ti danas samo pijes kafu i vodim te da mirises kolaceZovem se Zelena wrote:Nisi trebao platiti ni svoje. Još i sok trebao popiti da vratiš šećer od šokatrenutno nedostupan wrote:desilo se jednom, zdogovorim se sa zenskom da izadjemo na kaficu i tako hodajuci gradom naleti ona na nekog svog jarana, elem prica tamo-vamo i u po frke zove ona njega da i on ide sa nama na kafu i fakat šaban podje sa nama na kafu. moš te mislit te situacije, ja koji joj se nabacujem i šaban u publici, skontam ja koliko je tu sati, ustanem platim SVOJE pice i ostavim njih dvoje - kontam idi u ... i ti i tvoja kafa.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#4926 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- Zovem se Zelena
#4927 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A mogu li jesti kolače i mirisati kafu?supercali wrote:ti danas samo pijes kafu i vodim te da mirises kolaceZovem se Zelena wrote:Nisi trebao platiti ni svoje. Još i sok trebao popiti da vratiš šećer od šokatrenutno nedostupan wrote:desilo se jednom, zdogovorim se sa zenskom da izadjemo na kaficu i tako hodajuci gradom naleti ona na nekog svog jarana, elem prica tamo-vamo i u po frke zove ona njega da i on ide sa nama na kafu i fakat šaban podje sa nama na kafu. moš te mislit te situacije, ja koji joj se nabacujem i šaban u publici, skontam ja koliko je tu sati, ustanem platim SVOJE pice i ostavim njih dvoje - kontam idi u ... i ti i tvoja kafa.
- supercali
#4928 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne mozes udebljat ces se 
- Zovem se Zelena
#4929 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Odoh sad u imat pojesti po' kile burekasupercali wrote:ne mozes udebljat ces se
Moj najgori date bio je sa supercali forumašem. Otišli smo na ćevape, s lukom. On je pojeo desetku i ostavio je samo koricu somuna kojim sam ja smjela obrisati tanjir i pojesti.
Onda me vodio na kafu i kolače, s tim da sam popila samo pola svoje šoljice, drugu polovinu je halapljivo sasuo u sebe. A kolače sam samo smjela mirisati.
Na kraju sam ja sve morala platiti.
Horor!!!
-
trenutno nedostupan
#4930 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a gdje to vas dvije dogovarate kafu, hocu i ja sa vama
- supercali
#4931 Re: Vasa najgora date iskustva :P
vidi price pa bit ce best seller ko onaj hari poterZovem se Zelena wrote:Odoh sad u imat pojesti po' kile burekasupercali wrote:ne mozes udebljat ces se![]()
Moj najgori date bio je sa supercali forumašem. Otišli smo na ćevape, s lukom. On je pojeo desetku i ostavio je samo koricu somuna kojim sam ja smjela obrisati tanjir i pojesti.
Onda me vodio na kafu i kolače, s tim da sam popila samo pola svoje šoljice, drugu polovinu je halapljivo sasuo u sebe. A kolače sam samo smjela mirisati.
Horor!!!
-
trenutno nedostupan
#4932 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ohoh sad imamo i cevape u opticaju, e sad je dilema jel kod zelje ili kod mrkve. cure ja idem sa vama, znaci vi se slobodno ponasajte se ko da me nema.Zovem se Zelena wrote:Odoh sad u imat pojesti po' kile burekasupercali wrote:ne mozes udebljat ces se![]()
Horor!!!
