Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
#4926 Re: FK Sarajevo
Sema sigurno zna sta se desava jer je jedan od urednika,pa nek sarne ako je online 
- Baltazar_khan
#4927 Re: FK Sarajevo
Nadam se da će se srediti to sve do večeras, ako ne onda postoji fejsbuk, oficijelna prezentacija fc sarajevo, forumi, itd.astala_vistala wrote:Stranica je vjerovatno hakovana jer jutros sam ja citao forum regularno sve,sad ce biti frka kako da se obavjesti raja o gostovanju u lukavicu,karte,okupljanje i slicne stvari jer ogroman broj navijaca se informira putem tog sajta.
Danas je bilo milina otići u udruženje po uplatnicu za ulaznicu. Ulazim ja, vidim raja opuštena popila se koja
Milina prava bolje nego u engleskoj. Nek dođu oni delegati sa BBC-a da snime onu ljepotu
-
Kumberlator
#4928 Re: FK Sarajevo
Posto fksinfo.com ne radi, zanima me dali jos ima karti za sutrasnji mec, da ne dolazim djabe, (zivim van sa), hvala unaprijed.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#4929 Re: FK Sarajevo
samo_ovaj_put wrote:elSaik,radi li tebi fksinfo?

- ecstase
#4930 Re: FK Sarajevo
najbolje ti je da ako imas nekoga u sa nek on ode po kartu.karti ima jos ali pozuriKumberlator wrote:Posto fksinfo.com ne radi, zanima me dali jos ima karti za sutrasnji mec, da ne dolazim djabe, (zivim van sa), hvala unaprijed.
- 0038733
#4931 Re: FK Sarajevo
Ja sam sebi danas obezbijedio dvije uplatnice, danas oko pola 2...
Za sebe i havera!
- ecstase
#4932 Re: FK Sarajevo
ostalo je jos 49 ulaznica koje ce se moci kupiti sutra na granici entiteta.
-
cel
#4933 Re: FK Sarajevo
a imali šanse da se udje na njihov dio trebina u slućaju da ne bude karata???ecstase wrote:ostalo je jos 49 ulaznica koje ce se moci kupiti sutra na granici entiteta.
- 1946
#4934 Re: FK Sarajevo
Možeš ti ući svakako na njihov dio (mislim da je ono zapadna tribina), ali bez klupskih obilježja i pošto će vjerovatno sa dobrinjske strane peglati murija najbolje ti je da dođeš sa one strane prema Vracama. Ne bi bilo prvi put da na onoj tribini bude kamara naše raje.cel wrote:a imali šanse da se udje na njihov dio trebina u slućaju da ne bude karata???
-
cel
#4935 Re: FK Sarajevo
ok hvala1946 wrote:Možeš ti ući svakako na njihov dio (mislim da je ono zapadna tribina), ali bez klupskih obilježja i pošto će vjerovatno sa dobrinjske strane peglati murija najbolje ti je da dođeš sa one strane prema Vracama. Ne bi bilo prvi put da na onoj tribini bude kamara naše raje.cel wrote:a imali šanse da se udje na njihov dio trebina u slućaju da ne bude karata???
ali mogu neka suptilna obiljezja kao npr. crveni kuranfil............... ha ha to bi bilo ludo
-
cel
#4936 Re: FK Sarajevo
evo sta momak kaze na sportsport a tice se ovih sto nisu ugrabili kartu za sutra pozzz.
maltasa je napisao/la:
Svaki put je isto i svaki put puste sve koji dodju tako da ne treba paničariti i njima je u interesu da prodaju što više karata ... Tako je i kad je Željo gost i Sarajevo isto tako jer su to jedine dvije utakmice kada im jug može biti pun ili dobrano popunjen
maltasa je napisao/la:
Svaki put je isto i svaki put puste sve koji dodju tako da ne treba paničariti i njima je u interesu da prodaju što više karata ... Tako je i kad je Željo gost i Sarajevo isto tako jer su to jedine dvije utakmice kada im jug može biti pun ili dobrano popunjen
-
weca
#4937 Re: FK Sarajevo
Ali ovaj put nije do njih nego do policije. Kako sam cuo prije stadiona ce se postaviti kontrole, tako da oni bez karte nece moci ni prici stadionu.cel wrote:evo sta momak kaze na sportsport a tice se ovih sto nisu ugrabili kartu za sutra pozzz.
maltasa je napisao/la:
-
samo_ovaj_put
#4938 Re: FK Sarajevo
iz udruzenja je fino receno da niko ko nema kartu sa sobom nece proci ni prvu od 4 kontrolne tacke do stadiona
-
cel
#4939 Re: FK Sarajevo
e jebiga............... ja odoh kao navijac slavije na njihovu tribinu
- 1946
#4940 Re: FK Sarajevo
Kupi negdje u Lukavici šubaru i ostale rekvizite da ne budeš preofirancel wrote:e jebiga............... ja odoh kao navijac slavije na njihovu tribinu
-
Robben
#4941 Re: FK Sarajevo
Ovakvima sam se uvijek divio, kao bio je problem otići u udruženje i dati 7KM...cel wrote:evo sta momak kaze na sportsport a tice se ovih sto nisu ugrabili kartu za sutra pozzz.
maltasa je napisao/la:
Al' jok, ko će cigančiti u nedelju i moljakati troprstaše da ga puste džabalesku, samo se nepotrebni incidenti mogu izazvati sa ovakvim načinom razmišljanja. Indijanaca nikad dosta!
