Ko zna, mozda neki komadic i ostane do sehura.

Namah skontaj, pa napravi još jennupastirck wrote:Izvinjavam se ako sam nekog izostaviolilla wrote:
samo Đe topa![]()
Hajd', mani se izvinjavanja i daj nam te kasike da probamo ovu tortu sprat po sprat.pastirck wrote:Izvinjavam se ako sam nekog izostaviolilla wrote:
samo Đe topa![]()
arzuhal wrote:![]()
Tope se nikad kutarisat, kad krene umakanjeZato sam ja lijepo dinstane junetine...
I sve sam vik'o: avicena, brate, bujrum!
pastirck wrote:Amar slozio facu nakon greske SehicaBHF_Manijak wrote:Svidjam se sam sebi...Gdje Amara izvuce,i to u svom silu,u svojoj pozi![]()
A i ti spadas u mladju raju,to je to...Hajd vamo onda...elizabeth a wrote:Ja ovdje haman najmlađa, a kod pastircka najstarija![]()
Al' nema veze
Đe tamo?BHF_Manijak wrote:A i ti spadas u mladju raju,to je to...Hajd vamo onda...elizabeth a wrote:Ja ovdje haman najmlađa, a kod pastircka najstarija![]()
Al' nema veze
hvalapastirck wrote:
Iskreno, u percepciranju, ti si mi bila najteza
samo ne skontah koja sam ono pticurina - valjda jer su me suze zalile od pogleda na Manijaka!pastirck wrote:Iskreno, u percepciranju, ti si mi bila najtezabijela wrote:![]()
pastirck
![]()
ne zna se ko je bolji
aaaaaaaaaa, pa sto ne rece?! iz roda brbljivica, znam tupastirck wrote:E ta pticica je wewa, wewatius forumatis pticiuswewa wrote: samo ne skontah koja sam ono pticurina - valjda jer su me suze zalile od pogleda na Manijaka!![]()
![]()
![]()
skracenica za Worm-eating Warblerpastirck wrote:Ne , ozbiljno postoji ptica wewa.
Hvala ti za one brkovepastirck wrote:Ne , ozbiljno postoji ptica wewa.
topa-over-eating warblerpastirck wrote:Ne, nego topa-eating Warblerwewa wrote: skracenica za Worm-eating Warbler![]()
sreca pa fino iftarih
salvadore, nisam te prepoznalaHomeArt wrote:Hvala ti za one brkovepastirck wrote:Ne , ozbiljno postoji ptica wewa.
Alejkumu selam seko....Muminka wrote:Selam moji postaci![]()
koliko vidim danas ovdje bilo pravo zivo, jedni dobili somun, drugi opet pravili topu a dok je jedan vrijedni dzematlija prvi put napravio topu
![]()
aferim plemba![]()
evo maloprije dobih ovo na mail pa da podijelim s vama (mozda ste vec culi za ovo ali eto ja reko da opet kazem nije na odmet)
Prije mnogo godina, jedan zapadnjak nabasao u jedno bosansko selo za vrijeme Ramazana. Proveo je tu desetak dana jer su domaćini bili vise nego ljubazni i s gostom se sporazumijevali i rukama i nogama.
Vratio se musafir kući, te prepričavajući gdje je sve bio i šta je sve vidio na svom putu, za ove dobre seljane i njihov običaj reče:
"Probude me u toku noći i onda jedemo, zatim tokom čitavog dana ne daju nista jesti ni piti. Negdje predveče naprave hrane i jela kao da će četa vojske jesti i čekaju znak. To im određuju mala djeca koja trče ulicom i dozvoljavaju jelo i piće baš u to vrijeme. Najedemo se i napijemo, ma ljepota. E onda na velernju fiskulturu. Svi se spreme pa u jednu veliku salu. Trener ispred, pa muškarci i iza njih zene. Onda trener naređuje:-Gore, dole, gore, dole...Onda se svi ušutimo i čekamo da vidimo jel dobro.Trener sjedi i razmišlja i onda se okrene na desnu pa na lijevu stranu i kaže:-Nevalja, nevalja! Hajd ponovo!!!"