U Realu se brzo roba trosi.Moze im seKPNCTNJAH wrote:Realno Robben i Sneijder su napravili potez karijere odlaskom iz Reala. I jedan i drugi nakon toga osvojili LP, bili mozda i kljucni igraci u svojim klubovima, a Real jos uvijek pravi ekipu da to isto postigne.
AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burgundy
#4926 Re: AC Milan
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4927 Re: AC Milan
Zato što u Realu vlada poprilično nezdrava atmosfera uzrokovana nabijanjem kompleksa od Barse i još na to dodaj Ronaldov golemi ego i dobije se ovo što im se dešava trenutno. Jbt, ni Mou nije mogao pomoći, jes' da je uzeo onu jednu titulu al' to je slabo za njega definitivno.KPNCTNJAH wrote: a Real jos uvijek pravi ekipu da to isto postigne.
Doduše i onaj poraz od Dortmunda je bio iznenađenje decenije.
Odosmo u offtopic uzrokovan nebulozom da Real uništava igrače.
- fatality
#4928 Re: AW: AC Milan
Ovo mozda za fudbalsku neznalicu koji fudbal prati sporadicnoleet wrote:
Doduše i onaj poraz od Dortmunda je bio iznenađenje decenije.![]()
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4929 Re: AC Milan
Izvini molim te, svi smo očekivali da ih Dortmund nabije onom razlikom i prođe u finale, idi ba šamaraj paprike.
Usput se nadam da si uzeo bar 10 milja jer si se okladio na Dortmund u tom dvomeču.
Gesendet fon majn karina via Džemilofon.
Umalo da zaboravim, još mi reci i kako si očekivao da Bayern razguli Barsu 7-0 ukupno.
Usput se nadam da si uzeo bar 10 milja jer si se okladio na Dortmund u tom dvomeču.
Umalo da zaboravim, još mi reci i kako si očekivao da Bayern razguli Barsu 7-0 ukupno.
- fatality
#4930 Re: AC Milan
sta se ljutis, svi mi imamo stvari u koje se razumijemo i u koje ne.leet wrote:Izvini molim te, svi smo očekivali da ih Dortmund nabije onom razlikom i prođe u finale, idi ba šamaraj paprike.
Usput se nadam da si uzeo bar 10 milja jer si se okladio na Dortmund u tom dvomeču.![]()
Ali reci da je iznenadjenje stoljeca sto je dortmund uzeo real je bas ..., al' ono bas
Pogotovo ako se uzmu u obzir tekme iz grupe, koje ti ocito nisi gledao.
Al haj nebitno, moja greska sto sam poceo, Milan je tema, i dobro nam dosao nazad Kakson
- burgundy
#4931 Re: AC Milan
CERTI AMORI NON FINISCUONO MAI...
Smorio sam sa Kakom ovih dana,ali drago mi je sto se vratio.Povratci bivsih igraca u Milan su bili promasaji do sad,nadam se da ce Kaka to malo popraviti.Jos kad nam samuraj Hondica dodje u januaru uff.
- Atticus Finch
#4932 Re: AC Milan
Matri, Kaka pa i Honda (u januaru). Ima li gdje kakvog stopera? Zadnja linija kako vidim je ubjedljivo najslabiji dio tima. Bonera, Mexes, Silvestre, Zapata... Ne znam kakvu ideju imaju, ali ovo nije dostojno neke ekipe sredine tabele. 
- bosnianidiot
#4933 Re: AC Milan
Pitanje svih pitanjaAtticus Finch wrote:Matri, Kaka pa i Honda (u januaru). Ima li gdje kakvog stopera? Zadnja linija kako vidim je ubjedljivo najslabiji dio tima. Bonera, Mexes, Silvestre, Zapata... Ne znam kakvu ideju imaju, ali ovo nije dostojno neke ekipe sredine tabele.
Cak i ako zazmirimo na cinjenicu da je Zapata kiks igrac, i proglasimo tandem Mexes-Zapata solidnim stoperskim tandemom, problem je sto su im zamjene u najmanju ruku smijesne. Onaj kloc iz Intera Silvestre i mladi zeleni Verghara, koji ima strasan potencijal, ali je jos rano da se na njega ozbiljnije racuna. Boneru i slicne ne spominjem, on je tu iz nekih familijarnih razloga imam osjecaj
Uglavnom dolaskom Honde u januaru sredina i napad su solidno popunjeni, red je da se i na odbrani poradi valjda + naci dostojnu zamjenu Abbiatiu. Do tad se krpat nekako
- Atticus Finch
#4934 Re: AC Milan
Ganjat će Galliani Astorija u januaru 100%. Mislim da je to dobar izbor. Samo treba nagovoriti Cellina. 
- mumi80
#4935 Re: AC Milan
Ma ja sam 100% bio ubijedjen da je to bilo dogovoreno za ovaj prelazni rok pa ništa od toga
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
-
ibizza
#4936 Re: AC Milan
Mislim da ce i Kaka biti promasaj. Nije to vise onaj Kaka od prije 5-6 godina, kada je sam razbijao Mancester. Volio bih da grijesim, ali...burgundy wrote:
CERTI AMORI NON FINISCUONO MAI...
Smorio sam sa Kakom ovih dana,ali drago mi je sto se vratio.Povratci bivsih igraca u Milan su bili promasaji do sad,nadam se da ce Kaka to malo popraviti.Jos kad nam samuraj Hondica dodje u januaru uff.
- burgundy
#4937 Re: AC Milan
Zaboravio si ZakardaAtticus Finch wrote:Matri, Kaka pa i Honda (u januaru). Ima li gdje kakvog stopera? Zadnja linija kako vidim je ubjedljivo najslabiji dio tima. Bonera, Mexes, Silvestre, Zapata... Ne znam kakvu ideju imaju, ali ovo nije dostojno neke ekipe sredine tabele.
