Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
zenit dozic

#4926 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zenit dozic »

Kolinda wrote:Koliki je doseg nečijeg intelekta da se prosuditi po tome da trivijalne stvari tipa županija/kanton pokušava nametnuti kao problem za bilo što .
Kitarovicki su vece sise od intelekta :zzzz:
prog321

#4927 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by prog321 »

ali lik je muško :lol:
spreca

#4928 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

prog321 wrote:ali lik je muško :lol:
mozda :mrgreen:
prog321

#4929 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by prog321 »

trandza :-D
zenit dozic

#4930 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zenit dozic »

Ko? Kitarovicka :mrgreen:
Alfons Kauders

#4931 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Eto vidite kako je lijepa diskusija, odmah u pravom smjeru - zajebancija...

Samo na ignore i mirna Bosna. :thumbup:
Kolinda

#4932 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

zenit dozic wrote:
Kolinda wrote:Koliki je doseg nečijeg intelekta da se prosuditi po tome da trivijalne stvari tipa županija/kanton pokušava nametnuti kao problem za bilo što .
Napose kad se sa takvom veličinom kao ti moram usporediti ...
Na temi od cca.200 stranica delegat nije u stanju napisati jedan jedini post koji bi čovjek povezao sa temom . Osim omalovažavanja,negiranja i ruganja drugima ne možeš naći NIŠTA .. tabula rasa kad je dijalog u pitanju...
zenit dozic

#4933 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zenit dozic »

Kolinda wrote:
zenit dozic wrote:
Napose kad se sa takvom veličinom kao ti moram usporediti ...
Na temi od cca.200 stranica delegat nije u stanju napisati jedan jedini post koji bi čovjek povezao sa temom . Osim omalovažavanja,negiranja i ruganja drugima ne možeš naći NIŠTA .. tabula rasa kad je dijalog u pitanju...
Svaki moj post ima veze sa temom. U svakom pistu ukazujem na velikosrpsku kuinju sa juznosrpskim receptima.
Od pisanja da je avis nakro bele tehnike od svojih komsija i dan danas istu prodaje, do negiranja drzave, najbrojnijeg naroda, koaliranje sa ratnim drugovima, ubijanje povratnika, prije toga slanje komsija u logore i ubijanje i maltretiranje istih, nazivi ulica i trgova po ndh fasistima, skrnavljenje tekovina NOBa itd itd
Ti pises off topic. Stvari vezane za ustav i mokre snove juznih srba :mrgreen:
Kolinda

#4934 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Upravo si potvrdio moju tezu :thumbup:
Kolinda

#4935 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Zanimljivo nas proljeće čeka kad je u pitanju BiH a posebno fBiH .
Bakir ma kako izgledalo da se nalazi u teškoj situaciji ipak ima par jakih aduta.
1. Podnio je reviziju i jedino njeno ne prihvaćanje od strane suda će mu malo naštetiti ali opet ne previše jer može reći ja sam pokušao i što sad .
2. Drugi jaki adut je novi izborni zakon, ako pritisak nacionalista s lijeve strane df,SDP,gs Ico.bude prevelik samo kaže ok neću pristati ,izbora nema Bakir ima političku moć ,svoje ljude uhljebljene po raznim državnim firmama i nikom ko njemu .
3. A kako će na sve to gledati ovi nacionalisti s lijeva vidjeti će mo , dali dolazi vrijeme plenuma i prosvjeda neizvjesno je..
mO k3

#4936 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Alfons Kauders wrote:Eto vidite kako je lijepa diskusija, odmah u pravom smjeru - zajebancija...

Samo na ignore i mirna Bosna. :thumbup:
Majorizacija !!!
Fudo387

#4937 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

spreca wrote:
mozda :mrgreen:
Prihvatio bih rizik, meni izgleda k'o da joj nista ne fali.
Taman.
Point.

