Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#4926 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Haj sto se pljuje po Mourinhu kao osobi, mada i za to me zaboli racku, ali kao treneru??
Pa ljudi pogledajte toliko razvikani Manchester kako je odigrao u one dvije utakmice, ma vidio se nije, ova igra Reala je bila neusporedivo bolja vec igra "svemoguceg" Fergusona i njegove ekipe...
Mourinho se je prihvatio najveceg moguceg izazova, pokusava skinuti ekipu koja ima 3 klasna igraca koja su ispred svih drugih na svojim pozicijama, plus na ostalim pozicijama ima igrace koji bi igrali u bilo kojem klubu :!:
I zato je glupost reci da Mourinho nije doveo Real na jedan novi nivo, prije njega 5 godina je Real ispadao u osmini LP, cesto su izgledali bez zelje, motivacije, dok je to sada druga stvar, ja vam garantujem da niti jedna druga ekipa ne moze onako igracki parirat Barci kao Real u prvoj utakmici ;-)
Madrid

#4928 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

jel se meni cini ili je tu Messi kao nesto glumio da hoce napucat Mourinha?
Ako je, Mou ga je bas fino preveslao tom gestikulacijom :lol: :lol:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#4929 Re: Real Madrid C.F.

Post by anthraxQ »

fudbal bi bio mnogo zanimljiviji da je više osoba poput njega. a ne sad ovo se svelo sve na pare i robote koji igraju fudbal. :( :roll:
saramara

#4930 Re: Real Madrid C.F.

Post by saramara »

Murinjo se ponaša po onoj poslovici možete me voliti ili mrziti ne možete me ignorisati. I to je cijela priča u njegovom slučaju. Voli da je pritisak na njemu a ne na ekipi i s te strane ga smatram pravim timskim igračem. Njegov bezobrazluk se pojavio nakon što je osvojio sve sa Portom, Čelziju vratio stari sjaj i tada je počeo da divlja možda i sa pravom. Rezultat u Interu koji je napravio je za svaku pohvalu, i što već neko reče dobro bi bilo da je više ovakvih ljudi u fudbalu ne bi se sveo na puste milione i Emirate.
Naravno pri tome ne odobravam onaj potez/povlačenje/udaranje trenera Barcelone.
Madrid

#4931 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ma nevini katalonci nisu nista krivi, to su zlatna djeca :D
Najbolje pokazuje ovaj video dal je to tacno...

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... #komentari
fixer

#4932 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Dialer wrote:Ovaj fixer je tolko isfrustriran da je to smijesno :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zablude, zablude... :lol:
StudentskiIC

#4933 Re: Real Madrid C.F.

Post by StudentskiIC »

Ne mogu vjerovati da je ovaj Murinjo u stanju udariti protivničkog igrača dok je na podu. Pa kakav je to čovjek, još se pored svega bavi sportom? Tužno fakat na šta je spao Real Madrid da ih predstavlja ovakav nečovjek. Udariti nekoga nogom u glavu dok je na podu, strašno je i pokušati nešto tako na sportskim terenima.

Davno je ovo sve otišlo predaleko oko El Classica ali ovo je totalno sranje... kakvi su to ljudi koji se gaze? Ovo ne treba nogometu... :-?

Koolin1

#4934 Re: Real Madrid C.F.

Post by Koolin1 »

anthraxQ wrote:pa dajte to je Mourinho. Svi znamo kakav je. Ali je drugačiji od svih, samo svoj. Svi se možemo sjetiti nekih legendarnih utakmica u kojima je pokazao ko je. Meni je ovo više smiješno nego ružno... Lik se za!ebaje ako niste primjetili :D .
i sta je tacno tebi smijesu u tome sto je on gurnuo prst u oko protivnickom treneru??
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#4935 Re: Real Madrid C.F.

Post by anthraxQ »

Koolin1 wrote:
anthraxQ wrote:pa dajte to je Mourinho. Svi znamo kakav je. Ali je drugačiji od svih, samo svoj. Svi se možemo sjetiti nekih legendarnih utakmica u kojima je pokazao ko je. Meni je ovo više smiješno nego ružno... Lik se za!ebaje ako niste primjetili :D .
i sta je tacno tebi smijesu u tome sto je on gurnuo prst u oko protivnickom treneru??

