FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rado_vidjen

#4926 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

Javite kad dodju ovi salovi....
nikad_izvini

#4927 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Da se vratimo priči o pojačanjima. Koliko sam načuo, doduše, ništa još uvijek nije sigurno jer je Amar meni se čini u Francuskoj, doveli smo tog rezervnog golmana iz Hajduka, koji je bio na posudbi u Imotskom, Radoševića, Mujića iz Slobode i Smajića, tako nekako, kapitena Iskre. To su prinove. Imena pojačanja se kriju kao zmija noge. Spominje se nekakav slovenac, penzioner, 32-33 godine sa europskim iskustvom :D

To je ono što sam načuo.

Dalje, kontam, sigurno ćemo biti bolji u drugom dijelu, uvijek je tako. Jal se izborimo za opstanak :D jal za europu, mada se format takmičenja par puta mijenjao od našeg zadnjeg izlaska :run: :D
Ekipa će biti uigranija, Rovčanin se oporavio(valjda se neće opet povrijediti gluho bilo), Serdarević i Popović ne mogu odigrati lošije nego što su odigrali prvi dio, Višća bi nas mogao malo popraviti kao i Mujić, mada sumnjam da će se naigrati previše u drogom dijelu. Treba nam štoper, veznjak i napadač. Kvalitetan igrač u svakoj liniji i eto nas u Europi :D
Petit_Beurre

#4928 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

nikad_izvini wrote:Da se vratimo priči o pojačanjima. Koliko sam načuo, doduše, ništa još uvijek nije sigurno jer je Amar meni se čini u Francuskoj, doveli smo tog rezervnog golmana iz Hajduka, koji je bio na posudbi u Imotskom, Radoševića, Mujića iz Slobode i Smajića, tako nekako, kapitena Iskre. To su prinove. Imena pojačanja se kriju kao zmija noge. Spominje se nekakav slovenac, penzioner, 32-33 godine sa europskim iskustvom :D

To je ono što sam načuo.

Dalje, kontam, sigurno ćemo biti bolji u drugom dijelu, uvijek je tako. Jal se izborimo za opstanak :D jal za europu, mada se format takmičenja par puta mijenjao od našeg zadnjeg izlaska :run: :D
Ekipa će biti uigranija, Rovčanin se oporavio(valjda se neće opet povrijediti gluho bilo), Serdarević i Popović ne mogu odigrati lošije nego što su odigrali prvi dio, Višća bi nas mogao malo popraviti kao i Mujić, mada sumnjam da će se naigrati previše u drogom dijelu. Treba nam štoper, veznjak i napadač. Kvalitetan igrač u svakoj liniji i eto nas u Europi :D
Zahovič?
nikad_izvini

#4929 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Petit_Beurre wrote:
nikad_izvini wrote:Da se vratimo priči o pojačanjima. Koliko sam načuo, doduše, ništa još uvijek nije sigurno jer je Amar meni se čini u Francuskoj, doveli smo tog rezervnog golmana iz Hajduka, koji je bio na posudbi u Imotskom, Radoševića, Mujića iz Slobode i Smajića, tako nekako, kapitena Iskre. To su prinove. Imena pojačanja se kriju kao zmija noge. Spominje se nekakav slovenac, penzioner, 32-33 godine sa europskim iskustvom :D

To je ono što sam načuo.

Zahovič?
Ne znam zaista
Petit_Beurre

#4930 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Šala brate.
Tuga sesssstre mi :mrgreen:
ultima_palabra

#4931 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Zna li se kad je prozivka, gdje su pripreme, i te sitnice? :-D
Charuga
Globalni moderator

#4932 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Zna li se kad je prozivka, gdje su pripreme, i te sitnice? :-D
Samo jos malo da se skupe pa ce onda krenuti sa pripremama! Vjerovatno cekaju ne bi li nafatali jos kakvih "igraca" pa da ih "uigraju" ..

;-)
ultima_palabra

#4933 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:Zna li se kad je prozivka, gdje su pripreme, i te sitnice? :-D
Samo jos malo da se skupe pa ce onda krenuti sa pripremama! Vjerovatno cekaju ne bi li nafatali jos kakvih "igraca" pa da ih "uigraju" ..

;-)
Ma samo profesionalno ;-)
Charuga
Globalni moderator

#4934 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:

;-)
Ma samo profesionalno ;-)
Pa ova uprava i ne umije drugacije .. 8-)
nikad_izvini

#4935 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Petit_Beurre wrote:Šala brate.
Tuga sesssstre mi :mrgreen:
Bijaše mi čudno jer ovaj ima 39 godina i trenira Maribor :D
Charuga
Globalni moderator

#4936 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Razgovarah maloprije u prolazu sa Dinom Dzurbuzovicem u vezi Mujica i Smajica. Kaze za Mujica da je veoma izgledan prelazak u Zelju i da su razgovori u toku. Za Smajica mi je rekao da je i on blizu ali da su se ukljicili jos neki nasi klubovi. Na moju opasku da su to vjerovatno jaci klubovi (finansijski) od nas i da smo donji on rece da nije tako i da je jos uvjek nama najblizi.
Bio je tu i Eso Ibrahimovic kojem je jedan nas menadzer nasao angazman u Azerbejdjan gdje ce najvjerovatnije otici za trenera golmana u nekom klubu.
Pored njega bili su i Almir Memic i Rusmir Cviko i jos par menadjera.
Spominjali su i Amara koji je jos uvjek u Francuskoj.
slucajan

