Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
nikad_vise

#4926 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

plain vanilla wrote: cuj mojih 90 posto postova trollanje
pa tvojih 100 posto postova je branjenje Fahra :-)
Postoje teorije kako je dosao do bogatstva, ali posten insan ne moze imati 1,5 miliona u keshu
To je moja poenta..osim ako nije dobio na lotu :zzzz:
vidi vanilice zjenico oka moga :D
ja sam simpatizer ove stranke i onako s vremena na vrijeme kad dodjem na forum ne prodajem zjale po temama tipa fan rize ruze,aviotemama,auta i slicna sranja koja me ne zanimaju..udjem na temu barcelone,zeljeznicara i jos par normalnih tema i jedna od tih koja me zanima je i ova..stvar je u tome da se ovdje naviklo konkretno samo pljuvati po ovoj stranci..i samo odgovorim na ono sto sam ja u mogucnosti il postavim konkretno kontrapitanje? na koliko tih pitanja je meni odgovoreno kad recimo usporedujemo sbb i sdp? gotov nikako..ni od jednog forumasa (bosnologa ne racunam on i onako ne cita sta god da se napise :) ) stvar je u tome da vecinu stvari koje se prigovaraju fahrudinu i SBB isto to rade i ostali..politika je kurva samo sto neko hoce da kaze da kaze kako su eto oni tamo nevini a ovi najvece ublehe a sve e to isto..

ja et prihvatam da je od mojih 460 postova recimo 450 branjenje fahrudina..
al i dalje ostajem pri tome da je od tvojih 1500 postova (neznam sad koliko je na politici tacno)=90 % trolanje :D
nikad_vise

#4927 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

convict wrote:
nikad_vise wrote:
plain vanilla wrote:odakle mu 1,5 milion privatnog kesha?
pa covjece pricamo o covjeku milioneru a ne nekom bezgacovu..na kraju krajeva covjek ima svoju stampariju,materijal i mnoge stvari koje su mu bile potrebne za promociju stranke..uglavnom u vlasti dosad nije bio,tako da nije ukrao od drzave sigurno..sto se za gospodu crvene mesije i njihove najbolje partnere zelene ahbabe ne moze bas reci..
U izvještaju o finansiranju stranaka koji je objavljen u Avazu pisalo je da je potrošeno cca. milion KM (iako u drugim medijskim nastupima sam Fahro govori o cifri od milion i po KM) i da je kreditno zaduženje cca. milion KM. Dakle, ne radi se o privatnom kešu nego o kreditu. Ili ti tvrdiš da Avaz laže?
izvini brate..onaj postotan nebuloza je porastao na 99% :lol: :lol:
pa ako je on digao kredit ciji je to novac,ko ce taj novac vratiti..de da ja dignem kredit od milion maraka pa nek ne bude privatan,otplacujte ga kako znate mene ne zanima :lol: :lol:
ma daj majke mi ti mora da mene zajebavas..
nisi ba,nisi nema sanse ovo ozbiljno mislio :lol: :lol:

p.s.sto se tice avaza..laze naravno..neznam konkretno za ovaj kredit sta je pisalo i jel istina..al da mediji muljaju nije nista novo :dance:
nikad_vise

#4928 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

Alfa_Ze wrote:Bihac:
IBRAHIMPAŠIĆ AMSAL – Savez za bolju budućnost BIH / FAHRUDIN RADONČIĆ ( 482 glasa ) 2,60 %
Vogosca:
REDŽO DŽENAN -– Savez za bolju budućnost BIH / FAHRUDIN RADONČIĆ ( 564 glasa ) 7,54 %
Srebrenik:
IBRAHIMOVIĆ NOVALIJA - – Savez za bolju budućnost BIH / FAHRUDIN RADONČIĆ ( 765 glasa ) 5,13 %

@ '' nikad_vise '', jel ŠEF FahrA ljut ?? Image
ajd priznaj jesil se napio od radosti :D
majke mi mislim koliko god neko osudjivao SBB stranku vise je donijela srece ovako ovim ljudima alfa_ze nivoa nego sve ostale stranke u dosadasnjih 15 godina vlasti :D ovaj se raduje fahrinom neuspjehu vise nego svom uspjehu :lol: :lol:

sto se tice El presidentea vjeruj nisam odavno bio u tornju :D uhvatilo me pubertet jarane samo ganjam ribe :lol: :lol:
nikad_vise