:D ...heh, da je to uradio neko drugi, bilo bi ti smiješno.

sve je stvar kako stvari vidiš. meni je tu smiješno sve: od onog hoda prema njemu, do stiskanja, i poslije slanje poljupca.

smiješno ti je npr kad Izet fazlinović glumi pedofila, alkoholičara i probisvijeta?

stipu me lažnog morala.
LSD

#4936 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

StudentskiIC wrote:Ne mogu vjerovati da je ovaj Murinjo u stanju udariti protivničkog igrača dok je na podu. Pa kakav je to čovjek, još se pored svega bavi sportom? Tužno fakat na šta je spao Real Madrid da ih predstavlja ovakav nečovjek. Udariti nekoga nogom u glavu dok je na podu, strašno je i pokušati nešto tako na sportskim terenima.

Davno je ovo sve otišlo predaleko oko El Classica ali ovo je totalno sranje... kakvi su to ljudi koji se gaze? Ovo ne treba nogometu... :-?

Pa nije ga opalio nogom u glavu, ako cemo pošteno...eto pogledaj pažljivo snimku do kraja...jest krenuo da ga opali, ali se suzdržao u zadnji momenat....naravno, sama namjera je za svaku osudu...ja ne pamtim kad su bilo koji treneri ovako od sebe pravili kretene (posebno ne Reala) ali specijalac je nepopravljiv.
missko

#4937 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Vido ko bi reko da mali prco ovako zajban moze bit :D odmah s ledja udara
http://www.youtube.com/watch?v=EZ1otVpF ... r_embedded
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4938 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

missko wrote:Vido ko bi reko da mali prco ovako zajban moze bit :D odmah s ledja udara
Ma jok samo mu se on nasao na putu :-)

:mrgreen:
Image
fidoremilienko

#4939 Re: Real Madrid C.F.

Post by fidoremilienko »

missko wrote:Vido ko bi reko da mali prco ovako zajban moze bit :D odmah s ledja udara
Trebao mu je ovaj Coentrao usta razvaliti, ne bi više sigurno :D
StudentskiIC

#4940 Re: Real Madrid C.F.

Post by StudentskiIC »

LSD wrote:Pa nije ga opalio nogom u glavu, ako cemo pošteno...eto pogledaj pažljivo snimku do kraja...jest krenuo da ga opali, ali se suzdržao u zadnji momenat....naravno, sama namjera je za svaku osudu...ja ne pamtim kad su bilo koji treneri ovako od sebe pravili kretene (posebno ne Reala) ali specijalac je nepopravljiv.
Sramota za tako velike klubove.
Ali_G

#4941 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ali_G »

A ko smije sa sigurnoscu da tvrdi da je imao namjeru da nagazi Fabregasa? Meni vise lici da su mu poreti uslovljeni time sto ga odguruju od igraca. Fakat ste malo opsjednuti covjekom.
bandini

#4942 Re: Real Madrid C.F.

Post by bandini »

Ali_G wrote:A ko smije sa sigurnoscu da tvrdi da je imao namjeru da nagazi Fabregasa? Meni vise lici da su mu poreti uslovljeni time sto ga odguruju od igraca. Fakat ste malo opsjednuti covjekom.

ma hobiti ne vole kad im se suprotstavi bilo ko
ne pravdam murinja, nije on cvjecka, ima ispada i svega, al ovaj tim barcelone mi se sve vise gadi
pa najbolja su ekipa trenutno na svijetu, sto im treba sve ovo
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4943 Re: FC Barcelona

Post by -LIBERO- »

MOURINHU PRIJETI 12 UTAKMICA
SUSPENZIJE

Španjolski fudbalski savez je pokrenuo disciplinski proces protiv Mourinha zbog njegovog duela sa Titom Vilanovom, pomoćnikom Barcelone o čemu je danima brujio cio svijet. Prema pravilima 98 i 100 Kodeksa disciplinske federacije, Portugalac bi mogao propustiti između 4 i 12 utakmica, ali u cijeloj priči nije ni Vilanova pošteđen. On bi zbog svog ponašanja po člancima 111 i 122 mogao biti kažnjen sa 4 utakmice zabrane sjedenja na klupi.

