Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#4926 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Pokoj im duši.
Baudelaire

#4927 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

quasar wrote:Eto primite moje saucesce.
Da ba sta se glupirate.

A da mi je zao tih ljudi, zao mi je. A na rende kora vala ne mogu.
Ne mogu da vjerujem da su fol sjebani minhenskom tragedijom. Daj se samoukinite, niste normalni majke mi.
hladan.preminger

#4928 Re: Manchester United FC

Post by hladan.preminger »

Baudelaire wrote:
quasar wrote:Eto primite moje saucesce.
Da ba sta se glupirate.

A da mi je zao tih ljudi, zao mi je. A na rende kora vala ne mogu.
Ne mogu da vjerujem da su fol sjebani minhenskom tragedijom. Daj se samoukinite, niste normalni majke mi.
Vidi ovog mentola.
ganjeta

#4929 Re: Manchester United FC

Post by ganjeta »

Jeste li stavili crne trake na ruke?

Niste bili juče sjebani gad je bila godišnjica Markala, a ovo danas vas je baš potreslo :-) .
Baudelaire

#4930 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Mentoli ste vi koji glumite da ste plaho pogođeni. Jučer je bila godišnjica stradanja na Markalama, tragedije koja nam je svima puno, puno bliža i emocionalno i geografski, nije se niko od vas sjetio ni a napisati o tome, ni na ovoj, ni na bilo kojoj drugoj temi. Tako da, ne glumite života vam, prevazilazite granice patetike.
Baudelaire

#4931 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

ganjeta wrote:Jeste li stavili crne trake na ruke?

Niste bili juče sjebani gad je bila godišnjica Markala, a ovo danas vas je baš potreslo :-) .
Preteče me ti. Pita se neko zašto mrzim ovaj klub i njegove umišljene navijače :-)
burek_in_space

#4932 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

hladan.preminger wrote:

Ma pusti djecu sa posebnim potrebama kraju.
06 feb 2012, 13:22 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» hladan.preminger
skafiskafsnjak

#4933 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Kako samo pratite i banujete odmah nekoga s ove teme...
A ja kada prijavim vrijedjanja likova sa Dzeko/city teme onda
njih opominjete ...

Aferim :thumbup:
burek_in_space

#4934 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

L00d, ja ne opominjem, ja samo banujem. 8-)
Zainteresovan?! :oops:
skafiskafsnjak

#4935 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

burek_in_space wrote:L00d, ja ne opominjem, ja samo banujem. 8-)
Pa ne znam ja. Meni je lik oca spominjao i slicne stvari, pa je jos na forumu ...
veljaca

#4936 Re: Manchester United FC

Post by veljaca »

Image

Zna li neko koji broj nosi ovaj igrac i koju poziciju igra ?
ganjeta

#4937 Re: Manchester United FC

Post by ganjeta »

Znači vrijeđanje je kad neko za Jedinstvo napiše da je đubretarski klub? E svašta. :lol:
burek_in_space

#4938 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

alternativni wrote: Ovaj komentar jos nije obrisan?
Ministar jos nije banovan?
Razumijem da se prica o Webbu, penalima, stimanjima... ali ovaj komentar nema veze sa zdravom diskusijom.
Zasto se tolerise vrijedjanje?
Da ponovim josh jednom, nisam odavno, mada pravila foruma imate na svakoj mogucoj stranici :-)
Moderacija koliko god htjela, ne stizhe uvijek prochitati sve postove. I mi smo ljudi od krvi i mesa, sa svojim svakodnevnim obavezama, tako da nam forum prestavlja jedan vid relaksacije, s tom razlikom shto od obichnih forumasha, mi moderatori imamo i obavezu da pratimo sve, uskladu sa svojim mogucnostima. Upravo zato, kako biste nama olakshali posao, a sami sebi uchinili ovo mjesto ugodnijim za boravak, postoji dugme "prijavi post". Koliko me sjecanje sluzhi, to niko nije uradio za ovaj komentar koji si ti naveo alternativni. Kada to bude prijavljeno, neko od moderatora ce obraditi taj post, i sankcionisati, ukoliko ima elemenata, autora istog. Jel jasnije sad?!
burek_in_space

#4939 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

L00d wrote:
burek_in_space wrote:L00d, ja ne opominjem, ja samo banujem. 8-)
Pa ne znam ja. Meni je lik oca spominjao i slicne stvari, pa je jos na forumu ...
Daj link na taj post.
ultima_palabra

#4940 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Bezveze je da sad glumite neke žrtve, ko biva neko vas napada zato što je United konkurent Džeki i Cityju. Jednostavno ima ljudi koji ne podnose United, i koji su protiv njih navijali i kad im je protivnik za titulu bio Arsenal, Liverpool ili Chelsea.

Što se tiče diskusije, još je i dobra šta je bilo na El Clasico temi :D O Željo-Sarajevo derbiju da ne govorim...
burek_in_space

#4941 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

alternativni wrote: Image
I shta je nejasno ovdje?!
Administrator te uputio na Plavih_11, a ti pishesh javno?!
Pa mislim fakat... :-)
burek_in_space

#4942 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

Propaganda nosi sa sobom posljedice, i to nije moj lichni hir, nego pravilo foruma.
Sva komunikacija sa moderatorima treba da ide putem pp-a. Ako ne vjerujesh, pitaj najmanje 5 ljudi sa sporta, sa kojima sam i diskutovao i objashnjavao i izvinjavao se, ali i kudio...ali preko pp-a, da ne trujemo teme i tim prichama.

