Kupljen danas Tesla 9 u m:telu na ugovor

Prvi kupac u BiH preko m:tela za taj uređaj...
Ovako stvari stoje... Telefon je kvalitetno napravljen, full aluminijum što je od mene za 10.
Lijepo leži u ruci i ugodno je korištenje...
U njemu je octa core MTK procesor sa 3GB RAM, a 32GB RAM...
Ekran je odličan iz svih uglova, jako dobra preglednost...
Zvučnici su napravljeni kao u iPhonea serije 6 i iskreno, jači su od zvučnika nego na Samsungu S5 što sam imao...
Baterija je mana, 2300mAh je malo za ovaj uređaj...
Kamera zadnja je 13mpx, Sony i slike su po noći čiste, a prednja je 8mpx i pravi odlične selfie fotografije...
Što je veoma bitno, uređaj je DUAL SIM i to je jedan veliki PLUS za telefon...
Fingerprint senzor ima, ali su u sistemu napravili BUG i uređaj nema opciju korištenja fingerprinta do idućeg updatea... Ali ću provjeriti imaju li kakav fix...
U kutiji je gratis silikonska providna zaštita i staklena folija (ušteda 25 KM)...
Sve u svemu... Uređaj je za ove novce i više nego dobar...
Jedina mana je baterija, ali šta se može... Većina telefona ima taj problem...
Danas je kupljen, pa ćemo za dalje vidjeti... Garancija je 24 mjeseca, a servis im je koliko sam upratio ComTrade... Rekli su da sve dijelove imaju i sl...
Opteretio sam ga što sam max. mogao i nije imao nikakvih poteškoća u radu... Jedina stvar koja me je iznervirala je fingerprint senzor jer ga imam, a nemam... Ugrađen, a nema opcije, bug...
EDIT: Javila mi se podrška iz TESLE... Opcija fingerprint je slučajno preimovana pod "Otključavanje licem"... Ulaskom u tu opciju se koristi fingerprint...