Ne možeš Valdesa (koliko god da je sklon kiksevima) ali baš nikako porediti sa ovim pokušajem od golmana....ne pljujem po Pintu, ali je fakat preloš golman...bar za jedne Barce je preloš....kroz noge mu Ronaldo zavuceEntropio wrote:Dešava se. Valdes je u prošlom El Clasicu katastrofalno pogriješio, pa šta? Dobar je Pinto.LSD wrote:Dobro je sa tim oznojenim muškim tijelima, bez pretjerivanja sad...nismo gay community....nego šta ovaj Pinto slavi da mi je znati...jedan jedini šut koji je išao u njegov gol nije u stanju odbraniti
mogli si i Gušu komotno angažovati, za njega je Šogun golmanska klasa.
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#4926 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
-
Lucas Leiva
#4927 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Engleski klubovi su viteski klubovi, ova dva spanska su govna neopjevana!Manic Psycho wrote:mislim da je konacan odgovor luzerpool. andy carol se usroLucas Leiva wrote:Od dva govneta (Real i Barsa) tesko je reci koje govno smrdi vise! Morate imati prefinjen nos za to!
- fidoremilienko
-
5 0 5
#4929 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
pinto je osvojio zamora trofejLSD wrote: Ne možeš Valdesa (koliko god da je sklon kiksevima) ali baš nikako porediti sa ovim pokušajem od golmana....ne pljujem po Pintu, ali je fakat preloš golman...bar za jedne Barce je preloš....kroz noge mu Ronaldo zavuce![]()
- samaran
#4930 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Kako jos braco da ih maznemo, hoces pet razlike, hos u gostima pa kod kuce, hos po pet sest puta zaredom, pustis ih da povedu pa im zabijes 2, 3.... pa onda das abidalu i puyolu da zabijaju ili onoj djecurliji alcantari i ostalim... pa malo messi solo prodor....ja ne znam sta jos treba...
- Baltazar_khan
#4931 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

jesu se zadali
- Hopkins
#4932 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
samaran wrote:Kako jos braco da ih maznemo, hoces pet razlike, hos u gostima pa kod kuce, hos po pet sest puta zaredom, pustis ih da povedu pa im zabijes 2, 3.... pa onda das abidalu i puyolu da zabijaju ili onoj djecurliji alcantari i ostalim... pa malo messi solo prodor....ja ne znam sta jos treba...
- Manic Psycho
#4933 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Lucas Leiva wrote:Engleski klubovi su viteski klubovi, ova dva spanska su govna neopjevana!Manic Psycho wrote:mislim da je konacan odgovor luzerpool. andy carol se usroLucas Leiva wrote:Od dva govneta (Real i Barsa) tesko je reci koje govno smrdi vise! Morate imati prefinjen nos za to!
- skenderija04
#4936 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ista utakmica i kod 0-0, i kod 1-0,1-1 i 1-2. Ova Mourinhova taktika je imala smisla.Pojacan srednji red i Antiltop i Coentrao rade kao zivotinje. Jedina greska po meni je bila trojica gore u napadu. Ozil umjesto Higuaina ili Benzeme bi bilo puno logicnije. Utakmica je dokaz da ne igras ofanzivnije ako imas tri napadaca. Ko ce im dodati loptu? Sada ce Mourinho od navijaca Reala biti proglasen kukavicom seronjom i bezveznjakom. Madrid u nedjelju ima utakmicu protiv ATHL. Bilbao-a na svom terenu. Ako ne rijese utakmicu u prvom poluvremenu Bernabeu bi mogao biti surov prema svojim igracima.
-
LSD
#4937 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
To sam se isto pitao...šta mu je radio Higuain (a Boga mi i Benzema) na terenuskenderija04 wrote:Ista utakmica i kod 0-0, i kod 1-0,1-1 i 1-2. Ova Mourinhova taktika je imala smisla.Pojacan srednji red i Antiltop i Coentrao rade kao zivotinje. Jedina greska po meni je bila trojica gore u napadu. Ozil umjesto Higuaina ili Benzeme bi bilo puno logicnije. Utakmica je dokaz da ne igras ofanzivnije ako imas tri napadaca. Ko ce im dodati loptu? Sada ce Mourinho od navijaca Reala biti proglasen kukavicom seronjom i bezveznjakom. Madrid u nedjelju ima utakmicu protiv ATHL. Bilbao-a na svom terenu. Ako ne rijese utakmicu u prvom poluvremenu Bernabeu bi mogao biti surov prema svojim igracima.
-
5 0 5
#4938 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Iker Casillas: "We must use our weapons. Barcelona have a style of play and should be congratulated"
- skenderija04
#4939 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
@ LSD
Danas je Mourinho odlucio da se kocka i izgubio je. Izgubio je postovanje svoje publike i to je najgore sto mu se moglo desiti.Prosle godine su prihvatili nacin igre s obzirom da je Mourinhova prva sezona, cilj je bio pobijediti Barcu kako god a jos su imali i onu pricu o sudijama. Ove godine je druga prica.Real igra dobro, prvi je sa pet bodova prednosti i prohtjevi su porasli. Cetiri Klasika ove godine tri poraza.Tri utakmice u Madridu su poveli i niti jednu dobili. Navijacu Madrida je prekipilo. Navijaci Reala su ok, mogu izgubiti i to prihvataju i prastaju. Jedino sto ne mogu prihvatiti je inferioran polozaj i to protiv Barce i jos kuci.....i tako vec cetiri godine.
Od danas ce Mourinho biti u masini Marce i kojekakvih kreatora javnog mjenja. A iz toga se niti jedan trener nije izvukao.
Danas je Mourinho odlucio da se kocka i izgubio je. Izgubio je postovanje svoje publike i to je najgore sto mu se moglo desiti.Prosle godine su prihvatili nacin igre s obzirom da je Mourinhova prva sezona, cilj je bio pobijediti Barcu kako god a jos su imali i onu pricu o sudijama. Ove godine je druga prica.Real igra dobro, prvi je sa pet bodova prednosti i prohtjevi su porasli. Cetiri Klasika ove godine tri poraza.Tri utakmice u Madridu su poveli i niti jednu dobili. Navijacu Madrida je prekipilo. Navijaci Reala su ok, mogu izgubiti i to prihvataju i prastaju. Jedino sto ne mogu prihvatiti je inferioran polozaj i to protiv Barce i jos kuci.....i tako vec cetiri godine.
Od danas ce Mourinho biti u masini Marce i kojekakvih kreatora javnog mjenja. A iz toga se niti jedan trener nije izvukao.
-
5 0 5
- Tvrdokorna mrlja
#4944 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
kod 0-1 cekas da barca zabije,gol visi u zraku
kod 1-1 cekas da barca povede,gol visi u zraku
kod 2-1 cekas da barca da treci gol,i zavrsi tekmu,i opet gol visi u zraku
frustrirajuce ...i za navijace,i za murinja i za igrace...
kod 1-1 cekas da barca povede,gol visi u zraku
kod 2-1 cekas da barca da treci gol,i zavrsi tekmu,i opet gol visi u zraku
frustrirajuce ...i za navijace,i za murinja i za igrace...
- just principe
- ascari
#4948 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
samo jedan u nizu fenomenalnih poteza busquetsa!

