meni ova mirisna nota nikad ne moze dosaditi, nisam parfemski snob, moze to biti i neka lijeva marka ili kopija sasvim svejedno
Moderator: anex

a mozda je nesto na ovaj fazon https://www.olx.ba/artikal/23723443/arm ... ua-di-gio/Rugafet wrote:Sve se fol koriste parfemi od 70 KM pa nadalje, a ustvari ovamo od la rivea dupei od sedam maraka plafon
La rive je odlicna alternativa onima koji nece da daju pare za dizajnere ili niche parfeme.Rugafet wrote:Sve se fol koriste parfemi od 70 KM pa nadalje, a ustvari ovamo od la rivea dupei od sedam maraka plafon
Donekle i mogu. Ako ne znaju kvalitet odredjenog proizvoda, onda ce im novac pomoci da ga pronadju. Manje vise, cijena diktira kvalitet.radiša wrote:Tacno tako ali sta ces kad danas oni koji imaju para misle da mogu glumit strucnjake u parfemima,odjeci,autima,nekretninama a ne vide u stvari da pojma nemaju i da se samo provaljuju.Za parfem koji se neko trudio da napravi i koji je nekom dobar reci da je smece samo zato sto se tebi ne svidja govori o tome kakav si ti kao covjek a ne parfem.Ukusi su razliciti a ako se tebi nesto ne svidja to je drugi par opanaka.
Baš sam nedavno sa svojima o tome pričao. Pojedina raja žali dat za parfem, ali zato ne žali za noć dati i više od 100km. Isti primjer sa onima što dadnu par stotina mjesečno na nargile. Doduše šta ko voli, nek izvolikonahawaii wrote:ma meni je glupo kad neko kaze, kao eto super je imati parfem, al neam ti ja para za toga, kao to je bas luksuz. Onda ista ta osoba izadje vani i napravi preko 100KM ceha.
Svaka cast ako neko moze izabrati jedan parfem i samo to nositi. Kad ima toliko razlicitih kombinacija mirisa, meni je nemoguce naci jednu, jer prvo, znam da ima bolji parfem i drugo meni bi dosadilo stalno isti parfem stavljati. Kao da uzmes jednu odjevnu kombinaciju i nosis je bukvalno svaki dan godinama
Tako je. La Rive je stvarno mega dobar za onliko koliko kosta, cak stavise odlican je.konektovan wrote:La rive je odlicna alternativa onima koji nece da daju pare za dizajnere ili niche parfeme.Rugafet wrote:Sve se fol koriste parfemi od 70 KM pa nadalje, a ustvari ovamo od la rivea dupei od sedam maraka plafon
Ja uvijek imam kod sebe od la rive ili jean narca neki aftershave.
?Luxor-Concorde wrote:Ovo je prilicno skup hobi i vecina ljudi nece dati vecu sumu na bocicu vec ce ici na neku jeftiniju varijantu sto je sasvim ok. Kod mene u kolekciji ima od Armafa od 50KM do Tom Ford/Frederic Malle/Zegna od 300-400KM o dekantima da ne govorim, neki po 10ml kostaju i 40-50KM...
Ono sto ja uvijek ljudima govorim je to da ne kupuju kopije (pik.ba ih je prepun!) da ne kupuju Economic parfeme i ostalo toceno djubre vec da kupe JEDAN a da je pravi i kvalitetan. Ucinice veliku uslugu svom zdravlju prvo a mirisace super kvalitetno.
Jer u ove tocenjake stavljaju svakakve hemikalije koje su kancerogene + naravno ne podlijezu propisima i revizijama IFRA.channel10 wrote:?Luxor-Concorde wrote:Ovo je prilicno skup hobi i vecina ljudi nece dati vecu sumu na bocicu vec ce ici na neku jeftiniju varijantu sto je sasvim ok. Kod mene u kolekciji ima od Armafa od 50KM do Tom Ford/Frederic Malle/Zegna od 300-400KM o dekantima da ne govorim, neki po 10ml kostaju i 40-50KM...
Ono sto ja uvijek ljudima govorim je to da ne kupuju kopije (pik.ba ih je prepun!) da ne kupuju Economic parfeme i ostalo toceno djubre vec da kupe JEDAN a da je pravi i kvalitetan. Ucinice veliku uslugu svom zdravlju prvo a mirisace super kvalitetno.
?KB9 wrote:koliko samo pojedine neznalice unistavaju temu, uzas
kopijanoviclan wrote:a mozda je nesto na ovaj fazon https://www.olx.ba/artikal/23723443/arm ... ua-di-gio/Rugafet wrote:Sve se fol koriste parfemi od 70 KM pa nadalje, a ustvari ovamo od la rivea dupei od sedam maraka plafon
Jesi li sama u kancelariji?Nisrin wrote:manekenka u penziji wrote:Danas sam testirala Zarin orchid intense, podsjeća me na CK euforiju. Fin je, brzo se slegne na koži, zaista fina kopija, nimalo alkoholna, ali nakon 3h sata se ne osjeti ni najmanje, bukvalno. Cisto bacanje para.
Imam dva Zarina, osjete se ukupno 10 min intenzivno, poslije ne..mirise odjeca dugo ali nije to to...jeste bacanje para![]()
Na meni jedina dva parfema od SVIH isprobanih su LVEB i SiPosebno LVEB...stavim u 7h, ljudi cak navece u 18h pitaju za parfem
A kancelarija stalno mirise
Pitam, jer poznajem dosta osoba da je alergicno ili im jednostavno pojedii parfemi prave mucninu.Nisrin wrote:jesam, vecinu vremenamoonca wrote:
Jesi li sama u kancelariji?