#4929 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

Komrad wrote:Pocetak kraja SBBa
da te bar predstavimo ko covjeka kad si nam donijeo takvo veliko predvidjanje :lol: :lol:
Nostradamus (14. prosinca 1503. - 2. srpnja 1566.), rođen kao Michel de Nostredame, je francuski liječnik i prorok. Njegova knjiga Proročanstva izdana je u milijune primjeraka i danas je najpoznatija knjiga proročanstava ikad tiskana.
nadam se da necu sve zaboravit
Nostradamus za života nije objavio mnogo djela, a svjetsku slavu stekao je samo radi jedne od njegovih malobrojih knjiga.
Proročanstva (1557) - knjiga koja je Nostradamusu donijela svjetsku slavu. Sastoji se od proročanstava za nekoliko stoljeća. Djelo se sastoji od jednog slobodnog i 941 vezanog katrena, koji su grupirani u 9 skupina po 100, i jednu po 42. Taj oblik naziva se Centurija.
Almanaci (1550) - od svih njegovo najpopularnije djelo. Naslov je ili Almanachs (detaljna proročanstva) ili Prognostications ili Presages (generalizirana proročanstva).
Traité des fardemens (?) - je medicinska kuharica, koja sadrži neke recepte drugih, ali i sam Nostradamusov recept kako izliječiti kugu.
Orus Apollo (?) - manuskript koji sadrži preko 2,000 dokumenata vezanih uz Nostradamusa koje je sastavio Michel Chomarat. Sadrži i neke netočne prijevode hijeroglifa.
i na kraju ono najbitnije
Zanimljivosti [uredi]

-Nostradamus je predvidio dva svjetska rata i ubojstvo triju Kennedyja, što se obistinilo.
-Isto tako je predvidio presudni Treći svjetski rat koji će se dogoditi u sedmom mjesecu novog tisućljeća napadom na veliki grad. Pretopimo li julijanski u gregorijanski kalendar, to je rujan. A tada je Al-Kaida napala veliki grad New York!
-predvidio totalni krah SBB stranke i bijeg fahrudina radoncica iz BIH.Takodje je predvidio i financijski bankrot kompanije AVAz
5 0 5

#4930 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 5 0 5 »

nikad_vise wrote:
Image

Nego, koliko procenata osvoji SBB juče? 89%? 92%? 100%?

Bosnolog

#4931 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

IBRAHIMPAŠIĆ AMSAL – Savez za bolju budućnost BIH / FAHRUDIN RADONČIĆ ( 482 glasa ) 2,60 %
Vogosca:
REDŽO DŽENAN -– Savez za bolju budućnost BIH / FAHRUDIN RADONČIĆ ( 564 glasa ) 7,54 %
Srebrenik:
IBRAHIMOVIĆ NOVALIJA - – Savez za bolju budućnost BIH / FAHRUDIN RADONČIĆ ( 765 glasa ) 5,13 %

Auuuuu sto stranka Fahre Abdica dobro prode,....Ovdje garant imaju zasluge i anti BH jarani Dodik i Covic,...... :mrgreen:

Vanredni izbori bi poslali Scepu i njegovu izdajnicku stranku u Historiju,......
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4932 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by plain vanilla »

nikad_vise wrote:
Postoje teorije kako je dosao do bogatstva, ali posten insan ne moze imati 1,5 miliona u keshu
ja sam simpatizer ove stranke i onako s vremena na vrijeme kad dodjem na forum ne prodajem zjale po temama tipa fan rize ruze,aviotemama,auta i slicna sranja koja me ne zanimaju..udjem na temu barcelone,zeljeznicara i jos par normalnih tema i jedna od tih koja me zanima je i ova..stvar je u tome da se ovdje naviklo konkretno samo pljuvati po ovoj stranci..i samo odgovorim na ono sto sam ja u mogucnosti il postavim konkretno kontrapitanje? na koliko tih pitanja je meni odgovoreno kad recimo usporedujemo sbb i sdp? gotov nikako..ni od jednog forumasa (bosnologa ne racunam on i onako ne cita sta god da se napise :) ) stvar je u tome da vecinu stvari koje se prigovaraju fahrudinu i SBB isto to rade i ostali..politika je kurva samo sto neko hoce da kaze da kaze kako su eto oni tamo nevini a ovi najvece ublehe a sve e to isto..

