English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Johnny_x
#4926 Re: English Premier League
Liverpul je najcudnija ekipa u ligi, pobjedzuju chelsea Manutd a gube bodove od malih timova. Mogu pretpostaviti da ce i Arsenalu uzeti bodove kad budu gostovali
- Topla voda
#4927 Re: English Premier League
pa naloze se ..
ko travnik isto
ko travnik isto
- Gandalf
#4928 Re: English Premier League
Liverpool i Travnik su taman tu negdje, nijanse odlučujuTopla voda wrote:pa naloze se ..
ko travnik isto
- burek_in_space
#4929 Re: English Premier League
Klontjitji klontjitji

- neo7
#4930 Re: English Premier League
Daj ja bas zaboravim na njih a ti me podsjetis -.-!burek_in_space wrote:Klontjitji klontjitji![]()
- Gandalf
#4931 Re: English Premier League
Manchester će i ove godine osvojiti titulu - u slučaju da u narednih 10 utakmica dožive poraze, Arsenal jednostavno nema petlju da pobijedi kada zatreba - uostalom protiv Barce ako izgube samo 3:0 biće veliki uspjeh za njih. Kada Arsenal izgubi i teoretski šanse za titulu nekih 5-6 kola pred kraj, zaigraće čarobno i pobjeđivat po 6 golova razlike protivnike - i naravno stakleni igrači poput Persia, Rosickog, Fabregasa će biti 100% fit, tada kada je baš sve izgubljeno za titulu.
- vaučer
#4932 Re: English Premier League
Točno.
Njih je strah tog prvog mjesta, ta glad za pobjedom je kod Arsenala djelomična ne potpuna kao kod Uniteda.
Njima je to teret, odgovornost a ne cilj postojanja kao kod Fergusonove momčadi.
Njih je strah tog prvog mjesta, ta glad za pobjedom je kod Arsenala djelomična ne potpuna kao kod Uniteda.
Njima je to teret, odgovornost a ne cilj postojanja kao kod Fergusonove momčadi.
- El_Di@blo
#4933 Re: English Premier League
Pobjeda Chelsea 3:1,konacno proradio Lampard
- ultima_palabra
#4934 Re: English Premier League
Da li Chelsea može zaprijetiti vodećem dvojcu... nije isključeno kako sada stvari stoje. Ipak mislim da bi Torres morao proraditi da se tako nešto desi.
- belafonte
#4935 Re: English Premier League
Ma Torres je doveden da zabije golove u polufinalu i finalu LP, nije niko očekivao da će Chelsea dobiti tračak nade što se tiče prvenstva, možda i tamo šta čvakne 
- translater
#4936 Re: English Premier League
iskreno...volio bih da to bude Lyon recimo....
ali...misljenja sam da ce CFC da uzme ligu prvaka...i apsolutno sam misljenja da je Torresova misija upravo to...da zabije kada bude najvishe trebalo
nije ni Carlo toliko govedo(koliko to postovani kolega cyprus pokushava da predstavi
)
ali...misljenja sam da ce CFC da uzme ligu prvaka...i apsolutno sam misljenja da je Torresova misija upravo to...da zabije kada bude najvishe trebalo
nije ni Carlo toliko govedo(koliko to postovani kolega cyprus pokushava da predstavi
- cyprus
#4937 Re: English Premier League
Ja ću za Carla povuć sve rečeno ukoliko donese pehar CL (za koga vjerujem da ove godine mora doć u London, samo nisam siguran u koji klub)... osim stava da na kraju sezone MORA otić... inače Chelsea postaje novi Milan (a to je nešto užasno, bar za mene)
- vaučer
#4938 Re: English Premier League
Ne razumijem logiku u tom da će Torres odjednom čudesno početi zabijati najboljim momčadima Europe, u utakmicama s izuzetnim pritiskom kad se teško snalazi i s prosječnim PL momčadima.
- belafonte
#4939 Re: English Premier League
Motivacija je čudo moj @vaučer, frajer je rođeni goalscorer, istina da izgleda kao da je miljama daleko od forme, ali ima do maja vremena, taktički je frajer jedan od najobrazovanijih napadača svijeta (za to Rafi kapu skidam
), samo još da počne da radi ono što najbolje zna...
- vaučer
#4940 Re: English Premier League
Teško mi je vjerovati da sad, nakon svog 'dream move-a', nije motiviran a izgleda prečesto kao udaren mokrom čarapom. Usput nije mislim problem u formi, više kao da su ga pomalo nagrizle ozljede, manje je eksplozivan nego je bio prve dvije sezone u Liverpoolu. Valjda ga strah da se opet ne potrga ako se ispali 100% bez razmišljanja.
Sretno mu bilo u svakom slučaju ali ne bih se puno začudio da to nikad više ne bude onaj igrač iz 2008.
Sretno mu bilo u svakom slučaju ali ne bih se puno začudio da to nikad više ne bude onaj igrač iz 2008.
-
sumirprimus
#4941 Re: English Premier League
pitanje -kada se igra zaostala totenhem-arsenal?
-
sumirprimus
#4942 Re: English Premier League
auuu na kraju...
bice gusto ...
ok tnx...
ok tnx...
- Charuga
- Globalni moderator
#4943 Re: English Premier League
Utakmica Everton-Birmingham:
Bizarna situacija
SUDIJA ZABORAVIO PONIJETI KARTONE NA UTAKMICU
IZVOR.BA