To shto sam danas merhametli, pa mi se dalo objashnjavati je iznimka, a ne pravilo.

Postoji dugme prijavi post, nakon toga neko od moderatora obradi. Ukoliko niste zadovoljni uradjenim, javite se na pp i dalje se zna tok priche.
Baudelaire

#4943 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Ne posmatramo svi United kao svetinju, shvatite to. To što je neko napisao đubretarski ne vrijeđa nikog lično na ovom forumu. Ili je neko od vas sir Alex Ferguson, pa mu je to pisanje slomilo srce? :(

Ali kad vi nekom od forumaša lično napišete da je retardiran, mentol ili đubre, očekujte posljedice. Jebiga, to je vrlo jednostavno za shvatiti. Doduše, vama je možda lakše misliti da je čitav forum protiv vas radi Džeke i Sitija, samo ste onda, pored tog što ste arogantni, i patetični.
skafiskafsnjak

#4944 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ajd ba opustite se vise i svak na svoju stranu ...
Nije mi jasno samo kako neko moze biti toliko uporan i "blatiti" klub ili
preseravati se na ovoj temi . Pa izgleda neki vise vole da United izgubi nego da neki klub
iz nase zemlje izgubi/pobjedi.

Sto se mene tice, isti mi je djavo kada neko mrzi United ili voli .

Isto kao sto kazete kako mozete voliti ovo ono, kako onda vi mozete mrziti ?

Samo opusteno, ja ih simpatisem. Ne volim ih. Juceer mi je drago za ono nerjeseno vise zbog ovih hejtera nego zbog Uniteda :thumbup:
BHF_Manijak

#4945 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

burek_in_space wrote:Propaganda nosi sa sobom posljedice, i to nije moj lichni hir, nego pravilo foruma.
Sva komunikacija sa moderatorima treba da ide putem pp-a. Ako ne vjerujesh, pitaj najmanje 5 ljudi sa sporta, sa kojima sam i diskutovao i objashnjavao i izvinjavao se, ali i kudio...ali preko pp-a, da ne trujemo teme i tim prichama.

To shto sam danas merhametli, pa mi se dalo objashnjavati je iznimka, a ne pravilo.

Postoji dugme prijavi post, nakon toga neko od moderatora obradi. Ukoliko niste zadovoljni uradjenim, javite se na pp i dalje se zna tok priche.
100%, evo ja potvrdjujem ovo :mrgreen: Iako me nedavno banovo bez veze, to mu jos nisam halalio :mrgreen: , ali mislim da su moderatori ovog pdf-a jedni od tolerantnijih na forumu! :)
Charuga
Globalni moderator

#4946 Re: Manchester United FC

Post by Charuga »

alternativni wrote:
minist@r wrote:Kakvo navlacenje djubretarskom klubu! Kad bi prosla jedna tekma, a da nemaju penal u svoju korist, to onda ne bi bili oni, djubretarski klub. puu
Ovaj komentar jos nije obrisan?
Ministar jos nije banovan?
Razumijem da se prica o Webbu, penalima, stimanjima... ali ovaj komentar nema veze sa zdravom diskusijom.
Zasto se tolerise vrijedjanje?
Onaj gore prvi post nema, po meni, nikakve osnove da se forumas banuje. Zasto? Zato sto nigdje u postu nije uvrijedio ni jednog clana ovog foruma nego je spominjao klub. E sad, kad bi banovao svakog ko "vrijedja" neki strani klub, vrlo malo ljudi bi ostalo na forumu.

Svako vrijedjanje forumasa je adekvatno sankcionisano a ako neko misli da je neko preskocen zbog istog neka nadje post i posalje ga na PP.
Gandalf

#4947 Re: Manchester United FC

Post by Gandalf »

Problem je što dosta forumaša u raspravi na bilo kojoj temi, raspravu često svede na nivo ličnog raspravljanja - kakvih je sve bilo vrijeđanja na temi o Džeki i Citiy, za ne povjerovat' - ako neko napiše Džeko kloc ili da je superstar, nema potrebe da se tu spominju, majke, očevi i oba roditelja u negativnom kontekstu - forumaši, kao ni jesu li ovakvi ili onakvi, nisu predmet rasprave ni u ovoj temi, a opet se ljudi spuštaju na nivo nekakvog ličnog vrijeđanja - za mene je jučerašnja utakmica bila lakrdija, Manchester je valjda dovoljno velik i ugledan klub, da ih ne treba webb spašavati poraza - ne vidim da sam ovim svojim izrečenim mišljenjem uvrijedio bilo koga, osim ako neko na temi nije Webb lično ili makar Evra.
689908

#4948 Re: Manchester United FC

Post by 689908 »

RIP 6.2.1958 THE FLOWERS OF MANCHESTER
689908

#4949 Re: Manchester United FC

Post by 689908 »

ganjeta wrote:Jeste li stavili crne trake na ruke?

pokazi postovanja a manje filozfiraj
BHF_Manijak

#4950 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Ti ne filozofiraj i zapitaj se malo o sebi, ovdje lijepis nekakve ripove vezane za Manchester a covjeku drsko odgovaras koji je podsjetio na tragediju koja se desila TVOM i MOM narodu i onda jos imas obraza reci da ne filozofira i jos da pokaze postovanje??? :shock: :-? :roll:
Post Reply