al i dalje ostajem pri tome da je od tvojih 1500 postova (neznam sad koliko je na politici tacno)=90 % trolanje :D
Pa ti misli sta hoces, ali prvo provjeri sto znaci rijec trolanje.
E, sad, ako mislis da cu ja dezurat na nekoj temi pa pisati elaborate o tome kako je SDP divan..hocu, ali malo sutra.
Meni je presmijesno dezurati na nekoj temi i replicirati svakome ko ista tu napise :-)
Trebas se bolan opustiti, nek prica narod, demokracija je valjda neka..ne bi ni Fahro tebe branio :D
A da si pratio moje postove, primijetio bi da sam zagovarala koaliciju SBB sa SDP u mom kantonu :skoljka:
convict

#4933 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by convict »

.
Last edited by convict on 08/02/2014 14:54, edited 1 time in total.
nikad_vise

#4934 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

505sCrtom wrote:
nikad_vise wrote:
Image

Nego, koliko procenata osvoji SBB juče? 89%? 92%? 100%?

hmm..post je pisan mahom oko 4 sata u jutro tako da mi se potkrala mala greska..hvala sto si me ispravio :) :bih:
Alfa_Ze

#4935 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

nikad_vise wrote:
Vogosca:
Srebrenik:

ajd priznaj jesil se napio od radosti :D
majke mi mislim koliko god neko osudjivao SBB stranku vise je donijela srece ovako ovim ljudima alfa_ze nivoa nego sve ostale stranke u dosadasnjih 15 godina vlasti :D ovaj se raduje fahrinom neuspjehu vise nego svom uspjehu :lol: :lol:

sto se tice El presidentea vjeruj nisam odavno bio u tornju :D uhvatilo me pubertet jarane samo ganjam ribe :lol: :lol:
Image

Uvije se beskrajno radujem kad PETOKOLONASI dozive poraz, pa tako i ovaj !! Ali to je samo pocetak onoga sto ocekuje FahrA !!
Nastavak slijedi kad se formira nova vlast. :bih: :bih:
nikad_vise

#4936 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

plain vanilla wrote:
nikad_vise wrote:

E, sad, ako mislis da cu ja dezurat na nekoj temi pa pisati elaborate o tome kako je SDP divan..hocu, ali malo sutra.
Meni je presmijesno dezurati na nekoj temi i replicirati svakome ko ista tu napise :-)
Trebas se bolan opustiti, nek prica narod, demokracija je valjda neka..ne bi ni Fahro tebe branio :D
A da si pratio moje postove, primijetio bi da sam zagovarala koaliciju SBB sa SDP u mom kantonu :skoljka:
gle..ti vec dezuras na temi o mesarsko lihvarskoj koaliciji i branis svim sredstvima svaki pokusaj da neko napise nesto suprotno toj koaliciji..jedina tvoja prednost je sto ima zavidan broj crvenih boraca na forumu pa to izgleda mnogo lakse i nemas potrebu za dubljom raspravom i cescim repliciranjem..
ja nemam nista protiv da se opusti,da se prica al neka se prica normalno..a ne dodje neki saban baci foru covjek lopov,covjek reketas,velikosrbin i slicno i svako ko napise da zeli bar jedan dokaz njega proglase izdajicom..a kad ja kazem da je zlatko reketas,lopov,uzurpator i slicno svi onda drecite kako se toboze prepali pravne drzave,kako se vratio valter da nam hebe m**** i slicno..i ja uopste ne branim SBB po svaku cijenu..ja sam znao i lose stvari iznositi pred izbore koje su se desavale u stranci,znao sam reci i da avaz manipulise ciframa i sve ono sto je sasvim razumno i jasno..ja po svaku cijenu ne branim ni jednu opciju i svaki dobar potez od bilo koje stranke ili pojedinca uvijek pozdravim..al sto ima ljudi bezobraznih pa samo zele da popljuju SBB misleci da velicaju svoju politicku stranku to je druga stvar..
brojne akcije koje su odrzali opstinski odbori SBB u vidu pomoci porodicama kojima je ta pomoc potrebna kako prije tako i poslije izbora nikad niko se nije udostojio da kaze lijep gest stranke i slicno..i svi ono konkretno sto se moglo vidjeti i pohvaliti nikad nije pohvaljeno al je zato bez ikakvog vidljivog il bilo kakvog dokaza napljuvano na covjeka 200 i kusur stranica..i onda kao et problem je u meni :D
sto se tice koalicije SBB-SDP na tk jasno je i zasto si htijela..i sam zivim na ovom kantonu i znam kolika je rupa postao i to sve zahvaljujuci tom istom SDA koji godinama koci razvoj istog..a kadrovi SBB-a su na TK bili sigurno jedni od najjacih i najutjecajnijih u stranci uopste, sto sam jednom prilikom i u postu naveo koliko je SBB kandidata proslo u dom naroda s TK..ekipa je bila kvalitetna i dobra al et tu se ne broji prodavanje guzice SDP-a nego se to sve upakuje u platformu za bolje sutra :lol: :lol:
nikad_vise