Podsjetimo da je sukob Mourinha i Vilanove počeo kad je Marcelo grubo startovao na Cesca Fabregasa prije nadoknade vremena. U opštoj gužvi su kasnije pljuštali crveni kartoni Ozilu, Marcelu i Villi što je začinio sukob Mourinha i Vilanove. Real i Barsa su od aprila igrali šest puta i Barca je osvojila Primeru, Ligu Prvaka i sad Super Kup dok je Realu pripao Kup Kralja.

Danas su se pojavile i informacije da bi Mourinho mogao otići nakon što se našao pogođen izjavom glasnogovornika Eladia Paramesa koji je Canal plusu navodno rekao da se Portugalac ne osjeća u zagrljaju direktora, koji je to brže bolje demantovao ističući kako je Jose sretan u Madridu i da ostaje do 2014.
kory_galaktikos

#4944 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

-LIBERO- wrote:
SUSPENZIJE

Španjolski fudbalski savez je pokrenuo disciplinski proces protiv Mourinha zbog njegovog duela sa Titom Vilanovom, pomoćnikom Barcelone o čemu je danima brujio cio svijet. Prema pravilima 98 i 100 Kodeksa disciplinske federacije, Portugalac bi mogao propustiti između 4 i 12 utakmica, ali u cijeloj priči nije ni Vilanova pošteđen. On bi zbog svog ponašanja po člancima 111 i 122 mogao biti kažnjen sa 4 utakmice zabrane sjedenja na klupi.

Podsjetimo da je sukob Mourinha i Vilanove počeo kad je Marcelo grubo startovao na Cesca Fabregasa prije nadoknade vremena. U opštoj gužvi su kasnije pljuštali crveni kartoni Ozilu, Marcelu i Villi što je začinio sukob Mourinha i Vilanove. Real i Barsa su od aprila igrali šest puta i Barca je osvojila Primeru, Ligu Prvaka i sad Super Kup dok je Realu pripao Kup Kralja.

Danas su se pojavile i informacije da bi Mourinho mogao otići nakon što se našao pogođen izjavom glasnogovornika Eladia Paramesa koji je Canal plusu navodno rekao da se Portugalac ne osjeća u zagrljaju direktora, koji je to brže bolje demantovao ističući kako je Jose sretan u Madridu i da ostaje do 2014.
neide o nigdje ;))
veljaca

#4945 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

kory_galaktikos wrote:
-LIBERO- wrote:
SUSPENZIJE

neide o nigdje ;))
I ne treba da ide - dok jos ne unazadi ekipu reala ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kory_galaktikos

#4946 Re: FC Barcelona

aham kako da ne...unazadaju da da..zivi bili pa vidjeli...cut cemo se u maju brate ;))
veljaca

#4947 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

kory_galaktikos wrote:aham kako da ne...unazadaju da da..zivi bili pa vidjeli...cut cemo se u maju brate ;))

Hahahahahahahahahhah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - odkako je dosao mister FIVE ( iliti mister cvrsti prst u tudje oko ) - ja samo vidim stagnaciju reala i strasan kompleks u odnosu na BARCELONU :thumbup:
ultima_palabra

#4948 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Svako vidi da se Mourinho i njegove ekipe jedini koliko-toliko ravnopravno nose sa Guardiolinom imperijom u zadnje 3 godine (uz Hiddinkov Chelsea, recimo). Poricati tako nešto je djetinjasto kao i poricati dominaciju Barcelone u zadnje vrijeme...
mrtva kokoš

#4949 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

a bas sam se nadao da barca moze dobiti dinama, steta..
kory_galaktikos

#4950 Re: FC Barcelona

veljaca wrote:
kory_galaktikos wrote:aham kako da ne...unazadaju da da..zivi bili pa vidjeli...cut cemo se u maju brate ;))

Hahahahahahahahahhah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - odkako je dosao mister FIVE ( iliti mister cvrsti prst u tudje oko ) - ja samo vidim stagnaciju reala i strasan kompleks u odnosu na BARCELONU :thumbup:
onda si ti slijep jarane...
Post Reply