citam komentare par stranica unazad i od jednom svi osporavaju gazenje od strane pepea. ne sjecam se da je bilo takvih reakcija nakon sto su to uradili arbeloa i marcelo (mislim da su bili njih dvojica) u ona dva "simulatorska" clasica. doduse, bilo je manje ofirno (po nogama).

citam komentare par stranica unazad i od jednom svi osporavaju gazenje od strane pepea. ne sjecam se da je bilo takvih reakcija nakon sto su to uradili arbeloa i marcelo (mislim da su bili njih dvojica) u ona dva "simulatorska" clasica. doduse, bilo je manje ofirno (po nogama).
- BHF_Manijak
#4949 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
To je to!skenderija04 wrote:Ista utakmica i kod 0-0, i kod 1-0,1-1 i 1-2. Ova Mourinhova taktika je imala smisla.Pojacan srednji red i Antiltop i Coentrao rade kao zivotinje. Jedina greska po meni je bila trojica gore u napadu. Ozil umjesto Higuaina ili Benzeme bi bilo puno logicnije. Utakmica je dokaz da ne igras ofanzivnije ako imas tri napadaca. Ko ce im dodati loptu? Sada ce Mourinho od navijaca Reala biti proglasen kukavicom seronjom i bezveznjakom. Madrid u nedjelju ima utakmicu protiv ATHL. Bilbao-a na svom terenu. Ako ne rijese utakmicu u prvom poluvremenu Bernabeu bi mogao biti surov prema svojim igracima.
- luckylaka
#4950 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Pa kako jos Maurino nije pokusao protiv Barce sa jednim napadacem,sa dva,sa tri,bez napadaca,sa 2 beka,tri,cetiri,tri vezna,cetiri,tri bocna,cetiri bocna ne ide nikako ,da oproba sa Messi-em.Jednostavno covjek nema rjesenje za Guardiolu.P.S.Danas prvi put sazna da Guardiola samo 41 godinu ima wtf mogao je jos igrati a ob pokupio sve trfeje ovog svijeta.BHF_Manijak wrote:To je to!skenderija04 wrote:Ista utakmica i kod 0-0, i kod 1-0,1-1 i 1-2. Ova Mourinhova taktika je imala smisla.Pojacan srednji red i Antiltop i Coentrao rade kao zivotinje. Jedina greska po meni je bila trojica gore u napadu. Ozil umjesto Higuaina ili Benzeme bi bilo puno logicnije. Utakmica je dokaz da ne igras ofanzivnije ako imas tri napadaca. Ko ce im dodati loptu? Sada ce Mourinho od navijaca Reala biti proglasen kukavicom seronjom i bezveznjakom. Madrid u nedjelju ima utakmicu protiv ATHL. Bilbao-a na svom terenu. Ako ne rijese utakmicu u prvom poluvremenu Bernabeu bi mogao biti surov prema svojim igracima.Ok, tri napadaca, ali ko ce im dati loptu?! To isto stavis dva golmana(uzmimo primjer da to moze tako) a ne stavis nikog u odbranu, koja ti korist s 2 golmana onda?!