a ova glupaca kako se zajebala za zmajeve, zapravo su oni njena jedina snaga i odbrana...
Moderator: _BataZiv_0809

Kevan je opasan igrac, samo nije toliko surov ko Tywin.pici wrote:Kevan Lannister je opasan igrac ko i rahmetli buraz mu samo dosta povuceniji...u ovoj sezoni zenski likovi ispadaju totalni idioti...
Ma znam brate, zato mi i smijesno.karanana wrote:sherijatska policija.
ma meni je i shemsa nekako poprilicno glupa i mutava.
gidra wrote:Radnja je preteška za pratiti iz hefte u heftu baš iz razloga što ima milion likova i isprepletenih priča. Ovo je najbolje pričekati da se završi svih 10 epizoda i jedan vikend oplesti i u komadu odgledati.
Khalisi je postala smor žešći za gledati, radnja oko nje me nervira volio bih da je neko hoće roknuti.
Baelish se zeznuo žestoko zato što igra na tu kartu da je Sansa posljednji živi Stark, a ono još troje ih živo. Odgledao sam prve četiri epizode i nijedna scena ne bi o White Walkersima a ni o Starku paraplegičaru... Radnja je prespora fkt.
Ne bi rek'o da Baelish misli da je Semsa posljednji zivi Stark. Njemu je jasno da je Semsa najstarija (nakon smrti Robb-a), tako da ona dobija sve. Ovi ostali, Arya, Bran i ostale picke materine, su totalno nevazni za ono na sta Baelish cilja. Tip je dobro skont'o koga treba izradit', i to je i uradio.gidra wrote:
Baelish se zeznuo žestoko zato što igra na tu kartu da je Sansa posljednji živi Stark, a ono još troje ih živo.
Remzi ce maltretirati Sansu kad je ozeni, mastovito sigurno, a ona ce mu presjeci grkljan prvom prilikom i ostati mlada sjevernjacka udovica opet slobodna da se udaAleksoMKD wrote:Nije mi jasno sta Baelish planira kad ostavi Sansu kod Boltona?
Oce li je udat za Remzija? To bi poremetilo (navodni) plan da je uda za Aryna.
A ako zna da je Rickon ili Bran ziv, onda oni nasledjuju pre nje kao muskarci jer to je Sjever. Samo u Dornu nasledjuje najstarije dete bez razlike koga pola je.
Boltonovi znaju da su Rickon i Bran zivi, rekao im je Theon, cak su poslali onog Lockea da ih ganja preko zida (kada se Bran vargovao u Hodora i slomio mu vrat).duboka_misao wrote:Remzi ce maltretirati Sansu kad je ozeni, mastovito sigurno, a ona ce mu presjeci grkljan prvom prilikom i ostati mlada sjevernjacka udovica opet slobodna da se udaAleksoMKD wrote:Nije mi jasno sta Baelish planira kad ostavi Sansu kod Boltona?
Oce li je udat za Remzija? To bi poremetilo (navodni) plan da je uda za Aryna.
A ako zna da je Rickon ili Bran ziv, onda oni nasledjuju pre nje kao muskarci jer to je Sjever. Samo u Dornu nasledjuje najstarije dete bez razlike koga pola je.A za R i B zar se jos uvijek ne misli da ih je Theon izrostiljao ? Ne sjecam se tog dijela.

Otprilike to.karanana wrote: kontam sta isis hoce u dubrovniku, ali moze li neko objasniti sta hoce oni maskirani harpije u mereenu? za sta se bore? jesu to svrgnuti robovlasnici i bogatuni koji su izgubili vlast?
Jebiga, nije bas lako na 13 godina, a kad je skontala vec je bilo kasno. Za razliku od recimo Margaery koja je spremana ceo zivot od svoje bake Olene da manipulise i laze, Sansa je nazalost imala zasticen zivot kod Starkovih.shmizlica wrote:hound ju je volio kao nedostižnu zvjezdicual je definitivno glupačica s kojom vazda neko drugi upravlja...
Halo ba, dje ces Baelisha u isti kos sa ovim bolesnicima? Hem sto su ova dvojica sadisti, retardi, i generalno nesposobni da im nije familije, i plus sto Semsa ne pamti kad joj je zadnji put bilo 'nako lijepo k'o kod Baelisha.AleksoMKD wrote:Sansa, koje je srece na kraju ce postati lezbejka ako prezivi Boltonove. Svi "obozavatelji" so ko bolesniji i perverzniji od koga, Joffery, Baelish, Ramsey.............

I on je bolesnik, samo prefinjeniji. Sansa zna da bi on vilio da je opali, pred njom joj je ubio tetku i izjavio da je volio samo Sansinu majku, pipkao i ljubio bez dozvole.......Tito_i_Partija wrote:
Halo ba, dje ces Baelisha u isti kos sa ovim bolesnicima? Hem sto su ova dvojica sadisti, retardi, i generalno nesposobni da im nije familije, i plus sto Semsa ne pamti kad joj je zadnji put bilo 'nako lijepo k'o kod Baelisha.![]()