#4937 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

Alfa_Ze wrote: Image

Uvije se beskrajno radujem kad PETOKOLONASI dozive poraz, pa tako i ovaj !! Ali to je samo pocetak onoga sto ocekuje FahrA !!
Nastavak slijedi kad se formira nova vlast. :bih: :bih:
Image
Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova "Baba Vanga" (Strumica, Osmansko Carstvo, 3. listopada, 1911. - Petrič, Bugarska 11. kolovoza, 1996.) bila je bugarska proročica koja je slavu stekla nevjerojatno točnim[nedostaje izvor] predviđanjima.
vidim ja tebi je do zajebancije samo pa hajd da se i ja malo igram :D ebiga brate kad je bal nek je maskenbal :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4938 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by plain vanilla »

nikad_vise wrote:
plain vanilla wrote:
gle..ti vec dezuras na temi o mesarsko lihvarskoj koaliciji i branis svim sredstvima svaki pokusaj da neko napise nesto suprotno toj koaliciji..jedina tvoja prednost je sto ima zavidan broj crvenih boraca na forumu pa to izgleda mnogo lakse i nemas potrebu za dubljom raspravom i cescim repliciranjem..
ja nemam nista protiv da se opusti,da se prica al neka se prica normalno..a ne dodje neki saban baci foru covjek lopov,covjek reketas,velikosrbin i slicno i svako ko napise da zeli bar jedan dokaz njega proglase izdajicom..a kad ja kazem da je zlatko reketas,lopov,uzurpator i slicno svi onda drecite kako se toboze prepali pravne drzave,kako se vratio valter da nam hebe m**** i slicno..i ja uopste ne branim SBB po svaku cijenu..ja sam znao i lose stvari iznositi pred izbore koje su se desavale u stranci,znao sam reci i da avaz manipulise ciframa i sve ono sto je sasvim razumno i jasno..ja po svaku cijenu ne branim ni jednu opciju i svaki dobar potez od bilo koje stranke ili pojedinca uvijek pozdravim..al sto ima ljudi bezobraznih pa samo zele da popljuju SBB misleci da velicaju svoju politicku stranku to je druga stvar..
brojne akcije koje su odrzali opstinski odbori SBB u vidu pomoci porodicama kojima je ta pomoc potrebna kako prije tako i poslije izbora nikad niko se nije udostojio da kaze lijep gest stranke i slicno..i svi ono konkretno sto se moglo vidjeti i pohvaliti nikad nije pohvaljeno al je zato bez ikakvog vidljivog il bilo kakvog dokaza napljuvano na covjeka 200 i kusur stranica..i onda kao et problem je u meni :D
sto se tice koalicije SBB-SDP na tk jasno je i zasto si htijela..i sam zivim na ovom kantonu i znam kolika je rupa postao i to sve zahvaljujuci tom istom SDA koji godinama koci razvoj istog..a kadrovi SBB-a su na TK bili sigurno jedni od najjacih i najutjecajnijih u stranci uopste, sto sam jednom prilikom i u postu naveo koliko je SBB kandidata proslo u dom naroda s TK..ekipa je bila kvalitetna i dobra al et tu se ne broji prodavanje guzice SDP-a nego se to sve upakuje u platformu za bolje sutra :lol: :lol:
To sto branis Fahra i glasas za SBB to je tvoja licna stvar, ma koliko se to meni ne svidjalo, ja to uvazavam.
Ali sto meni podmeces stvari koje nisam rekla i za koje se ne zalazhem, to vec nije u redu.

