Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
p206 wrote:Zizu navikao da igra All out attack ko na Football manageru
Nije problem kad se mora tako igrati, ima igrače za tako nešto.
Problem je što se on dovodi u tu situaciju. Poveo je jednom slučajnom kontrom, ljudi te ubijaju - ti ništa
Onda te kazne odmah na početku poluvremena.
Doduše, Asensio i Lucas su se uklupili u ovo nigdje veze što igraju.
ma realno ekipa koja je u najboljoj formi je Valencia i trebali bi biti prvi na tabeli..
Barca ima panja Suareza kao i Benzema kod vas, jedina razlika je Messi koji još uvijek pravi razliku a CR-a kao da su pomalo godine stigle, opao je dosta u odnosu na prošlu sezonu... vidjelo se to i na EP gdje nije igrao ništa posebno
p206 wrote:Zizu navikao da igra All out attack ko na Football manageru
Nije problem kad se mora tako igrati, ima igrače za tako nešto.
Problem je što se on dovodi u tu situaciju. Poveo je jednom slučajnom kontrom, ljudi te ubijaju - ti ništa
Onda te kazne odmah na početku poluvremena.
Doduše, Asensio i Lucas su se uklupili u ovo nigdje veze što igraju.
ma realno ekipa koja je u najboljoj formi je Valencia i trebali bi biti prvi na tabeli..
Barca ima panja Suareza kao i Benzema kod vas, jedina razlika je Messi koji još uvijek pravi razliku a CR-a kao da su pomalo godine stigle, opao je dosta u odnosu na prošlu sezonu... vidjelo se to i na EP gdje nije igrao ništa posebno
kaze meni juce zena, sta je sa ovim Ronaldom stalno visi na FB trenira li, juce citav dan sa blizancima na FB a evo danas nigdje ga na terenu
Grehota je bilo da Real ono stigne. Ovakve utakmice i ovakve ekipe ko Girona vraćaju vjeru u fudbal. Lijepo je vidjeti da ne pobjeđuje uvijek skup tim nego onaj koji više želi pobjedu. Onaj Sergio Ramos nije dobar nikako. Treba biti velik i u pobjedi i u porazu. Jest i Girona ukrala dobrih 3-4 minute od zadnjih deset, ali opet.. Svaka im čast.
Grehota. Sedam utakmica, jedan gol i jedna asistencija.
Barci ode glavni igrac, ode joj i trener, predviđa se raspad sistema, ozljedi joj se i Osman, Real navodno nikad jaci, dva podjednaka tima imaju to je prica Zinedin najbolji trener dunjaluka, Ronaldo neki zlatni baloni, ovo ono drž nedaj, a frajer zabio jedan gol za 10 kola a nakon tih 10 kola upeklo minus 8
Grehota. Sedam utakmica, jedan gol i jedna asistencija.
Barci ode glavni igrac, ode joj i trener, predviđa se raspad sistema, ozljedi joj se i Osman, Real navodno nikad jaci, dva podjednaka tima imaju to je prica Zinedin najbolji trener dunjaluka, Ronaldo neki zlatni baloni, ovo ono drž nedaj, a frajer zabio jedan gol za 10 kola a nakon tih 10 kola upeklo minus 8
A u cijeloj toj priči, Barça nema izgubljene tekme u prvenstvu, a Messi i pored 10 pogođenih stativa prvi strijelac lige.
Vidi katalonaca sto se ooblizuju ko poslije gozbe.
Drago im
Ja nisam skonto ni jednog realovca da je direktno piso po forumu da je u barci totalni raspad. Sami o sebi vecinom pisali i sad se zadovoljavaju realovom slabom igrom.
B6Redhell wrote:Vidi katalonaca sto se ooblizuju ko poslije gozbe.
Drago im
Ja nisam skonto ni jednog realovca da je direktno piso po forumu da je u barci totalni raspad. Sami o sebi vecinom pisali i sad se zadovoljavaju realovom slabom igrom.
Ojjjjj životeeeee. Oro ja njivuuuu
Znamo sve šta si pisao, nema potrebe da se sad vadiš sa nekim smajlijima
Eto oni nisu pisali o raspadu sistema u Barçi, kraju jedne ere, i ostale gluposti. Kad je otišao Neymar, oni dižu otkupnu klauzulu za Benzemu na milijardu, ono da podjebavaju. Lik od tad ne može u bazen ubaciti.
Samo su se dva tima vratila sa -8 u La Ligi, Valencija i Barça.
Cijelo ljeto ste pisali o predsijedniku barce koji je hajvan i sto ce mu paulino i sto ce mu osman valvarde tanak
Daj nam kurtinja kurtinjooooooo smrc smrc liverpool smece nece da ga puste. Smrcc smrcc
I sad ste dosli nekom solit pamet. Kako je neko piso o barcinom raspadu sistema.
LSD wrote:Znamo da ti je teško, ali smiri se dečko....nemoj vrijeđati.
Nisu ti forumaši Klixa krivi što Kristina Balon ne može zabiti gola.
Nema vrijedjanja sto sam napiso tako ti je 100% nego naso si se u tome pa ti tesko pada.
Nego ne znam ja ko ne spava od radosti sto kristina ne moze zabiti.
Da smo jasni ja sam u drugoj vremenskoj zoni..
LSD wrote:Znamo da ti je teško, ali smiri se dečko....nemoj vrijeđati.
Nisu ti forumaši Klixa krivi što Kristina Balon ne može zabiti gola.
Nema vrijedjanja sto sam napiso tako ti je 100% nego naso si se u tome pa ti tesko pada.
Nego ne znam ja ko ne spava od radosti sto kristina ne moze zabiti.
Da smo jasni ja sam u drugoj vremenskoj zoni..
Bice bolje, zabice i Balon poneki gol, tek je 10 kolo....samo se ti nama ne sekiraj
Ne kontam, u čemu je problem sa Ronaldom? Balon je za prošlu sezonu
Mada, zna ga LSD momački zarolati, tako da
Neka vas, bila je mrtva tišina, malo ste živnuli....zaboravio se superkup i
Naravno da se nije zaboravio super kup. Ipak, prvi takmičarski El Classico za novog trenera Barçe i nije loše (ono u Miamiju ne uzimam u obzir). Kad se sjetim prvog El Classica Mourinha i petarde, ovo ljetos nije nimalo loše.
Pa dobro, cinjenica je da se pisalo da Barca nikad gora nije bila. Ne treba sad glumiti pamet neku pa izvlaciti postove iz proslosti, ali uvijek su jedni druge prcali kad im ne ide. A Realu bas ne ide.
Stvarno ne kontam ovih sto termina sto su Spanci razbacali. Kao da nekom Kinezu puca kurac za derbijem Levante-Girona. Isto vazi za svaku ligu (cak i EPL). Samo se postize kontraefekat, tj. prezasicenost. Mis'im niko te ne tjera da gledas, ali svejedno...
tek sad gledam barca sevilla, ne znam vala... rezultatski mozda barca dobro izgleda, ali na terenu ovo niti je impresivno niti ulijeva nade za buducnost. ali, eto, tek je novembar. aj ges.
omar little wrote:tek sad gledam barca sevilla, ne znam vala... rezultatski mozda barca dobro izgleda, ali na terenu ovo niti je impresivno niti ulijeva nade za buducnost. ali, eto, tek je novembar. aj ges.
Kakva bi te tek depresija uhvatila da navijaš za Real Madrid.