FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rado_vidjen
#4926 Re: FK Zeljeznicar
Javite kad dodju ovi salovi....
-
nikad_izvini
#4927 Re: FK Zeljeznicar
Da se vratimo priči o pojačanjima. Koliko sam načuo, doduše, ništa još uvijek nije sigurno jer je Amar meni se čini u Francuskoj, doveli smo tog rezervnog golmana iz Hajduka, koji je bio na posudbi u Imotskom, Radoševića, Mujića iz Slobode i Smajića, tako nekako, kapitena Iskre. To su prinove. Imena pojačanja se kriju kao zmija noge. Spominje se nekakav slovenac, penzioner, 32-33 godine sa europskim iskustvom
To je ono što sam načuo.
Dalje, kontam, sigurno ćemo biti bolji u drugom dijelu, uvijek je tako. Jal se izborimo za opstanak
jal za europu, mada se format takmičenja par puta mijenjao od našeg zadnjeg izlaska
Ekipa će biti uigranija, Rovčanin se oporavio(valjda se neće opet povrijediti gluho bilo), Serdarević i Popović ne mogu odigrati lošije nego što su odigrali prvi dio, Višća bi nas mogao malo popraviti kao i Mujić, mada sumnjam da će se naigrati previše u drogom dijelu. Treba nam štoper, veznjak i napadač. Kvalitetan igrač u svakoj liniji i eto nas u Europi
To je ono što sam načuo.
Dalje, kontam, sigurno ćemo biti bolji u drugom dijelu, uvijek je tako. Jal se izborimo za opstanak
Ekipa će biti uigranija, Rovčanin se oporavio(valjda se neće opet povrijediti gluho bilo), Serdarević i Popović ne mogu odigrati lošije nego što su odigrali prvi dio, Višća bi nas mogao malo popraviti kao i Mujić, mada sumnjam da će se naigrati previše u drogom dijelu. Treba nam štoper, veznjak i napadač. Kvalitetan igrač u svakoj liniji i eto nas u Europi
- Petit_Beurre
#4928 Re: FK Zeljeznicar
Zahovič?nikad_izvini wrote:Da se vratimo priči o pojačanjima. Koliko sam načuo, doduše, ništa još uvijek nije sigurno jer je Amar meni se čini u Francuskoj, doveli smo tog rezervnog golmana iz Hajduka, koji je bio na posudbi u Imotskom, Radoševića, Mujića iz Slobode i Smajića, tako nekako, kapitena Iskre. To su prinove. Imena pojačanja se kriju kao zmija noge. Spominje se nekakav slovenac, penzioner, 32-33 godine sa europskim iskustvom![]()
To je ono što sam načuo.
Dalje, kontam, sigurno ćemo biti bolji u drugom dijelu, uvijek je tako. Jal se izborimo za opstanakjal za europu, mada se format takmičenja par puta mijenjao od našeg zadnjeg izlaska
![]()
![]()
-
nikad_izvini
#4929 Re: FK Zeljeznicar
Ne znam zaistaPetit_Beurre wrote:Zahovič?nikad_izvini wrote:Da se vratimo priči o pojačanjima. Koliko sam načuo, doduše, ništa još uvijek nije sigurno jer je Amar meni se čini u Francuskoj, doveli smo tog rezervnog golmana iz Hajduka, koji je bio na posudbi u Imotskom, Radoševića, Mujića iz Slobode i Smajića, tako nekako, kapitena Iskre. To su prinove. Imena pojačanja se kriju kao zmija noge. Spominje se nekakav slovenac, penzioner, 32-33 godine sa europskim iskustvom![]()
To je ono što sam načuo.
Dalje, kontam, sigurno ćemo biti bolji u drugom dijelu, uvijek je tako. Jal se izborimo za opstanakjal za europu, mada se format takmičenja par puta mijenjao od našeg zadnjeg izlaska
![]()
![]()
- Petit_Beurre
#4930 Re: FK Zeljeznicar
Šala brate.
Tuga sesssstre mi
Tuga sesssstre mi
- ultima_palabra
#4931 Re: FK Zeljeznicar
Zna li se kad je prozivka, gdje su pripreme, i te sitnice? 