Ne pada mi na pamet sad traziti svoje postove, ali ako ti tako azurno pratis i evidentiras sve postove, pa znas u kojem procentu trollam, onda si isto tako mogao primijetiti i druge stvari koje pisem.

Naravno da odobravam platformu, i koaliciju oko platforme, ali koaliciju samo iz razloga jer je drugacije nemoguce formirati vlast. Optimalno bi bilo da je SDP apsolutni pobjednik, ali posto nije, koalirati mora s nekim. Glupo bi bilo baciti tolike glasove, za koje bi vecina lidera dala po bubreg svojih clanova (ne znam bas da li bi dali i svoj bubreg).
I vise puta sam rekla kako je SDA samo nuzno zlo.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4939 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JoseMujica »

Ma Fahro se šalta na sve strane samo da uđe u vlast i to po svaku cijenu inače gubi kapital. Trenutno se šalta Miletu & Co. jer su ga Suljo i Zlatko odjebali u startu.

Ali politika je kurva, pa me ne bih zacudilo da upadne i kod njih u raju ako bude trebalo. Meni je u svemu ovome zanimljivo kako Havaz prati ova politička prestrojavanja utemeljitelja i popljuvava ili glorificira stranačke prvake po potrebi. Ma Gebelsov gaf iz 1939. kada je sklopljen Njemačko-Sovjetski pakt je ništa kako su ovi ofirni :-)
Alfa_Ze

#4940 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

nikad_vise wrote:Image
Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova "Baba Vanga" (Strumica, Osmansko Carstvo, 3. listopada, 1911. - Petrič, Bugarska 11. kolovoza, 1996.) bila je bugarska proročica koja je slavu stekla nevjerojatno točnim[nedostaje izvor] predviđanjima.
vidim ja tebi je do zajebancije samo pa hajd da se i ja malo igram :D ebiga brate kad je bal nek je maskenbal :D
Sve ce doci u svoje vrijeme, kada se za to steknu uslovi.
Jel mislis da je nako ''zaboravio'' ko je NARUCIO i FINANSIRAO ''okupljanje'' boraca 21.aprila u Sarajevu ??

docice na red i Dzevad Radjo i onaj ko je stajao iza njega. :wink: Za pokusaj rusenja Ustavnog poredka, svi putevi vode prema . . . . ???? 8-)
''nikad_vise'', pogodi ko bi to mogao biti ?? :dance:
nikad_vise

#4941 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

Alfa_Ze wrote: Sve ce doci u svoje vrijeme, kada se za to steknu uslovi.
Jel mislis da je nako ''zaboravio'' ko je NARUCIO i FINANSIRAO ''okupljanje'' boraca 21.aprila u Sarajevu ??

docice na red i Dzevad Radjo i onaj ko je stajao iza njega. :wink: Za pokusaj rusenja Ustavnog poredka, svi putevi vode prema . . . . ???? 8-)
alfa,alfa..obuzdaj lave tu mrznju prema fahri i sbb-u..ti jednako napadas a ja jednako samo trazim nesto konkretno i bilo kakav dokaz..sto se tice tih nemira i rusenje ustavnog poredka to je cista glupost.
-par mojih komsija je tu bilo i ljudi govore da njima niti je ko dao kakve pare nit je bilo sta organizovano od bilo koga..sta vise ovaj jedan je i medju glavnim za boracku populaciju na opstini gracanici i taj lik je clan SDA stranke i dan danas..(mogu ti konkretno dati i podatke na privat pa ti razgovaraj s covjekom,ali ako te zaista zanima istina a ne baviti se ovakvim prmitivnim metodama napadanja i slicno..
-druga stvar je isto ta sama optuzba glupost jer kad demonstranti u grckoj lupaju zgrade parlamenta i ostalo to se smatra demonstacijama a kad borci dignu ruku na nasu bagru onda bi ti to pravdao drzavnim udarom..izvini stvarno ti ako suosjecaj s govnarima zbog kojih kaznimo 15 godina za ostatkom evrope,ja ne..
-treca stvar je da su te optuzbe vec odbacene ako se dobro sjecam i bio je negdje clanak na ovoj temi pa malo potrazi..ostalo mi je u sjecanju jer je bas neko drecao kao nije dobro formulisana optuznica il tako nesto i sve je odbaceno..