#4937 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

A ja sve kontam da nisi 3 puta pričao sa Djurbuzovicem.
Ali znam da taj Mujic nije bas toliko vrijedan, bez obzira sto cemo vam ga "oteti" :mrgreen:
ultima_palabra

#4938 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

16tog ipak prozivka, pripreme u Goraždu, Vojvodini i Međugorju.
LSD

#4939 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Znaci,na pripreme u raždego...extra :thumbup: ...tamo su dobri domacini,tradicionalno dobra šljiva prepecenica,bice i meze,suhovine,sira,kajmaka,ma svega...sve potaman.
Zato naslucujem "plavo proljece" :-)
s_bjelava

#4940 Re: FK Zeljeznicar

Post by s_bjelava »

Zna li neko sta je sa Amirom Smjecaninom, da li je jos u Upravi?
Nacuo sam da je bio u sukobu sa ostatkom Uprave pa me zanima sta je istina.
Covjek je manje-vise pozitivan lik, Zeljino djete, sposoban i pametan iako upitnih moralnih kvaliteta. Ko ga poznaje znace sta sam mislio reci.
odvijac

#4941 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

nek si ti nama zdrav i ziv,taj je davno odleprsao...
s_bjelava

#4942 Re: FK Zeljeznicar

Post by s_bjelava »

odvijac wrote:nek si ti nama zdrav i ziv,taj je davno odleprsao...
Hvala na odgovoru, pretpostavljao sam da je razgulio samo nisam bio siguran, nije bilo na vijestima. :D
I da si i ti nama ziv i zdrav i uzbrdo brz. :-D
MojaMalenkost

#4943 Re: FK Zeljeznicar

Post by MojaMalenkost »

Ne znam kako to da niko od vas koji je registrovan na našem forumu nije prenio da smo ostali bez još jednog velikog navijača Želje. Riječ je o Enveru Šehiću iz Živinica koji je živio za Želju. Prije par dana mu je iznenada srce prestalo da kuca! Vjerovatno su ga mnogi znali iz vidjenja!

Image
LSD

#4944 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Rahmet mu duši :( :( znao sam momka i sjecam ga se sa ove utakmice u Gradačcu :(
Charuga
Globalni moderator

#4945 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Rahmet mu dusi!

Na ovoj slici gore je bio udaljen samo koji metar od mene.
Charuga
Globalni moderator

#4946 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Muhamed Mujic sutra ce potpisati na dvije godine

Muhamed Mujic, mladi reprezentativac BiH koji je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa Slobodom,
sutra ce potpisati na dvije godine za sarajevski Olimpik, saznaje „Dnevni avaz“.
Napadac koji ce 26. januara napuniti 19 godina dogovorio je sve uslove s predsjednikom „Vukova“ s Otoke Nijazom Gracicem, i potpis je samo formalnost. Mujic je jesenas u 12 nastupa dao jedan gol za Slobodu.
U tuzlanski klub dosao je iz banovicke Buducnosti.

AVAZ

Da se ne bi dalje prepirali gdje ce i kod koga ce .. ;-)
ultima_palabra

#4947 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Muhamed Mujic sutra ce potpisati na dvije godine

Muhamed Mujic, mladi reprezentativac BiH koji je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa Slobodom,
sutra ce potpisati na dvije godine za sarajevski Olimpik, saznaje „Dnevni avaz“.
Napadac koji ce 26. januara napuniti 19 godina dogovorio je sve uslove s predsjednikom „Vukova“ s Otoke Nijazom Gracicem, i potpis je samo formalnost. Mujic je jesenas u 12 nastupa dao jedan gol za Slobodu.
U tuzlanski klub dosao je iz banovicke Buducnosti.

AVAZ

Da se ne bi dalje prepirali gdje ce i kod koga ce .. ;-)
Što se momak kvalitetno zajeba :-)
Charuga
Globalni moderator

#4948 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Što se momak kvalitetno zajeba :-)
Igrat ce par mjeseci dok Nijaz opet ne skonta da mu je vrijeme da otjera postojeci igracki kadar i dovede novi! I to sve pod palicom velikog stratega Prljace .. :D
ultima_palabra

#4949 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:Što se momak kvalitetno zajeba :-)
Igrat ce par mjeseci dok Nijaz opet ne skonta da mu je vrijeme da otjera postojeci igracki kadar i dovede novi! I to sve pod palicom velikog stratega Prljace .. :D
Ili dok ne skonta da fudbal nije biznis za njega i ostavi Olimpik da se ugasi :skoljka:
slucajan

#4950 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

ultima_palabra wrote:16tog ipak prozivka, pripreme u Goraždu, Vojvodini i Međugorju.
E masallah, Evropa na "vidiku" i ove godine :thumbup:
Post Reply