- Charuga
- Globalni moderator
#4932 Re: FK Zeljeznicar
Samo jos malo da se skupe pa ce onda krenuti sa pripremama! Vjerovatno cekaju ne bi li nafatali jos kakvih "igraca" pa da ih "uigraju" ..ultima_palabra wrote:Zna li se kad je prozivka, gdje su pripreme, i te sitnice?
- ultima_palabra
#4933 Re: FK Zeljeznicar
Ma samo profesionalnoPlavih_11 wrote:Samo jos malo da se skupe pa ce onda krenuti sa pripremama! Vjerovatno cekaju ne bi li nafatali jos kakvih "igraca" pa da ih "uigraju" ..ultima_palabra wrote:Zna li se kad je prozivka, gdje su pripreme, i te sitnice?
- Charuga
- Globalni moderator
#4934 Re: FK Zeljeznicar
Pa ova uprava i ne umije drugacije ..ultima_palabra wrote:Ma samo profesionalnoPlavih_11 wrote:Samo jos malo da se skupe pa ce onda krenuti sa pripremama! Vjerovatno cekaju ne bi li nafatali jos kakvih "igraca" pa da ih "uigraju" ..ultima_palabra wrote:Zna li se kad je prozivka, gdje su pripreme, i te sitnice?
-
nikad_izvini
#4935 Re: FK Zeljeznicar
Bijaše mi čudno jer ovaj ima 39 godina i trenira MariborPetit_Beurre wrote:Šala brate.
Tuga sesssstre mi
- Charuga
- Globalni moderator
#4936 Re: FK Zeljeznicar
Razgovarah maloprije u prolazu sa Dinom Dzurbuzovicem u vezi Mujica i Smajica. Kaze za Mujica da je veoma izgledan prelazak u Zelju i da su razgovori u toku. Za Smajica mi je rekao da je i on blizu ali da su se ukljicili jos neki nasi klubovi. Na moju opasku da su to vjerovatno jaci klubovi (finansijski) od nas i da smo donji on rece da nije tako i da je jos uvjek nama najblizi.
Bio je tu i Eso Ibrahimovic kojem je jedan nas menadzer nasao angazman u Azerbejdjan gdje ce najvjerovatnije otici za trenera golmana u nekom klubu.
Pored njega bili su i Almir Memic i Rusmir Cviko i jos par menadjera.
Spominjali su i Amara koji je jos uvjek u Francuskoj.
Bio je tu i Eso Ibrahimovic kojem je jedan nas menadzer nasao angazman u Azerbejdjan gdje ce najvjerovatnije otici za trenera golmana u nekom klubu.
Pored njega bili su i Almir Memic i Rusmir Cviko i jos par menadjera.
Spominjali su i Amara koji je jos uvjek u Francuskoj.
- slucajan
#4937 Re: FK Zeljeznicar
A ja sve kontam da nisi 3 puta pričao sa Djurbuzovicem.
Ali znam da taj Mujic nije bas toliko vrijedan, bez obzira sto cemo vam ga "oteti"
Ali znam da taj Mujic nije bas toliko vrijedan, bez obzira sto cemo vam ga "oteti"
- ultima_palabra
#4938 Re: FK Zeljeznicar
16tog ipak prozivka, pripreme u Goraždu, Vojvodini i Međugorju.
-
LSD
#4939 Re: FK Zeljeznicar
Znaci,na pripreme u raždego...extra
...tamo su dobri domacini,tradicionalno dobra šljiva prepecenica,bice i meze,suhovine,sira,kajmaka,ma svega...sve potaman.
Zato naslucujem "plavo proljece"
Zato naslucujem "plavo proljece"
-
s_bjelava
#4940 Re: FK Zeljeznicar
Zna li neko sta je sa Amirom Smjecaninom, da li je jos u Upravi?
Nacuo sam da je bio u sukobu sa ostatkom Uprave pa me zanima sta je istina.
Covjek je manje-vise pozitivan lik, Zeljino djete, sposoban i pametan iako upitnih moralnih kvaliteta. Ko ga poznaje znace sta sam mislio reci.