#4938 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Koliki je doseg necijeg intelekta da se prosuditi da upotrebljava rijec koja nije zakonski po Ustavu i naravno, sad ce opet kmecati kako dosljeduje pravom, iskonskom juznom srbinu.
Takodjer intelekt prosto sja iz osobe koja na ignore listi ina 90% foruma i onda kuka kako nema skim cavrljati. To je posebna vrsta juznog srbina.
Hafis

#4939 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Kume, morat ćemo izgleda i mi na temu o Komšiću ili reviziji.
Ovdje samo još ovi dosadni prašinari ostali i ekonomski mag iz Tuzle
Kolinda

#4940 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Hafis wrote:
Ma ima jedan fenomen a to je da samo 1 od 20 onih koji se jave želi voditi neki dijalog. Mene uopće ne dira da li neko dijametralno suprotno razmišlja ali kad čitaš ovih 19 najradije bi se rasplakao za njima .
Point.

#4941 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Neka vas ovdje juzni srbi, lakse vam se smijati na jednoj temi. Lakse vas majorizirati.
Alfons Kauders

#4942 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Ja ljepote na na temi, ko kod mene na terasi. :)

A govorio sam ja...

Kome smeta Varta, ima da gleda ljiljane... Kome smeta Lagumdzija, eto mu Reufa... A kome ne valja Alfons, tu je kolega Point.
Last edited by Alfons Kauders on 06/03/2017 14:51, edited 2 times in total.
Kolinda

#4943 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Point. wrote:
Koliki je doseg necijeg intelekta da se prosuditi da upotrebljava rijec koja nije zakonski po Ustavu i naravno, sad ce opet kmecati kako dosljeduje pravom, iskonskom juznom srbinu.
Takodjer intelekt prosto sja iz osobe koja na ignore listi ina 90% foruma i onda kuka kako nema skim cavrljati. To je posebna vrsta juznog srbina.
Aj ti zakuhaj jednu ,lokum ,kocka šećera i pomalo ,ja na ignor listi imam dva bezobrazna i jednog koji je sam to tražio ...Alfons Kauders, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Makroekonomist nam se uzmigao pa eto da zna da ga ne vidim...
Drvosjeca iz Dejcica

#4944 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kolinda wrote:
Point. wrote:
Aj ti zakuhaj jednu ,lokum ,kocka šećera i pomalo ,ja na ignor listi imam dva bezobrazna i jednog koji je sam to tražio ...Alfons Kauders, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Makroekonomist nam se uzmigao pa eto da zna da ga ne vidim...
Ti i Hafis djeca prava, takmiče se ko će više skupiti sličica (ignore lista). Mislim pa koji K dolazite onda na temu? :?
Hafis

#4945 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Kolinda wrote:
Point. wrote:
Display this post.
Pa zar još držiš van filtera ovog @pointa, zvanog južni Srbin. E golemo.
Ako itko ode u svece iz ovih naših južnih, toplih i naprednih krajeva, to ćeš biti ti. Stvarno svojim milosrđem najbolje vjedočiš Božju riječ.
Kolinda

#4946 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

A što mogu Hafize davno sam ja svoju misiju pojasnio . Nego što ti misliš za Bakira , njemu će meni se čini najbolje leći ovo da neće biti novih izbora na godinu...
Fudo387

#4947 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

Kolinda wrote:
Hafis wrote:
Ma ima jedan fenomen a to je da samo 1 od 20 onih koji se jave želi voditi neki dijalog. Mene uopće ne dira da li neko dijametralno suprotno razmišlja ali kad čitaš ovih 19 najradije bi se rasplakao za njima .
Dijalog?
S tobom i sa tim drugim Matanom?
Niko vam ne klima glavom na izlive sovinizma ?
A jest' mi vas zao.
Point.

#4948 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Pitam se je li postoji neki virtualni Dretelj u koji zavrsimo mi sa Hafizove crne liste? :?
Fudo387

#4950 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

A tamo gdje su sa svojima dijalog ide ovako;
Krug od 99 islamskih fašista: Hrvati moraju biti Bosanci i Hercegovci
pa onda sljedeca tema,
Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre
ovo im je nekakav moderator,
1995.-2016. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji
...o sadrzaju ovih bljuvotina ne treba trositi previse rijeci.

I sad ova dva nasa hercegovacka tokmaka ovdje imaju problem jer nemaju slicnih sagovornika medju balijama iz trokutistana?

Tacno mi dodje da suzu pustim kad ih raja napusi i po faci poprsce. :D
Cim vidim da su nekoga stavili na ignore odmah mi bude jasno da ga je doticni kitom po tintari zvekno.
Post Reply