sto se pak tice samog pitanja boracke populacije ja sam licno pristalica revizije..licno znam masu ljudi koji su podrumarili cijeli rat a uredno sad naplacuju penzije..sta vise do prije par mjeseci mi je i jedna komsinica primala oko 1800 maraka na ime penzija sto je izganjala sto borackih,sto sehidskih i raznih nekih naknada i njega,i sta vec sve ne..a njen covjek nije ni dana proveo u ratu nego podrumario i poslije rata svercao cigare..
reviziju odradit,svi koji nisu zasluzili oduzeti penziju a ogromni visak koji bi se sigurno stvorio uvecati penzije pravim borcima i dijelom prebaciti za druge svrhe..

proteste podrzavam u svakom smislu..da smo normalna sredina davno mi protestima protjerali svu bagru od lopova u politici,do nogometnog saveza i svega ostalog..
Alfa_Ze

#4942 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

nikad_vise wrote:
Alfa_Ze wrote: Sve ce doci u svoje vrijeme, kada se za to steknu uslovi.

alfa,alfa..obuzdaj lave tu mrznju prema fahri i sbb-u..ti jednako napadas a ja jednako samo trazim nesto konkretno i bilo kakav dokaz..sto se tice tih nemira i rusenje ustavnog poredka to je cista glupost.
-par mojih komsija je tu bilo i ljudi govore da njima niti je ko dao kakve pare nit je bilo sta organizovano od bilo koga..sta vise ovaj jedan je i medju glavnim za boracku populaciju na opstini gracanici i taj lik je clan SDA stranke i dan danas..(mogu ti konkretno dati i podatke na privat pa ti razgovaraj s covjekom,ali ako te zaista zanima istina a ne baviti se ovakvim prmitivnim metodama napadanja i slicno..
-druga stvar je isto ta sama optuzba glupost jer kad demonstranti u grckoj lupaju zgrade parlamenta i ostalo to se smatra demonstacijama a kad borci dignu ruku na nasu bagru onda bi ti to pravdao drzavnim udarom..izvini stvarno ti ako suosjecaj s govnarima zbog kojih kaznimo 15 godina za ostatkom evrope,ja ne..
-treca stvar je da su te optuzbe vec odbacene ako se dobro sjecam i bio je negdje clanak na ovoj temi pa malo potrazi..ostalo mi je u sjecanju jer je bas neko drecao kao nije dobro formulisana optuznica il tako nesto i sve je odbaceno..

sto se pak tice samog pitanja boracke populacije ja sam licno pristalica revizije..licno znam masu ljudi koji su podrumarili cijeli rat a uredno sad naplacuju penzije..sta vise do prije par mjeseci mi je i jedna komsinica primala oko 1800 maraka na ime penzija sto je izganjala sto borackih,sto sehidskih i raznih nekih naknada i njega,i sta vec sve ne..a njen covjek nije ni dana proveo u ratu nego podrumario i poslije rata svercao cigare..
reviziju odradit,svi koji nisu zasluzili oduzeti penziju a ogromni visak koji bi se sigurno stvorio uvecati penzije pravim borcima i dijelom prebaciti za druge svrhe..

proteste podrzavam u svakom smislu..da smo normalna sredina davno mi protestima protjerali svu bagru od lopova u politici,do nogometnog saveza i svega ostalog..
ma ko plati onih 150 autobusa ?? :? :-) osiromasena boracka populacija :( ili . . . :arrow: . . ?? 8-) :idea:

ih,ih, pa ovo mi je nesto poznato !! Image

leo johnson

#4943 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by leo johnson »

bagra krezava...
feral.tribune

#4944 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by feral.tribune »