Nacuo sam da je bio u sukobu sa ostatkom Uprave pa me zanima sta je istina.
Covjek je manje-vise pozitivan lik, Zeljino djete, sposoban i pametan iako upitnih moralnih kvaliteta. Ko ga poznaje znace sta sam mislio reci.
- odvijac
#4941 Re: FK Zeljeznicar
nek si ti nama zdrav i ziv,taj je davno odleprsao...
-
s_bjelava
#4942 Re: FK Zeljeznicar
Hvala na odgovoru, pretpostavljao sam da je razgulio samo nisam bio siguran, nije bilo na vijestima.odvijac wrote:nek si ti nama zdrav i ziv,taj je davno odleprsao...
I da si i ti nama ziv i zdrav i uzbrdo brz.
-
MojaMalenkost
#4943 Re: FK Zeljeznicar
Ne znam kako to da niko od vas koji je registrovan na našem forumu nije prenio da smo ostali bez još jednog velikog navijača Želje. Riječ je o Enveru Šehiću iz Živinica koji je živio za Želju. Prije par dana mu je iznenada srce prestalo da kuca! Vjerovatno su ga mnogi znali iz vidjenja!

-
LSD
#4944 Re: FK Zeljeznicar
Rahmet mu duši
znao sam momka i sjecam ga se sa ove utakmice u Gradačcu 
- Charuga
- Globalni moderator
#4945 Re: FK Zeljeznicar
Rahmet mu dusi!
Na ovoj slici gore je bio udaljen samo koji metar od mene.
Na ovoj slici gore je bio udaljen samo koji metar od mene.
- Charuga
- Globalni moderator
#4946 Re: FK Zeljeznicar
Muhamed Mujic sutra ce potpisati na dvije godine
Muhamed Mujic, mladi reprezentativac BiH koji je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa Slobodom,
sutra ce potpisati na dvije godine za sarajevski Olimpik, saznaje „Dnevni avaz“.
Napadac koji ce 26. januara napuniti 19 godina dogovorio je sve uslove s predsjednikom „Vukova“ s Otoke Nijazom Gracicem, i potpis je samo formalnost. Mujic je jesenas u 12 nastupa dao jedan gol za Slobodu.
U tuzlanski klub dosao je iz banovicke Buducnosti.
AVAZ
Da se ne bi dalje prepirali gdje ce i kod koga ce ..
Muhamed Mujic, mladi reprezentativac BiH koji je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa Slobodom,
sutra ce potpisati na dvije godine za sarajevski Olimpik, saznaje „Dnevni avaz“.
Napadac koji ce 26. januara napuniti 19 godina dogovorio je sve uslove s predsjednikom „Vukova“ s Otoke Nijazom Gracicem, i potpis je samo formalnost. Mujic je jesenas u 12 nastupa dao jedan gol za Slobodu.
AVAZ
- ultima_palabra
#4947 Re: FK Zeljeznicar
Što se momak kvalitetno zajebaPlavih_11 wrote:Muhamed Mujic sutra ce potpisati na dvije godine
AVAZ
- Charuga
- Globalni moderator
#4948 Re: FK Zeljeznicar
Igrat ce par mjeseci dok Nijaz opet ne skonta da mu je vrijeme da otjera postojeci igracki kadar i dovede novi! I to sve pod palicom velikog stratega Prljace ..ultima_palabra wrote:Što se momak kvalitetno zajeba
- ultima_palabra
#4949 Re: FK Zeljeznicar
Ili dok ne skonta da fudbal nije biznis za njega i ostavi Olimpik da se ugasiPlavih_11 wrote:Igrat ce par mjeseci dok Nijaz opet ne skonta da mu je vrijeme da otjera postojeci igracki kadar i dovede novi! I to sve pod palicom velikog stratega Prljace ..ultima_palabra wrote:Što se momak kvalitetno zajeba
- slucajan
#4950 Re: FK Zeljeznicar
E masallah, Evropa na "vidiku" i ove godineultima_palabra wrote:16tog ipak prozivka, pripreme u Goraždu, Vojvodini i Međugorju.