Ovaj prelazni rok bi nazvao ponovno ujedinjenje, Kaka i Matri tako da bi red bio da se nastavi sa Astorijem.
-
Son1
#4939 Re: AC Milan
U Milanu zaboravili Nianga napisat na listu za LP, moguce je da nece igrat 
- Logovan
#4941 Re: AC Milan
Idioti.Son1 wrote:U Milanu zaboravili Nianga napisat na listu za LP, moguce je da nece igrat
- ultima_palabra
#4942 Re: AC Milan
Jazuk.Son1 wrote:U Milanu zaboravili Nianga napisat na listu za LP, moguce je da nece igrat
- nedim81
#4943 Re: AC Milan
Pratim Milan gotovo svaku utakmicu i tako 20-ak godina. Losijeg igraca a toliko hvaljenog kao "veliki talenat" moje oci nisu vidjele. Sta mislite da je ovo neprijavljivanje za LS plod slucajnosti ?? Jeste al na mome. Milan ga vjerovatno pokusao nekome prodati ali su se malo preracunali. I sama informacija da ga npr. namjerno nisu prijavili za LS doveli bi do obaranja cijene ovog igraca pa proturis u medije kako je to tehnicka greska uprave Milana. Lik veze sa vezom nema. Los driblig , lose kretanje, lose pozicioniranje , los pregled igre. Znaci jedna od najgorih igraca Milana na toj poziciji. Bolji je jedan Bonera ili Antonini na svojoj poziciji nego ovaj na svojoj. Podatak da je za godinu dana provedenih u Milanu gdje je nerijetko pocinjao utakmice od prve minute dao 1 ili 2 gola dovoljno govori za sebe. Robinjo je za njega igracina kao i svi ostali navalni igraci Milana !!!
- burgundy
#4944 Re: AC Milan
Ovo sa Niangom nije slucajno,ovo je kazna za Nianga,jer trebao je ici na posudbu u Genou a on nije htio,tako da ga uprava zato kaznjava.Treba shvatiti da pored Robinja,Shaarawyja Niang tesko da moze doci do cestog igranja a njemu kao mladom igracu to je najvise potrebno.Niang je talenat j ali jos je sirov, sa druge strane Petagna je napravio pametan potez,Sampdoria ga je uzela na posudbu gdje ce sigurno dobijati vise sanse nego u Milanu,tim putem je trebao ic i Niang.
- Atticus Finch
#4945 Re: AC Milan
Dajte ba, jel vi to ozbiljno?
Eto baš će Milan kažnjavat igrača tako što će mu zabraniti da igra Ligu prvaka.
Pa njima i samo njima u interesu je da igra, nikakve oni korisiti nemaju od njega ako je u hibernaciji. Uozbiljite se svega vam. Frajer profulo, gotovo ide se dalje. Posebno što je Šaravi trebao na B listu kao igrač koji je mlad i tu je više od dvije godine. Tako da nije morao biti niti naveden. Mbaye je trebao na A listu, ali je došlo do greške. Nikakvu korist od ovoga Milan nema, šteta za igrača, koji će izgubiti samopouzdanje, a takav je najgori za Milan. Dakle, problem.
Prije par mjeseci je bio vrhunski talent koji će sa Balotelijem razvaljivati, sad odjednom igrač niđe veze. Jbg odlučite se šta i kako.
Eto baš će Milan kažnjavat igrača tako što će mu zabraniti da igra Ligu prvaka.
Prije par mjeseci je bio vrhunski talent koji će sa Balotelijem razvaljivati, sad odjednom igrač niđe veze. Jbg odlučite se šta i kako.
Last edited by Atticus Finch on 04/09/2013 16:19, edited 1 time in total.
- mumi80
#4946 Re: AC Milan
Što se mene tiče osevapili su se 
- nedim81
#4947 Re: AC Milan
Sta mislis da na listu prijavljenih igraca za LS moze ici koliko oces igraca ?? Znaci ne moze.....a to znaci da bi Niang zauzeo necije mjesto za kog u upravi smatraju da ce vise da doprinese u tom takmicenju. A za mene je bio "veliki talenat" 3 utakmice , a onda sam shvatio koga to Milan ima u svojim redovima. Balvan !!! A ne mozes vjecno biti mlad i sirov. I na sirovom igracu se primijeti kvalitet koji treba brusiti ali od njega ne mozes nista obrusiti. Pa Kaka, Pato i Sharavi u njegovim godinama su rasturali i kidali.Atticus Finch wrote:Dajte ba, jel vi to ozbiljno?![]()
Eto baš će Milan kažnjavat igrača tako što će mu zabraniti da igra Ligu prvaka.Pa njima i samo njima u interesu je da igra, nikakve oni korisiti nemaju od njega ako je u hibernaciji. Uozbiljite se svega vam. Frajer profulo, gotovo ide se dalje. Posebno što je Šaravi trebao na B listu kao igrač koji je mlad i tu je više od dvije godine. Tako da nije morao biti niti naveden. Mbaye je trebao na A listu, ali je došlo do greške. Nikakvu korist od ovoga Milan nema, šteta za igrača, koji će izgubiti samopouzdanje, a takav je najgori za Milan. Dakle, problem.
- mumi80
#4948 Re: AC Milan
Odbio zamjenu za Kucku i nek sad malo razmislja
- scooby_dooby_doo
#4949 Re: AC Milan
25 je mogucih mjesta,ima boljih igraca na njegovoj poziciji...po meni ispravna odluka.
- Muhamed Đakmić
#4950 Re: AC Milan
Pa ako je prijavljeno 25 igrača, a on nije, nema tu pretjerano puno mudrosti. Svjesno ga nisu prijavili.