Nikad _ vise je napisao
pa covjece pricamo o covjeku milioneru a ne nekom bezgacovu..na kraju krajeva covjek ima svoju stampariju,materijal i mnoge stvari koje su mu bile potrebne za promociju stranke..uglavnom u vlasti dosad nije bio,tako da nije ukrao od drzave sigurno..sto se za gospodu crvene mesije i njihove najbolje partnere zelene ahbabe ne moze bas reci..
Pa zar neko mora biti u vlasti da bi ukrao od drzave - Glupost . Bih je za vrijeme rata dobivala ogroman novac za odbranu . Taj novac neko usmjeri da se osnuju tzv bosnjacke novine koje ce protezirati interese neke stranke koja ce vladati i pljackati tzv bosnjakistan do kijametskog dana . Kako i po cemu je taj crnogorac koji je dosao u BiH 1993 prijatelj Bosne i bosanskog naroda . Ja to ne vidim . Nijedno slovo koje je izustio iz svojih zvalja nema veze ni sa Bosanom ni sa Bosancima .Sa dvije marke dosao u BiH u sred rata . Par godina kasnije .....kome ti bajke pricas . Ili si crnogorski djetic glavom i bradom ili te on poslao . To crnogorcu bosnjastvo stoji kao magarcu frak i cilindar kaze Jevrem Brkovic . crnogorac 93 postao tzv bosnjak a 94 postao milioner . Kako vas nije strah i stid bosanskog naroda mater vam jebem na vrh Durmitora , vama i Momiru Bulatovicu koji je lovio bosanske izbjeglice po Heceg Novom kao sto sinteri love pse . Mrs u picku materinu cetnicku i lopovsku .
5 0 5

#4945 Hoće li sad pocrkati Međeđa kad vide ovo čudo, a?

Post by 5 0 5 »

@feral.tribune:

nikad_vise ovdje piše jer mu je to vjerovatno posao. Izbjegava bilo kakve argumente i pokušava navesti vodu na svoj mlin. Moj Ti je prijedlog da ga ignoriraš i da uopšte ne čitaš njegove napise. Do sad od njega nisam pročitao niti jednu pametnu, a razlog ovolike zaljubljenosti u Radončića, ako nisu pare onda je sigurno neki crnogorski fetish. Ovako ja to razumijem:

zulfo

#4946 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zulfo »

Zanimljivoje kako Radončić brani Dodika (na sastanku stranačkih lidera ).Izjavi Radončić kako ne treba brojati krvna zrnca kad je u pitanju raspodjela državnih funkcija.
Dobro bi bilo da je to isto rekao Dodiku kad je pravio vladu RS.
Itekako je Dodik brojao krvna zrnca samo što to tada Radončiću nije smetalo ,nije ga bilo da da bilo kakvu izjavu.
Zanimljivo je da Radončić sada podupire i Čovića ,a do samo prije nekoliko izjavljivao je kako su bošnjaci najugroženiji a kako hrvati još od 96 drže ministarstvo Finansija,To je bilo neposredno pred izbore ,valjda je mislio tom retorikom da dobije glasove bošnjaka ,a sad gospodin izjavljuje kako su Hrvati institucionalno ugroženi.
mesihtrko

#4947 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mesihtrko »

Bosnolog wrote:
Vogosca:
Srebrenik:

Auuuuu sto stranka Fahre Abdica dobro prode,....Ovdje garant imaju zasluge i anti BH jarani Dodik i Covic,...... :mrgreen:

Vanredni izbori bi poslali Scepu i njegovu izdajnicku stranku u Historiju,......

Radončić sve više propada

Prekjučerašnji zbori za nove načelnike Bihaća, Vogošće i Srebrenika najdirektnije su pokazali šta sada građani misle o Fahrudinu Radončiću, vlasniku „Avaza“ i stranke SBB
zulfo

#4948 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zulfo »

Najomiljenija pjesma Radončića je Titanik od Osmana H.

Ref:ide nešto ovako:
Kao Titanik, kao Titanik
ja sam potonuo jer sam Dodiku pare dao
kao Titanik sad na dno sam pao
jer sam Dodiku i Čoviću vjerovao
Komrad

#4949 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Komrad »

zulfo wrote:Najomiljenija pjesma Radončića je Titanik od Osmana H.

Kao Titanik, kao Titanik

:D :D
zonbirile

#4950 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

zulfo wrote:Najomiljenija pjesma Radončića je Titanik od Osmana H.

Kao Titanik, kao Titanik
-----------------------
a noćna mora ide ovako:
"Dobar dan mi smo iz MUP-a,molimo Vas pođite sa nama"
Post Reply