- alkalna_baterija
#4933 Re: Vasa najgora date iskustva :P
koji si ti krpeljtrenutno nedostupan wrote:a gdje to vas dvije dogovarate kafu, hocu i ja sa vama
-
trenutno nedostupan
#4934 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mozda sam krpelj, ali brate gladan sam, a ovamo se nude cevapi, a jos izgleda besplatni. pa koje musko nebi bilo ushiceno takvom neocekivanom ponudom.alkalna_baterija wrote:koji si ti krpeljtrenutno nedostupan wrote:a gdje to vas dvije dogovarate kafu, hocu i ja sa vama
- alkalna_baterija
#4935 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa nemoj brate tamo gdje je ljubav u procvatutrenutno nedostupan wrote:mozda sam krpelj, ali brate gladan sam, a ovamo se nude cevapi, a jos izgleda besplatni. pa koje musko nebi bilo ushiceno takvom neocekivanom ponudom.alkalna_baterija wrote:koji si ti krpeljtrenutno nedostupan wrote:a gdje to vas dvije dogovarate kafu, hocu i ja sa vama
poslaću ti ja domaćih kifli i buranije
-
trenutno nedostupan
#4936 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sad sam skonto da je supercali izgleda muskoalkalna_baterija wrote:
pa nemoj brate tamo gdje je ljubav u procvatu
poslaću ti ja domaćih kifli i buranijesamo ššššš
znaci morat cu sam na cevape, ali nije ni to lose, ipak cevapi su cevapi
a to kod tebe kifle domace, a bunarija iz konzerve
- supercali
#4937 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ako si gladan poslat cu ti kobasicu 
- Zovem se Zelena
#4938 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mijenjam njega za tebetrenutno nedostupan wrote:a gdje to vas dvije dogovarate kafu, hocu i ja sa vama
- alkalna_baterija
#4939 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Boga mi i buranija domaća, putericatrenutno nedostupan wrote:sad sam skonto da je supercali izgleda muskoalkalna_baterija wrote:
pa nemoj brate tamo gdje je ljubav u procvatu
poslaću ti ja domaćih kifli i buranijesamo ššššš
a ja sve kontam zensko, vala nick mu nimalo ne vuce na musko
![]()
![]()
znaci morat cu sam na cevape, ali nije ni to lose, ipak cevapi su cevapi![]()
a to kod tebe kifle domace, a bunarija iz konzerve
- supercali
#4940 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa nije ti ovo emisija mjenjam zenuZovem se Zelena wrote:Mijenjam njega za tebetrenutno nedostupan wrote:a gdje to vas dvije dogovarate kafu, hocu i ja sa vama
- Zovem se Zelena
#4941 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije. Ovo je mijenjam forumašasupercali wrote:pa nije ti ovo emisija mjenjam zenuZovem se Zelena wrote:Mijenjam njega za tebetrenutno nedostupan wrote:a gdje to vas dvije dogovarate kafu, hocu i ja sa vama
- supercali
#4942 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ta emisija ne postoji 
- Zovem se Zelena
#4943 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ima ba, pilot epizoda 
- supercali
#4944 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hjuston imamo problem
pilot pao
idi radi nemoj da ti ja dolazim
pilot pao
- Zovem se Zelena
#4945 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nemoj!supercali wrote:hjuston imamo problem
pilot pao
Odoh
-
trenutno nedostupan
#4946 Re: Vasa najgora date iskustva :P
koliko si zainteresovanaZovem se Zelena wrote:
Mijenjam njega za tebe

-
Emi_Nevermind
#4947 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mogao si bar Iuk sakriti 
- Zovem se Zelena
#4948 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vrlo! Ljubav ulazi na ustatrenutno nedostupan wrote:koliko si zainteresovanaZovem se Zelena wrote:
Mijenjam njega za tebe![]()
- avetinja
#4949 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kako to zvuči perverzno.Zovem se Zelena wrote:Vrlo! Ljubav ulazi na ustatrenutno nedostupan wrote:koliko si zainteresovanaZovem se Zelena wrote:
Mijenjam njega za tebe![]()
- Raigor Stonehoof
#4950 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo me podsjeti na zlatno doba mIRC-atrenutno nedostupan wrote:[
meni ona nije bila u toj situaciji jasna, danima se dogovaramo za izlazak i odjednom ona zove i treceg lika da ide sa nama WTF![]()
ocigledno joj ja nisam bio zanimljiv niti je bila zainteresovana za nesto ozbiljnije.
Svojevremeno
A pripremih jarana prije toga da kao slucajno prodje tu gdje cemo sjedit, pa da me izvadi ako mu mahnem. I tako zado se ja masuci i rukama i nogama
Sad bi jaran ostao da obrne jaranicu al ja ovu ne mogu da gledam vise
Ostali smo jos malo sjedit, razmijenili brojeve ... i uglavnom, kako sam ja ignorisao poruke i pozive od ove, tako je i njena jaranica od mog jarana