Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Jeste, ali rekao im je, prije nego ih je pustio da pobjegnu, i ono "ako nastavite zivjeti ovakvim zivotom, necete proci dobro" ili kako vec tacno... kao da sa prijateljima razgovara.
Ne znam šta bi drugo moglo biti, osim onog što sam napisao.
Jedino još može biti da se u narednim epizodama otkrije da je bio sa njima. Ako jeste bio sa njima, onda su ga u petoj sezoni napali zato što ih je napustio, a sada su se opet sreli.
Ama Vukovi su luđaci što su zaposjeli Terminus i pretvorili one ljude u ljudoždere, nemaju oni veze sa Morganom. Kad je Rick išao u Terminus, Morgan ga je već od ranije pratio.
Dobra epizoda. Nažalost, kako smo već naviknuti, nakon početnih dobrih epizoda uskoro slijedi prazan hod. A ko zna, možda nas pozitivno iznenade.
Ja mislim da ce u iduce 1-2 epizode zombiji preplaviti Alexandriju, nakon cega ekipa ponovo ide na standardnju setnju i lutanje po sumama...
U prevodu : guslanje i dosada.... Dok ne nadju neku novu lokaciju... a to ce garant bit na kraju sezone. Alexandrija ce postati samo nova stavka na spisku ranije propalih "domova" (Herselova farma, Guvernerov grad, zatvor, Terminus...)
Istog sam mišljenja, još ako se opet podijele na grupice u ovoj frtutmi sa zombijima, pa krenu epizode koje prate jednu po jednu odsječenu grupu, mojoj sreći nigdje kraja.
Ne vjerujem da ce opet lunjati, mislim da ce sad ici u smjeru da je Rick vodja Alexandrije, jer ona sad sto vodi ide silaznom putanjom, previse je destruktivan i labilan lik- sto je razumljivo, njena naivnost i slabost je dovela do smrti muza, ali u svakom slucaju joj ne predvidjam svijetlu.buducnost. Jednom kad Rick postane glavni, brijem da ce radnja ici u smislu upoznavanja i drugih zajednica, dobrih i losih...
suvise su slabi, ovi neki su im samo na teretu...
karl tinejdzer trci naokolo sa puskom, a ona zenska se sakrila u ormaru :S
vodja grada kaze ne znam sa oruzjem,ne znam se boriti :S
ovi iz terminusa will be their end cini mi se
btw, oni wolfsi, su dosli u pljacku, ok..cemu ono komadanje ljudi..i sta rece onaj jedan, this isnt how u should live, nesta na taj fazon
Mene recimo zanima kako je JCC od "mama, tata, oni dolaze", dosla do naredne scene u kojoj kroz prozor automobila gleda kako joj zombiji jedu roditelje pored automobila.
Nije mi jasno sto nisu digli betonski zid 3 m visok .... fol neke ploce nesto , gluposti ... Ili dignes ove ploce ( da te ne napadaju ova gamad) a onda lagano unutra zid krenes praviti
Bullet Tooth Tony wrote:Nije mi jasno sto nisu digli betonski zid 3 m visok .... fol neke ploce nesto , gluposti ... Ili dignes ove ploce ( da te ne napadaju ova gamad) a onda lagano unutra zid krenes praviti
sta bi mi onda gledali,stocarstvo,ratarstvo i destilaciju
Bullet Tooth Tony wrote:Nije mi jasno sto nisu digli betonski zid 3 m visok .... fol neke ploce nesto , gluposti ... Ili dignes ove ploce ( da te ne napadaju ova gamad) a onda lagano unutra zid krenes praviti
Ili recimo da su na one metalne ploče stavili žicu, istu onu što bude na zidovima zatvora.
kakavdanakneiskustvu wrote:kako morgan tako brzo dođe u grad,sta je sa rickom i ostalima?
??
Baš tako i ja sam se pitao to. KOliko se sjećam skupa su krenuli?
ja koliko se sjecam rick je u pretprosloj epizodi ubio onog cartera i morgan je tu bio uz njega,i tad se nekako i zacula sirena i svi su krenuli nazad u grad,morgan ko da je usain bolt kako je brzo stigao a ostali ko da su pomrli usput,nidje veze
dječak sa šibicama wrote:Mene recimo zanima kako je JCC od "mama, tata, oni dolaze", dosla do naredne scene u kojoj kroz prozor automobila gleda kako joj zombiji jedu roditelje pored automobila.
je li moguće da su njeni pokušali da se izbore sa šetačima, a nju su pokušali zaštiti naredivši joj da se sakrije u automobil.
Isto kao što je ona plavka sa sinom se sakrila u ormar, pa mu rekla da ostane i da se zatvori.
Šta? Da smo nju vidjeli s sinom unutra, a iduću scenu mrtvu ispred ormara- bismo li trebali zaključit da ju je mali izbacio?
Mislim, pisci pretpostavljaju da publika može sama zaključiti neke stvari.
I meni je glupo što se samo Morgan vratio, ali možda su se dogovorili da će on otići riješiti sirenu a ovi drugi nastaviti usmjeravat stado zombija, ili tako nešto