buzzer wrote:
ni to nije argument. selektoru susicu je zahirovic standardan, a hadzic najozbiljniji kanditat za dodjeljivanje bih sportskog drzavljanstva i poziv u reprezentaciju zao sto mu je papetov brat menadzer. to je ono sto bi nas trebalo brinuti. imamo li boljih igraca na toj poziciji? ja mislim da imamo. i da, ja mislim da je cocalic bolji od obojice zajedno.
Slazem se da je sramota sto Zahirovic i Hazic dobijaju poziv.
Mada ne vidim da je rjesenje zvati igraca koji je u Zelji bio na tribinama jer je htio ici odavde,a da nece mu to isto oni Izraelci uraditi.
buzzer wrote:
da ne spekulisem da je sead, ciji sin igra u hajduku sa vrsajevicem, razlog sto se je protiv hajrovica podigla medijska hajka, iako je momak i nakon sto je igrao prijateljsku za svicu rekao da i dalje zeli da igra za bih, ali bi to onda iswkljucilo avdiju iz price, a valja i njega prodati... (ovo je spekulacija za koju nemam dokaze, ali koju mi nije tesko zamisliti... ostaje da se vidi)
Avdija Vrsajevic je dobio poziv samo zato sto je presao u Hajduk, ja ne vidim drugi razlog, zbog toga mislim da ga treba otjerati.
Ima li gdje video da je Hajrovic zelio igrati za BiH?
Ili je ta vijest relevantna koliko i Ibrahimovic za BiH, Toure u Zelji, Laudrup u Celiku i sl.