- KPNCTNJAH
#4942 Re: FK Sarajevo
Niko ne trazi da udje djaba na stadion, nego da ima mogucnost da kupi kartu pred istim... ne znaju svi ljudi koji su planirali da idu na utakmicu gdje je udruzenje ili iz nekog razloga nisu mogli danas otici na ciglane, a osim fksinfo (koji je pao danas) nigdje drugo nisu ni mogli doci do informacije da tamo trebaju uplatiti novac za karte... ono sto se pise po ostalim forumima, ukljucujuci i ovaj je uglavnom mahalska prica, pa neki vjerovatno ni ovu informaciju o ogranicenom broju karata nisu shvatili ozbiljno kad su procitali ovdje...
-
The 51st State
#4943 Re: FK Sarajevo
Svih 1000 karata u organizaciji udruzenja su prodate, iste ce biti preuzete tokom okupljanja, sto se tice svih ostalih spekulacija vezano za karte, na obraz i savjest pojedinaca koji plasiraju takve informacije. Daj Boze da MUP RS i FK Slavija demantuju sami sebe.
Boldirano je zvanicna informacija.
- Reglan
#4944 Re: FK Sarajevo
imali sta novo za fksinfo
- kukurikuu
#4945 Re: FK Sarajevo
nije.ćiro wrote:Meni rekoše u petak, da će se karte moći preuzeti na Dobrinji danas od 3-4h, jel bilo kakvih izmjena što se vremena tiče?The 51st State wrote:Svih 1000 karata u organizaciji udruzenja su prodate, iste ce biti preuzete tokom okupljanja, sto se tice svih ostalih spekulacija vezano za karte, na obraz i savjest pojedinaca koji plasiraju takve informacije. Daj Boze da MUP RS i FK Slavija demantuju sami sebe.
- Reglan
#4946 Re: FK Sarajevo
Veldin Muharemović nadomak povratka na Koševo
Popularni Lede se nalazi u glavnom gradu BiH i u stalnom je kontaktu sa Mirzom Varešanovićem, šefom struke bordo tima
Nekadašnji reprezentativac BiH i jedan od najvećih poslijeratnih talenata Sarajeva, Veldin Muharemović nalazi se nadomak povratka na Koševu. Popularni „Lede“ se nalazi u glavnom gradu BiH i u stalnom je kontaktu sa Mirzom Varešanovićem, šefom struke bordo tima.
Muharemović je prema svemu sudeći završio epizodu u Belgiju gdje je otišao sa Koševa, tačnije u Lokeren. Prema našim saznanjima, Muharemović koji je u karijeri imao dosta pehova sa povredama bi naredne sedmice mogao potpisati ugovor sa najdražim klubom, s kojim je osvojio šampionsku titulu.
- harisoni
#4947 Re: FK Sarajevo
arshavin wrote:Veldin Muharemović nadomak povratka na Koševo
Popularni Lede se nalazi u glavnom gradu BiH i u stalnom je kontaktu sa Mirzom Varešanovićem, šefom struke bordo tima
Nekadašnji reprezentativac BiH i jedan od najvećih poslijeratnih talenata Sarajeva, Veldin Muharemović nalazi se nadomak povratka na Koševu. Popularni „Lede“ se nalazi u glavnom gradu BiH i u stalnom je kontaktu sa Mirzom Varešanovićem, šefom struke bordo tima.
Muharemović je prema svemu sudeći završio epizodu u Belgiju gdje je otišao sa Koševa, tačnije u Lokeren. Prema našim saznanjima, Muharemović koji je u karijeri imao dosta pehova sa povredama bi naredne sedmice mogao potpisati ugovor sa najdražim klubom, s kojim je osvojio šampionsku titulu.
Super![]()
Ima li za Hotu kakva info?
![]()
- 0038733
#4948 Re: FK Sarajevo
Da li se zna zvanična informacija da li će se nastupiti u novim Legea dresovima, ili ce biti stara Nike garnitura...? Čisto, da se vide novi dresovi na djelu...pa da se odmah počnemo pripremati za kupnju! 
- ecstase
#4949 Re: FK Sarajevo
0038733 wrote:Da li se zna zvanična informacija da li će se nastupiti u novim Legea dresovima, ili ce biti stara Nike garnitura...? Čisto, da se vide novi dresovi na djelu...pa da se odmah počnemo pripremati za kupnju!
Novi dresovi
-
maxell_sarajevo
#4950 Re: FK Sarajevo
Zna li se tacno gdje je okupljanje na Dobrinji V?