Bizarna situacija
SUDIJA ZABORAVIO PONIJETI KARTONE NA UTAKMICU
IZVOR.BA
- belafonte
#4944 Re: English Premier League
Hahhahhah, to je onaj debil Walton, lik izgleda ko da je iz kontejnera isp'o...
Baš sam gled'o tu tekmu sinoć, i vidim grafika pokazuje da je igrač dobio žuti i vidim da je sudija digao ruku ali ne vidim da se išta žuti u šaci, kontam ugao kamere takav, reko vidi što se potrefilo, ne vidiš karton koliko je tanak haahhhah, dok sad ne skontah

Baš sam gled'o tu tekmu sinoć, i vidim grafika pokazuje da je igrač dobio žuti i vidim da je sudija digao ruku ali ne vidim da se išta žuti u šaci, kontam ugao kamere takav, reko vidi što se potrefilo, ne vidiš karton koliko je tanak haahhhah, dok sad ne skontah
-
crymoar
#4945 Re: English Premier League
Dosadašnji forum i dalje je u internoj uporabi, stoga je novi forum otvoren za sve naše nove članove i simpatizere, također, dobrodošli su svi provokatori i gloryhunteri ...
http://www.hullcitycroatia.com/forum/
http://www.hullcitycroatia.com/forum/
- belafonte
#4946 Re: English Premier League
Bistar dečko, vidi mu se na faci da je klikerašFormer Liverpool striker Fernando Torres has labelled the period during the club's takeover saga last October as 'chaos'.
The Reds were sold to New England Sports Ventures - now known as Fenway Sports Group (FSG) - in October last year following an acrimonious battle with former owners George Gillett and Tom Hicks.
The saga took its toll on Torres and he left Anfield in January for Premier League rivals Chelsea in January in a £50million move that has left Reds fans with a bitter taste in their mouths.
Torres knew the Merseysiders would need time to rebuild after changing hands and felt he needed to move on in order to maintain his successful career.
"I knew I was an idol for the fans but it wasn't the same any more," he told sports daily Marca.
"The institution was in chaos with the sale. There was all this talk of possible projects.
Business
"In many ways it reminded me of (former club) Atletico Madrid... a great history, many ideas but without money, it needed time. I don't have that.
"People aren't honest in the world of football. You can't say the truth or be clear with people. It's a business and nobody is anyone's friend."
Although Torres has endured an unexpected slow start to life at Stamford Bridge, the Spain international is still pleased to have made the switch.
The 26-year-old has been pleasantly surprised by the camaraderie in Chelsea's camp, stating Liverpool's squad were always serious and rarely open to sharing a joke.
He added: "Chelsea have proved they have top-level players in all departments and that they will always be competitive whatever happens, with an owner who will invest when it is necessary.
"There are more personal relationships and jokes between the players than there were at Liverpool. Everything was much more serious there. Here, you don't have to prove you are a professional, it is assumed."
A za ovu napetu atmosferu među igračima u Liverpool-u, to je još jedna Benitezova negativna ostavština, jednostavno čovjek ne zna s ljudima i to je to, a kao konobar bi trebao da zna
- fosil
#4947 Re: English Premier League
Sta ovo Chicharito radi pred pocetak tekme? 
-
lider
#4948 Re: English Premier League
Sta radi fergi, 7 defanzivaca u timu
A assenal i onako ne puca
A assenal i onako ne puca
- Jack Be Nimble
#4949 Re: English Premier League
Klasicna igra Arsenala. Dobra i fina za gledat, a gube 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4950 Re: English Premier League
učifosil wrote:Sta ovo Chicharito radi pred pocetak tekme?