naši su bukvalo posložili igru oko 60-e minute,do tada je bilo samo izbij što dalje da zaobiđeš igru.Ulaskomi zmjena igra puno bolja,međutim vidjelo se koliko je opasno sa Portugalcima se otvoriti,brži su od nas za 3 koraka,jedna naša polušansa,3 njihova udarca u okvir-tako nekako omjer.
Howard Webb - ok sudio po meni,onaj karton Salihu je morao pokazati.
Sve u svemu,živa glava,iskreno bolje nego da je 1-0,znam ja nas mi ne bi znali šta od sebe,ovako se nadati igri i utakmici kao u Parizu.
A da jesmo ispali šupak kosmosa i dali im validan argument - jesmo.
Prije svega - Bilino polje ni blizu atmosferi kao prije,ni ni čudo kada je 10.000 uštelenih karata pozerima koji su otišli bukvalno onak da se ima slika lijepih,ali hajde.
Krenimo redom - Begović - svaka čast - malo sam se bojao zbog njeg jer se naprimao golova u Engleskoj u zadnje vrijeme,ali ovdje je bio pribran 95 minuta koliko se otprilike igralo. Zahirović - odlično,imao onu grešku kod centrašuta Portugalaca,ali svejedno lik je sigurna budućnost repke.Rahimić - par odličnih i spasonosnih poteza,starkelja trkom parira Portugalcima,respect.Jahić - nesiguran,ali zajedno sa Zahirovićem uradili su maksimum,Maletić - vidjelo mu se na licu da se živ sasro ali kvalitetno odigrao,Spaha - malko suzdržan zbog žutog,rutinerski,ali sam su psovao sve po spisku kada šutnu onu loptu u Begovića - ono je mogla biti noćna mora,Miske - neocjenjen - ono baš wtf?,Pjana - skoro pa kao miske,Salih - po mom mišljenju jedini dobar u prvom poluvremenu - onaj faul ne znam koliko mu je bio neophodan,Lulić - vukao naprijed brzopleto,često gubio lopte,nije imao baš svoj dan,Medunjanin-kao lulić,samo bez trke,Džeko - u uporedbi sa drugim igrama dobro se otkrivao,pomagao u odbrani,par šansi,Ibišević - facepalm...pa zašto u vis?!
Prvih 20-ak minuta Portugalci trčali kao kerovi za loptom,apsolutno razbili našu igru i nametnuli svoju,naši su bukvalo posložili igru oko 60-e minute,do tada je bilo samo izbij što dalje da zaobiđeš igru.Ulaskomi zmjena igra puno bolja,međutim vidjelo se koliko je opasno sa Portugalcima se otvoriti,brži su od nas za 3 koraka,jedna naša polušansa,3 njihova udarca u okvir-tako nekako omjer.
Howard Webb - ok sudio po meni,onaj karton Salihu je morao pokazati.
Sve u svemu,živa glava,iskreno bolje nego da je 1-0,znam ja nas mi ne bi znali šta od sebe,ovako se nadati igri i utakmici kao u Parizu.